your tears don't fall, they crash around me

Hallå! Har just kommit ur duschen, ska snart gå och lägga mig. Måste föna håret dock, tycker inte om att göra det men jag tycker ännu mindre om att lägga mig med blött hår xD Haha. Dock så tänkte jag ta dagens utmaning innan, nu kommer jag köra på som vanligt igen ;D Idag är det: Ett annat ögonblick. Har funderat lite på det, för jag har så många ögonblick jag vill dela med mig av, små ögonblick är det som förgyller livet tycker jag. Bland annat är det därför som jag fotograferar. Men jag har valt ett som är väldigt känslosamt faktiskt, första gången jag hörde min absoluta favoritlåt live - Tears don't fall med Bullet for my Valentine. Som många redan vet är det min favoritlåt, och jag tror att jag hörde den första gången när jag var tretton. Sen dess har den följt med mig. Jag är väldigt knuten till olika känslor, jag får inte nödvändigtvis tankar om allting men jag får en känsla kring allting. Exempelvis när jag tänker på de barnen som svälter i Afrika så får jag en känsla, och utefter känslan formas tankarna. Hänger ni med? När jag hör Tears don't fall så får jag en känsla av kaotisk kärlek, någonting som aldrig är helt rätt, men det går inte att leva utan. Jag får en känsla som är en blandning av kärlek och förtvivlan när jag lyssnar på den här, och musiken är grym, texten är grym och sången är grym. Första gången jag hörde den live var 2008 på Metaltown, och så fort jag hörde introt till låten, kände hur publiken blev helt i extas och när jag liksom kopplade att jag skulle få höra den låten så började jag gråta. Tårarna bara rann på mig i fem minuter.  Så många gånger som jag legat nerkrypt under täcket, helt släckt i rummet, med panikångest och gråtit i förtvivlan och lyssnat till låten för att få en chans att glömma och andas.

Många tycker säkert att jag är jättelöjlig, och det är jag kanske, men det är ett ögonblick jag aldrig någonsin glömmer. Det, mina vänner, är äkta kärlek! :'D

Metaltown 2008, på den tiden var jag så skygg så jag vågade aldrig ta mig längre fram än hit. Annat är det idag!


my feelings for you, every tear, every smile, paid in full

Godkväll! Har just kika på Top Model, sjukt att Matthew Rolston var med som fotograf! :o Han är otroligt bra fotograf, hade inte sagt nej till att vara hans praktikant! ^-^ Lite choklad på det så vart det ännu bättre ;D

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag lägga mig och läsa en stund tror jag. Ska vara klar med boken tills onsdag, har kanska sammanlagt läst en och en halv timme och nästan klar med den.. xD Tycker att den är ganska lättsmält. Men jag klagar inte! Hörs lite senare!



still i write my songs about that dream of mine worth everything i may ever be

Hejhej! Hoppas att ni har en bra måndag, jag har ganska tråkigt jag. Läste en stund men så blev jag så trött så då satte jag mig och spelade istället. Dennis kom på besök han med, och nu är han och Fredrik och pillar med hans bil för batteriet är typ helt slut så det laddas ut på ett dygn i princip. Ganska värdelöst!

Jag sitter och diggar till gammla Nightwish, tycker inte alls om dem sen de bytte ut Tarja, men som tur är så blir det gamla aldrig tröttsamt. Min favoritlåt är "Ghost Love Score" som är, enligt mig, ett mästerverk. 10 minuter av ren magi!



my pain's not ashamed to repeat itself

Godmorgon! Har sovit alldeles för länge idag, inte okej. Var sjukt trött igår när jag tittade på Eclipse, och sen höll jag på och somna men det gick bara inte. Så då kollade jag på Gossip girl. Men det är definitivt inte bra för mig att vara hemma så här mycket, allting blir upp och ner. Det kommer bli jobbigt när Fredrik åker ut på turnén nu om några dagar; att jag inte kan åka iväg och jobba så jag måste vara hemma när vi är ledig. Menmen, då kan jag ju i alla fall inte ursäkta mig med att jag har haft för lite tid om det skiter sig med något skolarbete ;D Haha. Men nu ska jag i alla fall gå och äta frukost, dricka lite coffee och sen ska jag sätta mig tillrätta i soffan och läsa! Ha en bra måndag!


you tought me how to reach the stars and you showed me how to heal my scars

Godkväll! Nästan exakt nyss har Jocke åkt mot Gävle igen. Buuh, tråkigt! Var otroligt trevligt att ha honom här, han är en av dem som jag verkligen känner att jag kan vara migsjälv med. Så det är supertråkigt att inte träffas varje dag som vi gjorde på gymnasiet.

Hihi, jag och Jocke när vi hade mösspåtagning i maj! <3


Jag ska bara dega hela kvällen, sen ska jag nog kolla på Eclipse. Eller om jag gör det på en gång.. :D Sen innan jag går och lägger mig tar jag upp dagens utmaning igen ;D


"i'm not cocky, i just love myself- BITCH!"

Hallå! Hoppas ni hade en fin lördags kväll. Här hade vi det jättemysigt och tittade på Mythbuster och på en dokumentär om gladiatorer. Otroligt gott vin till det, lite ost, kex och vindruvor. Dennis och hans flickvän kom och hälsade på en kortis med. En helt okej lördag :D Men som ni vet sen gammalt blir jag ganska osocial när kompisar kommer på besök, speciellt om det är någon jag inte träffat sen september :O Men ikväll blir det bättre! Ni får ha en fortsatt bra söndag! (:

have you ever stood where i stand? my only wish is you'd understand

Hallå! Har just kommit hem från Birsta, blev att vi åkte dit istället för vi tänkte att systemet och det är bättre där men helvete vad med människor! Och ikea var ännu värre, har tagit typ nästan två och en halvtimme eller så att åka dit, handla på systemet, handla mat och handlat pyttelite på ikea. Men nu så! Nu är vi hemma igen, jag ska gå och pyssla lite. Köpte doftljus och nya plastblommor :D Ja, jag har gett upp det där med riktiga blommor för de dör bara xD Och ikväll blir det god middag med vin och sen ost och kex! (: Hur bra lördag som helst det här ju! :D


this is the moment when i take over your mind and brain

Godmorgon! Kom i säng runt halv fyra tror jag, Fredrik och Jocke hade bsetämt sig för att stanna kvar en stund i Hudik innan de åkte xD Menmen. Nu sitter de och pillar med Macen så jag tror jag ska spela en stund.. Och försöka piggna på mig lite :P Jaja. Senare idag ska vi ner på stan också, köpa lite vin och så till ikväll. Tror jag ska in på Indiska också och köpa rökelser, har inga kvar jö! Oh well, hörs senare! (:


it's not that i'm needy, just need you to see me

Hejhej! Nu är jag hemma igen, har hunnit plocka undan disken och lite sånt också. Filmen var faktiskt riktigt bra! Jag tyckte den påminnde lite om Moulin Rouge, men med lite nytänk; ganska klichig med en otroligt talangfull tjej lessnar på att jobba på en lokal bar in the middle of nowhere , säger upp sig och sticker till L.A. Där upptäcker hon baren (eller vad man ska kalla det) som heter Burlesque, och så fort hon kommer dit vet hon att det är hennes dröm att dansa där. Självklart är det lite pojkbekymmer inblandat, men det är överlag en ganska bra film tycker jag. Christina bevisar ju i alla fall att hon är en artist och inte bara en sångerska!

Nu ska jag ta det lite lugnt och göra typ inget en stund, och sen ska jag städa undan lite tills Fredrik kommer hem, och då har han Jocke med sig!! :'D


sometimes i pretend that the past isn't real

Hallå! Nu ska jag mata kissarna, sen bär det av för att träffa Emmelie och kolla på Burlesque. Ska bli så kul! Christina Aguilera är en av mina all-time- favourites så det ska bli väldigt spännande att se hur hon är på vita duken! Ni får ha en bra fredags kväll, hörs när jag kommer hem igen (:

 




one by one we will fall, down down

Hallå! Fick hem avin till mina kläder idag, så vi åkte och hämtade dem och jag blev riktigt besviken faktiskt, för det var ett erbjudande så man skulle få med handdukar men det fick vi inte. Och en kofta kommer i mars (buuh) och sen mina jeans som är snyggast av det jag beställde, är en decimeter för stor xD Så jag vet inte om jag ska returnera och få en mindre storlek eller helt enkelt sy in dem, för då på köpet kan jag ju fålla upp dem också. Det är fan inte lätt att vara liten! xD Men chinosen är jag supernöjd med, kommer kanske sy in dem några centimeter, har inte bestämt mig än. Men självklart testade jag till kavajen och spetsbodyn jag köpte, blir nog snyggt till en utgång framöver ;D Men lite fin smink och högklackat! (: Nu ska jag nog läsa lite tills jag ska laga en liten middag innan jag ska iväg på bio! Hörs lite senare!



my scars remind me that the past is real

Godmorgon! Jahopp, kanske blir lite normalare vardag idag, och lite bättre bloggning. Mitzi verkar vara pigg och glad idag, eller så bra hon kan må dagen efter en operation skulle man väl säga. Jag blev lite orolig igår kväll för då ramlade hon omkull och skakade ganska mycket, så tillsist ringde jag jouren och de sa att det kan vara balansen bara. Och idag verkar hon som sagt må ganska bra (:

Idag ska jag på bio med Emmelie! Vi ska se Burlesque :D Ska verkligen bli skojjsigt, har velat se den sen den hade premiär i USA. Sen är det ju alltid mysigt att gå på bio med trevligt sällskap :D



my weakness is that i care too much

Hallå! Jag har lyckats bygga någon form av plattform där jag kan sitta och titta på film på datorn, men samtidigt har jag koll på katterna, hurra :D Mitzi börjar vakna till lite nu i alla fall, sakta men säkert. Hon äter lite nu, så det är bra. Och lite lite, pyttelite, stadigare på benen så nu ramlar hon inte så fort hon vill sitta upp. Blir kalas det här! Däremot så fick vi med någon mat som ska vara bra efter kastrering, men det står att den är för hanar, och det var jättestora bitar som Mitzi inte kan äta så jag skippar den. Tror inte att det är något fel på maten de brukar få så. Jaja. Jag kollar i alla fall på New Moon, vet inte riktigt vad jag ska göra. Ikväll ska jag kolla på Svensk Maffia, ny serie på fyran. Verkar bra!



i listened to their lies i crucified myself i always, but now i realize that i'm the only one

Hallå! Nu har vi hämtat Mitzi för cirka en timme sen, och där har vi en trött och groggy katt i alla fall! Allting hade gått bra och så, men nu är hon ju otroligt trött och så. Börjar vakna till från narkosen och så där. Hon försöker liksom gå lite, men hon typ släpar sig frammåt och ramlar omkull, stackaren. Så idag ska jag bara vara hemma och hålla koll, Neija tycker ju att det är dax att busa så måste hålla koll på henne med. Och tatuerad är hon, tuffing!

