do not go away, i'm not there yet

Heeej på er! (: Hoppas att allt är bra med er! Jag sitter i Arbrå nu efter en nyårsfika hos Fredriks mormor. Senare ikväll kommer mamma, pappa och morbror. Blir hur bra som hellst det! Men det blir nog dålig uppdatering tills imorron när jag kommer hem igen, men jag ville önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! (:


Ha en bra kväll allesammans!


i'll drink what you leak and i'll smoke what you sigh

Hejhej! (: Juust kommit tillbaka från lunch, blev någon form av kyckling rätt. Gottit! Ikväll satsar jag nog faktiskt på pizza på Bg.. och en cola! Fick ett sug efter cola när jag satt och pluggade efter jag ätit. Vet inte vad som är fel, i några år drack jag aldrig cola men nu det senaste halvåret har jag börjat bli sugen på det ganska ofta. Hehe, jaja period antar jag. Hyffsat lugnt, var ett tag när vi bara satt tre stycken och det var lunchtimme i Danmark som det ringde mycket, men nu är vi fler och det verkar som om lunchtimmarna snart är över så nu blir det nog lite lugnare igen. Jag är härmed klar med kapitlet om Neurovetenskap och har övergått till Psykiatrisk klassifikation och diagnostik, nååågot enklare! Och kaffet är klart, har dragit på mig en tjocktröja eftersom att det (av någon konstig anledning) alltid blir kallare efter lunch, och idag har jag även mina tofflor med mig. Glömde packa ner dem i resväskan som står i pappas bil, så då fick de komma med på jobbet :D

Ha en bra eftermiddag!

hearing your voice on the phone makes me feel like i'm further from home

Godmorgon! Jag orkade inte plugga igår kväll, hehe, så jag kollade visst på Twilight istället efter en lång dusch. Och nu när jag samtidigt läser boken, boken är mycket mycket bättre. Men det gör inte filmen dålig! Hur som, sista dagen idag innan en lång helg. Åker hem ikväll, längtar jättemycket! Det är väldigt bra hos mamma och pappa, men  hemma är ändå alltid bäst. Tycker jag i alla fall. Och idag verkar det vara jäkligt lugnt och tyst, ett samtal eller så har vi fått under morgonen. Helt okej för min del x)

Well well, kaffe och sen ska jag logga på telefonen. Have a good one!

i stare the eyes of my biggest fear, swallow pride i will persevere

Hejhej! Har just kommit hem igen. Lugn dag på jobbet, skönt! Och det fanns några grejjer som jag inte riktigt fick ihop så då frågade jag runt, och det slutade med att hela teamet sökte runt på internet om det xD Det var jättekul faktiskt (x Har även hunnit bestämma mig för att när jag göra den där tatueringen som Vickie också ska göra, det kommer i princip vara text och hjärta bara, så tänkte jag nästan göra en liten rosett bakom örat också. Hihi, tycker det skulle vara kul! (:

Jaja, ska snart äta middag. Är som vanligt superhungrig xD Haha, sen är det väl mest bara att fortsätta plugga antar jag (x




the scars that we wear isn't self-inflicted, it was your words that caused our fall

Hejhej! Just ätit lunch och pluggat lite. Perfekt att jag kan plugga ostört, eller vad vi ska säga, när jag har lunch. Blir effektivt! Ringer inte alls mycket idag, skönt. Och nu är det inte så långt kvar, fyra timmar. Klarar jag nog! Känns såå bra att veta att jag kommer få fin lön, plus extra stort studielån i januari. Och att jag sen kommer kunna fortsätta jobba känns ännu bättre! Ska nog faktiskt unna mig att göra något åt mitt otroligt fina hår, färga och kanske en klippning. Är väldans lockande! Nu är det nästan tre månader sen jag färgade sist, så det är väl dax, höhö. Eller huuur då! :D

Jaja, jag ska försöka ta reda på vad GABA står för och vad det överhuvudtaget är för nåt. Hörs lite senare!


we love in vain, narcissistic and so shallow

Godmorgon! Nu sitter jag på jobbet, ska strax hämta kaffe och logga in på telefonen. Idag tror jag inte att det kommer vara så mycket, kanske under lunchtimmarna, men annars så. Då hinner jag plugga nåt kapitel till hoppas jag! (:

Imorse satt jag och kikade på nyhetsmorgon och så hade de med en (misslyckad) reporter från Aftonbladet (imo så är Aftonbladet dynga och jag läser aldrig någonsin det!) som kritiserade kungahuset. Inte bara kritiskt som i form att "de fyller ingen större funktion så som Sverige ser ut idag" etc, vilket är kritik jag kan köpa; hon kritiserade i form av "man kan inte ha en kung som är utsatt av Gud att styra Sverige, vi äger egentligen hans spermier och då kan vi inte ha någon som håller på med.. Kaffeflickor" och så malde hon på. Det blev jag ganska arg över. Jag håller med om att kungahuset idag inte har samma funktion som för tvåhundra år sedan, men jag föraktar inte Silvia för att hennes pappa var aktiv att utrota judarna under andra världskriget. Det finns en gräns liksom, jag tycker att kungahuset är lite mysigt och jag tycker att de representerar Sverige på ett bra sätt, och för mig är det det ett kungahus ska göra; representera sitt land och stå för värderingarna.

Well well. Jobb jobb jobb!

it's true, i was waiting for a sign i knew, the storm within your eyes

..Pewpew! Jag fick E på rapporten, hallelujah! Jag måste verkligen lära mig hur fasiken det ska skrivas så jag kan komma upp lite högra på skalan xD Haha, men så länge jag har ett E är jag nöjd för då är det godkänt. Inga rester! Nu kan jag ju sova med gott samvete ikväll ^-^ Hehe. Nämen seriöst så har jag pluggat ikväll också, ska snart lägga mig. Lägga mig och läsa Twilight tills jag somnar (: Så imorron är det onsdag, va? Snart torsdag då! :D Fast imorron åker syster tillbaka till Danmark >: Det gillas inte, däremot. Vi ska göra lika tatueringar så jag funderar på om jag ska göra det till våren någon gång? Ska göra den innan jag gör de andra i alla fall!

Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll (: Hörs imorron!

there's a possibility all i gonna get is gone with your stare

Godkväll! Nu är jag hos mamma och pappa igen. Skönt att komma hem, lyssnar på min kära musik nu med. Känns som om det var en evighet sen.. <x Jag kan verkligen inte leva utan musik, har alltid musik med mig överallt. Så har det jämt varit, har alltid sovit med radio, skiva eller mp3. Fast nu gör jag inte det för oftast kollar Fredrik på film eller så, men annars. En av mina favoriter just nu är (otroligt nog) en låt med Lykke Li som är från New Moon, "There's a possibility". Helt otroligt fin!





my loving heart, lost in the dark

Hallå! Just ätit lunch, ska strax återtgå till arbetet. Ringer en del idag, eller den första 1½ timmen hade jag två samtal, men sen har det varit mycket. Krånglade lite med telefonerna också så jag fick ett finskt samtal helt plötsligt :P Haha. Well well, inga betyg ännu- men jag väntar tålmodigt. Har hunnit gjort nästan ett kapitel nu, ska skriva igenom det ordentligt och kolla upp grejjer jag inte fattar (typ, NK1 genen? wtf?) och köra på. Tur att man kan multitaska här! :D

Hörs sen!

taste me drink my soul, show me all the things that i shouldn't know

Godmorgon! Har just promenerat till jobbet, och det är kallt idag. Inte för att temperaturen är så farligt låg, men det typ blåser och snöar sådär super superlite så det nästan känns som regn. Sugit! Men skönt med en uppfriskande promenad sådär på morron kvisten. Ska se vad som händer idag, pappa trodde att det skulle ringa jättemycket så får se om jag hinner plugga. Meen jag ska allt försöka! Och även idag ska jag bevaka mailen (eller vad man ska kalla det) för att se om jag får betyg.

Nu väntar en varm kopp kaffe och ska alldeles snart logga in på telefonen. Have a good one!

i never said goodbye

Godkväll! Ska alldeles snart gå och lägga mig, har läst en del ikväll. Mysigt mysigt! Och nu är planerna inför nyår helt bestämda också, var tänkt att vi skulle vara i Iggesund, men det blir hos Fredrik föräldrar istället. Funkar det med! Så ska vi ha med kissemissarna, saaaknar dem! >': Uscha. Tur att torsdagen närmar sig, då ska jag hem en sväng. Imorron är det ju tisdag, så får vi väl se vad den dagen har att erbjuda.. Plugga skulle jag tro! (: Hehe. Jaja, då var denna dag över för min del! Cya!


face down on the way to the end, i'm fighting to breathe, dont burry me

Hallå! Har just kommit hem från jobbet. Blev en lugn eftermiddag med, hann göra en hel del skolarbete. Positivt! Imorgon börjar jag senare, ska bli ganska skönt ändå. Få en liten sovmorron. Nu väntar jag mest bara på maten, är jättehungrig. Är jättesugen på Twilight, té, en filt och mjukisbyxor. Så det får nog bli så resten av kvällen tror jag, nu lämnar jag psykiatrin lite och fördjupar mig istället i kärlekens gränslösa mysterium!


pull the plug, end the pain, run 'n fight for life

Hejhej! Har just kommit tillbaka från lunch, en kycklinggryta som mamma kokade ihop igår. Gott gott! Mätt och ny energi har jag fått också, så nu är jag laddad till dagens sista hälft. I omgångar ringer det ganska mycket, skulle tro att det är när folk har lunch, så det lugnar nog ner sig sen när lunchtimmarna är över. En bra nyhet är att jag har snart kommit igenom kapitlet om Genetik, så efter det har jag bara 30 kvar.. haha x) Men det är nog det jobbigaste kapitlet så de andra ska nog gå lite fortare. Har lärt mig jättemycket i alla fall! Och jag har tittat lite på böckerna, alla åtta för 1350 ungefär. Kan jag nog leva med! Meen, ska kolla om jag hittar några begagnade först, man kan ju ha sån tur faktiskt.

Well well, i övrigt så har jag väl inte så mycket mer att säga än att jag längtar till fredag (eller kanske till och med torsdag) när jag får träffa Fredrik igen! Plus att jag saknar mina små bebisar >:


think of me long enough to make a memory

God morgon! Nu sitter jag på jobbet, har en känsla av att det kommer ringa mycket idag.. Men jag hoppas att jag ska kunna plugga lite grann iaf! Skönt att jobba måste jag säga, istället för att sitta hemma bara. Ska hålla utkik efter betyg på rapporten idag med.. kanske inte kommer förrän senare under veckan, men man kan ju alltid hoppas. Och så ska jag kika på vad böckerna till nästa kurs kostar, börjar bli dax att beställa hem dem nu. Tur att jag har säkrat mig en liten större inkomst, känns superbra!

Well well, ha en bra måndag! (:


can i die with you so i can never grow old?

Hejhej! Nu är jag hemma hos mamma och pappa igen efter mys i Arbrå. Jättefint hus mitt ute i skogen (typ), stort och jättefint renoverat. Men en jäkla massa snö måste jag ju säga att det fanns där med :P Hehe. Men mysigt var det allt! Nu håller mamma på med maten, så jag tänkte att jag skulle ta det lugnt en stund tills vi ska äta. Sen ska jag duscha och ja.. kolla på film kanske? (: Eller nåt sånt iaf.

Men vi hörs senare! (:


your beauty cascaded on me in this white night fantasy

Hejhej allesammans! Har ni haft en fin jul? Det har jag definitivt haft! En lugn och mysig julafton med min älskade familj. Kan nog inte bli så mycket bättre! Vi började med middagen runt sju och sen som det av någon konstig anledning alltid blir, så äter vi i nästan tre timmar innan det är dax för kaffe etc. Maten var verkligen gudomlig god, precis som det ska vara. Oavsett hur svensk jag blir, så kommer jag aldrig ge upp den danska julmaten!

