a place of hope and no pain, perfect skies with no rain

Hallå hallå! Vet ni vad jag har funderat lite på? Jag har sett att några bloggar kör en typ utmaning om "sjukdomar", alltså typ vilken/ vilka sjukdomar, mediciner, känslor etc de har. Jag funderar nääästan på att göra en sådan jag med, men inte för att liksom "titta på mig, jag har haft det så jobbigt" som det lätt blir, utan snarare för att informera liksom. Hänger ni med? Vad tror ni om det?

Nu ska jag i alla fall kolla på nyheterna och äta lite fika, sen är det kvälls öppet som gäller. Kolla på det ni med, kommer handla bl. a. om Japan ikväll. Intressant! Hörs lite senare dårå! (:


Kommentarer
Postat av: peo

Tävlingen är avslutad, se om du har vunnit !

Va med på nästa :)

2011-03-16 @ 21:58:52
URL: http://peeo.blogg.se/
Postat av: peo

haha, förlåt för att jag inte ha varit så aktiv idag ;/ <3

Grattis :)

2011-03-16 @ 22:03:34
URL: http://peeo.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Tycker det låter som en bra idé. Du har mycket erfarenhet du kan dela med dig av. Så länge det inte blir tjatigt

2011-03-17 @ 07:39:38
Postat av: lovisa

Hej är allt bra? :)Om du gillar smink och presentkort kanske detta är ngt för dig! jag blev medlem på en sida som går ut på att samla poäng genom att värva andra, besöka hemsidor osv. DÅ man samlat tillräckligt med poäng får man ett presentkort påex kicks/hm hemskickat HELT GRATIS! jag är nu inte långt ifrån att få mitt presentkort så det skulle vara guld om du ville bli medlem på denna sida via denna länk då det ger mig ytterligare poäng: http://www.gratismakeup.se/?r=246371

2011-03-17 @ 07:50:54
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0