Här har hon precis ramlat ur buren, kan man väl säga! Och hon måste ha tratt på sig i tio dagar, blir intressant :P

Syns inte så väl, men här är såret, och rakad är hon med. Blöder lite smått fortfarande.

i saw it in the strength of you

Godmorgon! Vilken knäpp morgon det blev, vi skulle ju ha varit på veterinären halv åtta, men pga av att bilen inte startade för att batteriet var urladdat så kom vi inte iväg förräns nio, och Mitzi vägrade ju självklart att hoppa in i buren så fick jag leta fram kopplet och hålla på men tillslut så! Kändes så bra att lämna henne där, faktiskt. Eller alltså det är jättejobbigt att lämna bort henne, men det kändes tryggt där. Lugnt och stilla och de som jobbade där verkade tycka jättemycket om djur. Inte bara "ååh jamen jag älskar djur" utan det märktes att det är deras grejj liksom, så det kändes bra. Plus att på alla papper vi har fått står det dessutom Mitzi Andersson, hur coolt är inte det då xD Och redan vid ett kan vi nog åka och hämta henne, så ska jag ta hand om henne sen. Lilla pluppen!

Nu ska jag dricka kaffe och kolla på tv i alla fall, försöka få tiden att gå så snabbt som möjligt. Hörs lite senare!


i feel like our world's been infected, and somehow you left me neglected

Godkväll! Riktigt slö är jag idag, har typ bara suttit i soffan och degat. Känner att jag vill ha lite luft, men jag är fasiken för lat för att gå ut ;D Haha. Oh well, ska läsa snart en stund innan sängen. Kom inte så jättelång förut eftersom att jag somnade, men boken verkar ganska bra. Lättläst tyckte jag. Den här kursen blir bara bättre och bättre!



Tänkte jag skulle avsluta dagen med dagens utmaning; Den här månaden. Vilken tråkig utmaning! xD Jamen vad är det för månad? Januari, va? Hm, har faktiskt varit en bra start på 2011. Spenderade ju nyår i Arbrå hos Fredriks föräldrar och det var jättetrevligt, trivs verkligen där. Ladda upp inför sista jobbveckan, sen pluggade jag ju som en dåre inför tentan och det hade jag inte alls behövt xD Men, då kan jag ju det i alla fall. Sen har jag bara varit hemma och gjort ingenting och läst i böckerna, just ja startade ju ny kurs också. Är ledig nu igen fram tills onsdag, och i helgen så kommer Jocke upp! Det ska bli riktigt kul, var alldeles för länge sen sist. Så då blir det mycket ta-igen-prat, en massa skratt och dåliga skämt xD Haha, ja Jocke har jag definitivt saknat så det blir ett bra avslut på första månaden!


break me open, the desperate cry

Hallå! Jaa, det blev ju inställt idag med så det var ju jättenödvändigt att sitta två timmar på skolan liksom :P Haha, well well. Började läsa i den nya boken vi ska läsa tills nästa vecka, Socialpolitik- varför, hur och till vilken nytta? Verkar ganska bra. Lyckades somna dock, en timme eller så bara så det var inte så farligt. Nu sitter jag i soffan och kollar på Scrubs, längesen jag gjorde det sist. Verkligen lat idag, ska absolut lägga mig senast tio. Imorgon ska vi kliva upp och åka till veterinären halv åtta. Så nu är det fasta för de små stackarna! Haha de som är vana att det ALLTID finns mat, de läre ju bli knäpp imorgon. Menmen!

Jaja, kaffe står på tur nu och fortsatt tv. Hörs ikväll!


all of my life i've been waiting for someone like you, to fill the void inside of me

Hallå! Jag sitter på skolan nu med Sofia och Emmelie. Gissa hur bra min dag började efter att jag försov mig? xD Glömde kaffet, glömde frukosten, glömde lunchen och jag glömde glasögonen x'D Så jävla dålig alltså xD Haha men härifrån kan det ju bara bli bättre! Ska ha metodövningar nu på eftermiddagen, sen förra kursen för att lärarna ställde in det för oss två gånger. Ganska dåligt det med, plus att Sofia fick ett mejl idag om att hon är sjukskriven...... aaaaja det löser sig väl! Jag ska kolla runt lite på olika bloggar nu, hörs sen när jag kommer hem igen! (:


things don't always go the way i planned

Godmorgon! Jag vaknade en timme senare än jag tänkt idag, ganska pigg dock med. Måste skynda mig att fixa till mig lite, ska gå om en halvtimme.. xD Blir en ganska lång dag idag för vi ska ha metodövningar med. Hur som, måste pysa vidare, men ni får ha en bra dag!

i never saw it coming, the perfect lie

God kväll! Har just kikat på nyheterna, och egentligen, vem fan kom på att man ska ha fem minuters reklam mitt i nyhetssändningen?  Jävla pucko! Men sen tänkte jag på en grejj som de snackade om på lokala nyheterna; i Sundsvall har man så pass stora problem med skolk nu att 4 av hundra elever på grundskolan missar mer än 20% ..är det ett problem? xD Shit jag är van vid att det är kanske 20 pers av hundra som är borta mer än 50% - och jag var en i mängden! Haha, tror nog att det mest pekar på vilken KASS grundskola jag gick på, och förövrigt påminner det mig om att jag inte fått mer att veta om mina papper... Ska maila igen nu på en gång innan jag lägger mig!

Och en grejj till innan jag går och lägger mig! Dagens utmaning; Detta ångrar jag. Vilken svår utmaning egentligen, för man måste tänka efter lite. Har sjukt mycket som jag tycker är äckligt jobbigt att tänka på, vilket resulterar i att jag ofta skiter i att fundera på mitt "tidigare liv" eller vad man ska säga. Men ångrar jag något? Nej jag gör nog inte det, för i slutändan har allting gjort mig till den jag är idag, och om jag ska säga det själv tycker jag ganska bra om den personen! Jag tror inte på att man ska ångra sig hela tiden, för just för stunden gör man vad som känns rätt. Hur resultatet blir i efterhand kan man liksom inte påverka så mycket, då är det bättre att acceptera och säga till sigsjälv "så gör jag inte nästa gång" så kan man släppa det och gå vidare. Livet blir så mycket enklare för en själv också i alla fall, men det betyder inte att saker inte är jobbiga. Förstår ni hur jag tänker? Eller svamlar jag bara? xD Jaja, det var nog allt för mig idag. Sov gott!


all i wanted was under your step

Hallå! Nu sitter hela familjen samlad i soffan och har tända ljus och myser. Jag sitter och tittar när Fredrik spelar, mysigt värre! Blir nog inte så himla länge till, är trött idag. Imorgon börjar vi kvart över tio, så blir en liten sovmorgon, tack och lov. Menmen! Ska fortsätta slöa ;D

och stackars prinsessan ska operera sig på torsdag >: Vi ska lämna henne på veterinären vid halv åtta, sen måste vi åka hem och hämta henne sent på eftermiddagen. Jag vill vara med juu!

<3


i signed a contract with the devil

Hallå! Nu har jag just kommit hem igen efter en lång (känns det som) dag i skolan, men det var väldigt intressant! Vi hade seminarium kring boken Socialpolitiska klassiker. Fick lite frågor och så, jag tyckte att det var väldigt givande faktiskt. Och innan dess var jag och kollade på nytt smycke, men det jag ville ha fanns inte inne så det kommer nästa vecka. Blir bra det!

Nu ska jag betala räkningar, tack och lov att jag har jobbat för det kom en jättedyr räkning från ingenstans typ. Plus att vi ska sterilisera Mitzi på torsdag (jag får inte vara med på operationen!! >':), så ja. Hur lycklig man är med mycket pengar kan disskuteras, men hur lycklig man är utan och man också filosofera kring.

Hörs lite senare anyways!


free with my word, free as a bird i will fly

Godmorgon! Så knäppt det blev igår, för jag fick värsta huvudvärken så där pang på en gång. Så typ halv nio gick jag och la mig, sen halv elva hade Fredrik varit och köpt alvedon och halstabletter och lite sånt. Så då gick det över efter en stund, tack och lov. Men det resulterade i att jag missade Top Model igår ju. >: Ska kika på det nu istället, göra frukost och kaffe. Sen ska jag göra mig klar att åka till skolan! Men innan det ska jag ner och kolla på, kanske köpa, nytt piercingsmycke. Mina lärare säger att om det liksom är "en liten" piercing brukar det inte vara nåt problem att jobba, så jag ska kika efter en mindre. Blir najs det!

