everybody scream your heart out

Hallå allihopa! Tänkte bara meddela att jag tar en liten paus här på bloggen fram tills nästa vecka eller så, har jättemycket för stunden med praktiken och universitetet. Men, så fort lovet börjar blir det bättre igen, lovar! Än så länge får ni ha det jättebra!


it's like you've started a transition into a piece of the whole

Godmorgon! Torsdag idag, ska till praktiken sen. Åker vid tolv, kommer fram halv två typ, så ska jag på banken och sen fika med Mia! Wii :) Nu ska jag äta min frukost och kolla lite på tv och bestämma vad jag ska ha på mig. xD Ha en bra dag!


i cannot maintain a semblance of normal anymore, i'd rather feel pain than try to fit in with you anymore




like a sign, like a dream, you're my amaranthine

Hallå! Vet ni vad jag kom på? Det är mindre än 25 dagar kvar till Metaltown :O Fattar ni! :D Så jävla braaaa! Och idag ska vi betala räkningar och bli riktigt fattiga igen, haha. Tacka gud för skatteåterbäringen sen, lagom till resan x)

I alla fall, ni måste lyssna på denna låt, sjuukt bra. De kommer till Metaltown också, kommer bli grymt!




will you be there when i'm out of control?

Godmorgon! Fiin dag idag, tur att jag är ledig. Skönt som fasiken! Ikväll/ senare i eftermiddag så ska jag plugga också, hann göra en del igår i hudik. Söka artiklar och så, blir bra det! Nu är Dennis och Rasmus här, vi tänkte spela och dricka kaffe, mehehe.

Ha en fin dag så hörs vi lite senare! (:

free my severed heart, give me you, i want it

Hallå! Nu ska jag springa iväg till bussen, kommer hem igen efter nio någon gång... Ha en bra dag! (:


the blood and the body control the cut so it's seamless, show me your heart, show me the way to complete this

Godmorgon! Sovit bra? Jag har gjort det, lite lite bara, hade gärna sovit fem timmar till. Är inte särskilt pigg på praktiken idag, menmen! Ska ha bedömning med min lärare idag också så det blir nog bra. Hur som, har haft ett kort litet yogapass här nu, ska snart hoppa i duschen.

Ni får ha en jättebra dag, hörs lite senare! (:

feel free to disagree

När vi var på stan i lördags köpte jag två.. vad heter de? Haha, skitsamma, två stycken sånna som jag ska visa :D Superfina tycker Emily, funkar ju till lite allt möjligt!

Gina 59kr styck, finns i massor av fina färger!

who do you think you are, running 'round leaving scars, collecting your jar of heart

Hejhej! Är hemma nu, eller har varit det en stund. Åkte från mamma och pappa strax innan elva och klev in i lägenheten halv fem, haha. Trött som få idag! När jag kom till Sundsvall mötte jag upp Fredrik som har sprungit på stan hela dagen, drack kaffe och handlade grejjer åt djuren, både åt LasseMaja och åt katterna. Så myyysigt med djur ju! (:

Nu ska jag ta och söka artiklar till rapporten jag ska skriva.. kul liv va? xD Ha en bra kväll, hörs lite senare! (:

Var på ett jättefint café idag, "Tant Anci och fröken Sara" hette det, supermysigt. Köpte en macaron, och jäklar vad gott det var :D Hade aldrig testat innan, suupergott. Förstår varför det blivit så populärt xD


we've seen the fall of the elite, bury your life, sink your disease

Hallå allihopa! Dålig jag varit de senaste dagarna, ber om ursäkt för det! Hann inte skriva mer igår innan de kom på besök och sen följde jag med till Ljusdal. Nu är jag hos mamma och pappa, har haft praktik idag. Är ledig imorgon så då åker jag hem till Sundsvall och njuter av en dags ledighet (= plugg). Tänkte dock slänga upp en bild på mig och mormor som mamma knäppte, hehe. Fick en bok som jag ska njuta i sommar! (:

Nu ska jag prata med Fredrik och så och dona med en massa papper, men vi hörs mera imorgon! Ha det så jättejättebra nu!

