i say it, you're full of shit

..och det blev inställt. Ledsen? Ja. Besviken? Ja. Arg? Ja. Förvånad? Nej. Det är alltid samma sak, och jag orkar inte det längre. Jag orkar inte vara den 'som alltid finns där' som folk kör med. Även om det kanske är oavsiktligt så är det så det blir, för det är alltid samma sak. Guess what? Jag kommer inte finnas där nästa gång.


Kommentarer
Postat av: Mammsen

Man skal ikke lade sig snurre rundt i manegen.

2010-12-04 @ 14:20:44
Postat av: c

förstår mkt väl om du blir ledsen. och nej, det var verkligen inte avsiktligt..! det känns väldigt typiskt att det blev så, men jag kunde verkligen inte komma..!

2010-12-05 @ 21:35:30
Postat av: c

..om du tkr att jag är "full of shit" kanske vi inte ens ska träffas eller vad?

2010-12-05 @ 21:37:22
Postat av: e

Det hade ju iofs varit roligare att prata än att skriva på bloggen, men whatever. Jag tycker att jag är mer värd än att bli åtsidosatt sådär, efter allt vi har varit med om och allt jag har gjort för dig. Du vet att jag alltid finns där, oavsett vad, men det är inte nåt du kan utnyttja hur du vill. Jag är verkligen trött på att du väljer när vi ska vara bra vänner och inte. Så jag tycker att du ska fundera väldigt noga över hur mycket jag faktiskt betyder, och om du kommer fram till att jag är värd din uppmärksamhet så ta hand om det och gör det till något bra. Om inte, så nej det är jättetråkigt efter allt, men jag klarar mig utan ditt beteende som det ser ut nu.Och jag låter så här hård och stram i ett försök att få dig till att inse hur andra uppfattar dig, för du ska veta att jag har stått upp för dig inför många andra och inte bara inför mig själv, men nu börjar jag som sagt bli lite trött på det.2010-12-05 @ 21:44:53
Postat av: c

åtsidosatt? det var ju inte precis så att jag valde att ha mensvärk.. :S och när fan har jag valt om vi ska va bra vänner? du kanske ska tänka påvad jag har gjort för dig.. hur många gånger har inte jag ringt dig? hur många gånger har inte jag hälsat på dig i hudik osv..?

2010-12-06 @ 16:17:23
Postat av: e

Men hur hade du ens tänkt från början att du skulle kunna gå ut när vi bestämde om du inte hade några pengar? och vi hade inte behövt gå ut om du mådde dåligt, vi hade kunnat bara va hemma och kollat på film eller vafan som hellst.och det jag menar med att du väljer är att jag har alltid pushat dig att ta för dig mer, till exempel med dina klasskompisar på gymnasiet och så, och när du väl blev bra kompisar med dem (som jag tycker är jättebra) så helt plötsligt slutade du höra av dig etc. jag hänger liksom inte med. men när det passar dig kan vi umgås. förstår du vad jag menar?väldigt tråkigt om det bara blir en massa pajkastning nu, men den här gången känner jag att jag inte bara kan säga "oj vad jobbigt, klart vi kan ta det någon annan gång" etc för jag längtade verkligen efter att få träffa dig igen.

2010-12-06 @ 16:23:17
Postat av: c

jag har inte sagt något om nå pengar! och jag orkade liksom inte det här med att åka fram och tbx heller..näe, men det är klart att man får en annan relation när man inte träffas så ofta....jag såg också verkligen fram emot det.

2010-12-06 @ 19:18:08
Postat av: e

du skickade ju ett till sms nästan direkt efteråt och skrev att du ändå inte hade några pengar :P och det där med att åka, ja vad hade du räknat med? :Psjälvklart är det så, men det är ju lagomt roligt att du inte verkar bry dig lika mycket för att du får fler kompisar, det är inte så det ska vara tycker jag.2010-12-06 @ 19:23:33
Postat av: e

..Eller menade du seriöst som det står i sms:et med att "du inte har några pengar"? för isf är det inte direkt något som gör att jag blir på bättre humör :P Hade jag inte haft råd hade jag aldrig sagt att vi skulle ut.2010-12-06 @ 19:40:16
Postat av: Anonym

klart jag inte bryr mig mindre för att jag har fler kompisra, det var aldrig menat så!jag menade att det var dumt av mig att ställa en fråga på sms, eftersom att DU inte har några pengar på din telefon!

2010-12-06 @ 20:49:14
Postat av: Anonym

visa att jag har fel då, för som sagt orkar inte jag hålla på mer. jag vill inte förlora dig, eller vad man ska säga, men som jag förklarat så känns det som att du inte bryr dig lika mycket längre (och självklart så blir relationerna annorlunda, det är inte det det handlar om), och jag orkar inte lägga energi på nåt som jag inte får nåt tillbaka från.Du är en av de människorna jag bryr mig mest om av alla jag känner, och så kommer det nog alltid vara, oavsett. MEN jag kommer inte lägga ner mer energi än jag får tillbaka.

2010-12-06 @ 21:05:09
Postat av: c

klart jag inte orkar sitta på en buss i 1 h o en kvart om jag har mensvärk..och det är väl klart att jag inte bryr mig mindre om dig bara för att jag har fler kompisar nu, det var aldrig menat så.jag menade att det var dumt av mig att förvänta ett svar när jag kom på att DU inte har nå pengar på din mobil!

2010-12-06 @ 21:16:01
Postat av: c

ok. god natt

2010-12-06 @ 21:17:19
Postat av: Anonym

..nu känns det lite som att mest bara idiotförklarar både dig och mig, men jag hoppas att du förstår mig och det jag säger och tar till dig det.Sleep tight!

2010-12-06 @ 21:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0