Och IDAG är det ju tisdag, så idag får jag önska er en trevlig tisdag ;D


my strength's been tested i wear the scars that prove

Hallå! Nu har vi ätit middag och jag har faktiskt diskat, och även skickat mejl till chefen om att jag faktiskt ändå inte kommer kunna jobba, för Fredrik fick jobbet! :D Är superglad för hans skull, han kommer vara ljudtekniker för ett teaterskällskap som ska på Sverigeturné från och med 11 februari. Så i två månader ungefär kommer jag vara ensam med katterna och LasseMaja. >: Men så länge Fredrik vill ut och köra så är det värt det! (:

Jag ska snart ta och lägga mig och läsa klart boken tills imorgon, först bubbla lite vatten :D


i love you too much to walk away

Hallå! Haha, faail på mig i alla fall! Det är ju måndag idag xD Jag var helt övertygad om att det var tisdag. Drygt ju! Jag har alldeles för mycket ledighet xD Hur som så var Karimas lägenhet jättefin, var ungefär samma struktur som när jag bodde på elevhemmet, fast myycket finare rum. Och som vanligt blev det en massa skratt och lite plugg :D Haha, vi hade tänkt att vi skulle försöka gå igenom lite inför seminariumet imorgon, men det är ju ganska svårt att förbereda när vi inte vet vilka frågor eller så det blir. Men trevligt var det!

Jag har just fikat lite och Fredrik har precis åkt iväg på en jobbintervju. Wish him luck! Det är ett jobb som han är jätteintresserad i, så jag hoppas att han får det. Well well, jag ska väl hitta på nåt nu.. Dricka lite kaffe och så (: Have a good one!


it's the rage that took over that controls you both

Hallå! Nu är det dax för mig att pysa iväg, hoppas ni får en fin tisdag! Hörs sen när jag kommer hem igen (:


we had magic, but this is tragic

Godmorgon! Skönt att kliva upp tidigt idag, ska vara hos Karima vid tolv. Blir nog bra det! Jag hoppas att jag får hem mina kläder idag.. meen det gör jag nog inte xD Höhö. Det är det som suger mest med att skicka efter kläder; väntan på att få hem dem sen x) Jaja. Jag ska kika på nyheter och äta och sånt nu. Men ni får ha en bra måndag så hörs vi senare! (:


need you to learn how to cry without darkness

Hejhej! Jag ska snart gå och lägga mig med boken, ska till Karimas ny lägenhet imorgon, ska bli kul! Trevligt att träffa tjejerna och att se hennes nya lägenhet :D Men innan jag går och lägger mig ska jag ta dagens utmaning; Min favoritfödelsedag. De flesta skulle nog sagt sin 18-årsdag, och det var absolut bland det bästa. Hade det supermysigt med familjen, Dennis och Andreas på dagen och åt världens finaste tårta! På kvällen gick vi ut, och jag hade turen på min sida för det var hårdrockskväll xD Haha, jättetrevligt var det.



Men jag måste nog erkänna att 17-årsdagen var lite bättre ändå! Jag hade ätit medicinen i några månader och det gick hur bra som hellst, jag började komma ur depressionen och började känna mig starkare i migsjälv. Jag hade gått till dietisten några månader också så jag hade ingen ångest på min födelsedag, för innan dess har jag alltid hatat att fylla år; massa mat, stå i centrum och sånt. Men den här födelsedagen var typ "starten på mitt nya liv"; ingen panikångest, ingen depression och inga jobbiga maniska episoder. Jag började må bra, fick bättre kontakt med alla, och jag började trivas med migsjälv. Så min favoritfödelsedag blir nog faktiskt 17-årsdagen!

 


i breath, i'm breathing you in

Hallå! Har läst lite mer i boken, och den blir bara bättre och bättre tycker jag! Ett exempel som står är att fattigdom är ett socialt problem och kan därför inte lösas med förmåner, däremot så måste det finnas hjälpmedel för dem som inte har tillräckligt med pengar för att överleva, och det håller jag helt med om. Fattigdom är ett socialt problem som inte går ner på individ problem, utan det är samhällets problem och kan inte lösas med fler förmåner. Kul när de obligatoriska böckerna faktiskt är bra!

Har nu även skickat mejl till min mormor, var evigheter sen, och jag har mejlat chefen om dagar jag kan jobba. Så ungefär två veckor i februari och en vecka i mars vet jag just nu att jag kan jobba, inte helt tokigt! Nu ska jag fortsätta läsa lite, men jag tänkte visa en bild på go- middagen :D


small progess seems futile, but is as valuable as life

Hejhej! Sjukt vad snabbt tiden går när man kliver upp så sent, känns som om klockan ska vara typ två kanske. Men det är redan dax för middag, sjukt. Blir en enkel middag idag, nyponsoppa med biskvier och ägg. Gott är det i alla fall! Vi köpte nya leksaker åt kissarna som Neija är helt tokig i, haha det är en katt som kan leka det i alla fall :D

Jaja, tråk söndag idag. Blir boken med en kopp té sen!


i try real hard but i can't forget

Goddag! Jag har i alla fall sovit alldeles för länge idag, men jaja. Det blir väl bättre sen när jag ska jobba pch så. Söndag idag då antar jag, ska nog bara vara hemma idag och läsa. Fast jag tänkte börja med att spela! Jag håller på att försöka få en kamel.. haha xD Ska fixa lite frukost och så snart med, undrar om jag inte ska äta nyponsoppa (:

Well well, hörs väl lite senare!


what it meant to me will eventually be a memory of a time when i tried so hard

Innan jag går och lägger mig tänkte jag ta dagens utmaning; Mitt favoritminne. Har funderat över det hela dagen nästan, kommit fram till att jag har så otroligt många fina minnen som jag plockar fram lite då och då. En massa olika grejjer från gymnasiet, när jag varit på Metaltown, i Skagen och sånt. Men jag har nog kommit fram till att mitt allra bästa minne är från i våras; studenten. Precis som jag skrev då så för mig var inte det bara att ta studenten, utan det var ett bevis på att jag klarat av grundskolan, något som varken jag eller många av mina lärare trodde. Högstadiet var verkligen pest för min del, och det var en del lärare som exempelvis vägrade skicka hem skoluppgifter när jag pluggade hemma så jag hamnade jättemycket efter. Massa sånna grejjer, plus att jag blev den första kvinnan/ tjejen (whatevah) i släkten som tog studenten! Riktigt hårt slit tog mig dit, och själva studentdagen var bland det bästa jag varit med om!


bilden kommer härifrån!


you took my soul now give it back to me

Hallå! Nu är lägenheten nästan skinande ren igen, Fredrik har varit jättegullig och städat. Jag försökte hjälpa till men då sa han "du är inte tillräckligt kvinnlig för det". Vet inte om jag ska vara glad eller förnärmad :D Haha. Jaja. Jag ska i alla fall, lördagen till ära, ta en lång och varm dusch. Det är väl underbart när man har ont i magen? Tycker det jag! Sen ska jag nog äta upp den sista chokladen och bege mig mot sängen och läsa. Tycker det låter som en plan! Hoppas att ni alla har en fin lördag kväll (: Have a good one!


i'm sorry Shakespeare was your scapegoat and your apples sticking into my throat

Hallå! Nu har jag och Fredrik installerat om windows, för vi hade fått ett virus. Men nu funkar det kalas bra igen, och den här gången har vi installerat ett anti-virus program också.. haha. Tur att vi i alla fall har två partitioner! Under tiden har jag läst i boken "Socialpolitiska klassiker" som ska vara klar tills tisdag, riktigt bra bok. Han beskriver tre klassiker inom socialpolitiken, vad det stod för, kritik, för/ nackdelar etc. och även så spinner han in på EU. Väldigt bra bok tycker jag! Även om jag inte alls håller med på vissa av grejjerna som står i, så är boken bra skriven och jag tycker om att det bland annat står med olika sorters kritik som exempelvis EU har fått. Bra bok! Ska bli kul att ha seminarium på den.


Jag ska fixa lite mer kaffe och sen ska jag fortsätta läsa en stund. Ha en bra.. lördag? Är det lördag eller söndag? xD


no one can save me and you know i don't want the attention

Godmorgon! Lördag idag va? Jag vet vart jag kommer befinna mig idag i alla fall; i soffan hela långa dagen. Har sån sjuk mensvärk. Inte kul! Var säkert därför jag fick så ont i magen igår kväll, en kombination av för mycket godis och mensvärk xD Haha. Jag ska dricka lite kaffe nu och avancera till soffan. Men vi hörs väl lite senare då! (:


you got me feeling like you're that something i've been missing

Hejhej! Jag ska snart gå och lägga mig, har ätit godis så jag har ont i magen xD Men det är det lätt värt! Tänkte dock ta dagens utmaning innan; Min första kyss. Haha, det är nästan pinsamt att erkänna det men jag minns verkligen inte. Det är så många delar från mitt liv som jag inte alls minns, "svarta hål" typ. Mycket har jag förträngt, men mycket har försvunnit av sig självt med. Däremot så kan jag säga att min bästa kyss står Fredrik för, varje morgon och varje kväll!



mirror mirror on the wall who's the fliest of them all, it's me bow down, get on your knees

Hejhej! (: Jag och Fredrik har ätit en god middag, blev älgkött med potatis och gräddsås. Supergott. Nu väntar mys i soffan och godis! Vad gör ni en fredag kväll då? (:



escape from this afterlife

Hallå! Ja nu har det då hänt grejjer med Stenhamre i alla fall. Hon i receptionen ringde mig idag och så att de enda papprena som finns i arkiven är mina betyg. Vänta, whaaat? Okej, så det finns ingenting om att jag har varit fysiskt närvarande under tre år, men det finns betyg. Okej, vet inte om jag accepterar det, men okej. Därför har jag varit smart och mejlat till Glada hudik och frågat om det inte finns någon lag eller så på att man måste anteckna allt som händer kring en elev under skoltid, så får vi se vad som sägs om den saken! Däremot så hade de skickat vidare mitt aggressiva mejl till skolsköterskan, som är den enda där som faktiskt försökte hjälpa mig. Men det enda hon vet är ju att min journal följde med till gymnasiet, men hon skulle se om hon kunde hjälpa mig. Jag blir bara mer och mer trött på den där skolan!

