the last assignment

Hejhej! Jag är hemma nu, ensam med djuren för Fredrik jobbar. När jag kom hem så la jag mig i badkaret och läste, har gått igång med en ny bok; Under Guds Himmel av Niklas Krog. En riktigt bra bok! Hans böcker är riktigt bra, har läst fyra stycken- men då var det en triologi som heter Den stora fredens krig, och däri tre olika böcker som är sjukligt bra. Där snackar vi om kärlek vs ondska på ett djup som inte synts till förut. Den här boken som jag läser nu, är en roman skildrad under 1200- talets i arabmeriten. Även denna är sjukt bra! Om man är intresserad av historia kan den här rekommenderas för den är skriven utefter historian, men den är lättläst och skriven som en ungdomsroman. Awesome!

Men, however så ska jag sätta igång med min sista uppgift nu, göra klart språkhistorian. Blev klar med naturkunskapen idag, yay! :D Fast Manne räddade mig ganska mycket måste jag erkänna, jag fattade nästan ingenting men det gjorde han, som tur var!


it's a beautiful day

Vilken fin dag det var idag, då! Har suttit ute en stund under lunchen och njutit- fram tills att jag upptäckte att jag hade en spindel på mig! :'o PANIIIIK! Då var det inte alls roligt att sitta där ute längre! Usch. Nu ska jag ta och kolla lite på kolets- kvävets- och vattnets kretslopp. Kul. Inte. Och så ska jag fortsätta på språkhistorian!


another day in school

God morgon! Nu är jag i skolan, jippi x) Inte långt kvar nu! Börjar verkligen bli pirrig i magen :'D Haha. Ska ta och börja om på språkhistorian som jag påbörjade i fredags, var inte alls på plugghumör då så det blev inte alls bra. Så nu börjar jag om. Yay- ambitiöst av mig. Så det ska jag ta och göra nu innan det är dags att gå och dricka lite kaffe!


gossip girl

Hejhej! Jag har lagt mig i sängen med laptopen och Gossip girl- Mitzi och Fredrik följde visst också med, fast de sover. Tycker att Gossip girl är roligt, det är absolut inte något jag i vanliga fall skulle titta på (palla catfights), men jag gillar den här serien av någon anledning! :D Så jag ska fortsätta kika en stund till, sen ska jag läsa på lite till en muntlig redovisning med Manne och Jocke imorron, i naturkunskap. <: Trevlig kväll!

grandia coffee

Nu har Jocke åkt, och vi har varit och handlat lite. Lite lagomt så vi klarar oss till nästa vecka (: Vi hittade dessutom en klösgrej åt Mitzi som var väldigt billig, så den fick följa med hem den med! Hon fattar inte så mycket av den, men.. Haha, det kommer kanske. Jag ska nog ta och dricka lite mer kaffe, Arvid Nordqvist Grand dia- naaams! Riktigt supergott kaffe, nog det bästa som går att få på svensk mark. :D




in the sunshine

Godmorgon! Hade en riktigt trevlig kväll på skolan igår! (: Vi satt mest och spelade xbox för det fanns inget internet, men lika kul var det! Bara en massa skratt och trams, haha! Skönt att inte vara ensam hela kvällen (det känns som om det börjar bli en vana). Jocke sover här idag, eftersom att han och Fredrik jobbade på H festen igår, så istället för att åka till söderhamn så sover han här då. Jag och Mitzi har varit upp länge nu, hunnit sola har vi gjort med! Varmt och mysigt på balkongen. Vem vet, kanske att jag blivit bara lite lite mindre vit? :D


i really needed my sleep!

God morgon! Eller vad man ska kalla det (x Jag sov ganska länge idag, sedan satte jag igång New Moon och har halvsovit medan jag kollat på den- men den är lika bra för det. Känner mig riktigt utvilad idag, känns skönt! Riktigt skönt. Fredrik jobbar nästan hela dagen, som det verkar, så jag kommer faktiskt åka till skolan lite senare för det är lan där :D Haha, bara ett litet lan med några kompisar. Åka dit och äta choklad hela kvällen, eller inte hela; måste hem till katten en stund såklart. Men det kommer bli kul, tror jag. Ska hoppa i duschen nu snart.. Men vi hörs senare!


legend of the seeker

Nu har jag nyss ätit middag, blev köttfärs med stekt couscous, en massa grönsaker som det var äpple i också- riktigt gott, hade blivit jättehungrig. Måste erkänna att jag inte blev klar med språkhistorian, jag ledsnade totalt så jag får stanna efter skolan på måndag också- tänker inte plugga den här helgen!

Fredrik åkte nyss för att jobba en stund på Brandgaraget, så jag ska stänga av datorn för ikväll och lägga mig i soffan och hoppas på en powernap innan legend of the seeker! (: Ha det bra!


i'm becoming insane

Nej, usch vad jag inte alls orkar plugga mer idag! Nu känner jag bara för att spy på alla uppgifter, jag vill inte mer. >: Har lämnat in fyra uppgifter idag, håller på med den femte och den får lida för det. Kommer inte göra mer än G in den här jävla språkhistorian, nej tack! Jag klarar mig bra på det. Sitter fortfarande på skolan, hoppas på att Fredrik ska komma och hålla mig sällskap lite så jag inte blir helt tokig. Antagligen kommer jag få komplettera på några av uppgifterna jag lämnat in, det blir jämt så- men jag orkar inte det. I don't want to. Blääää.


i'm so amazingly tired

Godmorgon! Det är verkligen ett under att jag tagit mig till skolan idag, är så sinnes trött alltså. Satt uppe till 11 och skrev, men somnade inte förrän tolv någon gång, klev upp och pluggade imorse. Gaah, vad jag är less på att plugga nu (x jävla skönt med helg! Jag ska stanna kvar en stund idag också efter skolan och skriva klart, om jag inte hinner nu idag innan vi slutar. Sedan bör jag vara helt klar! Det enda som fattar sen är avslutningsgrejjer som vi har på lektionerna nästa vecka. Så detta blir nog bra!

Nu ska jag sätta mig och göra klart den förbannade historiauppgiften!


chocolate pls

Ooh, vad det är spännande i Vampire diaries nu! :D Helt jävla awesome asså- längtar redan till nästa torsdag! Tur att varken studentmiddagen eller studenten är på en torsdag (; Hihi. Vilket pirr jag fick i magen nu, apropå det! BARA TVÅ VECKOR KVAR! Helt sinnes, jag kan inte fatta det. Jävlar vad jag kommer böla :'D Haha. Åt dumle och myste med Mitzi när jag kikade, men nu måste jag återgå till skolarbetet. Nästan klar med hälsopedagogiken- bara historian kvar då. Yay.

Ha en fortsatt bra kväll!


lost in fantasy

Ja, nyss hemkommen och ska på en gång sätta mig och plugga. Tjoho. Ska göra hälsopedagogik och historia nu, tänkte försöka bli klar med båda uppgifterna nu innan middag. Bara jag kommer in i det så kommer det gå snabbt, tror jag. Och sedan ikväll är det äntligen Vampire diaries igen! Det har varit tre veckors uppehåll pga hockeyn, men ikväll! Då ska jag äta dumle :D Mumma. Hi, det har jag verkligen förtjänat då! Men inte än, för nu ska jag plugga. >:

and i'm the best, as always :D

MVG i pedagogiskt ledarskap, sing hallelujah! Känns asbra! Några kompletteringar på projekt och företagande för MVG, men funderar på om jag ska nöja mig med VG där och satsa på historian, medieproduktionen, foto B och hälsopedagogik. Svenska förresten måste jag göra också. Då nu betyder det att jag ska plugga, hejdå!


i might me starvin'

Godmorgon! Jäklar vad jag var hungrig när jag klev upp, är det i och för sig fortfarande, men nu äter jag frukost så det lägger sig kanske :D Ska strax kika på nyheterna, thats awesome. Men det är ju bajsväder idag, ju. Jag vill ha sool! Värme. Så undrar vad man ska klä på sig idag. Hm. Jaja, det får tiden visa. Ska plugga en massa idag, göra klart historian, vilket jag ska göra i skolan, och ska kolla om jag behöver komplettera i Ledarskap, Hälsopedagogik och.. ja, det var väl det. Måste även göra den tråkiga språkhistorian! Igår stannade jag kvar efter skolan och hade muntligt med naturkunskapsläraren om jordens och universums historia, och då fick jag till så att jag och en kille i klassen ska köra muntligt på måndag med samma lärare om naturliga kretslopp och kretslopp skapade av människan. Skönt att inte behöva skriva en till uppsats!


back home

Nu har jag nästan nyss kommit hem från Ljusdal. Var hemma hos mamma och pappa en stund medans Fredrik var i missionskyrkan. Det var lika trevligt som alltid! OCH SNART ÄR DET DAGS! :'D Gud vad det känns konstigt idag. Blir så pirrig, ledsen, glad, orolig, STOLT. Helt otroligt vad med känslor det fanns inblandade idag när vi höll på med mössorna och när vi knäppte kort. Ska bli så himla kul att ta studenten! Men jävlar vad jag vill tillbaka till skolan i höst >: Som tur är så är det några dagar kvar, för jag behöver göra lite mer skolarbete. Ska sätta mig nu med historian och hoppas på att hinna bli klar innan alldeles för sent!