 


we write our prayers on a little bomb, kiss it on the face and send it to God

Godmorgon! Städa städa städa hela långa gårdagen :D Haha och en stund nu på morgonen. Mormor, hennes man, mamma och pappa kommer nog runt tolv eller så och då ska vi in och luncha på Barista. Ska bli mysigt! Därför äter jag bara en mini frukost idag, banan och juice. Gott gott!

Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska klä på mig, shorts eller kjol. Hmmmm. Kanske blir nåt helt annat också, hehe. Hur som så ska jag äta nu och göra mig klar. Hörs lite senare! (:


we light a candle on a earth we made into hell and we pretend that were in heaven

Godkväll! Har ni haft det bra? Jag och Fredrik har städat hela dagen nästan, eller mest Fredrik för han är så duktig och effektiv så jag kände mig mest bara i vägen. Men nu är det min tur, ska dammsuga lägenheten (jag är grym på att göra det) och sen blir det filmmys och godis. Hoppas ni har en bra fredagskväll! (:


we sing the death song kids, cause we've got no future

Hallå! Jisses vad skönt väder det är idag, fast att det blåser är det fortfarande varmt. Love it! Har varit på handledning nu i alla fall, träffat Emmelie och Karima. Fick även höra att uppgiften inte ska vara inne förräns den 30:e, tack och lov! Trodde det var på onsdag och jag har inte börjat än, haha. Så jag kommer inte behöva jäkta med det i helgen, så idag skippar jag plugget och städar istället. Blir nog bra det! Måste äta lite först bara.. Ha en bra fredag!


your strength was never enough

Godmorgon! Nu var det länge sen, men nu blir det bättre ett tag i alla fall. Har varit så trött efter praktiken så igår fikade jag med Mia (länge sen och jätte efterlängtat!!), åkte hem, åt middag och somnade. Typ. :D Jätteskönt var det dock. Idag är jag ledig (hallelujah), men har en del som ska göras ändå; ett ska jag vara på skolan för handledning, handla, storstäda och plugga. Blir nog bra ändå det!

Jag ska i alla fall äta frukost och se efter allt jag missat, hörs lite senare (:


Fredrik har gjort vårfint i LasseMajas bur :)



Sötisen!

we're not gonna fall

Hallå! Jättefin dag idag ju! Är på praktiken nu och vi sitter ute och har det bra. Lugnt och skönt idag, blir kanske lite städ sen. Och sen Ljusdal för mor och far och mormor. Blir bra det. Ha en jättefin dag! :)

we are broken

Godkväll! Uffa vilken dag, är grymt trött alltså! Ska strax göra mig klar för sängen, haha. Blev en del gjort idag på praktiken, dock fick jag sluta tidigare så då umgicks jag med bästa Erika i skitvädret tills jag skulle åka hem. Kom hem till våfflor och Fredrik och Tobbe, helt okej dag! (:

Imorgon kommer min mormor och hennes man till Ljusdal för att hälsa på hos mina föräldrar (så kommer de hit på lördag), så jag tänkte att jag skulle åka dit imorgon efter praktiken. Hinna umgås lite med mamma och pappa också, blir kalas. Så jag ska packa väska och så nu och sen är det nog sova som gäller! Ha en fortsatt bra kväll! (:


i walk away in fear of what you said that we've become

Godmorgon! Jag är verkligen TRÖTT idag, somnade alldeles för sent igår. Ikväll satsar jag på att lägga mig nio i alla fall! Jag ska klä på mig och gå nu typ så jag hinner med bussen. Det regnar ju inte i alla fall :P Men ha en superfin dag! (:


free are those who laughed at chains that held them bound


Hallå! Nu: Project runway och Fredrik bakar bröd :D

Ser ni mina fina strumpor?! :D

let's be the architecture of our faith

Godkväll! Har ni haft det bra? Jag har haft en väldans långtråkig dag idag måste jag säga, inte gjort något alls på praktiken. Läst lite, typ. Suttit av tiden. Well well. Jag slutade tre i alla fall istället för fyra, gör nog det imorgon med, då blir det fika med Erika :D

Nu ska det grillas trots att en granne sa att det luktade illa när vi gör det, för sättet hon sa det på gör att jag verkligen inte bryr mig! Haha. Hörs lite senare! (:


how can this be, is this reality?