Jag har i alla fall bänkat upp med fredagsgodis nu, ska nog spela en liten stund med!


no i never had a clue that i'd become so much stronger than you

Godmorgon! Hoppas ni hade en fin torsdags kväll. Jag hade det i alla fall! Satt en stund och läste med en chai latte och salami/ brie macka och sen var jag på BG resten av kvällen. Idag ska jag dock vara hemma, kanske kolla på film eller så ikväll? Ska i alla fall försöka läsa så mycket som möjligt. Och så hoppas jag att kläderna kommer idag! :D

Och förresten så verkar det som om hela Glada hudik har fått datorer; HP, det gillar vi! :D Haha synd bara att jag jobbar på danska avdelningen (x


someday you died for me, someday i'll set you free

Hallå! Har just gjort mig klar för att åka till Hudik. Ska följa med Fredrik nämligen. Det första jag ska göra är att sätta mig på Tewes och fika en chai latté och läsa tills Fredrik har träffat Karl Erik, sen blir det brandgaraget hela kvällen (: Mys!

Men innan jag åker tänkar jag lägga upp bilder från utmaningen I min handväska! (Blir en del bilder så de blir i miniatyr ^-^)







enslaved by years in nothingness i surrender to the silence

Godmorgon! Idag är det ingen skola för mig, inget mer förräns på tisdag. Så nu är det bara till att läsa böckerna. Är nästan klar med den jag började på igår, den är jättetunn (och kostade bara 30 kronor). Meen jätteirriterande för en av böckerna som jag beställde skulle komma senare, så jag kunde inte hämta ut den igår när jag var på Ica, men så typ vid nio igårkävll fick jag en avi på den x) Så irriterande. Så idag ska jag till Ica igen och hämta ut en till bok.

Jag håller på och dricker kaffe, leker apport med Neija och ska väcka Fredrik så vi kan ta itu med städningen. Ha en bra torsdag! (:


i never saw it in the eyes of you and what i felt was always true

Hallå! Nu har Fredrik kommit hem och med sig hade han alla min saker som blev kvar i Ljusdal, hurra! Min dator! Min kamera! Smink, hårspray, kavajen, morgonrocken, halsdukar! :D Hur bra som hellst :D

Haha, och en grejj som jag har räknat ut, för jag har alltid tänkt att jag ska spara upp en egen budget inför pensionen också, som inte har nåt med fonder eller aktier eller staten att göra, så därför öppnade jag ett sparkonto för ett år sen ungefär. Och nu har jag räknat ut att om jag vill kunna plocka 5000 kronor per månad i ~30 år när jag är pensioner så behöver jag under 40 år ute på arbetsmarknaden ha sparat ihop 2,4 miljoner. Känns väl bra va? ;D Vilket betyder att jag från att jag är ungefär 20, 21 (dvs från det att jag har ett fast jobb) så ska jag lägga undan ungefär tre tusen i månaden. Vet inte om det är realistiskt, men vafan! Det är väl när man är pensioner som livet börjar va? :D


i don't want you to think that i care, i never would, i never could again

Godkväll! Haha jag hann läsa 20 sidor sen sov jag i tre timmar xD Oh well, det behövdes väl det då. Ganska bra bok ändå, alltså inte bra som jag tycker att en fantasy bok är, men den är liksom givande på nåt sätt. Vet inte riktigt, bra i utbildningssyfte. Boken heter Socialförsäkringarna i Sverige. Ganska bra som sagt.

Nu ska jag i alla fall äta, min mage håller på och dör. Ehehe, men ha en bra kväll då!


define a way to stay alive, it’s like i’m living a lie

Hellu! Hemma igen efter en kort föreläsning, men intressant. Pratade lite om en medborgares rättigheter/ skyldigheter, och då blev jag nästan lite upprörd eftersom att jag inte är svensk medborgare och därmed inte har samma rättigheter i vissa saker, till exempel måste jag betala för alla sjukvård medans det för en svensk medborgare är gratis fram till 21. Och då blir jag lite upprörd, för på många områden är jag en mycket bättre medborgare än många svenskar; jag jobbar, betalar skatt, utbildar mig, har alltid varit politisk engagerad osv, men ändå har jag inte samma rättigheter som någon som inte bryr sig ett skit om utbildning, jobb, politik och som tycker att skatter är idioti. Och visst kan jag enkelt byta medborgarskap (om jag är villig att betala för det), men någonstans tycker jag att det handlar om en princip; jag har bott i Sverige i sexton, snart sjutton år. Kom igen liksom.

Hur som helst så ska jag iväg på Ica nu och hämta ut mina böcker, sen ska det läsas och ätas lite mat! Have a good one!


i'll keep you locked in my head until we meet again

Godmorgon! Puuh idag är jag riktigt trött alltså, blir säng tidigt ikväll för min del. Tack och lov borde mina böcker komma idag, så när jag kommer hem sen kan jag börja läsa en av dem. Tills tisdag ska vi ha läst två böcker som vi sen ska ha ett seminarium på, hinner jag nog! Ska till skolan kvart över tio idag med, minns inte vad det var för föreläsning idag, men det visar sig ju. ^-^

Har även just slängt iväg ett mail till stenhamreskolan, jag tänkte ringa dem men så kom jag på att skriver jag är det dokumenterat och det står klart och tydligt att jag INTE skulle haft betygen. Jag var ganska sträng i mailet, skrev även att jag förväntar mig dem den här veckan eftersom jag blev lovad att de skulle komma i fredags. In ya face! Så nu får vi se då.

PLUS att idag får jag mitt smink och kamera och grejjer igen, hurra! Fredrik ska nämligen till Ljusdal så då skulle han hämta det hos mamma och pappa. Äntligen :D Haha, ha en bra dag!

you're such a pretty melody, i'm just another tattooed tragedy

Hallå! Nu har jag just blivit klar med att färga håret, tog en stund. Först blonderade jag med L1++ och håret blev jätteljust, ungefär som när jag i vanliga fall har blonderat tre gånger. Så det var positivt! Sen färgade jag med den andra, dock så är min utväxt så ljust så det blev inte så jättestor skillnad där, så en färgning till om någon vecka. Så blir det nog bra! (:


Sen dagens utmaning; Mina drömmar. Hmm, jag har ju egentligen jättemånga drömmar, ni vet om det "perfekta bröllopet", att få fina bebisar, köpa ett litet hus, och sånt där allmänt. Så det känns lite onödigt att prata om. Nej, det jag drömmer är mest om att få fortsätta må som jag gör idag, oavsett om det krävs medicin till det eller inte, att aldrig mer ramla ner igen och att bara fortsätta utvecklas som människa. Det är min "riktiga" dröm!


you're just a copy of an imitation

Hallå! Hemma från en föreläsning om i sociologi, tycker det är så spännande faktiskt. Det är intressant och man får ett vidare perspektiv på hur man själv är, hur ens värderingar ser ut, varför och så vidare. Jag må vara tråkig, men jag tycker att det mesta som har med samhälle och historia att göra är grymt kul. Man kan verkligen lära sig så mycket, om inte annat om hur Sveriges system ser ut och varför det ser ut som det gör. Och efter det så var jag en sväng på stan med Emmelie och sen migsjälv ;D Köpte hårfärg och en supersnygg spetsbody. Ni får se ikväll! Nu ska jag dricka kaffe med Fredrik och Dennis (:

i'm too numbed to feel right now

Godmorgon! Ni får ursäkta dålig uppdatering igår, men datorn var ganska upptagen hela kvällen. Men idag är jag back to buisness! :D Börjar kvart över tio idag, ganska okej. Men av någon anledning bestämde jag mig för att kliva upp kvart i åtta, även fast att jag inte kan sminka mig eller nåt. Känns ganska dumt så här i efterhand xD Har en föreläsning som slutar runt tolv, och då ska jag försöka dra mig ner på stan och handla hårfärg och hämta medicin. Och så färga ikväll! (:
Men nu vill jag ha frukost och lite kaffe, så ni får ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem sen! (:

try not to write another disappointing letter to integrity

Hallå! Hemma igen efter kursintroduktion på Sociologi A; Välfärdsstatens förutsättningar. Ska bli intressant, verkar som om han vi ska ha det med är ganska förnuftig, så det ska bli spännande! Kan säkert bli lite långtråkiga föreläsningar, men ämnet är ju intressant i alla fall. Och kul var det att träffa Karima och Jannica idag, Emmeli och Sofia var borta idag av olika anledningar. Så jag längtar till att träffa dem sen med!

Fick förresten papper idag från Stenhamre, men jag fick bara betygen. De papper jag sa att jag INTE skulle ha. Så imorgon innan jag går till skolan ska jag ringa och skälla på allvar- puckon. Jaja, hörs väl senare!


i painted a picture of you, your soul was red and your mind was blue

Godmorgon! Har ni sovit bra? Jag somnade inte förräns tre någon gång, vi kikade på Pirates. Men det är ändå sex timmars sömn eftersom jag klev upp halv tio, så pigg är jag ändå. Klev upp, matade katterna, skulle rensa lådorna så hör jag ett *plask* och ut från toan kommer Neija alldeles dyblöt. Haha, fattar inte att hon inte lärt sig sen sist hon hoppade i toan xD Menmen, inte lätt att vara liten! ^-^

Dennis ska komma nu snart han, så jag ska göra lite kaffe och så. Hörs lite senare!


all i can say is maybe this is what i've been expecting all along

Godkväll! Har tagit en lång härlig dusch nu, försökt ignorera tanken på att jag ska till skolan imorgon och mitt smink ligger i Ljusdal, INTE KUL. Inte ens en ynka mascara har jag här. Well well, that's life!

