berry me

Hallå! Idag har vi varit nere på stan en stund, hittade en gudomligt stor bokhandel. Yay! Den kommer jag nog besöka flitigt i höst, tror jag. Såg några böcker som jag letat efter hur länge som hellst, så det ska bli kul! Köpte hårfärg; någon form av ljusbrun.. hade tänkt att bli blond nu, men jag tror inte det ändå. Får testa den här först, ni får se sen! Och så köpte jag en supergullig tröja på Gina Tricot, ni får se den med! (;

Dunkar In this Moments nyaste platta och den är ruuuuskigt bra- A star- crossed waste land, heter det. Riktigt bra!

to tell you the truth..

I don't feel so good atm.

half a day left

Hallå! Just ätit lunch, bara fyra timmar kvar innan jag får sätta mig på bussen och åka HEM! :D Jag längtar verkligen!! Dagen går ganska snabbt, i alla fall. Positivt! Hoppas resten av dagen fortsätter såhär; lagomt med samtal och tiden går hyffsat fort. Låter bra va? Om jag inte minns helt fel så blir det filmkväll ikväll också.. eller det kanske var imorron? Hm, minns inte. Kan bestämma att det blir ikväll! :D Dricka té och bara ta det lugnt med bra film och bra sällskap. Låter bra tycker jag.

Hur som, dricka lite kaffe nu och sedan ska jag logga in mig och fortsätta jobba igen. I fyra timmar till!

overcome this

Godmorgon! Idag är jag jättepigg och utvilad. Somnade vid tio igårkväll, det behövdes. La mig och läste, är snart klar med del tre i Den mörka materian- så himla spännande! Vill inte lägga ifrån mig boken, men. Det verkar inte ringa mycket idag, inte än i alla fall så jag kan säkert hinna läsa idag med! Lovely. Hoppas att dagen går snabbt så jag kan åka till Sundsvall! Jippi. Och eftersom att jag slutar tidigt, så hinner jag med sista tåget från Hudik, så istället för att vara hemma runt nio ikväll, så kommer jag hem runt halv åtta! Freaking awesome.

Nää, ta och dricka lite kaffe och läsa bloggar.. apropå bloggar så tycker jag att alla borde blogga! (x haha. Äh, hörs senare! ^^

my true friend

Hallå! Just ätit en god middag hos mor och far. Otroligt skönt att det är fredag imorgon!! Åka hem till Sundsvall, yaay! Haha. Hem ljuva hem. Jaja. Det blev ingen Caisa idag, hoppas på nästa vecka istället. Var på bokhandeln och köpte böcker.. fyra stycken, hoppas på att jag klarar mig ett tag nu! Haha. En månad om jag har tur.. Böcker är liksom min andra hälft, tror jag. Underbart är det.

Fortsatt trevlig kväll!







such a lonely day

..Hallå! Jag har fastnat på System of a Downs låt Lonely day. Vet inte varför, var jättelänge sedan jag lyssnade på den låten, men uppenbarligen har den ramlat in i mitt huvud. Pff. Jaja. Den är ju ganska bra så.

Har just haft lunch. Och jag har hunnit med en bit chokladkaka, blir nog en till sen med! :D Gott var det verkligen! Bara fyra timmar kvar.. ska jag väl kunna överleva. Hoppas på att träffa Caisa ikväll! :D

Hörs lite senare, måste börja jobba igen. ^^

need a cup of coffee.. and a piece of cake!

Godmorgon!.. Är superdupertrött idag. Kollade på filmen igår, och snyftkalas blev det. Jäklar vilken film. Uscha. Tänker inte avslöja något, men jag rekommenderar den verkligen. Hur som är jag jättetrött idag, var vaken lite för länge igår och nu skulle jag kunna sova flera timmar, känns det som. Tack och lov för torsdag idag! Hoppas på en lugn dag, orkar inte med en massa samtal idag.. det är jag för trött för!

Höhö. Jaja, vi har fika idag i alla fall. Lite tidigt fortfarande, men nästa gång jag hämtar kaffe kanske det slinker ner lite kaka.. :D  

it feels like fire

Hejhej! Nu är jag hos mamma och pappa igen, mamma håller på med middagen. Är superhungrig, så det tycker jag bara är kalas! Blir korv och mos här idag :D Haha. Och mina grejjer från H&M kom idag, tjoho! Eller, den där gråvit randiga kom inte, den kommer i augusti. Men det andra kom. Nya skooor, looove it. :D

Skönt att onsdagen är gången också, två dagar kvar innan jag är hemma igen. Hos min lilla gofis. Saknar henne otroligt. ):


sunshine + coffee = <3

Hallå! Just haft lunch; den där varma koppen med kanel och äpple och en macka. Gott! Jag älskar kanel och äpple, den kombinationen är underbar alltså. Och kanel kan jag ha till allt, i princip. Supergott! Och idag är det ju finväder, så jag kunde sitta ute och läsa. Awesome. Hur skönt som hellst! Nu är det fyra timmar kvar, sen är även denna dag borta. Hallelujah. Vill ha helg så jag kan åka hem!

Nej, nu ska jag dricka lite kaffe och försöka fortsätta läsa. Annars blir det patient :D

and the morning is beautiful

Gormorgon! Pff, jag lyckades hålla mig vaken i typ en kvart av filmen, haha. Får nog testa ikväll igen. Det jag hann se var riktigt bra, dock. Ovant att se Robert Pattinson som "Tyler" istället för "Edward".. Höhö, men nu är jag ju en twilight idiot så det bara stänker om det!

Hur som, så är det finväder idag i alla fall. Just nu, hoppas det håller i sig hela dagen. Imorgon skulle det inte bli lika fint.. Men vet nirå? Det är ju fasiken onsdag idag ju! :D Yaay! Haha. Halva veckan kvar bara!

Nej, dricka lite kaffe och kika runt. Bra där!

i'm back

Hejhejhej! Tillbaka i Ljusdal igen.. hade gärna åkt till Sundsvall när jag ändå var i Hudik! Haha. Menmen. Kändes konstigt att lämna ifrån mig nyckeln till gamla lägenheten, och att se den helt tom. Men. Jag trivs i nya hemmet, så det känns samtidigt jättebra. Moving forward, liksom.

