good things comes to those who waits

Hallå! Jag och Fredrik bestämde oss för att vi ville ha godis idag, det är ju lördag! Så vi promenerade till Statoil, jag fick turkisk peppar, twix och cola och Fredrik fick chips och pepsi. Lördagen räddad! :D Hehe. Hoppas ni får en fin valborg!

Som ni märker har jag haft dålig blogglust idag, men vissa dagar är det ju bara så. Tror det beror på att det va så grått när jag vaknade!

and i'll love you if you let me

Godkväll! Har just ätit middag, blev pasta och köttfärs idag. Gott gott! Nu väntar vi på att kaffet ska bli klart, sen verkar det som om det mest blir slöa framför datorn hela kvällen. Orkar inte göra något liksom, är verkligen jättetrött. Haha har väl gjort för lite :D Oh well.

Woo, paaartyyyy! :D

if you were here you'd find that i'm not feeling well

Hejhej! Har ni haft det bra so far? Jag har kollat på Vampire Diaries hela dagen lång, namnam. Ska kanske fortsätta kika, får se om Fredrik vill ha tv:n snart, haha. I övrigt en ganska tråkig lördag faktiskt, menmen. Så är det ju ibland med! (:

Till och med Mitzi har ju tråkigt!

 


i am so uncertain that my heart will go on

Godmorgon! Tog en sovmorgon idag, fick Fredrik till att gå upp och mata katterna ^-^ Så kunde jag sova en timme till! Jättetråkigt väder här idag, gråmulet och kallt. Blir nog inne hela dagen och kollar på Vampire Diaries.. Kanske spelar lite emellanåt ;D Haha. Har tänt lite ljus och så, lite mys sådär på morgonkvisten. Ska äta frukost nu, gröt med bär och en kopp kaffe. Mumms! Ha en bra dag så hörs vi lite senare!



i love the way that your heart breaks

Godkväll! Lång dag det har varit idag, är ganska uttråkad. Ska i alla fall ta en lång dusch nu och ta hand om mig ikväll. Det behöver man! I alla fall som tjej, vet inte riktigt hur killar har det på den fronten men det finns nog där med! Hoppas ni får en fortsatt bra kväll! (:



you'll take me for granted when i'm not around

Hallå! Jag har tråkigt.. har nästan läst ut boken, sparar de sista sidorna till ikväll när jag ska sova. Har spelat en stund, kollat när Fredrik spelar.. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu dock. Spela lite mer kanske? Kanske kommer nåt bra på tv.. oh well. Middag måste jag ju ha snart också!

Ehe. Ha en bra fredagskväll i alla fall!

faster, sometimes nearer

Hallå! Har ni det lika bra som jag? :D Har suttit ute på altanen i två timmar och läst/ druckit kaffe. Varmt och skööönt! Gud så jag längtar efter sommaren, alltså riktiga sommaren. Våren är helt fantastisk när allt liksom börjar leva igen och man blir inspirerad och får nya krafter, fast det är ju nåt speciellt med sommaren. Längtar efter att kunna ha korta shorts och linne utan att frysa! Metaltown! Jobba (om det blir nåt jobb denna sommar för min del), sola, sitta uppe ute på nätterna, glass, grill och ja. Ni fattar. Längtar verkligen!




i have only you, my sun is pale


Katterna kom och gosades imorse <3

and though summer unwinds now, i have no reason to follow

Godmorgon! Fiinväder idag, satsar på att sitta ute stora delar av dagen idag. Måste ju bara kolla på alla serier först :D Idag är det visst fredag, jag är ledig fram tills onsdag. Läsa en massa böcker då, hehe. Nuu ska jag kika på tv och dricka kaffe, men ni får ha en bra fredag! (:



and every waking hour is part of the lie

Godkväll! Kvällsfikar för tillfället, Fredrik har bakat bröd. Wii, superdupergott! Så nybakat bröd med sylt och en banan till, så klarar jag mig till frukost. Planerar på att lägga mig tidigt ikväll, så jag säger nog godnatt på bloggen nu. Sov jättegott allihopa! (:



forsaker

Hejhej! ÄNTLIGEN finns Katatonias senaste album på spotify, tog ju bara nåt år, haha. Sjukligt bra band i alla fall, tänkte bjuda på en låt som man aldrig kan lyssna för många gånger på. Musiken, tempot, texterna, sången, budskapen, allt i denna låt har det där lilla extra. Brabra!




there's a white cloud under my eyelid, my beloved one, there is swirling dark, shrouding my freedom

Godkväll! Har ni haft en bra dag? Jag har hunnit halvsova en stund, är inte så tränad på att kliva upp tidigt nu om dagarna, haha. Läst en sväng också, boken är såå bra. Äcklig, eller kanske inte äcklig, men läskig att läsa. Gåshud liksom. Har förövrigt sökt ett jobb på sjukhuset, hejja mig. Sen såg jag att det finns ett jobb som barn-idrottstränare också, tänker faktiskt söka det! Har ju jobbat som barntränare under två års tid, så faktiskt. Fanns några till jag kunde söka, hurra :D

Nu är det kaffe och lite wow som gäller! :D


our deliberation, pass them on, let it show, let the words come slow

Hallå! Har ni det bra? Jag har ringt praktiplatsen och jag börjar först på onsdagen, kan bli så illa att det blir upp till kvällspasset, hoppas att det går bra med tåg eller buss hem bara. Haha. Ska bli riktigt skojjsigt måste jag säga! Jag har även regristrerat mig på en sån där rekryteringssida som Landstinget Västernorrland använder sig av för att anställa, så ska kika runt och se om det finns bra jobb. Förhoppningsvis så!

Nu ska jag nog sätta mig ute en stund och läsa med en kopp kaffe. Hörs lite senare!

Hihi mitt ID- kort under praktiken, felstavat och världens fulaste kort. Känns ambitiöst!

break down my perspective and notify everyone when the time is right

Godmorgon! Eller nåt sånt :D Har kommit hem från universitetet nu, hade lite information om vad vi ska tänka på inför praktiken som börjar nästa vecka- ska bli så himla kuuul! Längtar verkligen. Ska ringa till min praktikplats idag och kolla med schema och sånt. Woo! Vi fick även våra id-kort som vi ska ha, och självklart är mitt namn felstavat, who knew. Nu ska jag koka kaffe! Ha en bra dag, hörs senare! (:

Älskade termos <3

i am ice, i am clear, let the world be cold

Hallå! Dax att sova nu kanske, ska kliva upp om sju timmar typ, hejja Emily. Tar med mig katterna och myser! Haha, oh well. Sov så gott alla så hörs vi imorgon! (:




running from the streetlights, shining on her grave

Godkväll! Maten var supergod, vinet jätteäckligt dock. Nu har vi spelat en omgång TP, och gissa vem som vann? :D Hahah jag är ju bäst på det där alltså. Nu ska jag nog ta en snabb dusch och sen mysa ner mig i soffan med boken. Ska till universitetet imorgon 8:15, hurra. Hehe. Hörs lite senare! (:



he swears he's gonna give it up, it's never gonna be enough


Det vankas grill med Tobbe här hemma, ett glas vin till så är allt ju perfa! :D (Mamma, tackar och bockar för mitt sena leende!)


the skies are blinking at me, i see a storm bubbling up from the sea

Hejhej! Har just kommit hem igen, blev en heldag idag. Vi var på Birsta först och kollade, jag köpte en jättesöt kjol och en vit kavaj från H&M, love it! Sen åt vi på Ikea och kikade där med, fikade hos Tobbe och nu är vi hemma. Jag är supertrött, haha. Man blir trött av shoppingcenter :D Har ni haft det bra idag? (:

Jag ska kika igenom bloggar och sånt nu (har ju missat hela dagen) och bara slappa en stund. Hörs senare! (:



driven by the strangled vein, showing no mercy i do it again

Godmorgon! Sovit bra? Jag har gjort det i alla fall. Min nya kudde gör såå stor skillnad, haha. Super väder här idag, hur bra som hellst. Om en timme eller så kommer Fredriks mamma och lillasyster, blir mysigt. Hörde rykte om att vi ska ut till Birsta idag. Blir nog bra det! Jag ska äta frukost och sen ska jag ta och börja sminka mig och så. Ha en jättebra dag! (:

Melon, ananas och Yoggi dröm yoghurt; vitt té, persika och vit choklad. Mums!

forgetting all the hurt inside you've learned to hide so well

Godkväll! Vaknade för en liten stund sen, haha har visst sovit i typ fyra timmar eller nåt. Nä kanske inte så mycket, tre kanske. Vet inte. Meeen skööönt var det i alla fall! Är jättehungrig nu så jag ska skära upp lite ananas och ta en sån där vitaminbrustablett. Sen är det nog läggdax för mig tror jag! (: Sov så gott allihopa!