Ha en bra kväll, alla!

<3




världens bästa människor!

and today will be good

Godmorgon! Jag sitter och äter frukost och kikar på nyheterna. Klev upp en hel halvtimme tidigare än vanligt för att göra mig lite extra fin inför studentfotograferingen. :D Hoppas att det gav resultat, så det inte är jag som går och inbillar mig bara. Haha. Har duschat håret och lockat det, sminkat och så vidare. Kommer dock kännas lite drygt om det inte blir foto... -.-  Så det är väl bara att hoppas!


and this is it

Nej, ärligt talat nu ger jag mig för ikväll! Har skrivit klart alla VG- uppgifter i historian nu, fattas bara MVG- uppgifterna nu. Meen, det får nog vänta antingen till imorron eller till senare ikväll. Jag måste ju hinna bada och grejja inför den eventuella fotograferingen imorron. Faktiskt! När jag är klar med det kanske jag sätter mig med datorn igen och fortsätter. Jag tog i alla fall om andra världskriget, vilket är ett ämne jag kan. Så jag hoppas verkligen att det funkar hela vägen och att jag inte missar något. Det är bara så drygt, för det känns som om man repeterar sig i frågorna, men i MVG frågorna måste jag utveckla ännu mer. Blir nästan lite psykologi av allt! Haha, men det kanske inte gör något.

Jaja, hörs kanske senare! (:


coffee, music and history

Har nyss kommit hem från skolan. Gjort en efterlängtad kopp kaffe- jag hade fasiken glömt plånboken hemma idag igen! Helt sinnes. Blir aggresiv om jag gör det imorron med! Mitzi springer runt som en galning och leker och klättrar på allt man kan klättra på- i sommar ska det inhandlas en riktigt hög klättergrejj åt henne! Vi hade tänkt att det kanske räckte med en "normal" på cirka en meter, men det kommer inte räcka. Hon hoppar och klättrar hur mycket som helst. Supergullig! Fredrik sitter och spelar in, och jag ska ta och göra VG/ MVG- uppgift i historia. Sen ska jag ta ett riktigt långt bad, fixa naglar och allt (mm, ni läste rätt!) inför morrondagens fotografering. Om det blir imorron vill säga, beror helt på om mössorna kommit eller inte- men vi har blivit lovad att de ska jobba hela natten och skicka expressbil för att vi ska kunna ha mösspåtagning imorron!


Nej, hörs senare!


take me back in time

Jag håller på med min film om 1920- talet just nu- kan bli bra tror jag! Är verkligen inspirerande det där årtiondet. Allt är ju så vackert då, frisyrerna, möblerna, kläderna, sminket och jag kan nämna hur mycket mer som helst. Jag knäppte ju bilder till det i fredags, tyvärr hade jag inte så mycket rekvisita, men det fick duga. Tänkte visa några fler bilder nu när de är färdigredigerade. Och snart är det lunch, tack och lov! Är riktigt hungrig!







a good morning

God morgon alla! Har nyss ätit frukost och kikar på nyheterna, kul. Och jag har en katt i knät som är jättebusig :D Haha. Idag är jag ganska pigg och glad, faktiskt. Ska göra mig klar att åka till skolan nu snart, ska ha I-projekt och snacka betyg med historialäraren. Dricka kaffe :D Yay! Och gratta en klasskompis! Blir nog bra dag ändå det här! ^^

Hörs senare!

internet really is great

En kompis som jag träffade i Danmark för fyra år sedan, som jag helt tappade kontakten med, sökte nyss upp mig på facebook. Otroligt roligt, helt oväntat. Vilket lyft efter denna jobbiga eftermiddag.

one of those days, you know

Hejhej <: Höh, har nyss kommit hem från ett studiebesök med klassen som var på ett reningsverk. Det var kul. Näää, men det var okej. Kanske. Äh, skit samma. Känns som om många bitar i mitt pussel ramlade av idag. Inte alls roligt. Jag vill stänga av hela världen nu och bara gosas med Mitzi, inte tänka på framtiden och faktumet att jag nog tagit mig vatten över huvudet. Men det går ju inte för jag måste plugga. Bajs.


and i'm off

Äh, vad skönt det ska bli med måndag, tycker jag- så jag får någon koll på skolan och vet vad jag behöver göra. Det drar ihop sig! Även fast att jag inte alls har mycket kvar fick jag en stresskänsla helt random, bah poff- så kom den. Nej, nu ska jag kika på dokumentärer om jordens och universums historia. Hörs imorron!


boring..

Nu har jag tråkigt kan jag stolt meddela. Har nyss diskat lite, duktigt av mig. Kikar på hockeyn och tänkte försöka plugga lite mer på naturkunskapen. Går inte bra. Inte alls. Men det är väl bara att fortsätt, antar jag.... -.-' Hungrig är jag också. Fredrik ska åka iväg en sväng för att prata om jobb med Conny tror jag, helt i onödan. Om det varit meningen att Fredrik skulle fått det där förbannade jobbet hade han fått det vid jul, är riktigt less på bilda!!!!!


hm, i try to see myselt as clever, but sometimes i'm not sure

Har blivit klar med litteraturhistorian, har gått igång med naturkunskapen; naturliga kretslopp. (Okej, hade en liten paus då jag busade med kissen.) Jag fattar principerna, men jag kan fasiken inte förklara det så att det låter vettigt. Och jag vet inte alls vad det är som är tanken med uppgiften; ska jag ge exempel på naturliga krettslopp, eller ska jag bara förklara att såhär är det, eller ska jag berätta hur jag kan påverka, eller vadå? >: Känner mig jättekorkad, menmen. Det är väl bara att fortsätt försöka luska ur något. Jag har i alla fall lite godis här som stöd :D



time has passed

Oj, vet ni vad jag kom på nu mitt under mina reflektioner kring Dantes skärseld och himmel? Idag, den 23 maj 2010 är det exakt två år sedan jag sist satte ett rakblad mot huden. Två år sedan! Herregud, det som var så självklart för mig då, är lika självklart för mig idag att det inte alls löser något. Känns lite konstigt. Och egentligen är det inte alls svårt att sluta, om man vill. Bara man inser och kommer till den insikten att man vill må bra, och om man har något betydelsefullt i livet (vilket alla har, men man kan välja att se det som betydelsefullt eller något som man inte kan ta del av) så är det inte alls svårt. Bara man bestämmer sig. För min del var det för det mesta Fredrik somgjorde att jag inte ville göra så mot migsjälv längre, pappa hade en del med det att göra också. Saker de sa till mig som fick mig att se de små guldkornen som finns överallt runtomkring en- men som är lätta att missa i inbillningen om att man inte förtjänar något bra. Nej, detta betyder inte att jag är helt bra och mår 100% bra varje dag, men vem gör det? Jag kämpar varje dag, vissa dagar mycket mer än andra, och jag vet att det lönar sig.


just the usuall

Hejhej! Nu sitter jag och äter min vanliga frukost, på min vanliga plats i köket, med min vanliga dator :D Haha, men jag gillar vardag, så det gör inget. Det blev visst så att jag färgade håret igår. Själv, då alltså. Lyckades mycket bättre än väntat! Om man bortser från att jag fick ganska mycket på armarna... Allting blev täckt, ingen blond fläck i hårbotten eller så. Så jag hoppas att det ser ganska bra ut till klänningen på onsdag!