Nu ska jag försöka hålla mig vaken genom hela filmen. Får se hur det går!

remember me

Hallå! Puuh, blev inte så många på jobbet idag så det blir mycket samtal! Innan lunch har jag haft det jag normalt brukar ha under en hel dag.. Inte så roligt, men. Spela patient kan man ju göra i alla fall (x Höhö. Jag ska hur som till hudik en sväng när jag slutar, tänkte att jag skulle ta och hjälpa Fredrik med att städa den gamla lägenheten. Trots allt bodde jag där ett år, så. Känns väl inte mer än rättvist! Och sen ikväll när jag kommer tillbaka till Ljusdal ska jag titta på Remember me, den verkar så bra. Så det så! 

Men nu ska jag dricka lite kaffe såhär efter lunch, och spela patient! :D Hörs senare!

 

fly with the black swan

Godmorgon!.. Eller något. Hade väldigt gärna legat kvar i sängen några timmar till imorse och inte klivit upp för att åka på jobbet. Är inte pigg idag på något överhuvudtaget idag. Dålig självkänsla idag, mer än vanligt menar jag. Suger ju ganska stenhårt. Hoppas på att det inte ringer så mycket, och att alla kommer på jobbet idag. You wish, right. Pff.

Jaja. Läsa dn och kika runt på lite bloggar och skit. Cya.

this day feels like an eternity

Hejhejhej! Har just kommit hem från en mysig snabb fika med underbaraste MiaMaria! Alltid lika trevligt, och jag hade verkligen saknat den tjejen! Riktigt trevligt var det, och jag ser fram emot när jag slutar så kan vi träffas ännu mera! <3

Dagen i stort har varit olidlig lång, och bara påfrestande. Ringde jättemycket. Tack och lov för att jag slutade tidigt i alla fall! Och tur är det ju att jag gör det resten av veckan med, woho. Är helt slut idag, faktiskt. Ska duscha och göra absolut ingenting ikväll. Kolla på film kanske. Lutar åt det i alla fall!

i let it pass

Hallå! Dagen bara flyger förbi, men det är nog för att jag har mycket att göra idag. Hoppas verkligen att det lugnar ner sig lite nu efter lunch alltså. Jag var på kina resturangen och åt lunch med Fredrik innan han skulle till hudik och städa ur gamla lägenheten. Jättegod mat, men nu har jag ont i magen- det var ganska starkt. Höhö. Men jag har något att längta efter idag, tack och lov, för Mia skulle komma och hälsa på mig! :D Hihi, det tycker jag var väldigt snällt av henne att åka hit. Kommer bli super, har verkligen saknat Mia nu! Så det blir perfekt! (:

Nää, dricka kaffe nu och försöka genomlida sista fyra timmarna!

it seems to be the last word

Godmorgon! Sitter på jobbet nu, med lite kaffe. Bara tre veckor kvar nu, känns för jäkla bra, alltså! Hoppas att den här veckan går snabbt.. men det visar sig ju. Fokusera på måndagen först, antar jag. Hoppas på en lugn dag idag, känner att jag inte riktigt orkar med att göra alldeles för mycket.. höhö. Och jag jobbar tidigt den här veckan. Skönt, komma hem innan halv sex. Jag kliver mycket hellre upp tidigt och jobbar tidigt, komma hem tidigt än att börja sent och sluta sent. Vill ha så mycket fritid kvar som möjligt på kvällen. Hm, vet inte riktigt varför men.

Äh. Nu ska jag läsa lite bloggar och sånt viktigt! <:

it's almost gone, it's almost done

Hallå! Sitter hos mamma och pappa nu, har druckit kaffe och ätit en jättegod middag. Åkte bil med Fredrik från Sundsvall, för han skulle lämna av en förstärkare till Aaron. Slapp åka buss, yay! Haha. Ganska motigt att åka hemifrån, faktiskt. Blev så fint i lägenheten efter att vi hängde upp tavlor och sånt bajs. Ännu finare blir det med det nya soffbordet! Menmen.. det är ändå bara tre veckor kvar nu! Det kommer gå jättefort. Skönt det ska bli.

Nej, ha en fortsatt trevlig söndag!

just a rainy perfect day

Hallå! Var en mysig kväll igår, ingen dans eller så, men bara skönt häng på stan. Mysig liten bar, eller vad man ska kalla det. Där kommer jag nog spendera många kvällar, känns det som! Vaknade runt elva idag, klev upp och åt och har tvättat/ kollat på mythbusters hela dagen nu. Ska snart börja göra mig klar inför att åka tillbaka till ljusdal. Jag skulle helst vilja vara kvar, menmen.. Tre veckor, det klarar jag nog! Och piercingtid är bokad, 14 augusti klockan 13:00! Awesome!

Nej, jag ska ta och fixa studielån och annat viktigt nu. Hörs senare!


i love ikea

Hallå! Impuls åka iväg till ikea för att inhandla ett nytt soffbord, och vi hittar det vi vill ha (plus en massa annat bra att ha grejjs), men när vi kommer till lagret så är bordet slut! xD Jävla onödigt. Kommer på måndag, så det får bli då istället :D Haha. Köpte jättemkt bra att ha i alla fall, ska visa lite bilder sen! Blir en utgång ikväll också, även fast att det inte alls blev som tänkt. Jag, Fredrik, Tobbe och en till som jag inte har en aning om vem är, blir nog kul! <: Hoppas jag (x

Nej, dona lite mer i lägenheten innan jag ska börja göra mig klar för utgång!

i don't wanna stand beside you

Hallå! Vaknade av att Fredrik hade gjort frukost på sängen åt mig.. Hihi, det tyckte jag var supergulligt! Då kan man bara vakna på bra humör! Tänkte slänga upp lite bilder från glassätandet igår, hihi. :D Sen ska jag gå och börja hänga upp tavlor här!







Dunka lite ny Bullet for my valentine nu medans jag jobbar hårt med att peka vart tavlorna ska hänga! :D

sho-aholic, i suppose!

Hehe, jag och Fredrik kunde inte riktigt låta bli att testa, och jag blev faktiskt sugen på dom här skorna, så rösta rösta rösta!!




Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

 


ben&jerrys

Hallå! Flera timmar senare landar jag i lägenheten, och känner mig verkligen hemma. Skönt! Verkligen, kan inte beskriva det. Och jag fick min älskade medicin! :D Hallelujah! Dock är det tydligen en medicin som är väldigt.. jag vill inte säga farlig, men. Jag måste börja helt om med den nu, så inte förräns om en månad är jag uppe i min vanliga dos. Det suger lite, men. Bättre än inget alls! Riktigt skum läkare, dock. Och jag ska skrivas över till psykiatrin i Sundsvall.. Hm, blir skumt att praktisera där sen! Haha. Jaja.