 


my promise is i will hurt you





this floor is crackling cold, she took my heart, i think she took my soul

Hallå! Har varit superduktig nu och diskat, hejja mig. Väntar på middagen nu, blir hemlagad pizza med köttfärs, ananas och banan- goott! :D Hela kvällen ska jag läsa, har börjat på en bok jag lånat av Emmelie som heter "Mamma sa att jag var sjuk". Verklighetsbaserad bok som handlar om en tjej som blir utsatt för Münchhausen by proxy (har jag för mig att det heter) vilket innebär att en vårdnadshavare (mamman i det här fallet) forcerar sjukdomar på barnet, ganska läskig bok att läsa. Jättebra är den, men det är liksom obehagligt. Pappan är schizofren också och är jätteparanoid, vilket inte gör saken bättre såklart. Är verkligen på läshumör, såå nice att inte behöva tänka på skolarbete en stund :D

Testade ett av de nya nagellacken jag köpte på H&M för ett tag sen, ljusgult och supersnyggt tycker jag! Jättefint att örhänget ser ut som en fluga eller nåt, haha :D

time is growing so dark around me

Hejhej! Har ni haft det bra so far? Är hemma från universitetet nu, tack och lov höll det inte på till tre, haha. Vi hade redovisning av rapporten som vi skrev. Skönt att det är klart nu! Jag är superduper hungrig, så jag ska fika lite och kika runt på bloggar och så. Ha en fin dag! (:

Mitt hår blev ljust nu, de röda pigmenten är nästan borta nu. Blev jättenöjd! (:

my words are incomplete, in the blind spot where i saw you

Godmorgon! Förlåååt för KASS uppdatering igår, gick till Karima vid fem för "ta-hand-om-oss-kväll" och var där till typ halv tolv och då orkade jag inte blogga, haha. Men det var supermysigt! Vi drack lite vin, färgade mitt hår (skit bra blev det, ni ska få se sen!), fixade naglar och sånt. Supermys och välbehövligt! Man behöver det ibland, bara ta hand om sigsjälv och mysa med tjejkompisar.

Idag ska jag vara på universitetet mellan 8- 15, så det blir ingen uppdatering förräns då. Men ni får ha en jättefin tisdag så hörs vi sen! (:


i, shallow one i burn us out, day by idle day

Hallå! Tiden går snabbt idag, klockan är ju redan snart tre. Känns lite skumt! Har varit ner på apoteket och hämtat medicin. Lite lustigt (eller irriterande) att varje gång jag hämtar ut den så frågar de samma sak; Har du haft den här förut? Hur länge då? Har du några frågor kring medicinen? Hur stor dos tar du? Och sen det roligaste av allt är att jag hämtar medicinen för ofta för att hamna under deras högkostnadsskydd. Det är väl lustigt ändå. Hur som, vi var även och köpte nya krukor och blomjord så vi (Läs: Fredrik) ska plantera om våra få blommor. Blir bra! Jag ska fika lite är hungrig igen, haha :D



in the still eclipse, every light is a heartbeat

Godmorgon! Sovit bra? Känns så skumt att det är måndag idag, haha. Men det betyder en massa bra serier på tv, woo :D Och jag blev klar med uppgiften, den är inskickad och klar. Pew pew! Vet ni vad det betyder? Att ÄNTLIGEN kan jag läsa igen, haha. Köpte ju några böcker på bokrean, har läst klart Vampire Diaries nu men det har ju gått så segt med tenterna och sånt. Men nuså! Har endast en uppgift kvar att göra och den är i slutet av praktiken, så nu jäklar.

Hur som, frukoooost! :D



cries for anger, lies for power, fighting for nothing is what you were born for

Godkväll! Har ni haft en bra söndag? Det har jag, till stor del i alla fall. Har suttit sen tre nästan i streck och försökt mig på denna uppgift som ska vara inlämnad imorgon. Ska skriva en diskussion till rapporten vi gjorde, på max 4 a4:or och jag har skrivit 1½, tänkte satsa på runt 3. Förstår ni att det inte bara är att skriva? Haha, hade det varit så enkelt. Nej, det ska blandas in böcker, artiklar, skrivregler och viktigast av allt: NI HAR INGEN ÅSIKT! Himla roligt ibland. För det mesta tycker jag att det är kul, men den här kursen har vi blivit tilldelad patientfall och vi fick det tråkigaste, en invandrad kvinna som haft lättare depressioner, bott i Sverige i 15 år och som nu har fått renlighetstvång. Woo.

Äh, inget fel på henne, bara lite lite att skriva en diskussion kring. Annat hade det varit om hon var schizofren som vår förra patient, där fanns det mycket att skriva om. Äh jag ska fortsätta nu, ha det så bra! (:



burn your flame in fire


if only things were different

:D

whatever you say, wherever you go i know you just won't fall

Hallå! Jag försöker plugga, men det går inte så bra. Vet inte riktigt hur jag ska börja, men det kommer väl. När jag har stirrat på skärmen tillräckligt länge brukar det ge med sig, haha xD Men vet ni då? Jag och Fredrik har köpt biljetter till Metaltown nu! Woopwopp! Blir sån jävla feeet festival i år :D Hihi, fjärde året vi åker dit, en tradition nu ju. ^-^ Måste komma ihåg och boka stuga bara så är ju allt på plats sen :D


you and i belong, and you can light the dark up by your own

Hejhej! Har ni det bra? Jag och katterna har varit ute på promenix idag, var för sig dock för vi har bara ett koppel. Men Mitzi är lika feg som alltid när vi är ute, hon älskar att vara ute men är rädd för allt. Detta var Neijas första gång ute, och vilken katt alltså! Hon är i vanliga fall jätteblyg, men nu sprang hon omkring, gick runt och hoppade och luktade på allt. Haha supergulligt :D Nu är det dax för mig att börja plugga, yaay xD



chaos procreates a valuable distraction, failure will create a lethal reaction

Godmorgon! Har ni sovit bra? Hihi jag har sovit så skönt, älskar min nya kudde :D Haha. Jag äter frukost och kollar på Miami Ink nu, så bra. Vill ha fleeeer tatueringar. Haha. När Miami Ink är klart, gissa vad jag ska göra då? Haha, plugga! Har en uppgift kvar tills imorgon som ska göras. Tar nog inte alldeles för lång tid, mest bara drygt. Ha en fin söndag! (:


my scars remind me that the past is real

weheartit

flesh devoured, slowly fading, feel the death of our realm

Godkväll! Har just ätit middag, Fredrik tyckte att jag skulle laga mat idag så han stog bredvid och pekade. Fyyy vad tråkigt det är att laga mat. Credit till alla mammor som lagar mat flera gånger om dagen, varje dag. Om jag skulle bli en ensamstående mamma skulle mina stackars barn nog svälta, haha. x) Nu är det i alla fall dax för kaffe, DET är jag bra på :D Sen klockan åtta blir det körslaget och goodis!

antichrist will arise, and ignite your precious sky, anarchy your demise, it was all never-ending lies

Hejhej! Solen har försvunnit från altanen nu, buuh. Försökte mig på att fota lite tussilagos ute, men gav upp det. Blev inte alls bra, buuh. Hoppas verkligen att jag kommer kunna köpa en ny kamera innan sommaren börjar på allvar! Tobbe var här och drack kaffe en snabbis också, nu håller Fredrik på och städar.. jag tror jag ska spela lite. Det var länge sen nu, så varför inte liksom. Ha en bra dag! (:

Ett gammalt minne med kameran..

don't dare to see that i'm part of their illusion a world in fear and one infected evolution


Gissa vem som kommer bli en räka? :D

it's who i am and what i feel, my life is automatic

Godmorgon! Har ni sovit bra? Min nya kudde är så sjukt skön :D Haha låg och drog mig i en timme innan jag klev upp, för det var så himla skönt ju. Kanske man ska uppgradera kuddar lite oftare egentligen. Nu är det ju superväder idag igen, så jag ska äta upp frukosten, kika lite bloggar och så och sen ta med mig kaffet ut i solen. Woopwoop. Ha en jättebra lördag! (:



take it to the limit never look back, soon neurotic

Godkväll! Tavlan är uppe och skohyllan med. Blev riktigt bra! Jag har typ dött i soffan, fick ganska ont i huvudet och Fredrik har bestämt sig för att städa, haha. Han är bra gullig han! Harry Potter är på tv, så jag ligger och kikar på den med kissekatterna. Hoppas ni får en superfin kväll! (:



you fall, you hide, afraid to lose your life

Hejhej! Är allt bra med er? Nu är vi hemma igen, blev lite mer än tänkt på Ikea, som vanligt haha. Träffade på Pia, min coach från gymnasiet där också :D Världens bästa Pia i alla fall! Vi köpte nya sovkuddar, lite nya dricksglas, nya tallrikar, bestick och en massa doftljus och det vi skulle köpa; en skooohylla :D Så hämtade vi tavlan, woo! Nu håller Fredrik på och lagar mat, efter det ska vi börja dona med skor och sånt. Myspys. Ha en fin kväll! (:

Fint att jag har en lock som hänger ner xD

stay just so the world could see you leave in desperation

Hejhej! Klar med rapportgrejjen, woo! Har även suttit ute en stund och läst i solen. Tagit en långdusch. Nu ska vi snart iväg till Birsta och Ikea, hämta tavlan bland annat. Blir kalas det! Hörs ikväll när vi är hemma igen (:



fall into a void and rumble round among deception






we're not gonna fall and forget how far you went to pick us up

Godmorgon! Hihi idag känner jag mig på mycket bättre humör, woo. Ska plugga effektivt nu så jag blir klar med rapporten innan ett, ska nog hinna. Det är ett grupparbete så vi gör en liten del var och så ska jag sammanställa resultatet, är man effektiv ska det nog gå. Äta lite frukost först bara! :D



beautiful bride body of Christ, one flesh abiding, strong and unifying

Nu ska tänkte jag mest bara säga godnatt, och så tänkte jag visa en bild på mig och Neija så det blir lite glädje i bloggen idag! Sov gott allihopa!