Nu ska jag precis som vanligt på söndagar, sätta mig och plugga nu när jag har fått i min mat. Jag har en galen buskatt här bredvid mig också, hon försöker mörda råttan. Hihi. :D



i know i should'nt be doing this

Är det bara jag som är så sjuukt rastlös? Jag skulle kunna gå ut och springa flera timmar känns det som, springa springa springa. Jag vill göra något, men jag vet inte vad. Och jag har inte tålamod att göra något. Jag borde plugga, men det går inte- jag kan inte koncentrera mig. >: Undra om jag ska färga håret nu, istället för imorron? Hm.. då får jag ju faktiskt mer tid till plugg imorron. Mjoo, det får nog kanske bli så.. Måste försöka övertala Fredrik- vilket nog inte blir lätt för han och Dennis sitter och spelar musik. Ska man testa själv? Har aldrig färgat mitt hår själv, måste jag erkänna. Kanske är dags? :D

i look inside your eyes

Ooh, jag kan inte sluta lyssna på Makes me wanna die, med The pretty reckless. Awesome. Ligger i sängen med laptopen och Mitzi, Fredrik och Dennis sitter och spelar och sjunger. Jag ska ta och skriva lite i min bok, och sedan ska jag ta och kika på filmer om jordens och universums uppkomst, så att jag har det färskt i minnet till onsdag. Och sedan ska jag ta och försöka göra lite mer på min uppsatts om biologisk mångfald. Buuh.


<:


feeling good

Oj, vad jag vaknade sent imorse! Halv elva vaknade jag av att Fredrik matade Mitzi och sa att det var frukost. Thih, det var mysigt! Så himla skönt att sova länge.. känns som om jag inte gjort det på flera månader. Och det var så pass bra väder att jag kunde klä på mig bikini och sitta på balkongen en stund. Med solskyddskräm idag då! Så jag är faktiskt inte knallröd än, känns bra. Jag älskar verkligen sommaren. It's awesome. Efter en stund kom Dennis och sen har vi varit och handlat, följde med en kladdkaka och en kolakaka (eller nåt liknande) också, för jag blev så besviken på den där bullen jag snackade om igår; den var jättetorr. >: Så nu har jag fyllt magen med kaka istället :D Nams.

Nej, jag ska ta och försöka göra lite nytta snart- ska plugga lite idag. Men vi hörs senare!


sneak peak

God kväll! Jag sitter med datorn i knät, kaffet bredvid mig och tv:n på för fulla muggar. Väntar på att Legend of the seeker ska börja, det är så spännande :D Haha. Min älskling jobbar även ikväll, visar det sig, så jag blir ensam. >: Tack och lov för Mitzi och LasseMaja! Hih. Meen, det är inte bra att han jobbar så mycket..: ingen middag för Emily. Dålig ursäkt, jag vet, men vafan; diska/ steka kotletter, kyckling, fisk, etc/ göra tillbehör/ göra sås eller göra en stor ostmacka med frukt till. Hm? Inte så svårt val. Men det är ett dåligt val för min kropp.. tur att det ligger en bulle i skafferiet :D Whatever, jag tänkte i alla fall slänga upp en av bilderna från det jag fotade idag. Inte helt klart, ska redigera ytterligare när jag kommer till skolan nästa vecka, men såhär såg det ut än så länge!





busy dag!

Hellu! Jag glömde laptopen imorse (x Det var riktigt jobbigt, har fått skriva en massa för hand idag istället! Haha, men det har gått bra. Har gjort en del i PA och började bra på sista uppgiften i Litteraturhistoria. I'm awesome! Efter skolan idag så stannade jag för att fota migjsälv- jag ska göra typ som ett modereportage om 1920- talet. Får in en rad olika kursmål i två ämnen av det, så. Men jag har som sagt fotat migsjälv, och samtidigt filmade jag det en stund så man får se "behind the scenes", så ska jag redigera bilderna och filmen, göra en film av det och lägga in musik. Blir nog bra det! Ska även göra något snyggt grafiskt, så blir det kanon. Ni får nog se lite av bilderna senare, om ni är snälla! :D Ska ta och dricka lite kaffe. Kanske spela, tror att jag ska göra det i alla fall. Cya later!



i'm so bored atm

Buuh, jag hatar att Fredrik jobbar. >: Nu är jag jättesjälvisk :D Haha, men jag saknar ju honom nu. Han kommer nog inte hem förrns om några timmar... >: Menmen, det viktigaste är väl att han tycker om att jobba. Och jag tycker om att mysa i soffan med Mitzi :D Tihi. Framför tv:n, dessutom. Totalt onödigt inlägg, märker jag nu. Rastlösheten flödar!


Ha en bra kväll!


it's finally official

Åååh, titta vad som låg innanför dörren när jag kom hem?! :D Vi har fått hem en massa grejjer från mitthem, men för första gången på 2½ år så står jag med på papprena! Känns som om det är på riktigt nu, liksom. Och så fort vi väl flyttar ska jag skriva mig i Sundsvall, så jag får hem posten och allt sånt. Ska bli hur kul som hellst! Och vet ni vad jag kom på? Haha, helt underbart! Jag kommer ju kunna åka på IKEA superofta :D YAY!

Det visade sig att Fredrik ska jobba ikväll, så jag får titta på hockeyn själv. >: Menmen! Ska börja plugga nu, samtidigt som jag kikar på hockeyn! :D


Hejhej!




sometimes i really am awesome!

Ja, jag måste ju faktiskt erkänna att jag är grym ibland! :D Haha- har nu gjort klart allt i ledarskapen, även MVG uppgift är gjord, så det är klart! Projekt och företagande är klart, och antagligen MVG där med! Känner mig verkligen på topp idag. När jag kommer hem ska jag sätta igång med en uppgift i Hälsopedagogik, men de ämner är så roligt så det kommer inte bli något problem alls. Känner mig fylld av energi och glädje idag. Skönt som fasiken! Och ovanpå detta så är ju vädret helt fantastiskt :D Haha, optimist- javisst! Så så fort jag kommer hem ska jag börja med den, göra en kopp té, mysas med Mitzi en stund (och Fredrik, såklart!) och sedan ska jag titta på hockey. Sverige- Danmark idag, vet inte alls vad jag ska hejja på. Det är ju skitkul om Sverige går vidare, men det är precis lika roligt om Danmark går vidare. Hm. Men kul ska det bli!


Hörs senare!

the final race in leadership

Sitter på skolan nu, har ledarskap. Är inne på slutspurten. Ska göra klart den där projekt och företagandes uppgiften, har fått lite klarhet i MVG frågorna. Efter det ska jag sätta mig och skriva en sista MVG uppgift i pedagogiskt ledarskap, ska försöka göra klart den nästas pass. Nu har verkligen slutspurten satt in, härlig energi! Ska dock snart gå och ta en kopp kaffe, den behövs verkligen!! Håll tummarna för mig nu! (:


Hörs senare!


i'm off for today

Äääh, det blev bara en uppgift. Gjorde fram till VG, måste prioritera lite. VG här, MVG i de andra ämnena :D Haha, det låter bra. Detta var Projekt och företagande, en sista uppgift som var supertråkig. Kanske får prata med Rektor också- eller förresten, när Fredrik kommer hem kan han ju hjälpa med de sista frågorna.. Han har ju gjort den här uppgiften. Kanske blir MVG ändå :D Men, nu ska jag i alla fall dra mig tillbaka och kolla på tv resten av kvällen och lägga mig tidigt. Men ni får ha en fortsatt bra kväll! (:


Förresten så tycker jag att ni ska kika in Taylor Momsens band The pretty reckless; förvånansvärt bra! Har jämt tyckt om Taylors stil (hon är verkligen het!), men jag hade aldrig trott att hon kunde sjunga, men ack så fel jag hade. Check it out!