Jag har även hunnit med att köpa en ny body lotion från the body shop, kokos :D yaay! Och ikväll ska jag och Fredrik grilla, äta Ben&Jerrys och kolla på film! (:

today is the day

Godmorgon! Gud vilken härlig dag det är idag, eller hur? :D Fredag hela dagen! Och jag går bara halva dagen! Känns så bra! Haha, kom dock på tio över åtta att jag började halv nio idag, så då fick jag nästan springa för att hinna till jobbet, men jag hann precis i tid! Tur är ju det. Så ja.. Fredag, träffa läkaren, förhoppningsvis få medicin, fått lön idag, ska åka till Sundsvall och träffa Mitzi.. helg! :D Ja, den här dagen kan bara bli bra!


..<3



..bild från metaltown, vill tillbaka hit och ha kul igen.. <3333

and off i go!

Ååh, nu är jag klar för dagen! Skönt! Bara halva dagen imorron, sen blir det Hudik och medicin! SWEET! Typ det bästa som hänt på ja.. flera veckor känns det som (x Plus att jag får en hel del pengar imorgon, en del mer än jag räknat med :D Hallelujah! Kommer kännas riktigt bra! Sitter hur som hos mamma och pappa nu, vi ska snart börja med maten. Vilket fick mig att tänka på hur god tårta vi fick på jobbet idag :D Haha. Whatever (x

Nej, jag ska göra absolut ingenting tills middagen nu!

..just the last part to go

Hallå! Just haft lunch, varma koppen med äpple och kanel <3 Nams! Och en macka. Ska dricka lite kaffe nu, seda fortsätta läsa tror jag. Det är den här halvan av dagen som är drygast, när det börjar kännas som om det inte är mycket kvar, men tiden börjar gå riktigt långsamt. Fyra timmar! Peppa peppa. Jag längtar bara efter min medicin, jag tar verkligen tillbaka det där jag skrev för någon vecka sen om att jag kanske är redo att testa utan. I am so not ready for it! Och ju längre tid jag går utan, ju mer kommer det tillbaka. Puuh, jobbigt jobbigt.

Nej, dricka lite kaffe nu och läsa lite!


today might become a long day..

Godmorgon! Trött är nog inte ett tillräckligt starkt ord för hur jag känner mig just nu.. Är så himlans trött idag, fattar inte varför. Så det blir nog en lång dag idag. Torsdag. Hm, det känns som om den här veckan har varat i en och en halv vecka.. Den har varit himlans lång, faktiskt. Hoppas helgen är lika lång! Höhö. Jaja, det är torsdag i alla fall, den här dagen och halva imorgon, sen är det helg. Hallelujah. Hoppas på en lugn dag idag och imorgon, med lite samtal. Mm, det hoppas jag på.


..just thought you should know




mumma! <3

spending money

Hallå! Hemma från jobbet, skönt. Haha, jag och Nicolai (en som jag jobbar med), har hängt upp ballonger som vi lekte med, så jag blev faktiskt på lite bättre humör där. Det var kul! :D Höhö. Och nu har jag ätit god middag, så jag är mätt och belåten. Jag ska strax till att beställa lite fina saker från H&M katalogen som trillade ner i mammas brevlåda idag, blir ett par stövletter till hösten och någon tröja. Och kanske ett par örhängen! Yay. Jag älskar att köpa nya grejjer, höhö. Har kommit på hur jag vill beskriva stilen jag letar efter (bemärk- letar efter, det är jättesvårt att få till det); kvinnligt idylliskt/ sofistikerat möter hårdrock. Vilken kombination, va? :D Haha. Menmen.

Japp, ska ta och kika vidare! (:

and i can't wait

Hallå! Just haft lunch nu.. Jag vill bara hemhemhem. Och det verkar inte bli någon utgång i helgen. Buuh. Jag vill hem. Nu.

we're half way there

Godmorgon! Jag har en supernyhet för alla som är intresserade! Jag har fått en läkartid i hudik på fredag, hallelujah! :D Äntligen medicin! (Med mindre det är en läkare som är jättefeg på att skriva ut recept, även fast att jag ätit medicinen 1½ år..) Det känns verkligen som ett lyft, och jag har dessutom fått ledigt. Så på fredag är jag ledig halva dagen, awesome! Så jag kommer nog hem ganska tidigt ändå på fredag, inte klocka nio på kvällen. (x I am so happy! :D:D Haha, nej dricka morgonkaffet och läsa lite nyheter! (:

falling through

..puuh, jag längtar verkligen efter mina två veckors ledighet. Jag behöver koppla av, skruva bort allt. Resa bort hade varit det optimala, men det blir nog inte bra. Jag vill gömma mig någonstans, glömma allt och när jag vaknar vill jag att allt ska vara perfekt- det vill säga en drömvärld. I don't care. About. Me. Die.


there's something.. you know

Hallå! Nu är jag hemma hos mamma och pappa, vi ska nog snart äta jordgubbar och sånt gott. Härligt. Sen ska jag bara duscha och lägga mig med en bok, tror jag. Känner mig helt slutkörd just nu, jag längtar verkligen till helgen! Ut och ha kul, det behöver jag. Glömma verkligheten en stund.. Hm, känns som om jag ofta försöker glömma verkligheten. Vet inte om det är bra eller dåligt, men. Whatever. Langar en bild också, denna tisdag till ära.


we're to good to be true

Hallå! Just kommit tillbaka från lunch.. inte för att det blev så mycket lunch, för jag var så hungrig innan så jag åt upp allt då :D Hihi, mobbas inte! Men jag sprang in på coop och köpte lite varma koppen, så i ´fall jag blir super hungrig igen, så finns det lite åt mig. Höhö. Vi har fått en massa ballonger och lite andra presenter här nu, en massa från HP för att vi varit så duktiga! :D Awesome! Haha. Nej, fyra timmar kvar sen ska jag hem till mamma och pappa och leka med deras myskatt!