i see so much corruption and it's hard to ignore

Hallå! Har just kommit hem igen, min kamera är verkligen inte bra längre. Inga bilder blev bra. >': None, zero, nada. Buuh vad ledsen jag är nu, jag som blev så pigg av att vara ute och fota bara för att komma hem och se att bilderna ser ut som skit. INTE OKEJ. Ska äta lite nu och sen plugga. Är skapligt less på allt som heter rapport nu i alla fall. Hoppas ni får en finare kväll!


i'm not an artist, i'm a fucking work of art

Hejhej! Blir ganska dålig uppdatering idag med märker jag, haha. Men så är det ju när det är finväder, man vill passa på! Jag och Fredrik ska strax ut på fotosafari, tänkte bara säga att min tavla jag beställde hos Gallerix har kommit så den ska vi hämta imorgon. Pew pew! :D



it's a sign, but the shadows in your eyes just lets me know, you are my Amaranthine

Hejhej! Jag har suttit ute i flera timmar, så mysigt. Pluggat lite, druckit kaffe och så. Sen kom Fredrik hem och vi har varit på Statoil och hyrt bil, haha. Ska på Ikea och lite annat imorgon, weej. Nu blev det dock jättekallt ute för solen försvann.. så nu blir det inomhus resten av dagen antar jag. Plugga vidare! :D

Fånen hittade tussilagos :D

your beauty is so real, there nothing else in life i ever need

Godmorgon! Superfint väder idag, måste nog sätta mig ute och dricka kaffe sen. Kaffe i solen är ju aldrig fel! Fredrik har gått iväg till jobbet för en sista dag, så får vi se om han får fortsätta. Nu ska jag äta frukost och sen plugga! Ha en fin dag! (:

 


time is a reason why we fight to stay alive

Hallå! Jag och Fredrik har vart ute på en promenix nu, jätteskönt var det. Dock blev min höft lite fuckad, blev lite orolig en kortis. Jag som nästan hade bestämt mig för att köpa joggingskor och försöka jogga lite nu när det blir varmare.. Jag får nog skippa det ändå. Men promenaden gjorde i alla fall mig jättetrött, så nu ska jag ta med mig skolböckerna till sängen. Sov så gott alla! (:

P.S. Jätteroligt med så många nya besökare idag! Jättetråkigt att ni kommer en dag där jag inte riktigt orkat, men imorgon blir det bättre så kika in då med! :) D.S.



the stillness still reminds me of when we first fell in love

Godkväll! Har ni haft en bra dag? Jag och Fredrik har just ätit middag, han gjorde toast och fruktsallad. Namms. Blev på bättre humör efter att han kom hem, så det är ju positivt! :D Nu ska jag sätta igång med skolarbetet, har inte orkat under dagen men nu känner jag att det är på g. Woo! Ha en fin kväll alla!



love wasn't meant to be, it wasn't meant to be for me

 


i was nowhere near ready when all it ended, so i hoped we could find a new day, cannot live without you

Heej! Jag måste bara säga att JAG ÄR FÖRBANNAD idag, för tydligen går det inte att göra legg hos banken längre heller för att jag inte har något giltigt, och jag kan ju inte gå till polisen. Så jävla värdelöst! Fattar ni, det måste gå via skatteverket, och med min tur kan jag säkert inte göra det där heller av någon anledning. Gaaaaargggh! Och jag ska sätta mig och plugga, hrmpf. Måste nog säga att jag skjuter på det till ikväll så jag kan släppa det här och inte tänka på ATT JAG INTE HAR NÅGOT LEGG, blääääh.

Oprah har en intervju med J.K. Rowling, författarinnan till Harry Potter böckerna. Så nu blev jag ju supersugen på att kolla på en av filmerna, böckerna är ju hundra gånger mycket bättre men. Faktiskt så var det hennes böcker som fick mig in på läsning överhuvudtaget, så den serien är viktig för mig!



fill this space idle words, i'm scared to death of light and silence

Hallå! Var alldeles för många i kö på banken, så vi ska försöka när Fredrik har lunch istället. Så jag ska dricka coffeeee och kolla på tv en stund, sen ska jag börja plugga. Ha en finfin dag! (:



close your eyes pretty girl, cause its easier when you brace yourself

Godmorgon! Sovit bra? Jag har sovit ganska okej. Uppe tidigt idag dock, för förhoppningsvis ska jag och Fredrik åka och fixa legg till mig så fort banken öppnat, så jag ska göra mig klar och sånt nu. Äta frukost, inte lika god som jag brukar för jag skippar müslin idag. Hehe. Oh well, ha en bra.. onsdag? :D




set apart this dream for me

Hejhej! Jag ligger i sängen nu och tycker synd om migsjälv, min kropp mår inte bra just nu haha. Magen är heeelt paj, tror inte min mage var sugen på pizza idag. Tror jag ska ta några veckor med en detoxkur typ, en massa frukt med Cvitamin, lite kött, inte så mycket godis och så. Självklart bestämmer jag mig för detta lagomt till påsken. Haha lördag får bli ett undantag! Nu ska jag i alla fall försöka sova, men vi hörs imorgon. Sov gott alla! :)

close your eyes little girl, you're a princess now

Godkväääll! Allt braaaa? Jag är hemma nu eftern en mysdag och kväll med tjejerna hos Emmelie. Vi kollade bara lite på uppgiften, sen gjorde vi pizza (mumms!!) och kollade på Magnus Betner, så bra alltså. Sjukt skön människa, hans uppträdanden borde vara skolmaterial! Jättemysigt var det idag i alla fall. Fick min fina klänning också, weeej. Sitter bra, förutom att jag tydligen har för stora bröst för den storleken så jag kan inte ta armarna för högt upp! Haha, kom ihåg det efter några cidrar och några screwdrivers, fixar sig nog :D Men annars sitter den jättebra. Den är jättefin! :D

Min kamera suger ju nu för tiden, så inte ens med full blixt kan jag knäppa en bild på den IRL så ni får se den här igen!


i woke up today just feeling fine

Hejhej! Har ni det bra? Jag ska snart åka iväg till Emmelie, blir skojjsigt! Och idag fick jag tag på en läkare på vuxenpsyk (försökte typ 15 gånger igår) och förhoppningsvis får jag medicin idag eller imorgon. Wii! :D Hihi hoppas ni får en bra dag och kväll! (:



i'll crawl through knives, an inch per tear

Godmorgon! Sovit bra? Jag tog en sovmorgon idag, länge sedan jag gjorde det sist och jag orkade verkligen inte kliva upp så. Men nu så! Lite senare idag ska jag iväg med tjejerna till Emmelie och först plugga röven av oss och sen ikväll ska vi mysas med middag. Inte helt fel! Nu ska jag äta frukost, hörs lite senare (:

Vaniljyoghurt med äpple och kanel + nötmüsli! :D


it's in my hands the sky, so bright it's burning, it's for me to decide if flames will reach heaven tonight

Hallå! Gud vilken dålig bloggare jag har varit idag, får skylla på föreläsningen och grillningen ;D Imorgon blir det inte heller bättre, hehe. Ni får överleva ändå! Jag och Fredrik har i alla fall spelat TP några timmar nu.. Först vann jag och sen vann han. Ganska jämt då. Men nu är det nog sova dax tror jag. Sov fint alla! (:


consternation, internal source, overthrowing, stray from course

Godkväll! Wii supergott att grilla jö! Tobbe kom också över, nu sitter vi tre och är typ död, haha. Mätt mätt mätt. Vi var och handlade också, så köpte vi biilligt påskgodis, så det kanske blir lite godis sen.. Eller vettefan men. :D Nu kommer snart Project runway med, woo. Ha en fin kväll! (:



wave back at me back is turned, if i fail once, circuit burn

Hallå! Har ni haft det bra idag? Superfint väder ute ju! Synd att det blåser bara. Har just kommit hem igen, jätteintressant att höra en annan föreläsa som har bipolär sjukdom. Gud vad läskigt det var att höra ändå, låter säkert jättetöntigt men det känns så bra att "det inte bara är jag". Jag har aldrig träffat någon annan med bipolär sjukdom, så jag tyckte det var jättebra. Sen förstår jag också vilken otrolig tur jag har haft, jag fick hjälp och diagnos så pass tidigt så jag "hann" aldrig bli så pass sjuk som många andra blir som har det fram tills vuxenlivet innan de får hjälp. Och jag har haft sån otrolig tur med min familj, Fredrik och Fredriks familj, lärarna på Glada hudik, de har verkligen gjort så otroligt mycket. Ibland är det bara att få komma ut i skogen som behövs, medans ibland behövs det en dag med kaffe hos mamma och prata ur sig. Hur som, det var jätteintressant!

Nu ska jag hjälpa Fredrik i hemmet (haha vilket skämt xD) och sen ska vi börja göra klart för kvällens grillning, hörs senare! (:


time to go, release the glow

Nu springer jag ner till universitetet för föreläsningen. Och förresten; jag fick B på senaste sociologitentan, så jag får B i sociologikursen :D

keep your last words in your hand

Godmorgon! Sovit bra? Det har jag gjort, för jag har fått sova med Fredrik! Woo. Idag har jag en del att komma ihåg; ska ringa till praktikplatsen, ringa till vuxenpsyk i Hudik och fixa medicinen som tar slut imorgon (jag har fortfarande inte fått någon remiss från vårdcentralen här) och gå på föreläsning. Det ska bli väldigt spännande, en kille som är bipolär ska föreläsa. Har nog aldrig träffat någon annan som är bipolär, så det ska bli riktigt intressant. Nu ska jag i alla fall äta frukost och ringa till vuxenpsyk. Ha en fin måndag! (:



i'm feeling strong and i'm movin' on

"Tystnaden är det största sveket". Jag har just kollat på Det blir bättre, jag är en sucker för alla former för program som går till att hjälpa barn som mår dåligt, på olika sätt. Just den där meningen "Tystnaden är det största sveket", stämmer så sjukt bra. Det värsta som jag varit med om var alla de gånger vi blev utelåsta från klassrummen och fick skäll för att vi kom för sent. När de försökte fälla krokben på oss i korridorerna, mitt framför lärarna. När de slängde stenar efter oss, öppet på skolgården. När de klottrade på skåpen, stoppade tuggummi i låsen, skrek efter oss. Allting mitt framför näsan på rektor, lärare, elever. I tre år slogs våra föräldrar för oss, men alla fortsatte bara att hävda att de inte visste något, att de inte såg. Det blir bättre. Det gör det, men det krävs någon som slåss för en. Jag hade mina föräldrar, men alla har inte sina föräldrar. Ni som bara står och tittar på, det är ni som skadar mest.