Godmorgon! Har ni haft en bra helg? Kollat på hockeyn? Haha. Jaja, man får väl säga att Finland förtjänade att vinna i alla fall! Jag ska snart börja klä på mig för att fara till Hudik för praktiken, blir bra. Slutar fyra idag så kommer hem inte alldeles för sent. Ska försöka göra så gott jag kan med bloggen idag! (: Ha en bra måndag!



you steal my soul away

Yo peeps! Har just kommit hem från en promenix i regnet, skönt faktiskt. Var och köpte bröd och grädde, haha. De måste ju tro att jag är värsta luffaren på statoil nu i alla fall, kommer alltid dit och är ofixad och typ köper juice, bröd, kaffe eller typ godis. Hahaha. Bra där :D I alla fall en skön och stillsam söndag, Fredrik har diskat och jag har plockat och grejjat. Och handlat. Sen väntar ishockeyn :D Woop woop. Ska göra middag och matlåda och frukost och sånt till imorgon också. Hoppas ni har en fin söndag! (:

how cold is the flame of our uncompromising future?

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har jag gjort, kan fortfarande inte släppa hur skönt jag sover efter att vi köpte nya kuddar (x Ligger och drar mig en timme efter att jag vaknat, brukar aldrig göra det. Hehe. Men det gick visst ganska bra för Sverige igår, va. Hoppas att det går ännu bätter i ishockeyn sen!

Jag ska dricka lite kaffe och slappa en stund, kanske försöka väcka Fredrik. Ha det bra! (:



we used to love ourselves

Godkväll! Har ni haft en bra kväll? Vi har haft besök av Dennis, Zewe och lilla Rasmus. Supermysig dag! De bjöd på pizza, väldans gott var det. Sen har vi kollat på en jätteskum rysk film, jag fattade inte så mycket haha. Nu är det i alla fall melodifestivalen som gäller för mig och Fredrik. Ha en fortsatt bra lördag! :)

the lights are turned down low



you know me all too well


Gammalt minne med kameran, som ni märker är jag ganksa deppig över att man älskade kamera är så sliten. Buuh >:

must keep my secrets untold until the wrongs are right

Godmorgon! Skitväder idag kan vi ju konstatera. Men det är ju bara lördag i alla fall så jag behöver inte gå ut eller så, tack och lov. Istället tänker jag sitta inne hela dagen och spela/ kolla på film. Hade förresten jättetrevligt igår :D Var alldeles för länge sedan jö, bra initiativ av Emmelie :D

Nu ska jag dricka kaffe och spela lite på min gröna goblin- hörs senare!


when you speak i hear the words behind




something's got a hold on me, oh it must be love

Hallå! Har ni haft det bra? Jag har hunnit med att spela lite, gjort lite yoga (eller hur säger man?), duschat och städat lite. :D Ska snart börja göra mig lite klar och sådär, för ikväll kommer Emmelie och Karima, ska bli såå nice :D Var längesedan vi träffades nu, så det blir superkul att de kommer! Snart blir det lite middag så länge också.. Blir visst ris med köttfärs i krossade tomater och broccoli. Mumma! Hihi ha en fin kväll så hörs vi om en stund (:

tell them i was happy

Måste bara visa en video, Erika skickade den till mig och jag är helt kär efter det. En liten tjej (typ 12- 13 eller nåt) som sjunger, sjuuukt bra!



you take me high and low

Godmorgon! Förlåt för dålig uppdatering igår, kom hem efter sju någon gång och då var jag så trött så jag typ somnade i soffan, haha. Kollade lite på hockey, men hann inte se vem som vann :P Chansar dock på Ryssland ^-^ Hur som, det var en väldigt givande praktikdag igår, fick göra en hel del. Nog därför jag blev så trött. Jag är i alla fall ledig till måndag nu, sen nästa vecka kommer jag vara där måndag- torsdag 9-16, undrar om jag kommer vara pigg då xD Haha. Nu ska jag och Fredrik kolla på Mythbusters i alla fall och mysas lite. Ha en bra dag så hörs vi senare! (:


when i'm alone i, feel so much better

Godmorgon! Uppe med tuppen idag, woo. Ska snart klä på mig och gå mot bussen, blir bra det! Har gjort frukost att äta på bussen, ska sminka mig då och så också. Blir skönt med en liten promenad nu på morgonen! Sen när jag kommer hem så har jag med mig Fredrik, hihi. :D

Hoppas ni får en bra torsdag! (:



you won't let me say the words i wanna say

Godkväll! Puuh, tog en superlång dusch och nu kollar jag på ishockey, Sverige- Tyskland. Än så länge går det bra för Sverige, meen tyskarna är inte dåliga :P Katterna ligger i mitt knä också, gofisarna. Ska fixa klart frukost och sånt till imorgon, börjar nio i Hudik så det blir till att åka tidigt. Blir bra det!