Ankan fylld och klar att åka in för sin tre ½ timmes färd i ugnen



lilla julgranen






ankan uppskuren och klar, fyllning från ankan, gelé och smörgåsgurka



sockerpotatisen, vilket är exakt som det låter; potatis stekt i socker!



min fina mamma och syster!



och min fina syster med Tiger



vi avslutar med en bild på en hyacint som stod alldeles perfekt i solen och med iskrystallerna (eller vad vi ska kalla det) som var på rutan, dock så är det med digitalkameran men det blev bra ändå tycket jag!



Nu ska jag snart göra mig klar och åka till Arbrå och hälsa på Fredrik och hans familj. Blir mysigt och komma ut till skogen! (:  Ha en bra helg!


why is the deadliest sin to love as i loved you?

Hallå på er! Förståeligt nog så blir min uppdatering väldigt låg idag, men jag tänkte att jag måste hälsa alla fina läsare God jul! Jag ska bara ta det lugnt och njuta idag, umgås och äta otrolig mat. Ni ska få se bilder på maten sen, antingen blir det ikväll eller så blir det imorron.

Men ha en fin jul allihopa!


if you'd be the one to cut me i'll bleed forever

Heeej! Emily är hemma igen, woho! Lugn och skön dag på jobbet och jag hann plugga med, så superb var det ju! Ska bli skönt att sova längre imorron, faktiskt. Och vet ni? Jag kommer få jobba extra där när jag har ledigt, hurra! Hurra! Hurra! Det ser jag verkligen fram emot.

Om en stund ska vi ha mysmiddag med hela familjen! Det var ett år ganska exakt senast. Okej, vi träffades ju faktiskt vid min student.. fast det blev ju inte riktigt samma sak då som vid jul. Det är detta jag älskar med julen, att få umgås med min familj och äta otrolig mat! Vi är ju snart spridda över halva världen, så det är inte ofta vi kan ses.

Ska plugga medans jag väntar på middagen tänkte jag. Sen ikväll så kommer Fredrik förbi med alla julklappar! Det ser jag fram emot. (: Och har jag tur så har jag lyckats övertala honom för att sova här tills imorron.. Förhoppningsvis. (:

would you do it with me, heal the scars and change the stars?

Hejhej! Nu har jag just kommit tillbaka från lunch. Rester från mammas gryta igår, mumms! Hann även plugga lite. Har bestämt mig för att läsa det som ska läsas, och sen skriva lite om det så jag kan komma ihåg det bättre. Så nu känner jag att jag till och med vet vad en fenotyp är och vad det betyder ;D Haha. Jaha, inte långt kvar tills lite ledighet nudå. Ringer nästan ingenting idag, ganska skönt. Vi har även fått godis, hade egentligen bestämt mig för att spara mig tills imorron.... meeeen lite gör ju inget ^-^

Nothing new annars. Dagen rullar på och jag ska fortsätta jobba/ plugga. Hörs lite senare igen då, så får ni ha en bra dag (:


i see all the young believers the target audience

Godmorgon! Är det någon som är lika trött som jag är idag? Hm, tror fasiken inte det x) Jag skulle kunna somna nu. Meen det går ju inte, är på jobbet redan. Tvivlar på att det kommer ringa så mycket idag, ganska skönt med en lugn dag såhär innan jul. Men då hinner jag läsa i Psykiatriboken också, perfect! Håller på och läser om gener, stammar etc. och man menar att det i grunden bara finns 15000 (har jag för mig att det var) stycken olika stammar i hela världen! Helt galet. Så det där med att "alla är släkt med alla" får ju liksom lite mer trovärdighet.

En positiv sak här nu är att de har bytt kaffemaskin så nu är kaffet faktiskt riktigt bra :D Hehe. Well well, have a good one!


i'm turning away now, before we begin

Godkväll! ..Väntar på systeryster och är supertrött. Blir nog en snabb dusch imorron bitti istället. Meen jag ska nog snart dra mig mot sängen och så, faktiskt. Eller, soffan :D Haha, jag ska få sova på den underbara skinnsoffan med en väldigt stor tv fem meter ifrån.. hehehe. Undrar hur mycket sömn jag kommer få under den kommande veckan? xD Fast jag vill läsa ikväll, så det blir Twilight för fulla muggar nu. En dag imorron bara, sen är det jul. Skitkonstigt, har ingen julkänsla alls. Kommer kännas skitkonstigt på fredag.. Men mysigt och otroligt gott! Vi äter anka med en massa tillbehör på Julafton (jag hatar svenskt julbord!), och det är såååå gott! Namnamnam :D

Menmen. Säger väl godnatt nu då, så hörs vi imorron när jag kommer till jobbet (:


my heart is stretching, itching from its length

Hejhej! Nu är jag hos mamma och pappa igen. Rolig dag har det varit, kul att komma tillbaka. Och absolut kul att få göra något. Men lika skönt är det att komma hem igen! Och ikväll kommer systeryster någon gång. Hoppas att det går bättre än för Christopher igår, stackarn! x) Men väldans mysigt att träffa Vickie igen (:

Snart ska vi äta middag också, är riktigt hungrig. Sen ska jag ta det lugnt och stilla hela kvällen, ta en lång dusch och sen avsluta dagen med Twilight! (:


hard work work, work work

Hallå! Nu sitter jag ensam och klar att jobba! Var inte alls mkt som hade ändrats sen sist, så inga problem här inte. (: Jobbar till 18 idag, och tack och lov ringer det inte alldeles för mycket så jag kan sätta mig och läsa på lite inför tentan vi ska ha i januari. Perfekt! Hihi, och jag sitter bredvid ett element :D Vaarmt och skönt ^-^

Jaja, jag ska fortsätta nu jag (: hörs lite senare ikväll! (:


i am opening myself to you

Heeej! Vilken jäkla dag det blev igår, låång som fasiken. Gick skitbra med presentationen! Faktiskt, jag tycker att vi skötte det superb :D Och sen åkte jag till Ljusdal på en gång nästan, och sen kom min morbror men det var så mycket strul med tågen så han åkte till Hudik istället, så åkte jag och pappa dit för att hämta honom. Försenat, ny tid. Försenat, ny tid. Så höll det på till elva xD Haha.