need to reconsider my original plan

Godmorgon! Haha, vaknade imorse och tyckte att något inte stämde i min planering framöver; jag var stensäker på att det här var min tredje sista vecka- dvs att skulle vara två och en halv kvar, ungefär. Meeen, det är ju fyra veckor kvar med den här! Lool, tråkig överraskning. Jaja. Det är ju trevligt folk här i alla fall, och jag får läsa böcker. Sweet. Och pengarna förstås. Det gillas, speciellt med tanke på att jag ska pierca mig och så. :D Och jag längtar till helgen. Haha, att jag längtar till helgen är typ det andra som finns i mitt huvud, näst efter att jag vill sluta. (x

Nää, nu börjar jag!

if i wear a mask

..i can fool the world,
but i cannot fool my heart

this day isn't turning out so well

Hallå! Ja, dagen går ju snabbt i alla fall, men jag vill inte påstå att det är en rolig måndag. Ganska många borta, så det blir en del samtal just nu. Puuh, inte roligt. Menmen. Bara fyra timmar kvar! Har just haft lunch dessutom, det satt riktigt fint. Fick rester av pizzan mamma gjorde igår :D Awesome! Så nu njuter jag av en (hm, njuter kanske jag inte ska säga.. plågas är nog ett bättre ord) kopp kaffe och ska fortsätta läsa mellan samtalen. Blev klar med Bree Tanners andra liv i fredags, den var verkligen braaa! Så nu har jag börjat sista delen av den mörka materian; sista delen av Guldkompassen. Ni vet den där filmen, den är baserad på böcker och Guldkompassen är första. Böckerna är tusen gånger mycket bättre än filmen, och jag tycker ändå att filmen är helt okej. Författaren heter Philip Pullman, rekommenderas!

monday morning, come shine on me

Godmorgon! Måste säga att det är riktigt skönt att jobba sent den här veckan! Börjar kvart över nio och slutar 18:00. Det kan jag överleva! Får sova en timme längre än vanligt, yay! Tre veckor kvar.. det kommer bara flyga förbi! :D Haha. Längtar redan efter helgen, höhö. Ska ut på krogen i Sundsvall, jäklar vad kul det blir! Peppar peppar peppar. Fast det är klart.. kanske man ska börja med att ta itu med måndagen.. 

Med det sagt, så ska jag försöka läsa lite och dricka kaffe ^^

time is ticking

Hallå! Jag och Mitzi ligger sitter i soffan och myser ett tag till. Sen ska jag börja göra mig klar inför att åka till Hudik, blir halv sex bussen. Då hinner jag duscha och grejjer med, så det blir bra! Känns som om jag fått en ordentlig vila den här helgen, skönt! Så batterierna är laddade inför nästa vecka- bara tre veckor kvar att jobba nu. Woho! Efter det ska jag vara ledig i två veckor, försöka hinna med att träffa folk, pierca mig, byta hårfärg.. ah, precis! :D Haha. Nej, tillbaka till tv:n!



happy b-day

GRATTIS TILL MIN KÄRA MOR IDAG! <3

Och för övrigt, så god morgon! Det regnade hela natten här, men nu är det så fint igen så. Och Mitzi är verkligen underbar att sova med! Hela natten har hon legat mot mitt bröst/ halsen och kurrat och varit supermysig. Hihi. <3 Buuh, måste vara borta en till vecka från henne nu. Det tycker vi inte om. Och jag har ingen aning om när jag ska sätta mig på bussen till Hudik, halv två eller halv sex? Hm. Jag får klura lite på det där en stund. Ska äta frukost nu med tv: tror jag i alla fall!

when i'm around you

Hallå! Är supertrött upptäckte jag nu- skulle nästan kunna somna faktiskt :D Haha. Och jag brände mig i gommen när jag drack kaffe, det svider. Hm. Kikar på film på 6:an, någon om Jesse James, har alltid gillat de historierna faktiskt. Amerikanska western, det var grejjer det! Det kommer nog sluta med att jag somnar på soffan- fast det gör kanske inget.

Just nu känner jag mig en del ensam faktiskt. Samtidigt som det är ganska skönt så är det som sagt ensamt.. Tomt, liksom. Jag saknar någon.. Tänker inte skriva något namn, så ni får inte veta vem! :D Haha. Whatever.

i love shoes, all the way

Hallå! Nu har jag kommit hem från stan igen, för en stund sen i och för sig, men. Hihi, stötte på ett par ursöta ballerinor på skorean, yay! :D Känns lite skumt det där, förut hade jag ett par som jag använde jämt, nu har jag typ.. 9-10 par skor jag skiftar mellan. (x Haha, men det gör inte mig något! Det blev jävligt varmt dock när jag skulle gå hem, och jag gick in och köpte kattsand på vägen, höhö. Tur att man är stark och vältränad! xD Eller inte. Nej, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Hade velat haft en filmkväll med någon. Mysas lite. Men inte kväll som det verkar.

Äh. Skitsamma.

haha, laugh of the day

Hihi, Mitzi hoppade ner i toan! :D Haha. Hon ville upp och sitta på toalocket.., som inte var nerfällt. Haha, stackars katt! :'D Lika snabbt som hon hoppade ner, hoppade hon upp igen. Haha, men jag fick torka henne litegrann med en handduk, i alla fall. Sen ville hon sköta resten själv!



Själv sitter jag och äter lite frukost innan jag ska bege mig ner till storstaden. Utforska lite affärer! Haha, det är alltid kul. ^^ Det är jättefint väder idag, som tur är. Sundsvall är verkligen en fin stad, tycker jag. <:


ten hours later i'm up

Godmorgon på er! Höhö, nu har jag lyckats sova i tio timmar, fast jag skulle nog klara någon timme till faktiskt. Det är ett under att jag lyckades somna kan vi ju säga i alla fall; LassaMaja skrek som en galning hela natten. Tillsist lät det som om han skulle tappa rösten. Vet inte, han kanske gjorde det för tillslut somnade jag. Galna chinchilla. Och ja, tio timmar senare vaknar jag och väntar på att kaffet ska puttra klart. Musiken dundrar den med, Evergrey. Rysningar.

Nej, dricka kaffe. Hörs senare. <:

home sweet home!

