i fight for the ones who can't fight and if i lose, at least i tried

Godkväll! Har kikat på Kalla fakta som handlade om barnpornografi, jag vet inte om ni minns det, men för ett tag sen skrev jag om att högsta straffet är 6månader, och i det här programmet pratade de bland annat om det, men även om hur många fall det är som preskribreras varje år. Samtidigt som jag blir så sjukt förkrossad över att straffen inte är högre, de borde dö de som begår sånna brott, så blir jag ännu mer förkrossad över att det är så pass tabubelagt att det inte kommer fram någonting om problemen. Alla håller med om att det är bland det värsta man kan göra, i fängelsen kan man inte ha pedofiler etc på samma avdelningar som resten, för de blir så utsatta av de andra fångarna, men ändå så är högsta straffet bara 6månaders fängelse.

Om jag skulle ladda upp en film till Piratebay skulle jag få högre straff. Allt det fina pratet om att de gammla värderingarna där barn inte hade samma status är borta, det försvinner någonstans bland lagarna som bestämmer att en film har högre värde en ett barn. Det är något allvarligt fel på den svenska moralen.

Jag ska gå och lägga mig nu, sov så gott!


Kommentarer
Postat av: Sara - Juste en av Värmlands Största Bloggare

den är bra den :)<3

2011-03-31 @ 23:06:10
URL: http://sarajaber.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Det beror på likgiltighet .... jag orkade inte se hela programmet för jag blir så äcklad. Problemet är mycket större än vad man tror, men det är som du säger ingenting man pratar om.

Nerladdning av filmar straffas som rån, o enligt gammal tradition är rån mycket värre än mord. Titta på strafframen för bankrån o jämnför det med fall där en rattfull har kört ihjäl en människa. Man blir bara ledsen.....

2011-04-01 @ 07:57:21
Postat av: chris

aha, men jag tror inte jag klarar av universitetets tempo :/

2011-04-01 @ 08:19:44
URL: http://chriisss.blogg.se/
Postat av: Anonym

sjuk värld vi lever i.

2011-04-01 @ 08:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0