Jaja, men nu sitter jag på jobbet iaf! Kommer nog inte kunna uppdatera så mkt idag dock. Men ha en bra dag!


the red circle holds the only light

Godmorgon! Vilken dag jag har framför mig nu; börjar med en redovisning i skolan inför fyra andra grupper, sen ska jag åka den dryga resan till Ljusdal. Hurra! Och än så är jag inte nervös i alla fall, orkar inte vara nervös. Haha, men det kommer väl precis innan det är min tur att prata skulle jag tro. Äääh, kommer gå bra idag! Hoppas inte vi håller på till jättesent bara.

Jaja. Nu väntar macka och juice, sen ska jag göra mig klar att åka. Ha en bra dag! (:


i'm staring right trough

Godkväll! Myysig middag ikväll, vin fick vi och jättegod mat. Sen hade Fredrik köpt en mini-julgran också, hihi (: Nu sitter jag och gör klart det sista inför imorgon; skriver lite små stödord och så. Har bestämt mig för att jag ska packa ihop det jag ska ha med mig till Ljusdal imorgon, jag orkar inte göra det ikväll. Då hinner jag säga hejdå åt kissarna också. Jaja, ska bli skönt att börja jobba! Jag pallar verkligen inte sitta hemma så mycket som jag gör :P Ska försöka få till ett extrajobb där på nåt vis, pussla ihop nåt. Blir kalas!

Men nu ska jag dricka lite glögg och skriva klart det sista, sen sooova! (: Godnatt!


i've got it together and i'm stronger than ever

Hallå! Nu har jag varit dit, hem och slagit in en massa julklappar, inte min starka sida. Jättetrevligt på Birsta var det i alla fall och sista julkapparna är klara. Följde även med en kolsyrepatron till sodastreamen, yay! Hehe. Tog en paus nu för att vänta på att Fredrik kommer hem igen och gör middag, suuuperhungrig är Emily nu! Och sugen på typ pasta.. muuums.. med bacon :D Ännu mer mumms! Och efter det ska jag börja plugga fram till Top Model, är fast bestluten om att (var det där verkligen grammatiskt rätt?) att jag ska kunna allt om min del för redovisningen imorgon, så om nån av de där.. klasskamraterna.. säger nåt ska jag kunna ge svar på tal! Hehe. Hur som. Ska kika runt lite bloggar medans jag väntar.. Hörs senare! (:


if i was a ruler i would set you straight

Godmorgon! Puuh det verkar som om det ÄNTLIGEN slutat snöat! Det var väl på tiden det med kanske. Och nu har vi så mycket snö så egentligen behöver det inte snöa mer på resten av den här vintern. Idag ska jag (blev det fler? xD) med Sofia till Birsta, mysigt! Köpa sista julklapparna för i år. Men det blir nog runt tolv eller så, så nu kikar jag på tv och äter en välidg liten frukost (orkar inte fixa). Ska brygga lite kaffe också snart. Bra att kliva upp tidigare idag så jag inte är så jäkla trött imorgon! Haha, hörs lite senare. Ha en bra dag!


wreck the chain but no longer can i take the pain

..Hihi tänkte bara lite snabbt visa mina fina hörlurar innan jag sätter mig och äter munkar! (:




..och minns ni hur altanen såg ut i sommras? xD såhär ser den ut nu!



i'm dancing alot, i'm taking shots and i'm feeling fine

Hallå! ..Har just kommit hem från Birsta, handlat en del juklappar nu. Men hela scrapgrejjen har ju skitit sig totalt så det har jag lite panik över. Mamma, ring ikväll! Men annars har det varit mysigt. Hittade ett par hörlurar åt migsjälv med faktiskt. Jättefina, Hello Kitty, ni ska få se sen ^-^ Har varit på jakt efter länge nu och så hittade jag dem och så.. ja- så blev det dem! Hur som så ska jag sätta mig med pp:en nu och göra klart den. Hörs sen!


elastic love, ever lasting love such a spastic love

Hallå! ..Kunde inte fortsätta särskilt länge alls igår för Mitzi hade sönder mina papper >': Så nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Har jag tur kommer vi iväg till Birsta snart, men det tror jag inte. För jag måste få det gjort idag, annars hinner jag inte eftersom jag antagligen börjar jobba på onsdag. Buuh! Jag ville slå ihjäl henne. Men jag höll mig. Dumma dumma katt. Jaja. Är på ganska dåligt humör pga det idag. Menmen. Ska plugga sen och göra klart pp:en. Men nu ska jag dricka välbehövt kaffe.


for one so small you seem so strong

Hallå! Är i full gång med scrapbooken nu, kul är det. Tar sån tid bara xD Haha. Men det är mysigt, och jag har fått en massa idéer! Yaay. Tror nog att jag ska koka lite kaffe faktiskt, tror inte jag går och lägger mig än på ett tag i alla fall!


it's our last chance to get it right

Hallå! Har spelat en stund nu, men nu känner jag att det är time för Twilight läsning! Och kaffe, och choklad. En stund i alla fall. Sen kommer jag ju säkert somna skulle jag gissa på.. hehe. Undrar om det kommer någon bra film på tv ikväll? Hmm, ska nämligen göra scrapbook idag, får bli utan bilder eftersom jag inte köpt bläck till skrivaren ännu (ska göra det på måndag hoppas jag). Så ikväll känner jag mig pysslig :D Hehe. Hoppas det blir bra bara!