Ååh, just kommit hem till Sundsvall och min älsklingskatt. Ååh, som jag har längtat! Och Fredrik hade bakat bröd, så det fanns när jag kom hem. Ganska gulligt, tycker jag! Och gott som satan! Hann bli extremt hungrig nu innan jag kom hem, så det satt fint. Funderar på att göra lite té och mysa ner mig i soffan faktiskt. Men Mitzi, såklart! Och mamma och pappa hämtade katten! Ooh, vad jag längtar till att åka dit på söndag och kika på honom. Haha, hoppas hon skickar lite bilder... *hinthint* Nej, borta är väldigt bra, men hemma är ändå alltid bäst!

the countdown has begun

Fyra timmar och en kvart kvar! Dagen har flygit fram, tack och lov för böcker! Den där nya ("Bree Tanners andra liv") är verkligen superb! Stephanie Meyer skriver sjukt bra, och den här boken precis som med Twilight böckerna är så fängslande, och det är svårt att skilja på verkligheten ibland. Haha. Jag älskar en bra bok. :D

Har just ätit lunch, suttit ute och läst. Nu står jag och jobbar, lite omväxling från att sitta hela dagarna. Och dricker kaffe. Wii. Funderar på att utforska HM's hemsida efter fina kläder... :D

and i'm tired today

Godmorgon! FREDAG FREDAG FREDAG! Hallelujah! Ska bli så skönt att åka hem ikväll, faktiskt! Och framför mig har jag en luugn helg; mysa med katten (som jag saknar henne!), sol på altanen, läsning, film, slappa.. you name it! Ska bli så skönt. Honestly! Ska nog ner på stan en sväng imorgon, men. Det är ju bara kul det med! Hur som, ska jag först bli klar med den här arbetsdagen, vilket jag är 17:15 idag. Då blir det till att springa till bussen! Lite spännande idag, för mamma och pappa ska åka till Dalarna idag och titta på en 8 månaders hankatt, som är i av samma blandning som Mitzi; Europé och Bengal. Hihi, myysigt! :D Så förhoppningsvis blir dom kattägare idag. :D

Nej, jag ska läsa lite i boken nu, men hörs senare! (:

how could you kill me and lie to my face?

Ska gå och lägga mig nu. Stänga av verkligheten en stund med tankarna i Stephanie Meyers värld. Jag vill också vara en vampyr.

i wanna go

Hallå! Just kommit till mamma och pappa, slutat jobbet. Ska bli såå skönt med helg imorron! Är trött som en apa, och seg som en ko. Usch. Jag vill hem till katten och gosa, göra ingenting och vara för migsjälv. Bläää.

let the blood take over

Hallå! Lunchen är strax slut, samma lunch som igår, fast ingen banan. Gott med jordgubbar, behövde något gott. Vi har fika senare när luncherna är över, det behöver jag. Så nu sitter jag tillbaka inne på jobbet och ska dricka min kaffe, har just läst klart Narnia boken med. Tänkte börja med den nya boken av Stephanie Meyer, Bree Tanners andra liv. Glömma verkligheten en stund med hjälp av vampyrer, blod, förtvivlan, kärlek, svek.. ja, och allt det där. Det blir bra!

wake me up inside

Godmorgon! Torsdag idag, bara två dagar kvar innan jag åker hem till Sundsvall- yay! Ska bli väldans skönt alltså. En lugn och skön helg ensam med djuren. Det behövs! Ska ha film-maraton tror jag, dricka en massa té och äta crunchy müsli. Hihi. Meeen.. först imorron kväll. Puh. Är sjukt trött idag.. kollade på sista avsnittet i Gossip girl, säsong två igår.. guud vad mysig det slutade :'D Haha, tänker inte avslöja för er som kanske inte sett det, men det var jättegulligt i alla fall!

Nej, ska nog sätta mig och försöka läsa klart Narnia nu, men vi hörs senare!

head over heals

Hallå! Puuh, riktigt skönt med en lång jättevarm dusch, alltså. Guld värt! Och tvätta håret, yay! Haha, och nu är ju päronen hemma dessutom, så jag kan torka håret :D Äh, ska bli skönt med torsdag imorron, snart hem till Sundsvall! (:

feels like fire

Hallå! Hemma hos mamma och pappa nu, skönt! Sjukt vad snabbt dagen gick, inte mig emot! Och finväder blev det. Hihi. Hade velat åka och bada.. dega på en strand lixom. Äh, whatever.



somethings are about to begin

what you're made of

Hallå! Nyss varit ute på lunch; jordgubbar, banan och prickikorvmacka! :D Hihi, awesome it is! Och varmt är det, som tur var. Satt och pratade med några kollegor, riktigt bra. Dagen bara flyger fram nu när jag får läsa, underbart! Haha. 

Något jag kom att tänka på igår, faktiskt är en låt som jag jämt lyssnade på när jag var lite yngre; Lucie Silvas låt What you're made of, en underbart bra och fin låt! Den tycker jag att alla ska lyssna på! :D 

coffee, strawberrys, banana..

Godmorgon! Mjo, idag är det ju nästan en god morgon :D Vaknade utan mensvärk idag, hallelujah! Så på bra humör måste jag erkänna migsjälv vara. Dock så känns det i kroppen att jag inte har fått medicin på ett bra tag nu.. Jag börjar känna den där otåliga rastlösheten som kommer, och jag börjar känna att jag inte kan kontrollera migsjälv på samma sätt. Det är fortfarande inte som innan jag började med medicinen, jag misstänker att det krävs någon månad utan den för att det ska bli så, men det känns. Så det handlar om att tänka efter tre gånger innan jag säger/ gör något. Kanske, kanske att det visar sig att jag kan klara mig utan medicinen? Hm. Bara tanken är läskig, men det skulle ta bort en hel del problem om jag faktiskt kunde utan. Inte behöva passa läkartider, inte behöva remissas till Psykiatrin i Sundsvall, spara en hel del pengar (faktiskt så kostar det nästa 300 i månaden för min medicin), och ja.. det skulle vara skönt att inte ha medicinen.

Äh, vi får se. Nu ska jag jobba i alla fall!

my stomach is full and satisfied

Hallå! Ååh vilken god middag jag fick på järnvägs :D Beställde en burgare, alla pratar så bra om den där, och det var verkligen en klass för sig. Naams! Och mätt som en gris, haha! Sen när vi skulle gå hem började det regna jättemycket, så nu är jag alldeles dyblöt. <: Kul. Höhö, men det var det värt. Ska inte göra något alls ikväll, bara ta det lugnt. Lägga mig tidigt och hoppas på att den jävla mensvärken försvinner :p Den sätter sig både i ryggen och i magen på mig- inte en trevlig upplevelse. Känns som om kroppen håller på att ramla isär, typ. Hm.