Dagens utmaning; Vad hade jag på mig idag? (Ja, typ lika som förut) Idag får ni ingen bild, men jag har haft nattlinne på mig, mjukisbyxor och mina tofflor hela långa dagen. <: Kul va? :D


what has come with such preaching is loneliness

Hallå! Jag har spelat hela dagen, finns inte så mycket annat att göra just nu. En kopp kaffe och lite äppelpaj väntas nu. Och fortsatt spel, antar jag ;D Ska bli kul att gå till skolan imorgon, vi börjar en ny kurs då. Plus att träffa tjejerna! :D Var typ en månad sen ju. Så det ska bli najs, tur att vi börjar sent dessutom. Mjaa, så är det! Och imorgon ska det skickas efter lite kläder från ellos, blev dock inte dem jag la upp förut. Blev ett par andra jeans, ett par chinos och en kofta. Längtas!


i'd take another chance, take a fall take a shot for you

Goddag! Hoppas ni alla har en fin söndag (: Har just ätit frukost, dunkar musik och ska spela på projektorn. En hel vägg med Wow, släng er ni som skryter om 42 tums skärmar ;D Haha. Ganska fett faktiskt! Någon som har tips på bra musik? Har liksom fastnat i min 3 månader gamla spellista. Visst, den är bra, men lite nytt sitter alltid bra (: Well well. Kaffet är klart, så kaffe it is och sen ska jag spela (:



you're like a drug that i can't stop taking, i want more and i can't stop craving

Hallå!.. Spelar fortfarande, det är roligt :D Hade velat kolla på film eller så, meen det går inget bra på tv:n ikväll. Så spela it its! Och Fredrik gjorde äppelpaj åt mig :D Muums.



Tänkte ta dagens utmaning, som jag somnade ifrån igår. Dock så tänker jag byta om på dagarna för egentligen är det vad som finns i min handväska, men i princip allt det ligger i Ljusdal! Även mitt smink >: >: >: Hade ju tänkt åka tillbaka i söndags, så därför lämnade jag så mkt som möjligt där.. Så istället blir det Den här veckan. Haha, ja jag har bara pluggat. Ätit för lite, som det alltid blir när jag bara sitter hemma. Kollat på film igår, och Gossip girl. Det är typ vad jag har gjort :D Okej, jag har beställt skolböcker, gjort tentan, fixat med katternas försäkring.. pluggat ;D Inte varit ut eller nåt vettigt. Så bra vecka xD


now the end is near, there's no more pills to swallow

Hejhej! Har spelat nån timme nu, men var så hungrig så jag måstade ha mat. Och, duktig som jag är så kokade jag pasta och stekte köttbullar.. Och *beepbeepbeepbeep* tjuter brandlarmet. Ganska jättebrända köttbullar och oväsen så det är helt galet. Ännu en gång har jag lyckats bevisa att den som vill ha mig som kock kommer bli otroligt besviken! Men jag är för hungrig för att vara kritisk, så med lite äpple och ketchup funkar det ändå ;D

Hehe. Hoppas alla har en fin lördag, jag ska bara slappa hela dagen!


just tonight i will stay, and i'll throw it all away

God..morgon :D Haha, har sovit ganska länge idag, skönt som fasiken. Eller sen halv tio har jag varit typ halvvaken liksom. Men jag lyckades få Fredrik att kliva upp och mata katterna, så jag kunde sova vidare ;D Hehe. Nu funderar jag starkt på att spela Wow, det var längesen nu! Nu är tentan över så jag behöver inte plugga varje vaken timme. Och jag har inga böcker än till nästa kurs, kommer nästa vecka, så ja. Hell yeeeah! :D

Och vet ni vad som hör till dååå? Kaffe! :) Hörs senare!


when your love hits, it sticks me like a stapler

Godkväll! Gossip Girl säsong tre består min kväll av, och jag har just öppnat min cider. Japp, är man tjej så är man! Hatar verkligen öl, blää. :D Haha. Well well, dagens utmaning kommer innan jag går och lägger mig, have a good one!


you and me and the devil makes three

Hallå! Har just kollat på Harry Potter och Dödsrelikerna.. Så bra! Längtar tills att nästa kommer. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt.. Caisa kunde inte komma ikväll, men jag funderar på om jag ända inte skulle förtjäna en cider ikväll? :D Hehe, visst gör jag väl det ^-^ Men nu tror jag att jag ska kika på mer film.. vet inte riktigt vad än bara.. (x


you know that you're my reason, in life

Hallå! Har gjort tentan nu och jag fick ett B :D Hurra vad bra det känns! 5 fel hade jag, men det kan jag leva med ;D Så nu är ju frågan, vad ska jag göra? Nu är jag friiii från plugg (fram tills på måndag!) men har ingen aning om vad jag ska göra... Hm! Slöa lite, städa, gosa med katterna och sånt? Låter väl nästan ganska bra. Ikväll kommer kanske Caisa på besök och i så fall blir det lite cider till oss och någon bra film (: Men nu då.. dricka kaffe och göra ingenting :D


everythin' i do, it's all for you

God kväll! Har just kollat på Svärdet och spiran, sjukt bra tycker jag att det är! Nu ska jag strax göra lite fika och sen läsa klart det sista. Men! Dagens utmaning (:D); Mina syskon. Jag har faktiskt två systrar, även om jag bara anser att den ena tillhör familjen. En heter Marischa och är min pappas dotter, tror att jag har träffat henne två gånger eller så, så henne kan vi strunta i. Vet inte ens hur gammal hon är! Men min andra syster heter Vickie. Hon är fyra år äldre än mig, och som jag skrev tidigare har hon ADHD -DAMP, men det är inget som gör henne dum. Hon är den typen som tror på dig när du säger 'jag är en bra människa', för hon kan aldrig tro ont om en människa förrän det verkligen finns en anledning. En snällare och mer omtänksam människa får man leta länge efter. Jag och Vickie bråkade otroligt mycket när vi var mindre, men sen efter att jag flyttade hemifrån fick vi en mycket bättre kontakt, och den har stärkts med åren. Hon är en stark människa, oavsett vad människor har kastat i huvudet på henne har hon alltid rest sig upp igen, sagt ifrån och gott vidare. Jag beundrar  henne enormt mycket, hon bär så mycket ilska, frustration, besvikelse på sina axlar men ändå så är hon alltid lika snäll och hjälpsam. Min syster är den bästa som finns, och jag hoppas att hon någon dag kommer finna den lycka som hon förtjänar.


the same old song means so much more

Godkväll! Kan ju säga att jag aldrig kommer utbilda mig inom juridik i alla fall! Har just läst ett sjukt drygt och förvirrande kapitel om tvångslagarna. Jag vet ju vad de olika lagarna är, vad de är till för och när de ska användas, men jag fattar ingenting när man går ner och ska läsa i paragrafer, faktiskt! En paragraf säger en sak, en annan säger nåt annat. Blääää!

2 kapitel kvar nu bara, ett hinner jag nog innan Svärdet och spiran och det andra får bli efter det.. (: Trodde fasiken inte att jag skulle hinna klart, men det var väl tur att jag inte jobbade för då hade jag verkligen inte hunnit klart! Hurra vad jag är bra. :D Så imorgon, skulle tro runt två eller så kanske, har jag mitt liv tillbaka igen. Då ska jag ta en promenix och städa lite! Göra av med energi :D

read my lips, i'm a vain bitch

Hallå! Går framåt, bara sex kapitel kvar nu.. ska bli klar innan jag går och lägger mig, så jag imorgon kan läsa igenom anteckningar och sånt och verkligen förbereda inför tentan. Puuh, ikväll kommer jag verkligen ångra att jag sagt så, haha. Men vet ni vad som gör att det tar sån tid att läsa? Det är jätteliten text och två spalter på varje sida. Istället för normal text och en spalt. Hum. Ska försöka få mig lite luft sen också.. har inte varit ut på hela veckan :O Helt galet. Well well. Kaffe och sen återgå till kapitel 41; Suicid risk och självskadande handlingar. Känns som om jag inte behöver lägga så mycket energi på just det kapitlet va?.. Ehehe, just det.


and i'm the dark of this our new day

Godmorgon! Kollade på Svärdet och spiran igår, så bra! Sista avsnittet ikväll då.. Hoppas att jag får mina papper idag, förresten. Idag eller imorgon. Annars får jag ringa och skälla på riktigt. Well well. Jag ska väl gå direkt till att plugga jag. Inte så mycket kvar nu. Men det är lite dumt för det är en del av kapitlena nu som jag inte känner att det går att skriva om, jag menar som ett kapitel om hur man bemöter patienter. Ganska obvious att man inte ska provocera eller säga emot, liksom. Men men. Det är i och för sig bara positivt att jag inte skriver vid vissa, då går det så mycket fortare. Jaja, imorgon får det bära eller brista. Ha en bra torsdag! (:

it's okey to cry if you feel it comin', it'll let you know you're human in the end

Hejhej! Snart blir det middag, pasta med köttfärs. Mumma. Och plugget går bra. I think. Läkemedelsbehandling, det kan man jö. Haha, jamen typ i alla fall, har ju haft så mycket om medicin i våra uppgifter så det är ju mest bara repetition. Tur det i alla fall! Kanske hinner nåt kapitel till innan Svärdet och spiran ikväll, längtar till lite avkoppling!