Mitt i alla detta råkade jag även klicka in mig på en Thinspoblogg, himla sjukt att tänka sig att det varit jag en gång. Jag knäppte jättemånga sånna bilder, men det är så sjukt att tänka sig idag. Vilken flashback kväll det blev. Säger nog godnatt på bloggen nu, ska kika på tv och vänta på Fredik. Hörs imorron!

all of the beautiful people, shining like diamonds, they've got no problems

Godkväll! Har ni haft det bra? Mamma och pappa åkte för några timmar sen, har kollat på film och halvsovit sen dess. Nu längtar jag bara efter min älskling, han åkte från Helsingborg imorse, sen skulle han stanna till hos Sebastian på vägen upp också. Så han kommer nog först om några timmar.... Buuh. Jag äter i alla fall lite nu, ni tycker säkert att det är jätteäckligt men jag lovar! Suupergott!

Vaniljyoghurt, mandelskorpor och banan. Muuums! :D


this dream i had my a slave of my passion



jesus couldn't save my mortal soul



Steeek i solen är någon Mitzi är bra på!


they don’t have to understand you, be strong

Godmorgon! Vet ni vad det är för dag idaaaag? :D Fredrik kommer hem från turnén! Wooo! Och mamma och pappa kommer runt 12, woo! Ingen tokig söndag idag med andra ord :D Synd bara att det är alldeles molnigt nu, annars hade vi kunnat sitta ute sen och mysa. Men det kanske hinner bli! Nu ska jag i alla fall äta frukost och kika klart på Miami Ink, ha en bra söndag!



you take what they say and go back and cry, you’re so close to me that you nearly died

Godkväll! Nu står Körslaget på schemat, verkar bli sms med Emmelie den här helgen med, förra veckan hade vi dialog hela körslaget om hur de var och sånt, jättekul :D Haha. Sen efter det ska jag nog fasiken lägga mig, vill bara att det ska bli imorgon när dels päronen kommer och även att Fredrik kommer hem. Läängtar!

Bild från när jag var på promenix, ån har tittat fram helt nu under isen (:


the girls are flippin' their hair back, they seem to lookin' so perfect

Hallå! Har ni haft det bra? Jag har varit ut på en kortpromenad, kollat på Twilight och sovit en sväng. Skönt i alla fall! Är jättetrött fortfarande, haha. Nu ska jag äta middag och kika på mer film tror, kanske sova en sväng till efter det, hehe. Hoppas ni får en jättefin lördagskväll! (:



walking down the memory lane

Hihi, på bilddagboken finns det en funktion som heter "minns du vad du gjorde?" och titta bilden som är från exakt tre år sen alltså! Kan knappt tro att det är jag ändå, bodde på elevhemmet fortfarande, ettan på gymnasiet. Gaalet, men just april och maj på skolan var guld, vi var jämt ute och pluggade istället för att sitta inne. Gick promenader runt hästhagarna, massa fina rådjur och sånt. Gymnasiet jag gick på ligger lite avsides från Hudiksvall, typ en bit ut i skogen och det är jättefint där med hästhagar och sånt. Mys!



tombstones serve as mirrors and the graves are infinite

Hallå! Hihi jag har suttit ute på altanen en stund och läst, så varmt och skönt ju! Äntligen verkar det faktiskt som om det är vår och sommar på g. Vill ut och promenera idag, ska se om jag kan få med mig någon av tjejerna sen :D Det är ju i sånt här väder jag skulle haft ett legg så jag man hade kunnat gå på Invito typ, menmen. Måste fixa det till veckan...



fight life with life

Godmorgon! Lördag och värsta supervädret ute idag! Gud vad jag hade velat haft utemöblerna nu, haha. Menmen. Kanske tar mig ut sen ändå, vem vet? :D Hihi kikar på Miami Ink nu, loove it. Ska äta min frukost också, hörs lite senare! (:




his heart ripped out to show me he loves me

Hallå! Har ni haft det braaa? Det har jag i alla fall! Myspys med Caisis slår aldrig fel! <3 Nu ska jag nog i alla fall gå och lägga mig tror jag, eller läsa tills jag somnar snarare. Sov så gott! (:


don't want your hand this time i'll save myself, maybe i'll wake up for once

Godkväll! Om en timme ungefär kommer Caisa, myspysigt! Jag har gått runt i mina sandaletter, brukar jämt gå runt i skor hemma innan jag använder dem ute för att vänja mig. En fråga bara; kan man ha strumpor under? I alla fall svart, eller ser det bara skumt ut? Help me! :D



we meet on the surface to catch the same air to breathe

Hallå! Har ni det bra? :D Jag har tagit en lång dusch och donat lite. Caisa kommer ikväll för lite filmmys och thai mat, blir supermysigt! Fram tills dess ska jag fortsätta kika tv, dricka kaffe och mysa med kissarna (: Hörs lite senare!



we're misunderstood when we're hurting, we're frozen and we're numb

Hallå! Hoppas ni har en bra fredag hittills (: Jag börjar bli ganska pigg så jag ska nog snart diska och sånt. Fräscha upp lite! Så får vi se, helgens planer har blivit lite ändrade, men det ska bli bra ändå- får se vad det blir dock (: Ska dricka lite kaffe nu och kolla en stund till på tv tror jag. Hörs senare! (:



reaching out with dying hope to still be seen, longing to belong

Godmorgon! Jag är så sjukt trött idag, fattar inte. Satt faktiskt inte upp till halv fyra för att bli klar, blev klar runt tolv :D Woo, bryter ett mönster liksom. Så nu har jag skickat in den och kan glömma den där förbannade rapporten, hallelujah! Nu ska jag slappa så mycket jag kan hela dagen, kaanske sova en sväng till ^-^ Ha en jättefin fredag! (:



i am temperemental and i have imperfections

Hallå! Håller på med rapporten, har just fått bra feedback från Emmelie, så ordbajsa fram en till sida sen är jag nog klar! Har jag tur så kommer jag i säng i vettig tid idag.. Och sover inte över imorgon (hihihi lätt fixat eftersom att jag inte ska nåt speciellt :D)! Blir kalas det. Plus att världens bästa helg är kirrad också; filmmys med Karima och Sofia imorgon, heldag med Caisa på lördag, päronen och Ikea på söndag plus att Fredrik kommer hem då! :D Med detta i huvudet ska jag skriva klart rapporten. Ha en bra kväll!



something just isn't right, i can feel it inside, the truth isn't far behind me, i'm living a lie

Hejhej! Jag och rapporten kommer inte överens just nu. Vet inte vad det är med den här rapporten alltså, men det går inte. Jag får helt enkelt skita i att satsa på ett A, pallar inte. Nu vill jag bara skriva klart den här skiten och skicka in. Hitta någon vettig artikel så jag kan köra ordentligt, ordbajsa och dö sen. Haha nej nu var jag lite dramatisk, men jag är så pass trött så det är lockande! Tar lite smoothie och fortsätter.. Hörs senare!




when things go wrong i pretend that the past isn't real




we are the youth of the nation

Hallå! Har ni det bra? Gissa vad jag gjorde imorse? Sov över, Karima ringde och väckte mig, haha. Men vi kom ändå i tid, det var bara att klä på sig och springa iväg. Dock hann jag ju inte blogg någonting dårå, men nuså! Var hur som hellst jättebra på sjukhuset, först fick vi testa ta blodprov på dockor som förra gången, vi fick testa sånt där fingerstick och lite annat kul och sist så testade jag och Sofia på varann :D Det gick jättebra, var mycket enklare än jag trodde. Men det var jätteläskigt att faktiskt sticka en annan människa :O

Nu äter jag i alla fall pan pizza, ska kika lite internet och sånt innan jag kör igång med rapporten. Ha en jättefin dag så hörs vi lite senare!


i told you time and time again you sing the words but don't know what it means


Just nu går det skit med rapporten, Mitzi välte en kruka, jag saknar Fredrik, jag är hungrig och jag vill sova. Buuh!


we fell into the wrong hands

Godkväll! Jag är hemma nu igen, har ätit middag (stekte köttfärs och paprika till pasta, blev nästan bra ju!), matat katterna och sånt och nu ska jag fortsätta plugga. Synd att jag var tvungen att gå hem, men katterna små vill ju ha middag de med! Jag tror att jag hinner bli i alla fall nästan klar ikväll. Kan inte sitta uppe hur länge som hellst, ska till sjukhuset imorgon för metodövningar. Blir kul! Nu; kaffe och plugg! (:



is it goodbye my friend, i've see your fall and it's calling

Hallå! Sitter hemma hos Karima nu med Sofia och pluggar, går fan bra tror jag. Är pepp som fasiken! Vi SKA bli klara idag, så är det bara. Så är vi lediga imorgon och fredag, såå bra! :D Jättejobbig rapport dock, men fan å. Skam den som ger sig. Hoppas ni har en fin onsdag i alla fall (: Hörs lite senare!


closed eyes won't kill thoughts

Hallå! Har fått en del frågor om utbildninger jag går, så jag tänkte svara på de vanligaste!