22 days left

Hejhej! Har nyss kommit hem från skolan. Produktiv dag har det varit idag, och jag vet exakt vad som är kvar att göras nu sista veckorna. Inte alls mycket! Jag ska sätta mig och plugga (hör och häpna!) nu snart, med en kopp kaffe. Jag ska försöka göra klart två uppgifter idag, en är nästan klar så det borde gå. Fredrik ska snart åka till Ljusdal och jobba, så jag blir ensam. >: Lite trist, men jag har ju djuren i alla fall! :D Haha. Det liksom börjar gå upp för mig nu hur lite tid det är kvar, så nu sätter sprätten in- halleluja! Men, först ska jag hoppa in i duschen en snabbis innan jag börjar plugga. Hörs senare!


good start of the day

Godmorgon! Nu sitter jag i skolan och dricker kaffe. Naaams. Och det är så gulligt, för Cilla har bakat brownies som hon tagit med. :'D Himla gulligt. Ska nog faktiskt ta en efter rasten! Har I-projekt nu, då får vi alltid kaffe och har det jättemysigt; vi brukar kolla på coola videoklipp och sånt innan vi börjar jobba. Jätteskönt. Blir så tråkigt att sluta! >':

Jag ska i alla fall börja med att göra en snabb fotouppgift, och sedan ska jag fortsätt på min film om 1920- talet. Inriktningen blir foto/ konst/ modeller/ kamera. Blir skojj!



i'm such an albino

God kväll på er! Även idag satt jag ute med en massa från klassen och njöt av solen. Helt jävla awesome! Och det var verkligen varmt, jag hade bara t-shirt, svarta strumpbyxor och mina korta shorts på mig. Meeen.. det blev alldeles för varmt så jag gick och tog av mig strumpbyxorna! Jätteläskigt, faktiskt för jag har aldrig haft bara shorts utan något under i skolan. Så det var lite läskigt, men så är det väl. Skönt var det i alla fall! Men gissa vad då? Jag är knallröd på benen, fötterna och armarna. Great! Och det svider >: TYCK SYND OM MIG!!

Sen efter skolan så var jag till vuxen, och den kvinnan beundrar jag verkligen. Hon är riktigt grym på det hon gör! Hon ser saker ur ett perspektiv jag aldrig kunnat tänka på. Jätteskönt att komma dit.

Har varit två tjejer, från skolan faktiskt (blev riktigt chockad!) här och kollat på vår lägenhet, eftersom att vi flyttar i 1 juli så är den tillgänglig, så då ville de kolla på den. Hoppas de vill ta den. (:

Ska spela nu, så det så!

my new passion

Ett specifikt inlägg om katter, dels till min mamma dels till er allihopa! Efter att vi fått reda på att Mitzi var hälften Bengal så har jag blivit riktigt kattintresserad, så jag tänkte berätta lite om Bengalkatten.

Bengalkatten är från början, av ett rent misstag, avlad från den Bengalska leoparden. Detta blev ganska uppmärksammat, och sedan under 80- talet skedde många olika experiment för att avla fram en tamkatt som ser ut som leoparder. På 90- talet blev dessa katter godkända tamkatter, och kan idag has som vilken huskatt som helst. Bengaler blir lite större än vanliga katter, längre svans, och ett speciellt mönster. De är nyfikna, trogna, sociala men långt ifrån aggresiva som ibland påstås (ryktet härstammar från faktumet att Bengalen är avlad från en leopard).

Det finns två olika mönster som har döpts till Spotted "24" och Marble "22". Min Mitzi är Marble. Ett av kriterierna för att det faktiskt ska vara en Bengal är att magen ska vara Spotted, vilket det är på Mitzi. Från början var det svart, brun och silver som var kategoriserade färger, idag finns det lite fler varianter.

En sida där det finns jättemycket om Bengaler är http://www.bengalkatten.nu/.


Spotted




Spotted




Marble



Och just nu ser Mitzi ut såhär:


Har ingen bra bild på hennes mage, som som sagt är spotted.

ten years today

Godmorgon alla! Nu sitter jag i skolan med en kopp kaffe, yay! Vi har medieproduktion, och om jag minns rätt så har vi ett årtionde vi ska göra om. 1920- tal in my heart! Blont, kort, halv-vågigt hår, glitter, guld, strass, högklackat, cigaretter, jazzklubbar, grammofon.. ja, listan kan bli lång! But i love it. Soo, det jag ska göra nu är att lyssna lite på Christina Aguileras Back to Basic, som är 1920- tals inspirerad. Leta bilder, ljud, och så vidare. Ha en bra dag!


completely

Ååh, vilken mysdag det har varit! Eller hur? :D Efter skolan så åkte jag, Erika, Fredrik och Dennis ner på stan och åt glass! *schhh* Det var supergott, och jag blir så himla glad när det är finväder! Sitta ute i solen och bara va... <': Hoppas att det håller i sig nu, så kanske man kan börja få lite färg också? ^^ Haha, som att jag kan bli annat än röd. Erika har åkt för en stund sedan, och Fredrik är i Söderhamn med Dennis. Jag ska ta och värma lite kaffe igen, sedan ska jag spela! Faktiskt!

Hejhej!

the summer is here

Ååh, vilket underbart väder det är idag! Har suttit ute nu med några i klassen, det var verkligen underbart. Tillräckligt varmt för att dra upp byxbenen, och ballerina skor är helt underbart! Jag älskar sommar... *.* Nu ska jag snart sluta, jag ska fika med Erika en sväng och sedan ska hon med mig hem och hälsa på kissen, riktigt mysigt! (:


Ut med er i solen och njut! :D


negativety is just sickening

God morgon! Jag är i skolan nu, sitter lugnt för mig själv och lyssnar på Christina Aguilera, denna ljuvliga stämma skulle jag kunna döda för! Det är lite lustigt egentligen; jag lyssnar i princip bara på hårdrock eller heavy metal, men Christina är ett undantag! Har lyssnat på henne sedan jag var 12 tror jag, och jag har inte kunnat släppt det. I totally adore that woman! Jag håller på och letar efter ett miljöproblem som skulle kunna uppstå i den grafiska branschen, kommer ha en diskussion om det om en stund. Härligt; slippa skriva en uppsats! Så ja.., det ska jag fortsätta med nu!

Hörs senare!


enough is enough

Nej, nu är jag riktigt less på att plugga! Det går så himla trögt idag, så nu ger jag mig. Har inte alls hunnit med så mycket jag hade hoppats på, men som tur är så är det skola imorron och vi kommer ha hela dagen på oss till dessa ämnen. Så vitt jag vet i alla fall.. Nu ska jag sätta mig i fåtöljen och kramas med Mitzi och kolla på hockey en stund, sedan ska jag ta en lång dusch! Hörs lite senare! (:



don't get in my way when i need coffee

Ja, vilken sprätt det var på mig för en stund sen- jag kände verkligen att nu kunde jag inte leva utan en kopp kaffe längre. Irritationen började komma och även värk i hela kroppen. Jag skyndade mig att klä på mig och spurtade iväg ner till ICA. När jag var påväg började jag bli irriterad på riktigt, om någon hade försökt stoppa mig hade jag mördat dem. Jag lovar! Och ännu mer irriterad blev jag när jag väl kom till ICA, för deras kaffeutbud var ganska uttömt. Och av någon anledning så kostar ett paket kaffe 7 kr mer där än på Hemköp, det var kanske en liten grej att hänga upp sig på men det störde mig riktigt mycket! 1-0 till Hemköp!

Nu är jag inne på min andra kopp, har fått mat i magen och ska fortsätta plugga- det känns som om jag aldrig kommer bli klar.. -.-'

time to study

Hejhej alla glada. Hur många är det som är bakfulla idag då? Kan ju tråkigt nog meddela att det var en del fester på björkberg igår kväll som jag var tvungen att sitta och lyssna på när jag kollade på film. Det sög, kan jag ju säga. Menmen, det är väl så det blir när det är crousing i hudik? Jag vaknade i alla fall runt nio imorse, det var skönt. Klev upp och har pluggat sen dess, håller på med litteraturhistoria. Intressant! Meeeen, kaffet är slut här hemma! Det är skandal! Så jag får nog ta mig ner och köpa lite sen när huvudvärken slår in.