Nu till dagens utmaning; Det här hade jag på mig idag. Haha, ja som sagt har jag bara mobilen till kamera så.. Enjoy!


woke up on wrong side of life today

Hallå! Hunnit en del längre än jag vågat hoppats på, men det beror nog dels på att jag läst en hel bok om personlighetsstörningar, så det 40 sidor långa kapitlet kunde jag skumma igenom bara. Däremot så vet jag inte om jag får till hyffsade anteckningar, så jag skippar det på det här kapitlet och hoppas på det bästa. Så nu är jag på kapitel 32, hurra! xD
Plus att jag varit duktig och ring till mitthem idag, för det är fortfarande (trots att det ligger en meter snö på altanen) folk som springer in dit, jag som går runt i nattlinne på dagarna upptäckte en unge med ögonen tryckta mot fönstret när jag gick förbi. INTE OKEEEEJ! Fattar inte hur det kan vara så svårt att uppfostra barn till att man inte går in på andras altaner? Hallå liksom? Men sist vi pratade med dem skulle vi ju få någon typ av staket men idag sa de att de inte kan göra det, däremot så är vi välkommna att själva sätta upp nåt. Tro mig, det ska göras snarast!

like a pencil trying to write and you're erasing me

Godmorgon! Är det onsdag idag? För i så fall borde mina papper komma vilken dag som hellst.. Läskigt att läa vad det står :o Men om det är onsdag har jag bara två (+ hela fredagsdygnet) dagar på mig att göra klart till tenan, better get going! Längtar verkligen tills det är klart, så man kan få tillbaka ett liv liksom xD Höhö. Kaffe, gröt med äppelmos och juice. Cya!

when i'm about to fall somehow you're always waiting

Godkväll! Nu är jag nog snart inne på sista visan tror jag, två kapitel sen sover jag nog gott. Fika väntar nu, känns som om jag åt middag nyss men det var tydligen fem timmar sen. Och ja, då är det matdags igen ju. Håller på med ett jätteintressant kapitel iaf; Dissociationssyndrom som är i väldigt stora drag när man får en annan personlighet; det man oftast associerar med schizofreni, vilket är helt fel. Sjukt intressant är det i alla fall! Det är ungefär som när den där "deja vú" känslan man får ibland går så pass mycket överstyr att man har ingen aning om vad som hänt, eller hur man kom dit man er och så vidare. Coolt som fan, men säkert inte roligare än det är med en depression.
Well well, sov gott alla!

oh lord have mercy on my soul, for i have walked a sinfull road

Hejhej! Gissa vad jag lyckades göra?! Spendera två väldigt värdefulla timmar på ett kapitel som det visar sig att jag inte ska läsa. Hurra vad jag är bra. Skitbra eftersom att det känns som om jag inte kommer hinna ända fram till kapitel 42.. kanske fram till 38. Ja, bra där. Blir till att sitta två timmar längre inatt då! :D

Dagens utmaning; Min tro. Har jag ens någon tro? Jag har jämt hävdat att jag inte alls tror på någon Gud what so ever, att jag tror på evolutionsteorin och på människans fria vilja. Men jag har alltid kunnat förstå människor som är kristna, muslimer, judar etc. Jag förstår att man i denna värld vill ha något att förlita sig på, en tro på att det finns något gott som är mäktigare än människan. Men om det nu är en grym värld vi lever i, beror inte det på evolutionen? Det är ju tack vare evolutionen vi ser ut som vi gör, beter oss som vi gör och så vidare. Är inte min "tro" då exakt lika förkastlig som jag personligen själv tycker att religion är? Mitt svar blir här 'ja', så varför tror jag då på evolutionen? Jo, för att det är mest logiskt i ett empiriskt sammanhang, det har inte skapat så många krig som religionen, det har inte dödat så många liv som religionen, det har inte drivit oss till terrordåd för att "vi" är bättre än "er". Så i slutändan tror jag att det finns något som är gott och övermäktigt; evolutionen, så evolutionen är på höjd med kristendommens Gud.



in this farewell there's no blood

Heej på er! Bara en snabb update och tänkte visa med min extremt braiga mobilkamera vart jag befinner mig! xD



I övrigt tänker jag ta en kopp kaffe och äta morotskaka nu och återgå till stressyndrom som jag är på nu. Have a good one!


i've found something i'd never adjust to

Godmorgon! Lite tidigare har jag klivit upp idag, och imorgon blir det liite tidigare än idag och på fredag hoppas jag vara fit for fight redan vid nio. Måste börja i förväg! Hur som helst så kommer jag bara plugga hela dagen så vitt jag vet. Tänkte börja nu med detsamma, göra lite frukost och sen så. Idag blir det råplugg hela dagen. Taggad till hundra! Haha. Ha en bra tisdag ni då!


somebody mixed my medicine

Hallå! Har pluggat och pluggat och kollat på Top Model och ätit pizza och nu ska jag plugga vidare igen :D Hur bra som helst, typ. Men jag tänkte att jag skulle ta dagens utmaning; Ett ögonblick. Ett av de viktigaste ögonblicken för mig var när jag fick reda på att jag kom in på Glada Hudikgymnasiet. I typ maj 2007, jag hade inte alls tänkt mig att gå gymnasiet för jag orkade verkligen inte det- men mamma och pappa fick mig att söka dit för de tyckte att det verkade som en otroligt bra skola. Jag sökte, och jag och pappa åkte dit för att kolla hur det var och blev kär på en gång. Det var som att jag fick energi att satsa på skolan bara av att vara där och träffa lärarna, så när jag fick beskedet att jag kommit in började jag gråta! Jag sprang ut från klassrummet med tårarna rinnandes och ringde pappa. Helt galet var det, vi åt middag på en resturang för att fira också. Det kändes verkligen så bra, nästan som att få en ny chans, och se vart det tog mig! :D


Ett par byxor jag starkt funderar på att beställa!

it's like you're a leech sucking the life from me

Hejhej! Plugget har gått frammåt, är fortfarande på samma kapitel, men det är ju så lååångt :O Snart klar dock, har börjat sålla bort jättemycket som jag känner är spill med tid och energi. Men det värsta är om det faktiskt kommer på tentan.. Tur att jag kan ha boken bredvid mig! Dennis kom förbi en sväng med, var längesen. Trevligt trevligt (: Även att en Ellos katalog ramlade ner i brevinkastet.. hittade kläder jag vill ha för 1800 :O Får nog skippa en del grejjer tror jag.. men när jag får pengar ska jag beställa lite nya kläder. Var länge sen nu <:

Har skickat iväg Fredrik (och Dennis) på Ica nu, ikväll blir det pizza till middag, höhö. Goott! Har även ringt till Stenhamre, och de skulle skicka mina papper senast onsdag, så har jag dem inte måndag nästa vecka blir jag tokig! Muppskola. Måste även komma ihåg ikväll (efter Top Model) att jag ska beställe skolböcker... xD

Jaja, ska även försöka hitta usb kabel till telefonen, så det blir lite bilder i bloggen. Sjukt tråkigt med bara text hela tiden xD


when the walls go down

Godmorgon! Jag är jättetrött, även fast att jag säkert sovit i elva timmar. Inte okej! Försöker vakna till lite nu innan jag ska fortsätta plugga, hela hela dagen! Woo. Fast jag kommer nog ta en paus senare för att åka på Ica, men det gör kanske inte så mycket.. xD Hehe. Jaja, hoppas ni alla har en fin måndag (: Ska dricka lite kaffe och äta frukost nu, cya!


i sold my song crossed the borderline i found something i'd never adjust to


Hallå! Just kolla på filmen, riktigt bra. Stark liksom, tyckte dock inte att Winona passade i rollen, men den var bra. Sevärd!

Nu innan jag ska hämta en kopp kaffe och fortsätta plugga; Dagens utmaning- Min bästa vän. Hm, har jag en bästa vän? Alltså en bästa vän är väl egentligen något man har som liten, och sen blir det väl mer av "nära- vänner". Typ, eller? Jag har ju olika relationer med alla, mamma skulle kunna vara min bästa kompis. Fredrik skulle kunna vara min bästis, Erika skulle kunna vara min bästa kompis, Caisa, Jocke, min kaffemaskin? Grejjen är att det är så olika med alla, relationen ser annorlunda ut, men i slutändan så är det någon jag vet att jag alltid kan prata med. Prata med på riktigt, få råd av, få "kritik" av, stöd, skratt, tips, ha tråkigt med, drömmar, inga pinsamheter.. Förstår ni? Eller pratar jag lika konstigt som alltid? xD Jag tror inte att man kommer någon vart med att ha "en bästa vän" jag tror på ett större nätverk med många närstående- jag tror att det kommer ge mig mest i längden; alltså ge mig mer på det sättet att man blir mer "fullfilled" än om man alltid bara är med en och samma. Men det är klart, vad som är rätt för mig behöver inte vara rätt för andra (:

even though i tried, it all fell apart

Heej! Puuh, vilken dag det blev till ändå. Kom på att om jag ska jobba under veckan kommer jag aldrig hinna klart till tentan på fredag, så efter en del prat med mamma och cheferna så är det bestämt att jag stannar hemma istället. Känns samtidigt otrolig skönt så jag är säker på att hinna klart, jag kan plugga i lugn och ro och så, så känns det elakt mot mitt team eftersom att jag sa att jag skulle jobba. Men det är som mamma säger; plugget är faktiskt första prioritet. Så så blev det nu! Håller på att läsa om missbruk nu, och ärligt talat vet jag inte vad det är tänkt att man ska kunna från det oändligt långa kapitlet som man inte redan vet? Till exempel står det under behandling att man ska vara försiktigt, visa att droger inte är okej, ta prover och blablabla. Sen står det vilken grad av beroende som kan leda till allvarligare sociala funktionsnedsättningar, men det kan jag ju också. Men jaja, tänkte att jag skulle läsa igenom det här kapitlet några gånger och sen skriva ner det som jag inte kan. Typ vilka mediciner som kan behövas vid Delirim Tremens. Så får det bli!