i was nowhere near ready when all it ended

Hallå! Sovit läänge idag.. fast inte riktigt såhär länge, men till strax efter tolv ^-^ Ehehe. Det behöver man ibland! Och jag kommer säkert slockna på soffan sen igen. Jaha. Lördag idag, Fredrik ska jobba. Jag ska börja med att dricka kaffe och sånt (superhungrig), sen ska jag spela lite och höja musikvolymen ganska fint. Ska försöka spela in en video med Mitzi när hon skriker, hon vill ha uppmärksamhet och när hon inte får det så skriker hon, men så fort man kommer i närheten börjar hon mest bara prata och rulla runt som en dåre. Hon rullar runt i en halvtimme om man stannar med henne så länge, sen reser hon lite på sig, fortsätter rulla runt. Helt galen katt xD

Jaja! Kaffe var det nu jah! Ooch fil och müsli, muums!


keep holdin' on when my brain's tickin' like a bomb

Godkväll! Är trött och har tråkigt, lyssnar på Mitzi's eviga högljudda jamande (skrikande), har glömt hur man gör en speciell grejj i PS som jag inte ens kan förklara.. Buuh! x) Har suttit i säkert en timme, men jag får fasiken inte till det. Funderar på om jag ska sätta mig och spela en stund. Vill gärna försöka vara vaken en stund till, för Fredrik slutar tolv och jag vill vara säker på att han inte dör i snöovädret när han kör hem. Ehehehe. Förövrigt är Gladiator sjukt bra!


i watched you fall without a choice

Hallå! Nu är jag hemma igen, hur hungrig som hellst! >: Väntar på att maten ska tina, tog min tänkta matlåda av resterna som blev av grytan. Meeen äter den nu istället, men det tar sån tid att tina den >: Buuh! Men jag kan ju säga att det inte är ett roligt väder att promenera i, eller det var inte lika farligt när jag gick hem som när jag gick dit. Mitt smink rann för glatta livet xD FAAIL! Höhö, men det var väldigt trevligt precis som vanligt :D Ikväll är jag ensam igen, ska nog läsa hela kvällen.. eller fram till 21 i alla fall då Gladiator kommer på trean. En av de bästa filmerna ever made!

Och gissa vilka som kommer till Metaltown? :D KOOOORN!! Ska bli så kul! Längtar verkligen. Efter jul ska jag boka stuga och förhoppningsvis kan jag köpa biljett snart också. Eller ja, det blir väl seeeen men. Ja, så bra det blir! :D

Nää äta nu, hörs sen!


you used to be like my twin and all thats been, was it all for nothing?

Godmorgon! Sitter och äter lite frukost nu, ska iväg till Karima sen och träffa tjejerna. Försöka bli klar med uppgiften. Blir supertrevligt! Något som däremot inte är lika trevligt är Mitzi som verkar vara klar till att para sig (x Hon jamar helt otroligt och är jättejollig hela tiden, humörsvängningar och så. Haha, helt otroligt vad högt hon kan låta om hon väl vill xD Tur att vi inte har en hankatt nu du ^-^

Men nu ska jag dricka kaffe och så innan jag ska börja göra mig lite klar att gå (: Hörs lite senare!


i am temperamental and i have imperfections and i am emotional

Hallå! .. Måste bara visa vem som följer mig på Twitter :D


you tell me the laughter is gone, and i'm ok with that

Hejhej! Hihi, gissa vad som var på Oprah idag? :D Hihi, Twilight karaktärerna ^-^ Jättekul var det, och de hade bjudit in en massa fans som var helt galna, haha (x Och lite lustigt så började jag läsa om Twilight igår kväll, den engelska. Sååå bra! :D Nu sitter jag och spelar en stund, ska vara ensam hela kvällen med kissarna. Senare i eftermiddag eller nåt ska jag fortsätta på pp:en, tänkte dra ut på allt så mycket som möjligt så jag inte håller på att dö ikväll av tristess (x Vore ju typiskt mig!



i've been fighting all my life

Godmorgon! Idag blir jag bara hemma, ska kika på lite serier nu en stund och sen ska jag fortsätta med pp:en som jag började med igår. Kom en bit, blir nog ganska bra faktiskt! En av grejjerna vi har med är ett litet klipp med en människa som är schizofren, vi tänkte ta från John Nash men hittade inget riktigt bra, så det kanske blir det här istället.



Helt otroligt!

all i longed was under your step

Hejhej! Hann med nästan en tretimmars powernap, godmiddag hos Tobbe med Lena, någon Christian och Fredrik. Så nu sitter jag och ska göra powerpointpresentationen, kuul! :D Även fast att jag idag kan konstatera att jag aldrig kommer jobba med grafisk design så var det nog det roligaste jag kunnat gjort i utbildningsväg. (Sen att skolan i övrigt varit det bästa jag varit med om överhuvudtaget är väl en annan femma.) Alla har en kreativ sida, och jag fastnade för foto/ grafik, så att ha hållt på med sin hobby i tre år, och dessutom fått ett gymnasieintyg på det, är ju fantastiskt! Så nu att få göra något som jag tycker är jättekul för en uppgift som är en del av en utbildning till mitt drömyrke, det är ju ännu bättre. Eller låter allt bara flummigt nu?  xD Haha, hur som. Nu - jag - dator - musik - Indesign - powerpoint = <3!


i'll rise from the ashes and remains

Hallå! Har kommit hem från Karima nu, var jättetrevligt och vi kom en bra bit på vägen! Ikväll ska jag äntligen få göra lite grafiskt igen :D Haha, vi ska göra en powerpoint så då tänkte jag skissa lite på den ikväll. Blir hur bra som hellst jö!