Anyway. Ni får ha en fortsatt bra kväll! (:


a little celebration

Hallå! Gud så härligt det är att sluta tidigt idag, alltså! Bara en timme kvar :D Hurra! Jag och mamma och pappa ska ut äta ikväll, fira lite att jag kom in på universitetet. ^^ Blir trevligt! Dock verkar det dra in ett riktigt oväder här nu >: Jag är livrädd för åska alltså. Haha. Det är sjukt egentligen vad mycket jag är rädd för :D Så jag hoppas inte att det börjar åska... Ensam och allt! Inte ens katten har jag med mig ju >:

Håller på och läser om de första vampyrerna, det är faktiskt coolt! Bra tidsfördriv om inte annat ^^

o' the greatest of all..

Hallå! Har precis haft lunch, behövdes. Var hungrig, inte nu mer :D Wii. Satt ute och läste- håller på med tredje delen i Narnia. Awesome! Lite för lättlästa för min del, men spännande likväl. Faktiskt. Kanske skulle ha läst dem på engelska istället.. Hm, det får jag komma ihåg till nästa gång! Nu har vi i alla fall fått lov att läsa igen, så jag ska fortsätta läsa nu! (:

this one week, you know..

Hm, världens mensvärk har jag idag- med andra ord tänker jag inte säga godmorgon. Morgon, det kan få räcka tror jag! Tycker att alla ska tycka synd om mig nu i några dagar tills det är över igen, faktiskt. Höhö. Jobbar tidigt denna vecka, väldigt skönt faktiskt. Inte ringt än, hallelujah! :D Haha, jag ska försöka att inte ta ut min grinighet mot kunderna, får vi se hur det går (x


<3


make sure it's all taken care off

Hallå! Nu kurrar min mage för fullt, har inte riktigt ätit något idag. Blir jordgubbar och mackor till middag- mumma! :D Ska äta tills jag spricker :D Sen ska jag ta och fixa studielån så att jag har råd att leva när jag slutat jobba. Känner mig bara full av glädje nu när jag vet att jag kommit in! :D :D Hihi. <3


I DID IT!!!

Maah! JAG HAR KOMMIT IN PÅ UNIVERSITETET!!! :D HURRAAAAA VAD JAG ÄR BRAAA! Haha, jag och 24 andra har kommit in på första intagningen! Ooh, vad roligt detta är! :D:D:D


(Psykisk ohälsa för särskild komplicerad problematik**)

those bastards.. *evil eye*

Men nu är Emily nästan fyra timmar sen på jobbet, helt utan anledning för imorse, precis innan jag satte mig på bussen för att åka till Hudik så ringer dom och säger att läkaren inte kunde.. -.-' fuucking bastard! >: Men dom skulle återkomma någon gång idag med en ny tid, så jag kan vara borta ännu mer från jobbet. No good. Menmen. Så är det antar jag. Har precis anlänt på jobbet, och nu är ju mamma tillbaka på jobbet :D Awesome! :D


jaja, hörs väl senare! ^^

thunderstorm

Hallå! Mamma och pappa kom, åt glass och bär, drack kaffe, gosade med Mitzi, pratade och åkte. Jag tog en lång och varm dusch, och nu kollar jag på How I met your mother. Awesome! :D Och det åskar här. >: Inte så mycket, men lite då och då. Usch- haha, jag är livrädd för åska. (x Det med, liksom.

Imorron ska jag till läkaren i Hudik, och då hoppas jag verkligen på att få medicinen! Hoppas hoppas hoppas. Det känns nu att jag inte haft den på över två veckor, det måste jag erkänna. Så, jag hoppas verkligen på att jag får en trevlig och snäll läkare! Efter att jag träffat läkaren ska jag hinna med en kaffe med Mia innan jag åker tillbaka till Ljusdal för att jobba, hurra! :D

unkillable monster

Godmorgon! Eller.. förmiddag, kanske man ska säga! Tillbaka till det där med att "impulsiveness is the new thing", så följde jag med Mia och kompani till gatufesten igår. :D Helt otippat var det, men kul var det i alla fall! Hur mycket folk som hellst, och poliser överallt. Haha. Så nu kan jag ju säga att jag i alla fall hört Hoffmaestro, vilket i och för sig jag inte tycker är något att skryta med, men :D Hihi. Ida, en tjej som var med igår, går den linjen jag sökt med, så hon berättade jättemycket om det och visade kårhuset och sånt. Jag längtar som en tok :D

Lite senare idag kommer mamma och pappa hit! Awesome! Men nu ska jag dricka kaffe med Fredrik på altanen (:

a place where you belong

Just nu är ett sådant tillfälle jag bara vill stoppa musik i öronen så högt att det börjar blöda, när det inte finns något annat än bara musiken.


when i get rich...

Åh, vad underbart det är att bo i Sundsvall! :D Haha. Massor av bra affärer överallt, och det är inte Ljusdal :D Hurra! Dock så kommer jag inte kunna låta bli att bli en tvättäkta shoppoman när jag bor här och faktiskt har råd att shoppa. Awesome! Har varit på IKEA och lite annat nu under dagen, vi kikade efter en ny säng. Vi har bestämt oss för en dubbelsäng, skulle vara så konstigt att bo med någon men att sova i två olika rum. Så en dubbelsäng blir det, så får vi se sen. (: Tittade på en massa annat också, lite nya möbler till köket och så som vi ska byta ut senare när vi har mer pengar. Awesome! :D

Haha, sitter och dunkar Bullet for my Valentine nu :D <3 Mia ska snart komma över, yay! :D:D

time to sleep

Skönt att vara hemma nu! Kryllade av fulla ungdomar på bussen upp- lite avis blev jag allt :D Haha. Nej, mat i magen, gosat med katten, kikat internet, slappat i soffan.. dags att sova nu, va!

i'm going home

Snart slutar jag för veckan, yay! 35 minuter kvar! Då hoppar jag på bussen till Hudik, och byter buss i Hudik mot Sundsvall. Hallelujah! Skönt att komma hem, har varit en lång vecka faktiskt. Undrar hur mycket människor det kommer vara på bussen mot Sundsvall.. :p höhö. Ajo. Jaja. Vi hörs nog mer ikväll! (:

sunshine, come and take me

Hallå! Nyss haft lunch, varmt som satan idag så jag satt ute och njöt av solen. Lovely! Hoppas att vädret fortsätter vara såhär, så jag kan bada på söndag :D wii, det vill jag. Nu är det bara fyra timmar kvar tills det är helg :D Och jag saknar kissen som en tok! Ska bli skönt att åka hem till Sundsvall. Hm.. Vet att det är några som ska på gatufesten; om ni känner er manade så hör gärna av er! :D Så man kan säga hej i alla fall. <: Vet att kära mia ska göra det :D