Ha en jättefin kväll! (:


how am i to cover you now, without shadowing your path?

En tretimmars film, så jag behövde en matpaus. Blev en lätt pastasallad med paprika, tomater, fetaost, rödlök och soltorkade tomater. Gott! :D

tell them i am broken, all my scars are open

Hallå! Trååkig dag idag, flyter ju på hur långsamt som hellst. Var ute en kortis och fotade lite och så, mysigt. Har ändå hunnit med en del; har bland annat stressat upp mig över att jag inte kommer ha råd att köpa medicin när den tar slut (cirka två veckor), hur dumt är inte det? Dumma csn som bara ger mig halva studielånet i maj.. Men har även hunnit lugna ner mig över det, haha. Nu tänkte jag försöka titta på Hogfather som inte gick så bra igår, minns inte så mycket av det jag hann titta på för jag var så trött, haha. Ha en bra dag! (:


tears are falling from your face like the rain falling with grace



cause our lips are sewn our ears are filled with the constant drone of the unfulfilled

Godmorgon! Sovit bra? Det har jag, sov typ 10½ timme, haha. Somnade på soffan när jag kollade på Hogfather (det var så den hette, inte Wintersmith), så får nog kolla om på filmen sen ikväll. Hehe. Är dock väldigt trött idag, skumt. Jag ska slöa en stund, vakna och sånt och sen ska jag börja kika igenom sista rapporten. Tänkte kanske göra artikelsökningar idag, så det är gjort. Blir bra det! (:


i'm wasting away in my own misery

Kollar på Twilight, så bra! Ska snart göra lite kvällsfika och lägga mig och läsa tror jag. Blev grymt trött efter yogan ;D

don't fall, i see lights in the distance

Godkväll! Ganska tråkig dag/ kväll nu. Tror jag ska spela lite en stund.. Tidsfördriv ^-^ Jag har faktiskt testat på yoga idag :D Slå den ni! Gjorde det hemma, hittade en jättebra video som jag följde. Känns bra, men trött, haha. Jag vill verkligen börja motionera lite igen, och jag vet att jag behöver det. Även om jag inte kan styrketräna och sånt för att min kropp inte har återhämtat sig ordentligt ännu, så vill jag testa till exempel yoga, och kanske jogga när jag har kunnat köpa bra skor. Jag har alltid varit en sporttjej, och nu vill jag verkligen. Så nu jäklar! (:

I alla fall, har ätit middag och sånt. Ska spela lite, hehe. Hörs senare!

we are the long forgotten sons and daughters that don' belong to anyone

Hallå! Har ni det bra idag? (: Jag satt ute och läste en liten stund, blåste lite för mycket så jag gick in igen. Hehe. Nu har Fredrik åkt också, tråkigt. Passa på att ha några dagar där jag bara tar hand om migsjälv (och pluggar lite), behövs! Kikar på tv och dricker lite kaffe.. Ha det bra!

Ur boken "Wintersmith" som jag läser just nu, skitbra bok! Tror den finns på film också..

i'm constantly failing you like walls that we just can't break through until we disappear



this is all you've got

Godmorgon! Vad fiiint väder det är idag jöö- man blir ju så glad. (: Är ledig idag, fram till torsdag. Fredrik ska åka till Arbrå idag, hade velat åka med jag med, men det passar inte med bussar så jag stannar hemma. Hur som, ska äta frukost nu och kika på Top model. Ha en bra dag! (:


you're keeping your distance, you're pushing me away

Godkväll! Puuh, hemma igen efter en lång men spännande dag. Verkligen, fick läsa alla de boendes dokumentationer, beslut, handlingsplaner och sånt. Riktigt intressant var det! Sen var det en av klienterna som sa att hon tyckte att det var jättebra att jag var där, för att jag var inte för på och attackerade med frågor utan var mer lugn och stillsam. Det var kul att höra! För det är ju alltid det där när man kommer som ny, vad ska man säga? Hur mycket ska man ta för sig och sånt, men jag lyckas väl kanske ganska bra med det.