En sak jag kom att tänka på när jag läste lite om Oliwer Twist; där beskrivs det hur lågt han sjunkit och hur dåligt ställt han har det, när han har hamnat med ett gäng pojkar som är ficktjuvar. Idag när man står längst ner på samhällets sociala ställning så har man inget hem, inga pengar, lever på soc, är narkoman eller alkoholist. Lite tragiskt att det har tagit den vändningen; jag menar för 150 år sedan så var det skandal om man var ficktjuv, men istället för att den absolut lägsta ställningen i samhället har blivit att man kanske inte hade en mamma, alltså högre upp än en ficktjuv, så har det blivit så himla mycket lägre. Vet inte om ni hängde med riktigt, men.. aja!

Jag ska fortsätta plugga lite nu. Hörs senare!


is it true?

Det är ju verkligen grymt väder ute idag. Helt awesome. Varmt ute på balkongen! Tänk om det faktiskt är dax att bli bra väder nu? :D Har man sån tur tro? Förhoppningsvis. Ska nog snart gå ut och sätta mig på balkongen, tror jag. Ta med mig boken- mmmm, häärligt :D Vi hade med oss Mitzi ut en stund idag också, nu när hon blivit lite större (hon växer så det är helt sanslöst!) så kan hon vara på balkongen utan att ramla genom öppningarna i stängslet.. eller vad man ska kalla det. Det gillade hon, spann som satan :D Haha. Hon är så söt! <3

Mja, men visst. Hej då <:


i feel used

Jag måste säga att jag är lite.. inte ledsen, men irriterad/ arg/ besviken. Jag kan lägga ner så mycket energi och kärlek mot en människa, för att jag bryr mig. Jag vill att denne ska må bra, och när det väl går bra så betyder inte jag något alls. Det gör mig arg. Jag är inte ledsen för det, jag har växt ifrån människan ändå- men det gör mig arg. Jag har lagt ner så mycket omtanke, energi och tid framför allt. För vad? Inte ett skit. Hur ska man avgöra vem som faktiskt förtjänar energin?


i keep cheating, but i like it

Hihi, sportnörd som jag är har jag suttit bänkad framför tv:n med Mitzi och kollat på hockey. Jävla utklassning av Kanada, de slog Norge 12-1 :D Jobbigt läge. Men det går bra för Danmark! De vann mot Slovakien 6-0! That's the spirit! Har nyss ätit middag också..- jag fuskade visst idag igen. Men det gör inget! Tycker inte jag i alla fall, för trots allt så gör jag mat och jag äter tills jag blir mätt! Mer än så kan man inte begära, att det inte blir varm lagad mat varje dag är inget som man kan skälla på. Dock, så känner jag av lite i kroppen att jag gått ner lite.. Men det gäller bara att inte tänka på det och fortsätta äta enligt matschemat! Tänkte slänga upp en bild på min middag nu, det där supergoda brödet + ett jättetunt lager kaviar istället för smör, stekt ägg i citronpeppar, paprik och gurka! Äppel/ apelsin/ morotsjuice till det och annanas till efterrätt :D Mumma!


Nu ska jag kolla på Legend of the Seeker, som kommer en timme tidigare idag när det är hockey som gäller. Efter det så är det Sverige mot Lettland, spännande!


i need you like heart needs a beat

Imorse när vi var och handlade så köpte vi ett nybakat bröd, det var liksom mörkt med massa från på. I vanliga fall har jag jättesvårt för frön, men dessa var ganska mjuka så de fastnade inte alls i tänderna eller så, och det var supergott! Fick lite sån här längtan efter semester i Danmark. >: Jag saknar verkligen att åka dit några veckor om året. Vakna och alltid få nybakat bröd, de fina stränderna, maten, gågatorna, kaféerna, vädret, människorna.. Jag hoppas verkligen att jag om något år kommer kunna åka ner utan problem. Just nu är det alldeles för dyrt där nere. Men men. Nu är Fredrik och jobbar en stund, så jag är ensam med djuren. Det verkar verkligen som om det var sanden som var problemet med Mitzi, för nu kissar hon och bajsar jättebra på lådan utan att vi bär dit henne! Yaay! (:

Jag ska sätta mig med en kopp kaffe och läsa De dödligas förförare. Nu när jag varit så upptagen med att vakta katten har jag inte hunnit läsa något alls, nästan. Men det verkar ju gå bra med henne nu, så jag ska testa att inte vakta henne som en hök utan låta henne känna efter själv. Jag rekommenderar starkt Anne Rice!


split the sky of thunder

Visst åskade det imorse då? Visst inbillade jag mig inte? Jag vaknade av världens knall, och det lät precis som om det var åska. Jag hatar åska! Men Fredrik och Mitzi låg bredvid mig helt oberörda och mysiga, så jag kunde ligga kvar en stund. Sedan blev jag så hungrig så jag klev upp ändå, och då ville kissen ha mat också så det var lika bra.

Vi tror att vi kan ha löst mysteriet med hennes kiss beteende nu! För igår kväll bestämde vi oss för att ringa fröken Jenny (kattuppfödare av orientaler), för vi tänkte att om det är någon som kan ha ett förslag så är det hon! Och då sa hon att det kan vara att kattsanden var för grov, att kattungar brukar vilja ha jättefin sand. Så idag har vi varit och köpt ny sand och på en gång var hon där och kissade! Tänk att det kan ha varit så enkelt. Hoppas att det bara var det då, och att hon inte har urinvägsinfektion ändå.


Nej, lite kaffe nu och myspys med Fredrik låter jättebra! (:


i'm so hungry, but too lazy to eat

Nu har Mia varit här! Det var alldeles för länge sedan nu, det ska styras upp! Hihi, det ska verkligen bli roligt på studenten! (: Vi har pratat om klänningar och sånt tjafs, och det börjar pirra i magen nu.. Det är verkligen snart!

Fredrik är hos Conney nu, tror jag. Jag är ensam med djuren (båda sover), tv:n och datorn. Min mage skriker efter mat, men jag orkar verkligen inte laga mat! Skulle vara så gott med någon typ av wok, men jag orkar inte diska stekpannan >: Hm. Kanske ska göra gröt ändå.., men då kommer jag få skäll av Fredrik. Äh, lite gröt med bäppelmos och kanel, det blir bra! :'D




coffee and parents and buns!

Mja, nu har mamma och pappa nyss åkt hem igen. Nog blev det kärlek mellan dem och katten alltid! Speciellt mamma blev sugen på en, och jag tror att pappa egentligen också vill ha en. Båda två är egentligen djur människor, men min syster är super allergisk så vi har aldrig haft djur. Och nu har det väl mest inte blivit av för dem, men det verkar lockande! (: Skulle vara roligt när man åker dit att ha ett djur runt benen. Hihi.

Nu väntar jag på att Mia ska komma över en stund, och Fredrik ska åka iväg på kalas. Kollar lite på Smallville medans, det är ett sånt program jag egentligen inte alls tycker om men jag kan inte låta bli att kolla :D Haha.

Jaja, hörs!


feels like a saturday

Guud så skönt det är att vara ledig idag, eller hur? Riktigt skönt att sova två timmar extra idag. Klev upp halv åtta, då blev Mitzi pigg. Lite tråkigt att jag är så lättväckt.. men det kanske blir bättre när hon blir äldre, kan jag ju hoppas i alla fall. Idag har hon varit jätteduktig! Både kissat och bajsat i lådan, ingen annanstans. Yay! :D Nu ligger hon här i mitt knä och spinner jättemycket. Mamma och pappa kommer lite senare idag, ska bli trevligt! (: Kanske lyckas övertala pappa att köpa en kisse åt mamma (; Haha. Sen kommer nog Mia också, det var länge sen!