Dock så börjar jag få en allvarlig ångest över allt med julen nu.. hade verkligen hoppats att slippa det i år, men nej då. Alltid är det nåt!


i exist through my need, to self oblige

Godmorgon! Haha, jag somnade med smink och allt igår, sög ganska hårt imorse när jag vaknade xD Me fick lite sovmorgon idag, ska träffa tjejerna vid elva. Vi ska gå igenom resultatet av vad vi hittills skrivit och försöka börja på planera presentationen vi ska ha. Men nu sitter jag och äter frukost och ska dricka kaffe och göra mig klar snart (:


Hörs sen!


i never thought that i would fall to pieces, the way that i am tonight

Godkväll! Vilken eftermiddag, alltså! ALLT som kunnat gå fel har gått fel känns det som, haha orkar inte gå in på detaljerna, men skulle väl kanske varit hemma strax innan fyra men den hann bli fem innan vi kom hem. Men mysigt var det ändå, haha. Och nu har vi just ätit en riktigt god middag, Fredrik gjorde sin fantastiska gryta och så fick vi vin till. Ett jättegott vin som jag fick när jag fyllde arton av Dennis (:

Nu måste jag verkligen sätta mig och skriva klart min del annars får de väl fnatt på mig ;D



have you ever felt like i feel? wounded and never got a chance to heal

Hallå! Hemma igen, sviiinkallt ute!! :O Inte okej! Tjockstrumpbyxor, extra strumpor, linne, huvtröja som är fleecad inuti! Jacka och vantar, men ändå; äckligt kallt. Hemskt. Men det var ganska snabbt på skolan, ska fortsätta plugga sen om en stund. Så blir det kalas sen! Känner att jag måste äta lite nu bara, är hungrig. Och lite kaffe. <:

Ehehe. Jaja, hörs lite senare igen då! (:


this weight will hold me down, how cold is the sun?

Godmorgon! Gick faktiskt förvånansvärt bra att kliva upp imorse (tack och lov). Och det känns jättebra att kliva upp tidigt, gå till skolan och träffa tjejerna! Har handledning, och efter det ska vi nog försöka skriva klart arbetet skulle jag tro. Hoppas inte dagen blir alldeles för lång bara, för Fredriks mor kommer idag och ska hälsa på. Men om inte annat finns ju hela kvällen! (:

Nu; Nyheter och frukost, sen; fixa håret, packa väskan, göra kaffe och åka! Ha en bra dag!


oh how i miss the feeling when we touch, just like a papercut

Hallå! Har kommit lite frammåt med plugget iaf, ska fortsätta lite efter Top Model som just nu har fulla uppmärksamheten! Plus godis.. och julmust! ;D Sen ska jag kika på ett till program som jag inte minns vad heter.. xD Haha, whatevah. Ska till skolan imorron, tidigt tidigt! Ska bli kul (:

Ha en bra kväll!


by blood and by me, and i fall when you leave

Hallå! ..Går inte sådär superbra med pluggandet, första gången jag försökte somnade jag x) Nu gör jag ett nytt försök, har lyckats skriva lite lite grann. Om jag så ska sitta uppe hela natten så ska det gå :D Haha. Men jag hoppas att det blir klart om en stund, skulle nog behöva en promenad sen. Var några dagar sen jag var ute nu.. Höhö. Jaja. Brygga lite kaffe nu så kör vi!


time, everyone is looking for a way to rewind

Godmorgon! Hihi, blev väckt med frukost på sängen idag. ^-^ Inte helt fel, plus att jag kom upp i vettig tid! Och det är visst Lucia idag, och detta är nog första året som jag inte kommer få se nåt tåg, känns jättekonstigt! Höhö, det gör inte så mycket men det är lite skumt liksom. Idag ska jag plugga, jäklar anamma ;D Försöka skriva så mycket som möjligt sen så blir det kalas. Men ska nog börja med lite kaffe och så.. (:

Have a good one!


and hell was so cold all the vases are so broken and the roses tear our hands all open, mother Mary miscarry but we pray just like insects and the world is so ugly now



- Marilyn Manson, Great big white world

from my heart, won't you be heartless, here with me

Hallå! Har pewpew:at en stund nu.. blir kanske en liten stund till, sen ska jag sätta mig och plugga lite. Vi delar upp arbetet lite eftersom det är ett ganska stort arbete, och jag tänkte att jag skulle kika lite på behandlingsmetoder vid psykoser. Blir kul! De flesta böcker till den här kursen är ju faktiskt riktigt bra så det är kul att läsa dem. De är så nya också så de är helt uppdaterade och så, mer trovärdiga! :D Hehe. Jaja, vi hörs väl lite senare!


tell me when you hear me falling, there's a possibility it wouldn't show

Godmorgon.. Eller nåt sånt. Har just lyckats kliva upp, men jag skulle nog kunna sova nån timme till.. -.-' Suger stenhårt. Filmen var ganska okej igår, ganska mycket som var lika; musiken bland annat, Muse, Lykke Li, Manson etc. Och det var liksom typ samma fast gjort jäkligt humoristiskt. Höhö, nog en film jag kan se igen!

Nu ska jag försöka vakna lite och kika runt på bloggar och så.. sen en kanna kaffe, tack!

a little bit of hate can make it war, but a lot of love ain't enough

Godkväll! Ska just sätta mig och kika på film; Vampire Sucks. Har höga förväntningar på den så den ska fasiken vara bra! ;D Med lite godis, iskallt vatten, Fredrik och kissemissarna kan det inte slå helt fel. Och efter filmen ska jag ta en lång dusch och fixa naglarna! :D


you light me up when i'm down

Hejhej! Har spelat en stund medans Fredrik har städat.. Fair enough :D Ska snart äta lite mat, magen kurrar hejvillt. Och senare blir det en massa mys med en ofantlig mängd lösgodis :D Haha, det finns typ två kilo eller nåt.. var erbjudande på Lidl ^-^ Gott gott! Hoppas på en bra film till (:

Ha en bra lördag!


all glory to the one in existance

Hallå! Sovit klart nu, men jag skulle nog ha kunnat sovit en stund till.. Galet trött idag. Men det var kul igår, vet inte riktigt vad som hände men det slutade med att jag servade banden med mat och stod i baren och sånt. Haha, men det var kul! Tycker alltid att det är kul att jobba. Inte särskilt nöjd med bilderna dock.. vill ha en ny kamera.. Jag älskar min kamera, men jag vet inte om det är för att den börjar bli sliten, men det spelar ingen roll hur lång slutartid jag har eller hur lågt ISOtal jag har så blir bilderna ändå jättemörka... BUUH!