Fick förövrigt B på en av rapporterna jag skrev för någon vecka sen, woop woop! ;D Nu ska jag ta och slappa och ta det lugnt innan jag ska sova. Hörs imorgon! (:

Fredrik hade gjort fika till mig som var klart när jag kom hem! (:

emptiness is filling me to the point of agony

Hallå! Hihi underbart väder ju, har suttit ute en stund och läst. Nu måste jag dock börja göra mig klar inför att gå till bussen, men ni får ha en supermåndag! Hörs senare!


we can't be complete

Godmorgon! Vad fiint det är idag va? :D Hihi, hurra! Hoppas det funkar bättre med bloggen idag.. Kunde inte gör något alls igår; inte uppdatera, inte kommentera eller något alls. Sjukt irriterande! :O Jag som hade en massa viktigt att berätta igår, haha ;D Hur som så ska jag till Hudik för praktiken idag, åker vid tolv. Ska kika nyheter och lite sånt nu och sen göra frukost. Ha en bra måndag, hörs om en stund! (:


bring upon your name, your grace, your everything



deathly lost, this can’t be real, cannot stand this hell i feel

Godmorgon! Sovit bra? Mihi, jag har! :D Haha. Är pigg och glad idag, precis som det ska vara. Tänker spendera så många timmar som möjligt framför Vampire Diaries nu, sooo awesuum! Hoppas ni får en superfin dag! (:

Fredriks bröd, supergott! Massa russin och grejjer i, namnam!

no one but me can save myself, but it’s too late

Mihi, jag längtar efter att smaka denna! :D Ska äta macka nu, kika på film och sen testa denna. Äppelpaj är ju typ det godaste som finns, så helt fel kan det väl inte vara!

i'm not the answer of the questions you still have

Hallå! Allt bra hittills? Fredrik håller på och bakar bröd, blir gott gott gott. Jag lyssnar på lite musik, kollar på när Fredrik spelar lite och dricker kaffe. Tänkte visa er en låt med Rise Against, grymt bra låt. Bra band överhuvudtaget! Texterna är fantastiska, musiken med, sjuk känsla bakom varje ord och så vidare. Bra bra bra! Missade dem förra året, de var på West coast riot dagen efter Metaltown, haha. Missade ganska många bra band då, oh well. Enjoy!




i have sold my weakness too


come here, i've paid up for you

Godmorgon! :D Eller något sådant! Haha, tog en låång sovmorgon imorse, klev upp efter tolv någonstans. Var länge sedan sist! Verkar vara ganska fint väder idag, kanske skulle tagit sig ut lite. Lite frisk luft och allt det där. Kikar på reprisen av debatt nu, ganska intressant ju!


there's a light in the darkness, but the darkness doesn't understand

Hallå! Allt bra med er? Jag sitter hemma hos Dennis och Zewe nu, plus några kompisar till henne. Kollar på talang och ska kolla på film snart. Blir bra det! Hörs sen när vi är hemma igen :)

when did the walls grow this tall, and the darkness begin to fall?

Hejhej! Har ni haft en bra dag? Dennis, Zewe och Rasmus har just åkt igen. Jag och Zewe spelade monopol och jag förlorade ganska fint, haha. Nu har Fredrik tänt grillen, blir kyckling och sallad och sånt ikväll, mums!

Senaste låten på hjärnan, såå bra!




we can't find the beats we want

Hallå! Dennis och Rasmus var här en stund, så åkte dom på stan och snart kommer de igen med Zewe också, blir mys! Och vet ni? Idag är det ett år sen vi hämtade lilla Mitzi. Ett helt år har gått, och jag lovar att jag blev en helt annan människa efter att vi köpte henne, sommaren hade varit så jobbig utan den lille missen!

Så lite var hon då!