Men nu ska jag ta och läsa igenom alla bloggar jag följer, dricka kaffe och sen försöka väcka sambon! Hörs senare!

couple of hours alone

Fredrik har åkt till Ljusdal nu, till sina musikelever- så jag är ensam någon timme. Eller nästan, jag har ju både LasseMaja och Mitzi här. Men båda sover (x Mitzi blev helt galen en stund, men jag tror att det kan bero på den här cintronsprayen. För hon var bara busig innan jag sprayade, men sen blev hon galen! Bara sprang runt runt runt och hade öronen bakåt. Jag undrar fortfarande hur det kan vara så att hon inte kissar på lådan, hon bajsar på lådan men det är inte ofta hon kissar. Fattar inte varför- konstig!

Jag har just ätit middag; pasta, bacon och stekt paprika- mumma. Ska sätta mig och spela nu! (:


Hejhej!

my stomach is happy again

Har precis ätit lunch, det var jättegott! Jag var superhungrig, så det satt bra. Haha, jag berättade för Jocke och Manne och Martin att när jag ätit så syns det vart maten tar vägen i min mage; alltså på vänstra sidan blir det en utbuckning på typ en centimeter.. Det tyckte de var riktigt fult! Jag trodde att det blev så på alla, men tydligen inte (x Kanske borde ta och gå upp några kilo så jag inte ser maten... Hm.

Jag hann i alla fall bli klar med filmen (jippi), sen hur bra det blev är ju en annan sak. Ska nog börja på en film jag ligger efter med, om Marilyn Manson- så jag inte kommer efter! Yes, det ska jag göra. Hörs senare!



a pretty good nights sleep

Gick och la mig halv tio igår, minns knappt om jag släckte lampan eller inte, så fort somnade jag! Och sedan har jag sovit fram tills sex imorse, då var det dax att vakna, tyckte Mitzi. Hann inte till lådan idag. -.-' Vi har köpt en till låda åt henne, så vi har en i sovrummet också. Och vi har köpt en typ citron spray, det ska katter tydligen inte als tycka om. Men det verkar inte hjälpa riktigt. Ingen som har något tips? Det tas hjärtligt emot! Visst, det kan ju ta ett tag med tanke på att hon inte fått någon lådträning alls innan vi hämtade henne, men ändå. Ju snabbare ju bättre!

Jag sitter i köket nu, det ligger en Andreas i soffan, så jag vill inte väcka honom. Ska kika runt alla bloggar och så, och sen bär det av till skolan!


for a pessimist i'm pretty optimistic

Lite lustigt det där, för nästan precis efter att jag skrivit förra inlägget blev jag på pissigt humör för att jag var tvungen att redigera en massa bilder som jag inte hade tid med- ligger efter med en medieproduktion, och nu ser det ut som om jag kommer missa ännu en. Bara för de där jävla bilderna. That sucks big time. Men Jocke vet hur han ska få mig på bra humör, så efter en kopp kaffe och en rast i solen så var jag på bättre humör igen. (: Hade muntligt nationellt prov idag med i engelska B med Simon- tror det gick bra! Hoppas det iaf. :D

Nu är jag tack och lov hemma och vi väntar på att Andreas ska komma, så ska vi åka och äta på Frasses, Fredrik tyckte att det var skandalöst att jag aldrig ätit där. Vet inte om jag känner för det, men :p Blir säkert bra!

Ha en bra tisdag!


just a month away

Idag, 11 maj, är det bara en fjuttig jävla månad kvar till STUDENTEN!!!! Är det bara jag som inte kan förstå det? Efter 12 år i skolan, så är det liksom klart sen. Efter tre underbara år på skolan så är det över, no more AG3. >: Fast kanske så kommer jag att gå högskola, förhoppningsvis. Så då blir det två år till :D Haha. Jag längtar verkligen till studenten, fast jag har ingen aning om vad jag ska göra efteråt; alltså om jag ska bjuda på tårta och kaffe och så här i hudik, eller om jag ska vara i Ljusdal eller så. Kommer antagligen gå ut i Hudik på kvällen, så det känns lite onödigt att vara i Ljusdal... Hm får fundera vidare!


Är i alla fall i skolan och har medieproduktion, med en kopp kaffe bredvid mig. Ska trycka igång musik och sedan sätta igång med min framtidsdröms film! cya later!

rainy night with the computer

Fick höra av en lärare idag att jag inte har några rester, och inga ig varningar! Tjoho! Känns bra nu, när det inte är så långt kvar. Bara att fortsätta sådär nu, sista stunden. Imorron är det bara en månad kvar! :o 12 år i skolan ÖVEEER! :D Hur som, så sitter jag och speeelar nu med Mitzi bredvid och Fredrik plinkar på sin nya ukelele. (x Ska göra en kopp té och så nu snart, och tända lite ljus tror jag. Så får det bli!


Ha en trevlig måndag! (:


all ends

Sitter fortfarande i skolan, sista passet- med en kopp kaffe och Cilla! Jag visar All ends cover på Apologize som Erika visade mig. Awesome! Men Cilla tycker att den är för rockig.. MES :D Jag längtar bara hem till lilltigern. Vill mysa ner mig i soffan med en kopp té, simpsons, Fredrik och Mitzi. Det ska jag nog göra innan middagen!

Jag har språkhistoria nu, intressant va? Nja, inte riktigt. Helt ärligt bryr jag mig inte så mycket om hur svenska språket har ändrats de senaste 1000 åren. Men men. Ska väl försöka göra något innan jag ska hem.. cya! (:


all of a sudden i found my t-shirt

Lite roligt idag, för en av mina favorit t-shirtar som jag inte använt på jättelänge nu (nån månad), för jag har inbillat mig att jag gått upp så mycket i vikt att jag inte kunnat ha den, men det kunde jag visst! Yay! (: Positiv överraskning. Och jag och Mitzi åt frukost så fint så, så fort jag började öppna skåpet blev hon jättemysig och tyckte jättemycket om mig :D Haha.

Sitter i skolan nu, ska ha en diskussion i naturkunskap nu. Eller typ föreläsning. Kul.. Hörs senare!


it's time to sleep now, i think

Då var söndagen nästan slut nu då. Fredriks föräldrar var här en stund, det var jättemysigt! (: Efteråt har jag bara myst med Mitzi och Fredrik. Tittat lite på hockey och spelat. Men nu börjar det kurra i magen, så nu är det nog dags att äta lite. Och sen sova! Fast jag känner mig inte sova klar.. Hm. Efter en macka kanske det känns bättre!


Jaja, skola imorron. Härligt! Har inte en aning om vad jag ska göra, men :p Säkert bra!


Hörs imorron!


goddamnit

Hm.. Är lite avis på min sambo som kan sova i vått och torrt, faktiskt. Han har inte vaknat ännu, trots att jag har lyssnat på musik ett tag, kollat på tv, lekt med Mitzi, skällt lite på henne i sovrummet för att hon kissade och bajsade i hörnet (jag undrar om det är för att hon inte hinner till lådan? För när hon är i storarummet använder hon lådan.. kan det vara så?) och plus att jag faktiskt försökt väcka honom tre gånger! Orättvist. >: Och jag är lite rastlös- kan inte riktigt koncentrera mig på skolarbetet. Skulle vilja duscha håret och gå en promenad, men det kan jag inte göra innan Fredrik vaknat igen.. Hm. Ska försöka få upp honom ur sängen igen!



sunday means.. study?

God förmiddag där ute! Jag och Mitzi var uppe med tuppen idag, och sedan har hon bara varit busig. Nu sitter jag och dricker kaffe med Mitzi, hon har nog lugnat ner sig lite nu tror jag. Mysbebisen. Jag ska ta och försöka plugga lite.. Fast jag vet inte riktigt vad. Skriva på berättelsen till projektet kanske. Det får det nog bli. En stund. (x

Senare kommer Fredriks föräldrar en stund, de ska hämta ett par däck Fredrik hämtat åt Bengt. Och kolla på Mitzi såklart! (:

Skriver mer sen!


haha, in your face bitch!