Men nu ska jag äta frukost! :D

Bulldog Mack



Billion Dollar Babies

cut her head from her goddamn shoulder

Hallå! Nu sitter jag på Brandgaraget i Hudik, hade inte tänkt att åka hit men kände att jag var grymt sugen på att fota ikväll. Så det ska jag göra, fota Billion Dollar Babies. Kul! Var jättekul att träffa tjejerna idag, mysigt och en massa skratt. Lovely! Kom fram till en del grejjer med arbetet, kalas! 

Och jag ringde högstadiet imorse och de ska skicka mina papper hem till mig i Sundsvall. Tanten som jag pratade med ba "behöver du dem nu?" Jag: "Ja, jag vill ha dem så fort som möjligt" hon: "Ja, men behöver du dem till nåt speciellt? Vi har ganska mycket att göra nu innan jul" Jag (blåljuger) "Ja, jag behöver dem till min praktik med universitetet som börjar efter jul för de vill ha tidigare papper" hahaha vilken lögn xD Men hon tog adress och allt så har jag dem inte om två veckor ska jag ringa igen. 

Nu blir det en skvätt kaffe i alla fall, läsa lite bloggar och så! (: Have a good one!

push everyday, force everything

Godmorgon! Åkte till Hudik igår, därför den dåliga uppdateringen. Men det var jättetrevligt hela dagen, jättekul att träffa Erika igen! Det behövdes verkligen (: ..Vilket påminner mig om att jag ska ringa till mitt gamla högstadie och kräva mina papper därifrån. Vill se vad det står, och beroende på vad det står så kommer det bli konsekvenser! Är fast besluten om att jag vill ha ett riktigt avslut därifrån, så jag kan glömma allt och gå vidare.

Nu kikar jag på nyheterna, ska träffa tjejerna lite senare och börja med gruppuppgiften. Men så fort det är klart ska jag ringa innan jag börjar göra mig klar (: Hörs lite senare!


i have screamed until my veins collapsed

Hallå! Haha, har sovit nästan elva timmar men ändå så kunde jag nästan inte kliva upp. Fattar inte varför jag är så trött hela tiden! Jag måste ju ha ett underskott av vitaminer eller nåt sånt. Galet är det i alla fall. Jaja, idag ska jag åka till Hudik sen med Fredrik, och hoppas på en liten fika med Erika då, det var väldans längesen nu! Tror nästan det var i sommras va? :S Så om det blir av så ska det bli jättetrevligt! (:

Ska äta frukost nu snart... så fort jag orkar kliva upp från stolen, haha. Hittade förresten en bild på när jag och Caisa var och kollade på Slipknot första gången, från 2008. Innan han gick och dog, tack och lov!



i never saw it coming

..Är sjukt trött men ändå för trött för att ens orka gå och lägga mig...

i know every apple here ain't bad, but i found a worm in every single one

Hallå! Dagen flyter på.. har mest bara spelat.. och det är så kuuul med det nya :D Hihi. Ska snart äta lite mat, är riktigt hungrig. Fredrik är och handlar så så fort han kommer ska jag äta frukt! Mumms. Men det känns som om hela dagen är borta typ, fast klockan bara är halv fyra.. hatar att det blir mörkt så tidigt >: Men det är ändå mysigt när det är mört, tända ljus och så. (: Och té såklart! Och en bra bok under en varm filt :D Guld. Det blir nog min kväll skulle jag tro! (:

Ha det så bra! (:

my heart got lost on the way to my head

Godmorgon! Jag och Neija hade en ritkig mysstund innan jag klev upp, hon kom och kurrade superhögt och la sig med huvudet på min hals. Supermysigt! Sen ändrade hon lite ställning och så, men fortfarande så nära som möjligt. (': Helt okej att vakna så! Och visst är det onsdag idag va? Lost track of time känns det som x) Menmen! Idag ska jag i alla fall sätta mig och läsa om psykoser, spännande. Har fått en del föreläsningar om det också, riktigt intressant. Ska bli kul att göra en gruppuppgift om det! (:

Men nu ska jag kika runt på lite bloggar och sen ska jag brygga kaffe ^-^ Have a good one!

the best thing that you never had

Godkväll! Är riktigt riktigt trött nu, ska nog snart dra mig mot sängen.. Eller det verkade som om jag kanske skulle få låna datorn och spela en liten stund ^-^ Men sen ska jag sova. Har varit nära att somna sittandes i typ tre timmar x) Haha. Jaja, jag är ju ledig imorron med. Läsa lite skolböcker, förbereda inför gruppuppgiften. Vi ska göra en rapport om psykoser och sen ska vi ha en ganska stor redovisningen på det den 21 december. Blir riktigt skojj, är astaggad :D Men ja... Just det. Sova var det ja. Snart. :D Ehehehe.



Neija är väl bland det bästa, gosigaste, gulligaste, snällaste och busigaste som jag har varit med om! Underbara lilla myskatt. Hon ska jämt vara med och mysas, oavsett vad och när hon vill leka så kommer hon springandes med leksaken. Och hon är så gullig när hon ska jama, för hon kan verkligen inte jama! Det kommer inget ljud, men det syns och hörs att hon tar i allt vad hon är värd. x') Hihi, hon och Mitzi är så underbara!


they'll try to push drug that keep us all dumbed down

Hallå! Nu är jag hemma efter en mysig dag med Emmelie och Sofia. Hittade lite grejjer som kan vara fina julklappar, så nu väntar jag bara på att få mina pengar (: Var ganska mycket folk där för att vara en tisdag, men jaja. Det var trevligt i alla fall! ..Och välbehövt :D