Sen ikväll någon gång ska jag kolla på en film också, som jag har velat sätt ett tag. På redovisningen vi hade innan jul var det en grupp som visade klipp därifrån. Verkar riktigt bra, och kan nog ge mig lite vidare inspiration. :D


fade away, twilight is calling my name, you will stay, i'll sail away

Godmorgon! Riktigt trött är jag idag, måste jag erkänna. Somnade väl kanske runt elva eller nåt sånt, hann precis klart ett kapitel innan jag somnade. Men ändå är jag sjukt trött idag.. Jaja, jag ska fortsätta plugga tills jag måste packa och åka till Ljusdal. Känner mig inte så jäkla pepp på att åka, meeeen nu är det ju så. Tre dagar blir det nog, måste nog verkligen plugga torsdagen med. Hur som, min mage kurrar nu så jag ska äta. Ha en bra söndag (:

(ni får ursäkta att det inte blivit några bilder, men min kamera liggar i Ljusdal.. xD)

sparks in the air, we spread a lot of envy

Godkväll! ..Skrivkramp i långfingret på högerhanden, kan jag ju säga! Gaalet ont gör det, undrar om man kan få inflamation där? Vore ju ganska löjligt alltså. x) Tror jag har kommit fram till att jag måste vara hemma torsdag med för att plugga, annars tror jag inte att jag kommer hinna (klagar jag och sitter vid datorn). Men det är kul, det är det. Tänkte ta dagens utmaning, som jag glömde igår; Min dag. Känns ganska onödigt att berätta vad jag gjort idag, men jag kan ju säga att jag klev upp vid elva, matade katterna och började plugga. Sen har jag bara pluggat, ätit mat, ätit choklad och äpple och annanas och druckit kaffe. Dock så fick jag en sån där känsla innan när jag läste att jag verkligen har valt rätt, jag sitter och förverkligar min dröm. Förstår ni hur mäktigt det känns? Det liksom känns lite overkligt, eller ganska overkligt. Så fast att jag håller på att döda mitt långfinger och plågar migsjälv genom svåra termer och ord, stressar över att jag nog inte kommer hinna helt klart, så är det här det bästa jag gjort för migsjälv. Jag längtar verkligen efter att få komma ut på praktik i maj!!


the words you now are reading are meant for your eyes only

Hallå! Plugget går frammåt, har hunnit 1½ kapitel nu. Satsar på ~3 till innan jag går och lägger mig. Men jag blev så himla hungrig så jag behövde en paus för att värma mat. Katterna verkar väldigt glad över att jag är hemma en stund, de turas om att ligga i mitt knä och följer efter hela tiden. Supermysigt! <3

En grejj jag dock reagerar mycket på nu, för kapitlena som jag läser nu är om Autism och liknande spektrum, ADHAH och Damp, och jag känner mig så uppgiven samtidigt som fascinerad. För min syster har grav ADHD- DAMP och även en del Autismliknande drag, vilket har gjort att hon har haft det jättesvårt hela sitt liv, i stort sett, och där skolan borde ha gripit in svek de henne istället. Så nu känner jag när jag läser om detta, hur en plan formas i mitt huvud på hur man ska hjälpa henne på bästa sätt idag, men så bor hon ju inte i Sverige. >: Jag förstår henne verkligen som inte klarar av att bo där hon växte upp, just där skolan och resten av sociala hjälpmedlena har svikit henne som mest, men jag vet också att i Danmark kommer hon aldrig få tillräckligt med stöd. Frustration på hög nivå just nu!


will this ever end, i'm hoping, my world is over one more time

Hallå! Jag sitter i underbara Sundsvall nu, kom hem kvart i ett inatt så jag orkade inte riktigt uppdatera bloggen då. Var jättekul på Bg igår, precis som vanligt. Idag ska jag plugga utav bara fasiken, Fredrik ska åka och jobba sen så hela kvällen kan jag mysa med choklad och plugg. Blir ganska bra det tror jag! Så får ni andra väl ha en händelserik lördag åt mig då xD ^-^


can’t believe i fell for such a blackened heart

Hallå! The day goes on, precis som vanligt. Har just ätit lunch och nu ska jag till att dricka det där äckelkaffet igen. Tänk vad man går igenom för sin kaffe, ujujuj. Sista halvan av fredagen kvar, känns superbra! Och jag längtar till att komma hem till Sundsvall inatt någon gång, ska först till Bg i hudik. Mina katter :'D Och min säng, soffa, badrum, datorstol, tv, kaffemaskin, kaffekoppar och så vidare. Jag är hemmakär måste jag erkänna! Hehe.

Well well, hörs kanske lite senare då! (:


over and over, put it on replay til you're insane

Godmorgon! Idag är Emily väldigt trött, blev jättesent igår. Fredrik kom strax efter tio, sen kollade vi på Svärdet och spiran (sjuukt bra!) och sen skulle vi sova vid tolv. Så typ sex timmar har jag sovit. Buuh! Men det är ju tack och lov helg sen, ska sova hur mycket som hellst i helgen. Höhö. Får se om jag kanske ska fika med Caisa idag när jag slutat, var meningen att vi skulle fika på lördag men jag kommer inte hinna det >: Måste verkligen plugga. Mitt tidschema sprack dels för att de två första kapitlen var så utanför min kunskap och dels för att det ringde så mycket i måndags. Så jag ska försöka hinna med kanske 15 kapitel i helgen.. Men hur som, jag hoppas att vi hinner fika idag istället! (:

Ha en bra fredag!

i can't tell you what it really is, i can only tell you what it feels like

Dagens utmaning - Vad är kärlek?

Har funderat på det under hela dagen, och jag tror jag har kommit fram till en ganska fin teori, eller vad vi ska kalla det. För mig så är kärlek inte att vara kär, det är liksom bara ett tillstånd. Kärlek för mig är mycket djupare än så. I kärlek finns det inget 'ditt' eller 'mitt', inget 'jag' och 'du'. Kärlek är gemenskap, liksom som om en extra bit till hjärtat. Nästan som ett pussel och det fattas en bit, och när man hittar den biten så finns det inga tvivel om att det här var rätt. Man är aldrig ensam, man behöver aldrig skämmas eller gömma sig. En trygghet som inte finns någon annanstans, man är ett team. Och utan varandra så funkar man inte. Kärlek är när man är beredd att göra allt för att inte förlora en människa. Eller vad tror ni? (:



i'll never be your perfect girl

..vem sa att jag inte kan koka ägg? xD



the dragonlords are rising from the darkness

Heeej (: Vilket snöoväder det har blivit här nu, hoppas att det är lite bättre i Sundsvall eftersom att Fredrik ska köra.. Jag är superåkrädd och tycker att det är jätteobehagligt när människor kör bil i skitväder. Faktiskt!

Lunchen är avklarad, fick kyckling och pasta. Gottit. Dagen till ära har vi fått juice och choklad. Inte helt tokigt. Dagen flyger förbi, går jättesnabbt av någon anledning. Inte för att jag har så mycket att göra, men det är klart.. pluggar ju också. Well well. Äckligt kaffe väntar (kaffemaskinen är trasig och buggad idag, perfekt när inga svenskar finns här och kan hjälpa så det är bara äckelkaffe som funkar). Hörs senare!

we are the innocent, hunted by the mystic force

Godmorgon! Kollade på Svärdet och spiran igår, och det var jättebra! Hade tänkt börja läsa boken (den ligger fint på mitt nattduksbord hemma) men så såg jag att serien skulle komma på 3:an så då struntade jag i det. Och det var jättebra igår, ikväll kommer nästa del. Då ska jag titta med pappsen! Idag är det ju helgdag i Sverige (fattar dock inte varför man firar 13dags afton?) men inte i Danmark så här sitter vi och det är tyst och lugnt för en gångs skull. Finskarna är också lediga. Blir bra betalt idag! Meen ganska löjligt är det ju för inte ens nyheter kunde man se imorse, liksom hallå. Det kan du ju fasiken på nyår. Whatevah. Kaffe och plugg nu. Oooch lite jobb såklart ^-^

just gonna stand there and watch me fall?

Heeej! Nu är jag hemma och väntar på maten. Sen efter det ska jag sätta mig och plugga så mycket jag bara kan. Ett kapitel har jag hunnit idag, woo. Kul att tentan är nästa fredag xD Haha som sagt så i helgen blir det powerplugg. Dagens utmaning- Det här åt jag idag. Frukost: Vaniljyoghurt och nötmüsli + apelsin juice. Lunch: En sån där middagsrätt från Findus med pannbiff, ärtor, morötter, potatis och lök. Middagen blir: Korv med mos och broccoli. Efterrätt: Kanelbulle med kaffe och sen ikväll blir det nog en banan! En typisk matdag för mig, faktiskt. :D


yesterday is over, it's a different day

Hallå! Gissa vem som har lyckats spilla kaffe överallt och samtidigt ha sönder koppen? EMILY! Bra jobbat där! Annnars har det gått bra inte så många samtal och jag hinner plugga på fint. Positivt utöver det där lilla missödet. Och nu har jag ätit lunch, vilket var väldans nödvändigt för magen kurrade supermycket. Ikväll ska jag göra utmaningen för fjärde dagen; det här åt jag idag. Känns meningslöst att göra det nu xD Well well, inget annat skojj än så länge. Back to coffee, and back to work. Cya!

the boy's no good, he won't treat you like he should

Good morning everyone! Nu är det inte långt kvar till helgen, yaay! Hem till Sundsvall och mina fina kissemiss-bebisar! :D Och förhoppningsvis så kommer Fredrik imorgon när han slutat jobba. Hoppas hoppas hoppas. Och med tanke på att det inte ringde så farligt mycket igår så ringer det nog lite mindre idag = mer tid att plugga. Hurra. Är på ett ganska kort kapitel så det går nog fort att komma igenom. Jupp, so ist es!

Känner mig förvånansvärt pigg idag, vet inte varför. Det firar vi med en kopp "street coffee" ;D


you pushed me far from you, in your life

Godkväll! Jag har pluggat igenom ett kapitel nu och börjat på nästa, dock så kommer jag måsta plugga ännu jättemycket mer i helgen. Eftersom att jag inte hinner sååå mycket på jobbet, men då är det väl så då. Gav mig vid nio för jag ville kolla på en dokumentär på fyran (minns inte vad den heter) som handlar om barn som fått.. gomspalt? Heter det så? Och så blir de typ utstötta från samhället. Och nu pågår det ett projekt med som heter Project smile har jag för mig där ett antal barn får möjligheten att bli opererade. Intressant! Och sen är det sova dax för mig, är ganska trött idag. Så ja. Kolla på dokumentären om du inte har något att göra ;D


i saw an angel, of that i'm sure

Hemma från jobbet, magen kurrar och idag blir det supergod middag; omellett med äpple och hallon! MUUMMS!


you got me, i got you, together we always pull through

Hejhej! Just kommit tillbaka från lunch, blev typ citronschnitzel idag. Gott! Och jag hann plugga lite. Har inte varit så farligt med samtal idag, så lite plugg hinner jag med. Nu ska jag snart logga in igen på telefonen, men jag tänkte ta tredje utmaningen nu; Mina föräldrar.