Och så stor är hon idag :D

we can't find the words we need



you let me fly away and you always believed in me

Godmorgon! Orkade inte blogga igår när jag kom hem, var hemma kvart över nio. Var ganska trött då! Men en superdag hade jag igår, först var jag ju på praktiken på morgonen och förmiddagen och sen var jag med Erika tills jag åkte hem. Var jättemysigt, och det behövdes! (: <3

Jag är ledig idag och nu snart så kommer Dennis med lille Rasmus och hälsar på. Blir jättemysigt! Äta lite frukost och så då. Lovar att bloggen blir bättre idag! :)


i thank you for the moments of your life and never giving up on me

Godmorgon! Ska alldeles strax springa iväg till bussen, woo. Börjar nio idag så då får jag åka tidigt. Har tagit med frukost som jag kan äta på bussen, gjort kaffe och sånt. Ska sminka mig och sånt på bussen också :D Haha, allt för att sova lite längre ^-^ Efter att jag slutat idag ska jag umgås med bästa Erika, det ser jag fram emot! Nu får ni ha en jättebra dag! (:


closing your eyes to disappear, you pray your dreams will leave you here

Hallå allesammans! Guud vilken dag! Har kommit hem för bara en liten stund sen och jisses vad trött jag är. Så otroligt med intryck, får ju inte säga någonting eftersom att det är sekretessbelagt, men. Vilka människor! Kommer nog bli kalasbra det här, jag gillar att arbetsplatsens pedagogik är lite "skitsamma att de är sjuka, det gör dem inte till sämre människor". Kommer nog ta en stund att vänja sig vid, men det här blir bra. Börjar nio imorgon så jag ska snart krypa till kojs om jag ska orka med! :) Sov jättebra hörrni!


i think back how you carried me, you never once have doubted me and you were my hero through it all

Hejhej! Wii ska snart börja packa väskan och röra mig mot bussen. Skulle ha tagit tåg, men självklart är det banarbete så det blir buss istället (x Ska bli så kul! Fast jag har ingen aning om när jag kommer hem, haha. Blir bra det. Hoppas ni får en jättebra onsdag!


all the reasons have to die, but now it's over, now it's over

Godmorgon! Pigg och glad idag :D Har varit vaken en timme typ, äter lite frukost och ska snart sminka mig. Kollar för närvarande på nyheterna också, vet inte riktigt om jag tror på att bin Laden är död, men då är jag ganska naiv av mig också. Det är liksom lite för typiskt, när det går skit för Obama så hittar de och dödar republikanernas värsta fiende vilket gör att Obamas förtroende ökar, och självklart; den jättelåga dollarn ökar i värde. Hm. Whatevah.

Hoppas ni får en fin dag allihopa! (:


oh how i wish you were here

Godkväll! Allt bra? Jag har slappat hela kvällen, läst lite, halvsovit, duschat och sånt där kul. Planerat så mycket jag kan inför morgon dagen! Längtar jättemycket, det ska bli superkul att åka till Hudik för praktiken. Dock vet jag ju inte alls vad jag ska förvänta mig, har ingen aning om när jag kommer hem, hur det fungerar med mattider eller något. Så därför ska jag förbereda med bra matsäck, kaffe, vatten, bok till tåget, musik och sånt. Hihi!

Nu ska jag fika lite innan jag ska börja dra mig mot sängen. Ska gå hemifrån halv tolv ungefär imorgon, så jag tänkte kliva upp vid åtta. Blir sjukt bra. Sov så gott alla! (:


everyday i see myself, i love me even more



when we shed these bitter skins again, all the reasons come to life

Hallå! Dennis och Fredrik spelar, och jag spelar haha. Kul vissa dagar, idag är det jättekul! :D Senare så ska jag bädda ner mig och läsa, har precis börjat med en ny Terry Pratchett bok- "Wintersmith". Verkar jättebra, verkligen bra fantasy. Humoristisk fantasy, en av mina favoirtförfattare- och då har jag bara läst en bok tidigare. Så bra är han :D

Hoppas ni får en trevlig kväll! (:

how did we get here? i think i know

Hallå! Dennis har varit här nu, han och Fredrik har åkt ner på stan och ska snart lämna tillbaka bilen också. Jag själv spelar och dricker kaffe, ska nog ta en macka också. Börjar bli lite hungrig igen, haha. x) Hoppas ni alla har en fin tisdag, hörs lite senare! (:

we feel so blissful again

Godmorgon! Hehe, har sovit typ tio timmar. Jag klagar inte! Vi kollade på ishockey igår och så kom Tobbe ner så spelade vi monopol samtidigt, haha. Sjukt kul ju! Tog typ 3½ timme innan Tobbe vann, måste göras om :D