1). Vilken utbildning går du?
Jag går Psykisk ohälsa med särskilt komplicerad problematik på Mittuniversitetet i Sundsvall.

2). Vad läser ni?
Vi läser i princip allt från omvårdnad, hälsa, KBT, medicinsk vetenskap, sociologi, kriminologi och så vidare. Lite allt möjligt som passar för att jobba med psykiskt sjuka!

3). Hur lång är den?
Två år, kort och perfekt!

4). Vad blir man?
Eftersom att den bara är två år, så får vi ingen kandidat examen, så vi får ingen direkt yrkestitel. Dock, eftersom att den är så pass bred så pratas det om "experter på psykisk omvårdnad", och det tror jag passar ganska bra.

5). Vart kan ni jobba sen?

Vi kommer ha behörighet att jobba inom allmänpsyk, rättspsyk, kriminalvården, HVBhem, som kontaktpersoner och så vidare. Otroligt många valmöjligheter! (:

Jag hoppas det gav lite mer klarhet i vad jag utbildar mig till (: Ha en fortsatt bra dag!

you can't break free from chains, you can't cause all wounds won't heal no


Project Runway nu, sen göra mig klar att gå till Karima för plugg plugg plugg. Lite senare svarar jag på några frågor jag fått, don't miss it! (:


so many years have gone by, always strong try not to cry

Godmorgon! Har ni sovit bra? Jag har sovit superbra faktiskt, var lite tråkigt att behöva kliva upp. Men jag var jättehungrig när jag klev upp så det gjorde ju inget. Nu står några timmar av serier på schemat tillsammans med frukosten och kaffe, och sen vid ett/ två ska jag ner till Karima och träffas med Sofia också för att göra klart rapporten. Blir kalas det. Ha en bra dag! (:




his soul was tortured by love and by pain, he surely would flee but the oath made him stay

Hallå! Nu ska jag göra mig klar för sängen, är så himla trött alltså. Men vilken mysig kväll vi hade det! :D Var jag, Karima och Sofia. Supermysigt jöö! Meen, aningen överambitiöst att ha en vinkväll samma kväll som vi varit på sjukhuset, haha. Trött trött trött. Hihi, men jättemysigt i alla fall! Sov jättegott alla!


P.S. Imorgon ska ni få se en bild som Sofia ritade, en spindel/ sol, don't miss it! D.S.

so many dreams were broken and so much was sacrificed, was it worth the ones we loved and had to leave behind?

Godkväll! Har ni det bra såhär en tisdags kväll? Jag väntar på att tjejerna ska komma, vet dock inte om Emmelie och Jannica skulle komma- men förhoppningsvis! De ska få hjälpa mig att öppna min smoothie... DEN ÄR OMÖJLIG ATT ÖPPNA! Jag inbillar mig att jag är sådär normalsvag ni vet, men jag kan verkligen öppna flaskan, testade i säkert en kvart innan. Omöjligt. Jag som vill ha smoothie. They fix :D Haha. Ha en fin kväll!



in the womb of the leaves, on the branches of the trees, lies the treasure of the morning, the pearls of light

Hallå! När vi var på stan idag så hittade jag ett par örhängen som jag blev helt kär i, 129kr på Gina. Så snygga, har fått någon liten crush på fjädrar! Haha, tänkte visa dem i alla fall! Ska snart börja göra mig lite klar tills de andra kommer sen. Ha en bra kväll! (:



i can’t live in a fairytale of lies and i can’t hide from the feeling ‘cause it’s right

Hejhej! Nu är jag hemma igen efter en förmiddag på sjukhuset, en stund på stan med Karima och Sofia och lite saft hos Sofia innan det var dax att gå hem :D Haha, helt okej dag! Plus att sen ikväll kommer tjejerna för vin och plugg, blir så nice! Nu är jag så jävla hungrig så jag håller på och dör känns det som, ska fika, svara på lite kommentarer, kika bloggar och ta det lugnt en stund innan jag ska börja fräscha upp mig lite (orkade seriöst inte göra det klockan sex imorse). Ha en jättefin dag så hörs vi senare! (:

Det blev inget stickandes idag, först på torsdag. Vi fick testa på hur det är att byta sängkläder med patient i sängen, tvätta, kika på film om tandvård och lite sånt. Ganska kul, eller om inte annat så bra att kunna!


i won’t give in, ‘cause i’m proud of all my scars and i can see i’ve been wasting too much time

Godmorgon! Eller.. det kanske är för tidigt för att kunna vara en god morgon, men. Jag längtar redan tills jag ska hem och sova igen! Haha. Men det ska faktiskt bli riktigt kul att vara på sjukhuset och testa sticka i Sofia :D Hehehehe. Jag ska typ sätta upp håret och köra igång en kanna kaffe, sen ska jag gå. Men vi hörs lite senare så får ni ha en superfin tisdag!


expose the dark side, impossible to tame

Hallå! Tobbe har varit här på besök en sväng och nu ska jag går och lägga mig. Är jättetrött idag av någon anledning. Plus att jag ska kliva upp halv sex imorgon.. Haha det var länge sen. Ska till sjukhuset för metodövningar och vi börjar 8:15, hurra! Haha, nej men det blir superkul! Sov så gott allihopa!




if i survive i'll fly from here

Godkväll! Har pratat med mamma en stund. Jag försöker att inte skriva så mycket om det, utan att ta allt med mamma och pappa istället och verkligen prata med dem, men just nu måste jag verkligen säga att jag är djupt oroad för min syster. Hon är sjuk, jättesjuk, men vi vet inte riktigt hur sjuk. Vi får inga konkreta svar på vad det kan vara, vilket är djupt frustrerande och jag blir så arg på hennes läkare som inte förstår att prata så att hon förstår vad som händer. Jag vet inte om det är ironsikt eller komiskt, men uppgiften vi håller på med nu handla ju just om kommunikation och pedagogik. Ett citat som jag har fastnat för som är klockrent för alla som jobbar inom sjukvården är "Först förstå och sedan göra sig förstådd", min systers läkare måste ha missat det.


"Jag-budskap är ett sätt att återta den frihet som vi har inför att leva. Att vara medveten om att vi väljer i varje stund, hur vi tolkar det som händer oss, och att det påverkar våra känslor och det vi gör"

if i really really try, maybe i'm gonna get somewhere

Hallå! Har ni haft en bra dag? Jag har haft det! Haha, vi började dagen på universitetet med att virra bort oss helt till fel lokaler (och jag tror nog ändå inte att det blev rätt, men vafan) och sen satte vi oss och skulle plugga.. två timmar senare har vi inte ens plockat fram grejjerna, haha. Lätt hänt med så fina tjejer! Har varit på stan med Emmelie, Sofia och Fredrik en sväng. Jag, Sofia och Fredrik fikade en snabbis på Waynes, jag säger bara CHAILATTE! Muuumms. Nu är jag hemma igen, helt slut av någon anledning, och nu ska jag skriva klart kladden till rapporten! Ha en bra kväll! (:



when our rivers run dry and our crops cease to grow

Hejhej! Har skrivit lite grann på kladden nu, tror det kommer gå snabbt ikväll när jag ska skriva hela kladden ordentligt- känns som så i alla fall. Superfint väder här idag, woo! Ska snart åka ner på universitetet för handledningen och sen ska jag nog med Emmelie en sväng på stan. Have a good one! Hörs lite senare (:

 


why does fate make us suffer? there's a curse between us

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har jag gjort i alla fall! Jag och Fredrik spelade TP hela kvällen, tiden bara flög iväg och helt plötsligt var klockan halv ett, haha. Hejja oss! Men det är kul. Nu ska jag äta frukost och fortsätta på kladden till rapporten, ska ner på universitetet sen för handledning. Hörs om en stund!



would you mind if i killed you? would you mind if i tried to cause you have turned into my worst enemy

Godkväll! Just ätit middag, pasta med tikka masala. Nams! Nu ska jag plugga på rapporten, känner mig taggad nu :D Skriva en kladd att ha med till handledningen imorgon. Blir bra det. Fredrik och jag köpte... lite.. godis också som vi ska mummsa på ikväll :D



wish i had other choices than to hurt the one i love

Hejhej! Har ni det bra? Fredrik har kommit hem ni och vi har spelat en omgång TP, gissa vem som vann? ;D Haha. Vi ska snart åka och handla lite mat, passa på när han har företagsbil nu medan han är hemma. Dessutom så har jag (okej, Emmelie har gjort själva beställningen) beställt en ny klänning från H&M. Har kikat på den jättelänge och nu kostar den bara 99kr så nu slår jag till! :D

Fiin va?


now i’m fighting this war since the day of the fall and i’m desperately holding on to it all

Hejhej! ..Blev upptagen med kameror igen, har nog bestämt mig för vilken jag ska köpa nu! En Nikon D3100, verkar sjukt bra. Kliar verkligen i fingrarna nu, inte ofta jag får sånt behov alltså. Men, att fotografera är som en terapi för mig. När jag haft ångest, fotat. När jag varit ledsen, fotat. När jag varit inspirerad, fotat. När jag varit glad, fotat. När jag vill bevara minnen, fota. Så nu blir det till att spara. Förhoppningsvis kan jag köpa den innan sommaren, men det beror helt på hur det blir med jobb och sånt. Haha, palla egentligen. Oh well, tänkte visa ett till minne med kameran, en bild på Mitzi.