Min mamma heter som sagt Charlotte, och min pappa Jörn. Alla som känner mig vet att mina föräldrar är dem jag respekterar mest av alla och att jag är otroligt stolt över dem. Min pappa kommer från en familj med två andra äldre syskon och han har gjort nästan allt du kan tänka dig; han har spelat fotboll i danska junior landslaget, varit tränare till Michael Laudrup (om jag inte minns helt fel), jobbat på vinfarmen Jacobs Creek i Australien, haft en känguru som husdjur, jobbat som taxichaufför i Thailand, jobbat som assistent åt Ingvard Kamprad, och så vidare och så vidare. Han har rest runt i alla möjliga länder, och han har så mycket kunskap och förståelse för andra kulturer. Han har jämt sagt när jag var mindre att han vet allt, och jag börjar snart att tro på det. Han är smart och vis skulle jag vilja säga, han blir aldrig arg och han är en jäkel på att ta tag i saker. Jag är stolt över att ha honom som pappa!

Min mamma har en lillebror och hon har erfarenheter av ett helt annat slag. Hon flyttade hemifrån som 16:åring till Köpenhamn och har sedan dess jobbat, så vitt jag har hängt med, mest inom Public Service. Min mamma är nog den som alltid uppmuntrat mig till att läsa och plugga för att kunna göra det jag vill med mitt liv sen, och det grundar sig nog i att hon själv aldrig fick möjligheten att utbilda sig till det hon ville. Men, oavsett om hon är outbildad så har hon mer kunskap om det mesta än vad de utbildade har. Hon har en förmåga i att sätta sig in i hur andra människor har det, utan att det blir "tycka synd om", utan det blir snarare att man känner sig hörd och förstådd och att man kan lita på henne. Hon sätter störst värde i de små sakerna, det där lilla extra som gör dagen bra; till exempel en favorit choklad. Även min mammar har väldigt svårt att bli arg, hon är väldigt pedagogisk av sig, har bra tålamod och om man inte förstår har hon alltid andra sätt att förklara. En tålmodig och intelligent kvinna är vad hon är!


ain't nobody got shit on me i'm the best for sure

Godmorgon! Jobb jobb jobb hela långa dagen idag med. Meen idag behöver det inte ringa riktigt lika mycket som det gjorde igår, men blir nästan lite knäpp. Tillsist sitter man och vet knappt vad man heter när man svarat i telefon 90 gånger xD Galet. Plus att det vore bra om jag fick lite tid till att plugga..Hehe. Well well, tisdag idag då inte lång kvar till helgen! Have a good one!


somehow, this time, i'm rippin' apart

Godkväll! Har duschat och tvättat håret så det är mjukt och fint igen (: Konstigt ändå att schampoo och balsam kan ha så stor betydelse på håret. Menmen. Försöker plugga också, men det går inte sådär jäkla bra. Tror det är för att det varit så mycket på jobbet idag. Känns som om jag får ta hela helgen till att plugga xD Jaja men då blir det ju effektivt i alla fall. Men jag ska försöka ta mig igenom kapitlet nu, sen ger jag nog upp för idag. Ett glas kall juice kanske kan hjälpa lite.

Och Neija har blivit så stor och vacker!


there is love, burning to find you, will you wait for me?

Hejhej! Nu är jag hemma igen sen en stund tillbaka, har matat mammas katt och handlat lite med pappa. Jävlar vilken dag. Nu är det tack och lov slut, så jag kan andas lite :P Helt galet med samtal. Aja, första måndagen efter mellandagsrean och många borta. Vad kan man förvänta sig? Jag ska plugga hela kvällen, sen avsluta med en varm dusch och tvätta håret i mitt favorit schampoo; Sunsilk Plumped up Volume från deras nya kollektion. Så bra med mitt hår! (: Men innan jag sätter mig med skolarbetet tänkte jag skriva om min första kärlek som är dagens utmaning.

Min första kärlek, ja menas det när jag var sju och blev kär i en kille i min klass, eller mitt första 'riktiga' förhållande? Jag tar senaste, det är väl nästan lite roligare, va? (; Det var när jag började sjuan (oj vad längesen känns det som) och en ny termin i tennisen började, då slogs min mini grupp ihop med en jättestor grupp och där fanns även Robin som han hette, det visade sig även att han började i min parallelklass. Han hette Robin. Han var jättegullig och jag hade jätteroligt tillsammans med honom. Vi brukade vara hemma hos mig och typ prata och lyssna på musik nästan hela eftermiddagarna. Vi var tillsammans ungefär ett halvår eller så, sen slutade det i katastrof. Men jag minns när jag alldeles nykär i honom (och det minns nog Erika med xD) haha, det stod Robin överallt på mina papper och jag blev knallröd varje gång jag såg honom. Typiskt tjejigt liksom. Menmen, det höll inte så länge och tyvärr har jag mest jobbiga minnen från det även om vi har pratat igenom mycket såhär flera år senare vilket är skönt. Så så var det med det! (:


i watched you walk away, helpless, with nothing to say

Hallå! Heeelt galet vad det ringer idag, vi har haft kö hela morgonen. Har haft 50 samtal innan lunch, i vanliga fall om det är mycket att göra har vi kanske 30 innan lunch. Man blir helt snurrig i huvudet! Men våra chefer var snäll och kom med choklad och så, plus att vi faktiskt fick ha 45 minuters lunch ändå. Det behövdes! Hade tänkt ta dag två ur utmaningen nu, men hinner inte det så det får bli när jag kommer hem! Back to work!


wings won't take me, heights don't phase me

Godmorgon! Har just anlänt på jobbet, måndag morgon och det kommer säkerligen ringa utav bara fasiken. Men jag kan ju alltid hoppas att jag har fel! Ska försöka plugga mellan varven i alla fall, och om allt går enligt schemat slutar jag redan kvart över fem. Yaay, vore super för då hinner jag plugga när jag kommer hem också. Well well, kaffet väntar och alldeles strax ska jag logga in på telefonen. Hörs lite senare då, ha en bra måndag (:

we are the ones who kept quiet, and always did what we were told.

Hallå! Sitter i Ljusdal nu, dryyygt att åka. Jobbigt att lämna kissarna och Fredrik, och min fina lägenhet.. men på fredag åker jag hem igen, weej :D Jag ska nog nästan göra mig klar för sängen nu och kolla på film eller så, börjar halv nio imorron. Så ja, ni får ha en bra söndagskväll!

i'm not myself tonight, tonight i'm not the same girl

Hallå! Har sett att en del bloggar jag läser har en "utmaning" som går på att varje dag i 30 dagar skriva något genom att följa rubrikerna nedan. Tänkte faktiskt göra det jag med!


Dag 01 - Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick



Så jag tänkte börja presentera migsjälv väldigt snabbt. Mitt fullständiga namn Emily Raun Leth Mikkelsen, och mitt namn har en betydelse som följer med min släkt långt tillbaka. Från mammas sida ska alla tjejer ha ett namn som kommer från kungasläktet, och Emily kommer från franskans Emelie (eller hur det stavas). Raun Leth kommer från min morfars släkt som är adligt i Danmark, och Mikkelsen är min pappas släktnamn. Jag föddes i Köpenhamn 6 mars 1992, men flyttade till Sverige närmare bestämt Holma, Malmö, när jag 2½. Sedan dess har jag flyttat uppåt i Sverige och nu bor jag i Sundsvall. Min familj består av min storasyster Vicke (efter Viktoria), min mamma Charlotte (Josephine i andra namn) och min pappa Jörn. Nu är jag tillsammans med Fredrik, vi blev tillsammans 15 november 2007 och flyttade ihop nästan på en gång. Från juni hade vi ett uppehåll på sex månader, men nu har vi hittat tillbaka till varann igen och jag kommer aldrig mer släppa taget om honom.

Jag är egentligen ganska tråkig av mig; jag uppskattar en riktig slödag i soffan med godis och en bok mer än jag uppskattar en utekväll på stan. Ibland kan det vara väldigt kul att gå ut med kompisar, men inte för ofta. Jag läser så fort jag inte har något att göra, jag är en riktig nörd på det området. Jag kan ligga i ett badkar i timmar och bara tänka, på allt från 'hur kommer det sig att vi kan se stjärnorna?' till 'jag är hungrig' och jag kan sova ett halvt dygn utan problem. Jag älskar musik, framförallt så sätter jag stort värde i riktigt duktiga musiker vilket gör att det ofta blir någon typ av rock; hårdrock, metal, heavy metal, progressiv rock och så vidare. Dock ska jag inte glömma att säga att jag är väldigt ambitiös av mig, jag jobbar gärna häcken av mig för att sen kunna njuta av lugna slappdagar. Jag är väldigt noga med vad jag orkar lägga energi på, och känner jag att något inte är värt min energi struntar jag i det och gör något annat istället.

Avslutningsvis anser jag migsjälv vara en väldigt ambitiös, omtänksam, trevlig och glad tjej!




feed the lie, force the reason

Godmorgon! Jahapp söndag idag så, imorron jobbar jag igen. Ska sätta mig på bussen halv sex från Sundsvall och är i Ljusdal halv nio. Kul va? ^-^ Men jag ska ta det riktigt lugnt idag innan jag börjar packa och sånt. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra... titta på film? Läsa Illustrerad vetenskap, historia? Läsa Twilight? Äta frukost? Dricka kaffe? Haha, svåra val nu. Äh ska nog börja med mat och kaffe och sen läsa Twilight en stund. Sen får vi se! (:

Ha en bra söndag!


expose the dark side, impossible to tame

Hejhejhejhej! Hade en jättemysig och lugn nyårsafton. God mat, vin, godis och champagne vid tolvslaget. Vädigt skönt att ta det lugnt, tycker inte speciellt mycket om nyår faktiskt. Så att ta det lugnt med familj är ju perfekt! Idag innan vi åkte hem till Sundsvall så var vi förbi Hudik och åt pizza med Erik och Bella, jättetrevligt. Många som ville ha pizza idag, undrar varför. Haha. Ikväll har jag och Fredrik bara umgåtts och haft det mysigt framför tv:n, ska ju tillbaka till Ljusdal imorron... Jaja, blir väl bra det med!




RSS 2.0