Nej, dricka kaffe nu och återvända till jobbet (det ringer inte alls mycket idag), så hörs vi senare!

note to self;

måndag 12 juli, kl. 10:00 läkarbesök och äntligen medicin!

think i've found my passion

Godmorgon! Ååh, jag sitter och läser en artikel på dn.se om en kille som blivit dömd för tre mord, och ska in på rättspsykiatrin och blir alldeles till mig; nu vilken dag som helst får jag reda på om jag kommer in på universitetet eller inte, och det jag har sökt (om ni kanske har glömt det) är just en utbildning för att jobba inom rättspsyk. Jag vill verkligen jobba med sådana människor; jag vill förstå vad som ligger bakom, till grunden för att man gör så, jag vill hjälpa dessa människor och jag är framför allt nyfiken på arbetet! Jag har en vision om att jag vill rädda mänskligheten från all psykisk ohälsa, vilket är helt orealistiskt, men för att dra mitt strå till stacken kan jag i alla fall jobba med problemen. Ååh, jag vill verkligen komma in på den där jävla utbildningen!!!

here we go again

Nyduschad, diskat, sopat, plockat undan grejjer... I'm awesome! :D Sitter och dunkar musik nu- blir supersugen på att gå ut på krogen. (x Hoppas verkligen att det bli näst nästa helg! Får bara inget svar, så jag är lite orolig faktiskt. Man vill ju inte tjata!

Hur som. Vill bara att päronen ska komma nu!


and it's almost done

Hallå! Världens tråkigaste och drygaste dag är snart förbi, bara fyra timmar kvar! Ringer nästan inte alls, supertråkigt. -.- Försöker lära mig lite om asatron och typ mongolernas historia och så, på wikipedia, men.. det blir liksom lite drygt att bara läsa sånt hela dagen. Längtar tills jag slutar, kan jag ju säga! Ska försöka städa lite, hade tänkt göra det igår, men det blev ju inte så eftersom att jag åkte till Hudik, så det ska jag göra innan mamma och pappa kommer. :D

impulsiveness is the new thing

Godmorgon! Vilken trevlig kväll det blev igår! Jag och Erika träffades för att äta lite och umgås, och sen slutade det med att jag följde med henne till Hudik för att sova där. :D Jättetrevligt var det! Skönt att inte vara ensam en kväll också, sen är det alltid lika mysigt att umgås med Erika. (: Komma bort lite och prata om allt mellan himmel och jord, det var guld värt! <3 Dock är jag ganska supertrött nu, blev inte så mycket sömn direkt. Men whatever, det var det värt! Och ikväll kommer mamma och pappa hem från sina tre veckor i Danmark! :D Yay! :D  

i want to parteeeey

Ååh, vad jag är sugen på att gå ut och dansa och ha kul.. :D Nästnästa helg blir det förhoppningsvis utgång i Sundsvall. Hoppas jag!! Det var tänkt att vi skulle haft en lite inflyttningsfest i helgen, men det blir inte av. Hm. Hoppas verkligen på utgång nästnästa helg då! För övrigt ska jag nog träffa Erika ikväll :D yaay! Känner att jag vill umgås med folk, riktigt mycket. Massor av människor! Träffa Erika blir superb :D


wings obey me

Godmorgon! Fick en riktigt dålig start på dagen idag.. sov över ganska rejält! Låg och läste en bra stund igår, skulle kanske inte ha gjort det. Och sedan hade jag bestämt att jag skulle väga mig imorse för att hålla koll att jag inte går ner i vikt, men det hade jag ju såklart gjort. -.-' Jag orkar inte det där, jag vill inte gå ner mer i vikt! Jag vill ha lite kurvor och lite att ta i, inte bara ben som sticker ut. Men det är riktigt svårt att gå upp i vikt, och att stanna där är ännu svårare. Två, tre kilo hade räckt. >: Och perfekt på att jag sov över hann jag nästan inte äta någon frukost heller. Yaay.

Whatever. Jobba jobba jobba.

i miss a piece of me

Jag saknar min gofis, som alltid kommer och kramas och gosas med mig när jag behöver det. ):




and now it is officiel

Tänkte bara säga det lite kort, nu när det är ute i världen; Jag och Fredrik har valt att inte vara tillsammans längre. Men, vi kommer tillsvidare bo tillsammans i Sundsvall. Vi är fortfarande riktigt bra kompisar, och vi hoppas på att det inte kommer ändras. Ja, det känns konstigt och så, men vi gör vårt bästa för att klara det. Och just nu går det ganska bra. Så. (:


I övrigt så har jag just kommit hem från jobbet, skönt! Hoppas inte att det börjar regna som en tok nurå. >: Eller åska.. jag är livrrädd för åska. >:

love is a fire

love is a fire
burns down all that it sees
burns down everything

and it's my time

Ååh, nu har jag nästan snart lunch! :D Kvart över så är det lunch för Emily. Hungrig som ett as är jag med, och jag ska ut och läsa- sitta i solen innan det börjar regna. (Det skulle börja regna idag) Åå så ljuvligt :D Och jag har fått jordgubbar idag med, kan det bli bättre? :D Haha! Ha det fortsatt bra!

i can't sleep until i devour you

Godmorgon allihopa! Jag sitter på jobbet och har inte alls mycket att göra idag, verkar som om jag får ta lunch idag, tjoho! Det behövs. Sitta ute och läsa klart boken.. Ta det lugnt, liksom. Menmen. Hatar när det är så soligt på nätterna, för solen står rakt in i rummet jag sover i och det är omöjligt att sova, så jag är riktigt trött. :D Höhö, menmen. Tisdag idag, bara fyra dagar kvar till helgen. Yay!

pushing the will

Cold white spring
A wordless song I sing
Eye
White cloud
All my thoughts are in doubt


and not the spare time i wanted

Hallå! Teammöte ikväll, direkt efter jobbet. Känner mig inte pigg på det, menmen! Så kan det vara. Kommer hem tidigast sju ikväll, tråkigt. Men så är det väl. Ikväll när jag kommit hem, och när jag diskat, ska jag nog sätta mig på balkongen med laptopen. Tror nästan det, va! :D Haha. Hade varit mysigt att åka till stranden eller så, men.. Hö, vill inte åka själv jö. Så det får helt enkelt inte bli så! x)

Jaja, hörs senare!

desklunch

Hallå! Nu har jag lunch, blev desklunch idag med. Ingen riktig lunch då, men jag fick tonfisksallad :D Mumma! Inte så himla mycket att göra, men. Vi har blivit ihopslagen med ett annat team nu, så allt arbete blir lite mer jämfördelat. Inte mig emot! (:

Nej, nu ska jag ta och äta lite mat!

first day of this good week..