Skärpan och ljuset, inga döda pixlar, ren bild.. min älskade kamera!

my heart is beating, but i don't know why

Hejhej! Har duschat och donat lite nu (läs: bäddat sängen), tycker att jag förtjänar en god kopp kaffe nu! Fredrik kommer om några timmar, fram tills dess ska jag kika vidare på Vampire Diaries.. Hihi så bra serie! Dock så måste jag stänga av musiken, buuh. Lyssnar på Within Temptaions nya album, gudomligt alltså. Check it out!



when memories fade into emptiness only time will tell its tale if it all has been in vain

Godmorgon! Har ni sovit bra? Jag kunde inte somna, somnade runt halv tre eller nåt. Så jag är ganska trött nu. Längtar tills att Fredrik kommer hem, wooo, han kommer runt två tror jag. Nu ska jag kika på Miami Ink och äta frukost och sen ta en snabb dusch. Hörs lite senare!



all colors seem to fade away, i can't reach my soul

Buuh jag saknar Fredrik nu. Tur att han kommer hem imorgon, och sen är det sista veckan han är borta. Hurraaa! :D Men måste sova ensam inatt i alla fall, så ja. Sov gott allihopa!



forgive me my weakness, but i don't know why, without you it's hard to survive

Godkväll! Lyckades lugna ner mig till körslaget, och Jarse var ju bäst idag med. Woo. Jag och Neija låg och myste tillsammans, haha och smsade med Emmelie också, vart ju värsta disskusionen där :D Nu är det nyheterna och sen ska jag fortsätta kika på Vampire Diaries. Hoppas ni har en fortsatt bra kväll! (:



i know deep inside, all that's done's forgiven

Jag är arg. ARG. Inte ofta jag blir arg, men nu är jag riktigt ARG alltså. Ungarna som bor här stod och slog med badminton rackert på köksfönstrena. Jag kollade på dem när de gjorde det, och så gick jag ut och bad dem att sluta och nu sparkar de grus och skit på fönstrena istället. VAD FAN GÖR DERAS JÄVLA FÖRÄLDRAR? Vad är det för fel på människor som låter sina barn vara ute och hålla på så här sent? Vi pratar barn, inte tonåringar eller nåt, utan småbarn. Synd att klockan inte är mer då hade jag kunnat ringa securitas, men på måndag ska jag ringa Mitthem igen.

Bjuder på en låt som i alla fall har en lugnande effekt.




my body's screamin' there's no turnin' back

Hejhej! Har ni det bra? Jag är uttråkad. Verkligen. Har kollat på Vampire Diaries hela dagen, kommer nog göra det hela kvällen också. Tills det är körslaget i alla fall! Funderade starkt på att gå ut och promenera, men det blåser fan för mycket för att det ska vara kul, så jag stannar inne istället. Ska koka kaffe och fortsätta kika, haha. Ha en bra kväll! (:


wherever you go, i'll look for you first


Mumma!

my blood is boiling inside of my veins

Hejhej! Hihi jag kikar på Vampire Diaries, blir nog ett maraton idag. Eller tills jag blir tillräckligt rastlös i alla fall för att börja plugga. Wowo. Soffan, underbara tv:n och kaffe = bra lördag :D Haha, hoppas ni har en fin dag! (:



everytime i look inside your eyes, you make me wanna die

Godmorgon! Sovit bra? Det har jag gjort! Dock alldeles för länge, för fånen hade dött av för lite batteri så larmet ringde inte. Menmen, tur att katterna skriker till när de blir för hungriga. Haha. Nu är jag i alla fall superhungrig och så äta frukost, ha en fin lördag så hörs vi om en stund (:



she isn't real, i can't make her real

..Lång dag tycker jag, ska försöka sova nu. Sov gott alla!


elastic love, such a spastic love

Hejhej! Gissa vad jag har gjort de senaste timmarna? Inte rapporten i alla fall! Jag har dregglat efter en ny systemkamera. Min är helt slut, verkligen. Jättemånga döda pixlar (som jag photoshoppar bort, kul liv), fokusen är inte som den ska vara, jag måste ha ISO 1600 och S/1" för att få en okej bild ljusmässigt. Buuh, min älskade kamera. Men jag tror jag kan ha hittat en potentiell kompis, en Nikon D5000. Verkar helt okej!

Men jag måste kika vidare och se om jag hittar något annat, eller om det till och med är så bra att min fotograferande morbror har något bra att erbjuda. Plus att hela det här med sommarjobb och sånt måste lösas, men det är ju bra att ha ett mål eller hur? :D Hehe.

Ett fint minne jag har med kameran, synd att jag måste byta ut den nu. Jag ska fortsätta kika efter kameror och se om jag hittar nåt annat.. (:


my own land has closed its gates on me, all alone in world, it's scaring me

Godkväll! Hm, jag har verkligen försökt skriva till rapporten men det går inte bra alls alltså. Har skrivit lite kring intervjun jag hade med Karima, notera: ytterst lite skrivet- och försökt komma på ett bra upplägg. That's it. Och nu är jag hungrig och saknar Fredrik. Buuh. Eftersom att jag började tänka på Fredrik kollade jag igenom våra bilder på datorn, och då hittade jag en från hans student med Sebastian.. Himla glad dag alltså! Ska äta lite middag nu jag, hörs sen!



you know you're my saving grace

Hejhej! Hm, jag tror att det kommer vara fest ikväll hos någon av grannarna :P Ganska buh på det! Jättemånga som sprungit fram och tillbaka med klirrande kassar och många som kommit men inte gått igen. Vakta altanen ikväll då! Haha. Nu ska jag i alla fall börja pilla på rapporten, har kommit fram till att boken inte alls är bra så jag skippar att läsa resten och får helt enkelt söka i den om jag fattas något.

Är det förresten någon som har filmförslag? Vill kolla på film, men vet inte riktigt vad. Have a good one!



this invasion makes me feel worthless, hopeless, sick

Hejhej! Hihi jag har just ätit en liten lunch, kände mig extra inspirerad efter att läst en blogg där hon klagade så mycket på hur tjock hon var och att hon skulle göra en fettsugning. Självklart var hon ju smalare än smalast. Så jag rostade mackor och tog fram makrill i tomatsås (vilket katterna för övrigt också verkade tycka om) och på den andra mackan blev det äkta dansk bacon- leverpastej. Här ska det inte bantas! Nu ska jag fotsätta läsa lite med en kopp kaffe och lite kakor, mumms. Hörs lite senare!

Mumms!


everytime i see your face, everytime you look my way, it's like it all falls into place and everything feels right

Hallå! Kikat på Top Model och Days of our lives nu, dax att börja läsa nudå. Satsar på att läsa hela dagen, woo, och förhoppningsvis hinner jag börja skriva på rapporten idag med. Kuuul va. Hoppas att ni får en superfredag! Hörs lite senare! (:

Syns inte här, men det rengar/ snöar.. -.-


do you think that i can't see what kind of man that you are, if you're a man at all

Godmorgon! Jävla skitväder, det snöar ju! INTE OKEJ! Buuh alltså. Jag som hade tänkt att ta en promenad idag, för Fredrik sa att det skulle bli fint, haha. Jaja, blir en hel pluggdag idag istället. Ska slappa en stund framför tv:n och äta frukost, sen ska jag sätta mig med rapporten. Ha en bra fredag, hörs om en stund! (:



i don't like the drugs but the drugs like me

Godkväll! Är Twilight filmerna bäst eller? :D Ooh, såå bra. Men känner att jag vill sova nu snart så jag säger godnatt nu. Ska kika klart på sista filmen och sen sova sova sova. Sov gott allihopa, hörs imorgon! (:


i waited eight long months, she finally set him free and i told him i couldn't lie, he's the only one for me

Godkväll! Hoppas ni har det lika bra som jag har det just nu; tända doftljus, en god kopp kaffe, lite godis, Twilight- maraton och två gosiga katter bredvid! :D Inte helt fel alltså, trivs ganska bra här. Har kollat på första filmen, nu ska jag kika på andra.. blir tredje efter, woo.

Ser lite lagom flötig ut, va? :D


this is how we dance when they burn our houses down, this is what we'll be, oh glory

Hejhej! Kikar på Twilight, men tänkte visa nagellacket jag köpte för några dagar sen på H&M, är kär i det verkligen. "Wawawoom" heter det, loove it :D Nu tänkte jag försöka äta något, rota i frysen tror jag.. haha, hörs senare!


i wanna know how you followed your orders so well

Hejhej! Har ni haft det bra? Jag har just kommit hem från universitetet. Otrolig häftigt faktiskt, först fick vi se en film från serien Inferno om psykoser, och jag ska nog inte säga för mycket av respekt för de inblandade, men jag känner ju hennes son som det handlade om! Jag blev otroligt rörd av det, just för att jag känner honom och hans historia och så. Efter det var den en man som själv gått igenom en långvarig psykos som föreläste. Jag hade lite svårt för att ta honom seriöst faktiskt, han sa några saker som inte stämde så bra överrens med mina erfarenheter och sånt, så jag vet inte.