Idag så kommer Dennis förbi, och jag är ledig en dag till. Frukost nu då, serier och göra mig lite i ordning. Ha en bra dag! (:


wait until the bombs drop, this is all we got now

Godkväll! Haft en bra måndag? Typ alla mina klasskompisar har varit ute på första praktikdagen idag, är grymt avis. Längtar verkligen till onsdag då jag börjar, ska bli såå kul! Hur som så har jag och Fredrik ätit middag nu, vi trotsade snövädret och grillade (har man klotgrill så har man) kycklingspett, gjorde ris och världens godaste sallad, om jag själv får säga det ;D Fetaost, soltorkade tomater, gurka, äpple, paprika, rödlök och plommon tomater. Muums!

Nu sak vi kika på hockey, hörs senare! (:


this is all we got now, scream until your heart stops

Hallå! Puuh, vilken lång dag det blev! Med äckelsnö till och med, buuh. Vi har vart och kollat på Elgiganten och sånt (kameran jag vill köpa är 300kr billigare där än på komplett.se!), handlat en massa mat och kommit hem igen och gjort fint. Fredrik handlade ett monopol också, haha. Fyllde typ hela frysen, skafferiet och kylskåpet så nu är jag en fattig student igen! Back to normal :D Nu ska jag dricka kaffe och kika bloggar. Hörs lite senare!



all the love i've met, i have no regrets, if it all ends now, i'm set

Hejhej! Strömen är tillbaka, woho! Om en stund ska Fredrik gå och hämta bilen och sen ska vi åka. Synd att det är typ skitväder nu >: Buuh. Menmen. Och när vi kommer hem igen ska det göras fint och mysigt sådär en måndag (: Blir bra. Have a good one!

Har nya kavajen idag, loove it!

scream your heart out

Godmorgon! Gissa vad? Ström avbrott. Buuh! Vi hann precis göra en kanna kaffe innan allt la av, och tur var ju det annars hade jag dött, haha. Men jag tänkte i alla fall dela med mig av dagens planer; storhandla maat med Tobbe! Fredrik ska hyra en liten bil så ska vi dela på den och åka på Lidl och sånt. Blir nog bra! Om inte annat så är det nästan slut på mat här, haha. Jag ska ta och göra en macka och läsa lite Terry Pratchett innan jag ska börja göra mig klar. Ha det bra!

and even though you died today, nothing is erased

Hallå! Gud vilken dryg dag och helg, haha. Dålig uppdatering, men har liksom inte haft nåt att skriva om. Tråkigt värre. Var iväg en kortis och träffade Karima, sen har jag läst klart "Mamma sa att jag var sjuk" nu, gjorde aldrig det tidigare. Jättehemsk bok. Usch, i början tyckte jag att det var jobbigt och läskigt liksom, men nu när jag läst ut den och smält den under några dagar är det verkligen hemskt. Så där "nu-gråter-jag" hemsk nästan.

Den handlar om Julie Gregory vars mamma har "MBP" vilket betyder att man forcerar sjukdom på sitt barn, ofta innan förskoletiden och med åren blir det värre och värre. I ungefär 25% av de fall som upptäcks, så har redan andra barn dött i familjen till följd av de betingade sjukdomarna. Mycket mediciner som inte behövs, operationer etc. som till sist dödar barnet. Jättejobbigt att läsa om, men samtidigt är jag så intresserad av ämnet nu så jag har läst runt lite. Jag läser ju inte psykiatri för ingenting, liksom. Läs boken i alla fall!



they're gone away and only left their grief





can i get inside your mind, see what i can find, are you pretty?


Slöö dag idag, kaffe och Vampire Diaries har stått på schemat hela dagen. Helt okej tycker jag. Lite långtråkigt, men! Är det söndag så är det ju!

cold is the undertone, hold my hand, i'm in the waiting line

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har jag. Ända sen vi köpte nya kuddar sover jag som en kung alltså, helt fantastiskt att en kudde kan göra sån skillnad. Så tips till er som sover konstigt; Testa med att köpa nya kuddar! (: Jag ska kika på Vampire Diaries nu några timmar, wii. Så grått och tråkigt väder här idag med, hoppas det skingrar sig.

Ha en fin dag hörrni!



RSS 2.0