Haha, så jävla bra! Fredrik sa att det skulle bli superkul att se Danmark förlora mot Finland i hockey, men vem vare som vann? :D 4-1 dessutom! Fast jag missade första perioden, för då kollade jag på Avatar och Fredrik jobbade. Men såg de två sista perioderna. Awesome :D Och Avatar är verkligen också awesome! Guud vad jag älskar den filmen. Suger att det inte följde med någon extra material eller nåt, dock. Vet inte hur de tänkte där. Men den är såå bra i alla fall. Och det tyckte Mitzi med :D


Nej, nu är det nog sova dags för mig tror jag. Mitzi sover redan (en stund till i alla fall), men Fredrik kollar på tv och LasseMaja har börjat vakna- dags att sova med andra ord! (: Ha en fortsatt trevlig lördag!


played my part

Uuh, har nyss duschat- känns jätteskönt :D Haha, en lååång varm dusch. Mmmmm. Ska nog ta och börja göra middag om inte alldeles för lång tid.. Ska fotografera då. Till foto B ska vi göra ett kokboks omslag, så. Men det är roligt att fota mat! :D Det är lite tråkigt att hålla på och skriva ner recept och sånt, men. Vi ska nog göra fläsk kottletter (stavas?) med kroketter och någon god sås, men annanas och banan. Mumma. Och till efterrätt en massa godis :D Ännu mer mumma! Hade tänkt ta en promenad idag, men nu börjar ju vädret bli lite tråkigt igen, så. Det blev en hel innesittardag.

Jaja, jag kanske skriver lite mer senare! (: Ha det bra!


todays is i fine day

Sov ganska länge idag, till strax efter tio. Riktigt skönt! Har sovit jättelite under veckan, så det behövde jag. Halvsov i soffan igår kväll med Fredrik, Mitzi, klasskaka och karamell té. Och hockey! :D Även ikväll blir det hockey, och säkerligen lite godis sen förra veckan- fast jag tror att jag ska kika på Avatar sen också! I alla fall, så är vi nu hundra på vilken ras Mitzi har i sig; Europé/ Bengal. Riktigt fina katter, googla! (:

Nej, nu har Fredrik klivit upp, så jag ska nog ta och diska lite och kanske dammsuga. Sedan någon gång under dagen ska vi över och dricka kaffe hos en kompis åt Fredrik som bor här, det blir mysigt! (:


thank god it's friday!

Oj vad tiden har gått snabbt idag! Känns som om det inte alls var länge sedan jag klev upp.., men det var några timmar sedan nu. Skoldagen började med en trevlig överraskning; nationella prov i engelska B. Hade inte hört något alls om det, men. Hoppas att det gick bra i alla fall! Sedan bara mys och slapp i skolan. Det börjar liksom komma ikapp nu att det bara är nästan en månad kvar.. >:

Jaja. Fredrik är på stan nu med Andreas och hans mor tror jag, sedan kommer de hit en sväng. (: Jag har nyss sopat hela lägenheten, så den är ganska så fin. Torkat kiss efter Mitzi, hon är har inte riktigt fattat att man ska kissa i lådan också- hon bajsar i lådan helt självmant! Men inte kissa. Det kommer väl snart. (: Hon har varit jättebusig i flera timmar nu, men nu sover hon så sött. Jag ska ta och spela lite en sväng, sedan ska jag mysa ner mig i soffan med henne. (: <3


mami!

På min kära mors begäran så ska jag lägga upp lite fler bilder på Mitzi! (: Och mamma, kom så fort ni kan! :D








 






<3

 


aiming for a power nap

Gick faktiskt riktigt bra imorse när jag skulle plugga, Mitzi låg och sov med Fredrik och jag satt i köket med kaffe, Bullet for my Valentine och ledarskapen. Blev klar och allt! Riktigt nöjd med migsjälv som, för det första, pluggade på en torsdag (händer en gång i världshistorien) och dessutom gjorde det direkt på morronen. Det var duktigt! Hoppas att det blev bra nurå. Sedan strax innan jag skulle till dietisten så började kissemissen att vakna och då var hon pink nödig- hon gömde sig under Lassemajas bur och trivdes där. Hm, tur att hon inte pinkar så mycket i alla fall!

Mja, men det gick ganska bra hos dietisten. Jag hade gått ner lite grand, inget allvarligt sa hon, men jag måste koncentrera mig bättre på att äta ordentligt igen. Så det blir en ordentlig middag ikväll! Fick även träffa den som ska ersätta hon jag haft de senaste 1½ åren, hon verkade bra hon med. Dock blir det lite spännande hur det blir när jag flyttar till Sundsvall, då måste jag skicka ny remiss och hålla på. Jaja.

Som tur är så slutar vi snart så jag får åka hem och gosas med Mitzi. Ska även ta en power nap, det behövs verkligen! Och ikväll kommer det Vampire diaries :D yay!


a cup of coffee with the sunshine, please

Godmorgon! Jag ska nog inte ens börja prata om hur trött jag är.. När jag väl lyckades somna, strax efter två någon gång, så slumrade jag mest bara, jag vaknade flera gånger för att kolla Mitzi, som hade bestämt sig för att sova i vår säng. En riktigt mysunge! Hon har sovit mellan mig och Fredrik hela natten. Underbart!

Håller på och gör kaffe nu, kommer nog behöva en del av det idag, och ska skriva klart ledarskapsuppgiften. Den måste bli klar idag, so you gotta do what you have to do.


Skriver mer senare om hur det var hos dietisten!


am i supposed to be asleep now?

Ja, jag borde nog sova nu- men det går inte. För, håll i er! Jag och Fredrik hämtade en kissemiss nu ikväll! Världens sötaste, mysigaste och jättefina lilla prinsessan <3 Mitzi fick hon heta! Jag är så superglad! Haha, sorry mamma för att jag inte sa något, men det var inte alls säkert att vi skulle få ta henne så jag ville inte säga något. Men nu fick vi det :D Hon är så söt, ligger här bredvid mig i soffan och slumrar. Fredrik skjutsar Dennis till Bergsjö, och jag vill inte gå och lägga mig när han inte är hemma än. Tack och lov för att jag får en timmes extra sovmorron imorron! Jag ska nämligen till dietisten imorron, var ett bra tag sen nu. Tror nästan att jag ska träffa den nya.. Jaja, det blir nog bra. (:

Nej, jag ville bara berätta den otroligt roliga nyheten! Så här kommer två bilder på Mitzi! <3






the after feeling is the most important

Mja, då har vi precis haft mötet, och det gick mycket bättre än förväntat. Det var helt enkelt så att några lärare, faktiskt, hade lagt sig i lite mer än de skulle ha gjort. Vi kommer få betygen, vi får ha frukosten på skolan (så länge vi fixar frukost och dricka själva) och det blir inga problem alls med skjuts eller liknande. Fotografering och mösspåtagning sker den 26 maj, och middag är bokad till den 9 juni. Skönt! Min motivation sköt lite i höjden igen, vilket behövdes.

Och vi letar för fullt efter kattungar. Om ni känner någon som har leveransklara kattungar så säg till! Vi har hittat en som vi kan ta, men det blir först om tre veckor i så fall. Men Fredrik kände någon, som kände någon som har kattungar- så vi får se. Hoppas! :D Vill verkligen ha en kissemiss, nu!

Nej, fortsätta med filmen nu ett pass till.


a trip into my dream life

Hej alla glada- idag är jag faktiskt på ganska bra humör. Och super duper trött, men det är väl som vanligt. Har medieproduktion nu, nästan hela dagen. Har ingen aning om hur jag ska visa med bild, text och musik på hur jag vill att mitt drömliv ska se ut. Mitt drömliv, just nu, ser ut såhär: Hitta kissemiss, flytta till Sundsvall, komma in på högskolan, utbilda mig och jobba inom psykiatrin, ge ut min bok och fortsätta med författarskap. Samt vill jag bli helt frisk, utskriven från psykiatrin, sluta med medicinen, bli utskriven från sjukvården. Hur avspeglar man detta?

Hm. Men men, det är väl bara att fortsätta tänka. Peppar inför detta möte vi ska ha på lunchen, och efter skolan ska jag kanske fika med Erika. (: Blir bra det!


struggling to keep my eyes open

Uuh, nej nu blir det sova i alla fall! Har varit en lååång dag.. Behöver verkligen lite sömn. Måste ju vila ut mig inför morgon dagens möte, då jäklar kommer jag vara på hugget! Så är det bara. Hoppas att det är många som kommer, så att alla får chans att säga vad de tycker. Det behövs!