Nu är jag i alla fall jättetrött och ska läsa en stund, sen ska jag nog kolla på film. Hörs lite senare! (:


everybody defamates from miles away but face to face they haven't got a thing to say

Hejhej! Jag har fått en del frågor angående mitt kaffedrickande, ehehe, så nu tänkte jag svara på några frågor som jag fått! Kul va? :D



1). När började du dricka kaffe?
Jag var 15 när jag började dricka kaffe, and i'm in it for life! ;D

2). Hur dricker du ditt kaffe?
Svart, svart, svart!

3). Hur mycket dricker du per dag?
Alldeles för mycket för att det ska gå under kategorin hälsosamt skulle jag tro. Runt 7 koppar/ dag.

4). Vad händer om du inte dricker kaffe?
Huvudvärk, ont i axlarna, trött, irriterad, kan inte koncentrera mig.. haha :D


Ja, kaffe är min drog som många verkar ha lagt märke till! Ha en superbra dag, jag ska kila ivägg till universitetet för en föreläsning. Hörs senare! (:

throw a suicide party and i'm guaranteed to fuckin snap

Hallå! Hoppas allt är bra med er so far (: Hihi jag kollade på Days of our lives och, pinsamt nog, började jag gråta! Hahaha, fail va? Men faktiskt, Belle's och Shawn's dotter dog, och då kunde jag inte hålla mig. Haha :D Hur som så drogar jag kaffe nu och kollar på Top Model. Har sminkat mig också, woo, nu väntar jag bara på att klockan ska bli dax att gå till universitetet. Hörs lite senare! (:



somebody save me, i don't care how you do it just save me

Godmorgon! Har ni sovit bra? Jag minns knappt att jag sovit, det känns som om jag typ la mig i sängen och sen ringde klockan. Buuh. Och det är jättetråkigt väder idag, regnar och är grått. Okej, hellre det än snö men. Nu ska jag äta frukost och kolla på tv en stund, innan jag ska börja göra mig klar ska nämligen till universitetet vid ett för en föreläsning. Ha en bra torsdag! (:



the kids of tomorrow don't need today when they live in the sins of yesterday

Godkväll! Just ni sitter jag och har just sminkat mig (rastlös?! Nej, men faktiskt så hittade jag en tutorial på sotade ögon så jag måstade testa!) och kollar på Kvällsöppet. Handlar om elitklasser och skolan etc, personligen hatar jag Jan Björklund. Jag gick på en friskola på gymnasiet, vilket är det bästa jag någonsin gjort. Skolan fick priser efter priser för kvaliteten, och det förtjänade den verkligen. Däremot så tycker jag hellre att det borde satsas pengar på att förbättra den kommunala skolan, istället för att skära ner på resurser för att öppna fler friskolor. Låter väldigt dubbelmoraliskt av mig, men såhär; den kommunala skolan har aldrig erbjudit mig det jag förväntar mig av en skola, därför valde jag en friskola på gymnasiet som är det absolut bästa jag gjort. Men, är det inte bättre att det statliga, som ändå ska stå för medborgarnas grundtrygghet, förbättras än att människor tvingas välja företag?

Svår disskusion, men det finns ju en anledning till varför friskolor får så bra resultat. Varför inte ta efter det istället för att minska resurserna till skolor och på så sätt sänka kvaliteten ännu mer? Aja.

Vart det bra? :D


now i'm standing here alone, holdin' my head high


Fick lust att fota lite, vad tycker ni om resultatet? Kanske borde jag ha skrivit PAIN i handen på riktigt, men det liksom kom jag på sen, haha xD


i'll bleed if you want me to

Godkväll! Har ni haft en bra dag? Har tagit en lång dusch och nu äter jag middag. Kokade ägg och gjorde mackor med grönsaker. Funkar! Hade gärna haft ett annat bröd i och för sig, men fanns inget annat hemma haha. Jag ska fortsätta läsa, blir nog så några timmar till och ikväll blir det nog en film tror jag. Ha en trevlig kväll! (:



is it my turn to die? my heart is pounding as i say goodbye

Hejhej! Woo, effektiva Emily har läst några kapitel ur boken (måste säga att jag tycker den är skrivet på ett "jag kan allt"- sätt, lite lustigt med tanke på att den handlar om kommunikation), diskat och städat lite. Känner mig duktig alltså! :D Ska nog ta en lång dusch nu innan jag fortsätter läsandet. Hörs lite senare! (:


keep me safe inside your arms like towers

Hallå! Hoppas att ni har en fin dag än så länge! Jag har kikat på tv och degat, och nu ska jag sätta mig och läsa. Verkar vara en ganska okej bok, har bara läst några sidor men hittills verkar den okej. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi lite senare! (:



give us life again cause we just wanna be whole


Mitzi njöt av solen, och är hon inte så vacker? (':


i'm strong and i'm sure, there's a fire in us

Godmorgon! Nu har Fredrik åkt igen, buuh. Minns inte när han kommer hem igen heller, men det är väl bara att vänta. Håller på och äter en god frukost, skippar yoghurten och müslin idag, till macka, honungsmelon, smoothin och kaffe. Mumms. Fint väder är det idag också, så hela lägenheten är ljus och ser jättefräsch ut :D Hihi, jag ska kika lite på tv och så nu. Ha en jättefin dag, hörs lite senare!



you're so close to me you nearly died

Hejhej! Har varit iväg på Statoil, var en mysig kvällspromenad. Nu ska jag och Fredrik faktiskt gå och lägga mig, han åker tidigt imorgon så vi ska kika på film och sen bara sova. Så jag säger godnatt nu! Sov jättegott alla, hörs mera imorgon! (:



i need tough love

Hallå! Gud jag är jättetrött idag, fattar inte vad som händer alltså xD Jag och Fredrik har kollat lite på Sagan om Ringen, nice. Nu ska vi snart iväg till Statoil en sväng och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa. Vet inte om jag tror att boken är bra eller dålig, men måste läsa den i alla fall. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll! (:




i am lost in city lights, there will be no last goodbye

Godkväll! Hoppas ni som pluggat och jobbat har kommit hem nu och får vila lite. Jag somnade en sväng på soffan, verkligen superskönt. Fredrik håller på med middagen nu, blir nog en korvgryta eller så, älskar hans mat. Inte illa med en personlig kock! Haha. Så fort vi ätit ska jag börja skriva på rapporten, när jag fått i mig lite ny energi. Ha en jättebra kväll alla!

down here, love wasn't meant to be, it wasn't meant to be for me

Hejhej! Har ni haft en bra dag? Jag har kommit hem från Karima för en stund sen, det var bara vi haha. Men inte gjorde det något, vi spelade in samtalet vi sen ska göra en rapport kring och spånade lite på hur det ska skrivas och så, så det känns bra. Nu ska jag fika lite, en äppelmuffins som Emmelie bakade och hade med sig (muuuumms!) och så ska jag slöa framför tv:n en stund. Hörs lite senare! (:



i saw the queen, swam out below her star on sea beneath

Hallå! Hoppas att allt är bra med er! (: Jag ska strax börja klä på mig och kila ner till Karima för plugg. Blir bra det! Hörs lite senare (:



better be ready for your photo op step in the light for your perfect close up

Godmorgon! Så fiiint väder det är idag, hurraa! :D Blir man inte på så bra humör då? Jag blir det, hihi. Runt tolv ska jag ner till Karima för lite plugg med tjejerna, blir skojjsigt. Men nu ska jag äta frukost och kika på tv en stund. Ha en bra tisdag så hörs vi om en stund!



where are you goin' with the mask i found you?

Godkväll! Nu är det dax för mig att sova, ska upp lite tidigare imorgon och träffa tjejerna för lite plugg. Blir kalas det! Vi ska göra en kommunikationsgrejj till rapporten; spela in ett informativt samtal som vi sen ska skriva rapporten kring. Blir kul, gjorde liknande på GHG så. Men som sagt, sova. Hihi, sov så gott alla!



let's get glam, it's all an attitude

Hejhej! Har just kikat klart på Project Runway, så bra! Nu är Tobbe här och vi fikar kakor och kaffe. Inte helt fel! Hoppas ni andra också har en fin måndagskväll :) Hörs lite senare!

paint your face like a movie queen, a naughty dream or a fantasy anything goes, gotta be the scene, create a look, out a fashion book

Hallå! Hoppas att eran måndag har varit bra! (: Jag har börjat få lite huvudvärk, men jag har tagit alvedon så det går nog över. Ska läsa lite i en av mina nya kursböcker som ska användas i rapporten som jag tänkte börja på imorgon, hinner ju lite i alla fall innan Project Runway. Haha, vet ni vad jag har kommit på? Att jag älskar mode! Jätteskumt, men jag kom på det härom dagen. Och lika förvånad blev jag när jag upptäckte att jag kan en hel del om designers och kollektioner etc. Haha, kändes lite skumt faktiskt. Mina favoriter just nu är nog Michael Kors, Karl Lagerfeldt för Coco Chanel och Jeanne Lanvin, klassisk prepp blandat med feminint. Vilka är era favoriter? (:



not falling victim to the fire that burns inside of me

Hallå! Tänkte visa lite bilder på det jag köpte idag, jättedåligt ihopsatt men det får duga! Jag och Fredrik ska till att äta middag nu, hihi det blir korv med bröd :D Gott alltså! Ha en bra kväll! (:


Som sagt, jättedåligt ihopsatt, haha, men ni överlever nog ;D

now with the onset, my flesh is weakening i steel my nerves for temptations at hand again