Godmorgon! Känner mig lite halv pessimistisk idag, måste jag erkänna. Jag känner liksom hur jag vill ge spydiga kommentarer hela tiden, men det går ju inte! Undrar om det är för att jag inte ätit medicin på två veckor som det är så för.. Har i alla fall börjat få tillbaka den där rastlösheten i kroppen, inte kul. Hoppas på läkartid så fort som möjligt! I need my medication!

Jaja. Lugnt på jobbet idag, tack och lov. Och finväder- blir nog att sitta ute på lunchen!

three hours later..

Hej! Tre timmar senare är jag i Ljusdal.. Usch vilken dryg resa. Eller, egentligen har jag inget emot att åka buss så pass länge; men den första bussen var fullproppad med äckliga svettluktande människor, och andra var elementet igång på! Gaah, men nu är jag äntligen framme i alla fall. Har varit superskönt med fyra lediga dagar, men imorron är det dags igen- tur att jag börjar sent! :D Haha. Ni får ha en bra kväll!

wimbledon

Ååh, fann att det är Wimbledon final på tv :D Tjoho! Springer mellan packningen och tv:n nu, ska snart åka till Ljusdal. För alla som inte vet det, så innan jag fick motionsförbud tränade jag tennis tio timmar i veckan och tävlade en heeeel del, min stora dröm var att vinna wimbledon! Så det är väldigt speciellt att kika på det för mig. Tennis har en stor del i mitt hjärta, och jag längtar verkligen till den dagen då jag får träna igen!

and i feel like nothing

Hallå! Helt otroligt vad varmt det är här då! Skulle ut och utforska lite, men jag fick ge upp efter en halvtimme; då höll jag på att dö kan jag lova. Hemskt det blir att åka buss sen. Menmen. Känner mig verkligen liten i den här staden, den är ju lixom lite större än Hudik dårå. Buuuh, jag vill inte åka till Ljusdal. <x Vill vara här och njuta av lägenheten och sommaren. Jaja. Det är ju snart helg igen i alla fall!

leaving today

God morgon! En stunds solande blev det nu på morronen, men det är fasiken för varmt alltså! Rena bastun ute ju. ^^ Så nu sitter jag och kollar på tv istället. Hurra för mycket fler kanaler än i hudik! :D Ska tillbaka till ljusdal ikväll, jobba imorron. Tänk er vad skönt det hade varit att få samma pengar utan att behöva lyfta ett finger? Hm.. det hade varit guld, alltså! Menmen. Och Mitzi är galen just nu, hon klättrar på LasseMajas bur, så nu sitter hon på toppen av buren och stirrar. Konstiga sak! :'D


rom and coke

Hallå! Har nyss kommit hem från ica, varit och handlat mat och grejjer. Blir grillat ikväll med fruktsallad och rom och cola. Mumms! Och godis med, såklart :D Inte alls mycket kvar nu, bara lite smågrejjer bara! Så cirka en timmes effektivt arbete så är det klart sen! :D Dunka musik än så länge ^^


my little sweetheart

Hejhej! Haha, vaknade och blev ganska överraskad idag; Jocke var borta. Haha, hade åkt hem han. (x Jaja. Inte så mycket kvar nu, hurra! Varmt och underbart väder här idag, jag har suttit ute i bikinin. Mitzi var också med, i hennes nya koppel. Haha, det var jättemycket nytt för henne; fåglar, liksom- vad är det? :D Haha. Jaja. Skönt att vara ledig, i alla fall. Idag och imorron. Vi ska nog grilla ikväll, och antagligen ner på stan en sväng och kika lite.

Jaja- jag ska kika lite internet, och sen ska jag fortsätta packa upp. Hejdå!


a last goodbye

Hejhej! Jag är lagomt trött nu, kan jag ju lova. Ska dricka en kopp té och gå och lägga mig sen. Det är sjukt vad med kläder och skor jag har! Tycker jämt att jag inte har något, men testa att flytta någon gång lite då och då så upptäcker jag att jag har en heeel del ändå :D Lovely. Nu är det bara städning kvar i Hudik, men det skulle Fredrik ta hand om sa han (inte mig emot!). Och här börjar det se ganska hemtrevligt ut också, inte så mycket kvar nu. Men det sista tas imorron, nu ska det sovas.

Var ju till Hudik innan, blev en sista shopping efter att jag träffat psykologen. Köpte en superfin klänning och underkläder! Strosade runt, sen var det bara att ge sig av igen.

Hörs mera imorron!


i can't believe this is my home

God morgon! Jag kan ju bara säga att den här lägenheten är alldeles för fin för mig! Sjuukt fräsch lägenhet, helt nyrenoverad från topp till tå. Öppen och ljus är den med, även fast att den ligger lite under markhöjd. Tog tid att flytta emellan igår, och idag ska vi in till Hudik och göra klart det sista. (Plus att jag ska träffa psykologen!) Och riktigt skönt att träffa Jocke igen, hade verkligen saknat pojken! Han sover här, och antagligen gör han det till imorron med. Inte mig emot :D Så fort vi börjat få någon ordning här så slänger jag upp någon bild, det är verkligen en dröm lägenhet.

Apropå ingenting, så igår när vi först kom till Sundsvall och skulle hämta nycklarna till lägenheten, så skickade vi iväg Fredrik och hans bror att göra det, medans jag, Jocke och Andreas gick och köpte thaimat, och när vi gjorde det hade jag Mitzi med mig i buren (ville ju inte lämna henne ensam, direkt), och då var det en kille som frågade om det var en Bengal! :D Kändes astufft, men nedslaget fick jag ju bekänna att hon inte var renrasig utan "bara" 50%. Men häftigt att han såg det genom gallret.

Nej, nu ska jag ta och försöka väcka huset så vi kan börja göra oss klar inför att åka till hudik! Hörs nog senare ikväll någon gång!

RSS 2.0