God natt!


kitty kitty

Åh, vad det hjälpte att sitta och prata om metaltown med Erika ett pass på skolan! Längtar som en tok, kan jag ju säga! :D Och sedan kom min älskling ner på skolan också, det var också jättemysigt (: Vi fick till ett möte imorron i alla fall, då ska hela klassen (av dem som kommer) prata med rektor om studenten. Nu ska det redas ut, så att det blir bra. Så är det bara!

Nu sitter jag och Fredrik faktiskt och letar efter en kissemiss! Vi vill båda ha en katt, och Fredrik tyckte att det kunde vara bättre att köpa en nu istället för till sommaren när vi flyttar och så. Så då kommer jag ha någon att mysa med när Fredrik jobbar på kvällar och helger :'D Wish us luck!



music is my best friend today

God morron, eller något liknande. Är sjukligt trött idag, och på hyffsat dåligt humör. Den pessimistiska Emily kommer vara framme i högsta hugg idag. Kul.

Sitter i skolan, har medieproduktion. Vi ska göra en film om vårt drömliv. Hmpf. Något jag inte ens vill tänka på. What ever.

ffs

Ja, dags att säga godnatt. Hoppas på en bättre morron dag.

nothing is erased

Guud så skönt att komma hem, faktiskt. Har varit en jobbig dag. Har haft roligt och så, men det har varit lite jobbigt ändå. Har liksom tappat suget att plugga, vilket är perfekt sista månaden menar jag. Eller inte. Men det är bara att hänga på, jag tänker inte plugga nu. Jag hatar att plugga på vardagskvällar, det är något jag sällan gör. Dock kommer jag bli tvungen att göra det den här veckan, men inte förräns på onsdag planerar jag att göra det.

Jag och Fredrik var och handlade nu efter skolan, jag köpte en hårklämma! En sådan där stor, liksom. Har velat haft en sådan länge, och nu så! Det tyckte jag om. Börjar bli lite trött på att ha samma håruppsättning nu :p När jag har uppsatt, vill säga. Har haft samma frisyr i typ 1½ år nu, när jag sätter upp det. Dags för något nytt! (:

Vi ska snart ta och äta mat också, blir nog bara gröt eller mackor eller så. Har så ont i magen! >:



my stomach isn't my friend today

Redovisningen klar, gick hur bra som helst. Mysig stämning, faktiskt. (: Jättefå här idag, men det gör inget. Blev en massa problem med våran champagne frukost, så den har vi försökt lösa nu. Förhoppningsvis har det löst sig på ett bra sätt, bara alla tänker vara med. Det som är problemet nu är att folk kanske börjar planera själv. Det skulle vara jättetråkigt. Så vi hoppas att alla tänker vara med!

Har jätteont i magen idag, apropå ingenting. >: Stackars mig. (x Är jättesugen på att åka hem nu........... meeeen det ska jag nog inte göra. Kanske kan lura Fredrik att åka hit.. Antagligen inte.

Skitsamma, ska fortsätta plugga nu. Hejhej!


i can't stand stupid arguments

Skolan nu, jag lyckades sova över imorse med en halvtimme. Så allting blev liksom förskjutet med 30 minuter, jag åt frukost 45 minuter senare än vanligt, that sucks. Kommer bli konstigt på lunchen då. Men men, smällar man får ta ibland. Måndag idag i alla fall, ska försöka göra klart så mycket som möjligt i projektet. Vi har redovisning senare idag, och precis som vid alla andra projekt avslut kommer diskussionen om att ingen visste att det var redovisning idag, att det skulle vara senare i veckan, ingen vill redovisa etc. Verkligen något jag stör mig på, samma dumma undanflykter idag som när vi började för tre år sedan- own up to it; är man inte klar kan man väl bara säga det istället. Jag är inte klar!


What ever, nu ska jag i alla fall plugga så mycket som möjligt och det gör jag bäst med hjälp av Bullet for my Valentines underbara nya album <3


good night, and don't come again

Baah, vilken dryg dag det har varit. Riktigt opepp att åka till skolan imorron. Riktigt opepp att gå och lägga mig. Riktigt opepp att det är mörkt och kallt. Jag kan fortsätta hur länge till. Det har verkligen varit en riktigt jäkla dryg dag. Och jag har inte blivit klar med skolarbetet, yeey. Nej, få gömma sig i underjorden några dagar skulle sitta fint nu, bara mig och ingen annan. Glömma verkligheten lite.



i'm so bored

Jag är riktigt jäkla rastlös nu- hittar inte koncentrationen till att plugga. Har skrivit lite grann, men sedan brast det. Försökt kolla på film, men det går inte heller. Jag hatar söndagar! Och Fredrik sover. Men jag har satt alarm åt honom till klockan tolv, han kommer blir arg. Haha. Nehe, jag ska väl kanske ta och försöka plugga lite igen då. Måste bli klar till i morron. Hm.


i'd really like to get some more sleep, though

Godmorgon! (: Tidigt vaken idag, vaknade strax efter sju någon gång. Har mest bara legat kvar i sängen och försökt sova tills nu, I give up. Jäva otur att det blåser så mycket idag, alltså. För annars är det fint väder och ganska varmt ute, meen som sagt blåser det lite väl mycket.

Jag ska ta och plugga lite nu, lika bra att börja. Göra kaffe, hämta juice, göra frukost. Plugga, plugga, plugga.


breaking the habbit

Woho, gissa vad jag har impulsköpt? :D Avatar! Den fanns för 149 kr på coop, och det tyckte jag att den var värd. Har länge planerat att utvidga min film samling, så varför inte börja med den? Jag var helt förtrollad när jag såg den på bio, det är utan tvekan en av de bästa filmerna jag någonsin sett! <3 Och en del godis följde med, känns lite halvjobbigt. Men jag har haft som mål länge att äta godis varje lördag, som terapi. Så då ska jag göra det med. Promenera mera, äta mera :D Haha, eller något liknande. Ååh, något annat som också följde med! Cactus juicen jag alltid drack när jag bodde på elevhemmet, nostalgi!

Nu håller jag och Fredrik på med middag i alla fall, blir hopkok med couscous :D Nomnom. Sedan ikväll ska vi spela wow tillsammans, yay. Det gillas :D



new hair colour

Jaaa.., det blev ju en liten skillnad i alla fall. Uppenbarligen räcker det inte med bara en burk nu för tiden till mitt hår, så det blev inte alls heltäckande. Det röda slår igenom ganska hårt, men det är bara att köpa två burkar till nästa färgning då. Vilket blir om ungefär en månad. Jag ska ta och följa med Fredrik ner på brandgaraget nu snart, han ska rigga ner och sådär. Så det ska jag göra nu, tänkte slänga upp en bild så ni får se den lilla skillnaden (;



the perfect dress

Hejhej allihopa! Jag får väl hoppas att ni inte är alldeles för bakfulla idag. Själv vaknade jag runt nio, men låg kvar i sängen till halv tio. Gick upp, tvättade ansiktet och sådan strunt, gjorde kaffe och gick en promenad! Gud så skönt det var. Frisk luft och att använda kroppen lite. Blev bara tio minuter, sedan skrek magen.

Mina föräldrar har precis åkt hem, de var på besök. De hade med sig min utsökta studentklänning som jag köpt, den är verkligen perfekt! Det skriker Emily om den. Den är rosa/ vit randig och har typ en rosett över bröstet- ganska svår att förklara, men. Tajt över bröstet och sedan jättepuffig från midjan till slut, strax innan knäna. Jag hade bestämt mig för att jag inte ville ha en helvit klänning; har aldrig kännt mig bekväm i enbart vitt. Så hittade jag denna och det klickade :D Haha, dock är jag tvungen att färga håret, jag kan ju inte ha rött hår till en rosa/ vit klänning. Så idag ska jag färga håret brunt. Blir trevligt. (:

Hann även med att öppna ett sparkonto med faders hjälp; verkligen tacksam för att han från början är utbildad ekonom. Perfekt. Ska ta och göra ännu mer nytta idag, jag ska äta lite lunch! Sedan ska jag plugga. Cya!


RSS 2.0