Hejhej! Har ni det bra? Har just kommit hem från Birsta, blev det istället för stan. Köpte en del jättesnygga grejjer från H&M som ni ska få se sen! Fixade även ett klubbkort där, woo :D Men nu är jag så himla hungrig så jag ska fika lite. Köpte den här Vintermumms, verkar ju supergod! :D Ha det bra så hörs vi om en stund!




provoke me the way it must and i'm still thinking, i am not enough

Hallå! Ska snart ner på stan nu, så fort Fredrik kliver upp och gör sig redo.. Vilket ju i och för sig kan ta någon timme till xD Haha, ha en bra dag!



what a fool i've been to think life had more to offer, instead i lye here in remorse and suffer

Godmorgon! Sovit bra? Det har jag! Känner mig jättepigg idag, woo. Den här veckan är det inget på universitetet förräns på torsdag, men vi har en rapport som ska in den 15 så den ska jag börja på ikväll. Lite senare, typ runt tolv-ett eller så, ska jag och Fredrik ner på stan och gå på H&M, hihil. Sen kanske vi ska träffa Dennis och Evelinn en sväng med. Men nu ska jag äta frukost och kika på tv, hörs om en stund. Ha en bra måndag! (:

Hihi, de söta Hello Kittysar jag fick i äggen :D


you light me up when i'm down

Hallå! Jag och Fredrik håller på och fikar nu och kollar på Kan du mer än en femteklassare, eller vad det heter. Sjukt roligt ju :D Haha. Sen är det sova dax för oss, ni får sova så jättegott!



does what i'm wearing seem to shock you, well that's okey, couse what i'm thinking about you is not okey


Hihi, jättesötisar som var i, ni ska få se imorgon :D Kollar på Sagan om ringen nu, sjukt snyggt med nya tv:n. Mumms! :D

enslaved by years in nothingness i surrender to the silence

Godkväll! Nu har jag och Fredrik just kommit hem igen, vi har både varit och hälsat på Dennis och Evelinn och handlat en massa mat. Lilla Rasmus är ju otroligt söt i alla fall! :') Han låg mest och sov och sen ville han ha lite mat, men gud sån söt bebis!


Hihi och Fredrik gosade med sin gudson också! (:

Nu ska jag och Fredrik äta middag och kika på film, hörs om en liten stund. Ha det så bra!

beautiful melodies to try to wash away the lies

Hejhej! Nu ska jag och Fredrik åka iväg till Dennis och Evelinn. Har hyrt en bil, haha, så ska vi åka och handla mat sen också. Ha en jättebra söndag så hörs vi sen! (:



follow me, follow me, i've seen so much i'm blind again

Hallå! Hoppas att ni har en fin söndag so far. Jag ska njuta av en välförtjänt kopp kaffe, fick för lite kaffe till frukosten så humöret blev lite irriterat, men nuså! Har även duschat, verkligen superskönt när det är så grått och tråkigt ute. Sen ska jag och Fredrik börja göra oss klara, vi ska åka och hälsa på Dennis, Evelinn och lilla Rasmus, hihi :) Ska bli jättekul! Fast vi har inte bestämt när vi åker, så jag ska droga lite mer kaffe...



all of my questions are answers to my sins, all of my endings are waiting to begin

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har jag gjort, och när jag vaknade imorse låg Fredrik i sängen också, woo! Ganska okej att vakna till, faktiskt. Nu äter jag frukost och kikar på Miamai Ink, fast det är typ slut haha. Ska slappa i soffan en stund till och mysa med Fredrik, dricka lite kaffe och sånt :D Ha det så bra, hörs lite senare!



say goodnight, don't be afraid, calling me as you fade to black

Hallå! Hihi gick ju bra för Jarse ikväll med! Tyckte att de var överlägset bäst. Från början var jag lite orolig att Andreas skulle vara en dålig körledare, men inte nu längre. Hur bra som hellst, och kul är det att lilla Jarse som är med. Kollar i alla fall på Season of the witch nu, tog en paus för det är ungdomsfest någonstans i trappuppgången så det sprang runt några och skrek vid mina fönster -.-' Har börjat blivit en sån här dryg jävel som så fort det låter något utanför ska jag kolla och är beredd att skälla, ni minns kanske hur mycket det har varit med folk som springer på uteplatsen och sånt, att möblerna blev stulna och sånt. Well, guess what, igår var det någon som sparkade, bokstavligen, på våra köksfönster. Tyvärr hann jag inte ut i tid för att skälla, laddade ordentligt, så när jag hörde dem skrika nu pausade jag filmen. Hehe. Hur som.

Imorgon när jag vaknar har Fredrik kommit hem, hurraaaa! :D Ska lägga mig så fort filmen är klar, sov så gott alla!

guess what, i'm not a robot

Hejhej! Woo, jag sitter och myser och kikar på körslaget nu och hejjar på Jarse. Hoppas att de vinner igen, tredje veckan i rad i så fall! Hur coolt som hellst ju. Hoppas att ni också har en fin myslördag! (: När detta är klart så ska jag kika på Season of the Witch, den verkar sjukt bra! I'll be back.. :D

Go team, go!


i often wonder why i carry all this guilt, when it's you that helped me put up all theese walls i've built

Godkväll! Har ni det bra? Jag har ätit rester av thai maten från igår, eller jag beställde två så det ska finnas till imorgon också, men en av dem åt jag :D Gott. Nu håller jag på och kikar på Sex and the city, älskar den första filmen. Andra tyckte jag inte var så bra, men den här första är ju guld. Sen ikväll ska jag kika på körslaget och äta choklad :D Hihi. Ska fortsätta kolla på filmen nu, ha det så bra!


everybody just comes alive under the spotlight

Hejhej! Har slöat och kollat på New Moon nu, katterna har varit med och myst hela dagen också. Mina små liv (: Funderar på om jag ska titta på Eclipse också, när jag ändå håller på liksom. Men jag ska nog börja med musik.. Musikabstinensen har börjat sätta fart. Jag hoppas att ni har en jättefin lördag! (:




my peace of minde livin' one day at a time




every morning that i wake i look back to yesterday, and i'm ok

Hallå! Nu börjar ju fasiken solen titta fram ju. Mysigt, men det skulle bli finare väder igen nu. Jag blir alltid så inspirerad på våren av alla färger och värmen, och "ju äldre jag blir", eller kanske snarare ju mer jag lär känna mig själv, ju mer vill jag ha en massa färger på naglar, kläder, skor. Exempelvis har jag nyligen köpt en helvit kofta som jag älskar, känns jättekonstigt! Jag som alltid varit "svart" liksom. Kikade lite på H&Ms hemsida, och deras nya nagellack är ju nästan så man dör. Måste ner i veckan och kika närmare, plus att jag måste ha ny mascara.

Såå fina juu!


the moment we started to live, we were meant to die

Godmorgon! En jättetrött Emily idag, woo. Men hade så jättetrevlig igår så det är det värt :D Somnade runt två eller något sånt, och så vaknade jag vid nio av katterna, så jag det är faktiskt okej att vara trött idag. Satsar på en soffdag heeeela dagen. Börjar med Miami Ink, love it. Äter lite frukost med, var otroligt hungrig när jag vaknade. Ha en jättebra lördag! (:

Pigg och glad!



still i write my songs about that dream of mine worth everything i may ever be

..Awesome kväll med tjejerna är nu över, och jag ska däcka i soffan. Sov så jättegott alla! :D


lost hope, all those kind words would hurt him even more now

Hallå! Nu har jag bara kvar att byta till klänningen, kör på "den lilla svarta" ikväll, funkar ju jämt. Har även beställt mat för vi bestämde att köpa mat från thai kiosken bredvid mig, men som vanligt har jag inga kontanter så jag beställde istället. Hihi, samma asiat som förra gången jag beställde hem, jättesöt alltså :'D Så nuuu väntar jag bara på att tjejerna ska komma, så vi kan äta och umgås. Blir en bra fredag idag :D Tror dock att bloggingen blir lidande.. meen det får ni leva med ikväll ;D



this is a memoir to friends persisting, this is the faith complex

Hallå! Nu ska det spelas musik för fulla muggar och göras fiiint :D Ska bli superkul att tjejerna kommer ikväll, hihi och jättekul att klä upp sig lite, var länge sen. Städa städa städa! Hörs senare!



everything is a question of goodwill, but we're too busy delivering answers with arrogance

Hejhej! Nu är jag hemma igen och har just ätit ett äpple, mumms. Känner dock att jag måste äta mer, haha. Var i alla fall ganska dryg föreläsning, för det var bilder på overhead, men han ställde inte in fokusen ordentligt så jag såg inte ett skit. Orkade inte bry mig då, försöka skriva ner så mycket som möjligt, men. Det är det jobbigaste med mitt synfel, att det inte är enbart brytningsfel utan att det är fokuseringen som inte funkar ordentligt, så när något är suddigt ser jag ingenting.. Buuh!

Ska kika på Project Runway nu, sen ska jag börja pyssla i lägenheten inför vinkvällen ikväll. Ha en bra fredag! (:

try not to write another disappointing letter to integrity




if i have to give my life you can have it, we -we are the pulse of the maggots

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit bra! Jag har sovit ganska okej, men det var jättetråkigt att kliva upp för vädret är jättetråkigt här idag. >: Buuh, skippar klackisar idag då. Jag som var så glad över att äntligen slippa vinterskor, men nejdå! Idag är det bara en föreläsning, börjar 10:15 och slutar 12, så inte så länge idag. Kommer vara om "den förvirrade människan", kan vara intressant.

Nu ska jag äta frukost och kika på tv4 morgon, ha en jättebra dag så hörs vi! (:



RSS 2.0