gave me your hand but realize i just wanna say goodbye

Hallå! Kollar på Kvälls öppet nu, de pratade först lite om Japan och gick sen över till den här Örebromannen, som begått x-antal våldtäkter. Här lägger de fram förslaget att alla män ska DNA- testas som förebyggande syfte. Personligen så tycker jag att det är fel, jag tycker inte att man kan dra slutsatsen att alla män är förövare och ska finnas i register.  Självklart ska alla veta att antalet sexualbrott ökar; under 2010 anmäldes 16.900 sexualbrott, och under 2011 väntas siffran öka. Jag tror snarare på att man ska se över hur lagarna faktiskt ser ut vid sexualbrott, eller huvudtaget när det gäller brott vid människor, alltså typ dråp etc.

Om du kör rattfull och kör över en människa då, får du ungefär ett halvårs fängelse. Straffet för barnpornografi är max 2 års fängelse. Straffet för våldtäkt varierar mellan 2- i högsta fall 10 år. Ärligt talat, på två år, kan en våldtäktsman bli "frisk" då? Det tog fan fyra år innan jag började friskna till från anorexin, liksom. Nej, männen i överlag är det nog inget fel på, snarare hur lagarna kring det hela ser ut.

Nu ska jag lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Sov så gott alla!


Kommentarer
Postat av: Charlotte

jag tycker inte heller om den her 'alla-ska-registreras' tanken. Det luktar big brother övervaknings samhälle.

2011-03-17 @ 07:41:07
Postat av: Floorballs

Tja!

Bra skrivet=)

Tycker att de flesta av dina åsikter är

jättebra=)

SES!

//F

2011-03-17 @ 18:47:55
URL: http://www.cashtips.se
Postat av: Eli

Tycker det borde vara kemisk kastrering på alla återfallsförbrytare..



Och att Sverige borde skärpa till sina lagar. Ofta får man högre straff när det är pengarelaterade brott än vid sexualbrott, vilket är fruktansvärt.



Håller fullständigt med dig.

2011-03-19 @ 19:58:33
URL: http://strokingkittens.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0