Och spelet är införskaffat, haha ganska fail att vi köpte två av spelen (man måste köpa ett eget för att kunna uppgradera) billigare än Dennis köpte sitt xD *In yo' face!* Och jag längtar till att få uppgradera mitt konto och börja ^-^ Snaart blir det middag.. sen.. titta på när Fredrik spelar? (x Ja, jag har jättemycket att göra xD


the weight of days on me, i am done

Hallå! Nu är jag nog faktiskt klar med rapporten. Tror inte det blir mycket bättre nu. Hoppas hoppas hoppas att det räcker bara! Suger stenhårt att det tar nästan tre veckor innan man får tillbaka betygen.. Jaja. Whatevah! Fredrik har varit och köpt spelen nu, woo! Fick tydligen stå i kö i 45 minuter xD Fail! Men lätt värt det ^^

Nu ska jag och Sofia nog snart, eller ja.. snart och snart, men om en stund iaf :D ..ja, åka till Birsta (: Myyspyys! :D Hihi. Så.. hörs vi senare igen då! (:


take me, free me, see through to the core of me

Godmorgon! Har just sminkat mig och duschat, ska snart göra lite frukost och kaffe. Ska åka så jag är på skolan någonstans runt halv tio, blir bra det! Har inte kollat på min rapport nu i en vecka, och jag har fått lite tips av Emmelie, så nu borde det kunna bli riktigt bra med lite finslip. Det är  klart, jag har aldrig en aning om jag får E eller inte, men vafan. Men i alla fall så att det känns som om den blir bra!

Fredrik ska åka på elgiganten så fort de öppnar för att köpa Cataclysm. Hihi niiice :D Hade tänkt att vänta tills jag är säker på att det finns pengar till det, men idag kostar det bara 149 kronor där.. Och från och med imorron 249. Så då känner jag att jag lika bra kan köpa det idag! Men jaja. Kan ju säga att min budget sprack ganska snabbt när jag inte fick pengar som jag skulle.. Fast snart är det tillbaka på plus sidan som det verkar. Ääh palla prata pengar. Haha xD

Ska äta lite nu! (: Hörs sen!


in my dreams, will you give your love to me

..En fin webcam bild får bli dagens godnatt! (: Ska lägga mig och försöka sova så jag kan kliva upp tidigt imorron (: Cya tomorrow!


i've become so numb, i can't feel you there

..Godkväll! Längtar till imorron när jag ska på skolan, ha en anledning att kliva upp tidigt och göra något som betyder nåt. När jag är ledig så typ stannar min hjärna, jag blir såhär.. jamen numb helt enkelt. Det liksom händer inget i hjärnan, jag har ingen anledning att använda den. Låter jag dum nu kanske? xD Höhö. Ääh whatevah. Har ätit lite middag nu iaf och ska.. ja inte göra nånting förrän Top Model antar jag. Kul liv <:

Höhö. Trevlig kväll!


so alone, i'm cutting here

Hejhej! (: Blir skola imorron istället, ska med Sofia då och så ska vi åka med Emmelie till Birsta :D Yaay! Ehehe. Spelat en stund nu, ska snart dricka kaffe och äta en kaka med Fredrik :D Mumms. Sen vette fan alltså. Kanske läsa lite.. Nu har jag ju tid att läsa lite "vanliga" böcker. Hm. Eller kika på Vampire Diaries ^-^

Vad gör man egentligen när man är ledig en måndag? :S


some search, never finding a way, before long they waste away

Godmorgon! .. Har sovit riktigt dåligt inatt, vaknat flera gånger. Bland annat en gång för att Neija såg ut som om hon höll på att spy, men det gjorde hon inte som tur va. Jag hade tänkt att jag skulle ta mig ner till skolan en stund och finslipa lite på rapporten och skicka in den, men Sofia kanske skulle dit imorron som det verkade och i så fall gör jag det imorron. Annars går jag dit senare.

Jaha. Måndag idag då, Cataclysm till Wow släpps idag. Jag vill ha. Funderar starkt på om jag ska ge mig en för tidig julklapp till veckan... Av någon anledning är det jättebilligt på Elgiganten. Så vi får se. Hur som helst. Jag ska kika på tv en stund, fixa lite kaffe. Ha en bra måndag! (:


Deathwing som har förstört hela världen


if god crossed us we'd take all his money and burn his house down

..Vissa säger att man inte ska tröstäta, jag säger SCREW YOU!



i was never good enough

Hallå! Någon som har lika tråkigt som jag har det? Tycker att det är så värdelöst att bara vara hemma hela tiden, jag vill jobba, tjäna pengar, plugga som en dåre, vafan som hellst. Ett jobb vore nog det ultimata men det är fan omöjligt att få ett jobb så den tanken kan man ju släppa i några år framåt. Det går fan inte ens att få ett jobb på pressbyrån liksom. Tur att jag ska jobba över julen i alla fall i Ljusdal, men på grund av att det nästan är omöjligt att få fram information om hur schemat ser ut om två veckor vet jag fortfarande inte när jag kan börja/ sluta. Suger också ganska hårt. Ja, jag är pessimistisk idag.

Whatever.

i know better, couse you said forever

Godmorgon! ..Gaaanska jättevärdelöst var ju vad det var igår. Eller det var ju bra innan vi kom dit, när vi var på Invito och när vi kom hem. Men på Pipeline var det inte direkt något för mig. Vi gick efter tre låtar, haha. Gick hem och kollade på How to train your dragon, och den var sååå bra :D Hehe. Så slutsatsen är nu denna: Bara Pipeline i framtiden om det kommer ett stoort band.

Nu ska jag fixa lite frukost och dricka kaffe.. Så får vi se om jag ska spela eller vad jag ska göra? (:


if it's not what you're made of, you're not what i'm looking for

Hallå! Nu sitter jag och dricker lite vin, de andra sitter också och dricker vin i och för sig, och snart är det väl dax att börja bege sig neråt stan. Kan inte bestämma mig om jag ska ta ett par högklackade eller om jag ska köra på vinterskorna. Dilemma! Hellst vill jag ta högklackat, men vettefan hur smart det är.... Fast det är klart, inte kul att vara smart varje dag. ^-^ Höhö. Hur som ska det bli kul att komma ut och träffa människor, göra något! Känns som en evighet sen (vilket det i och för sig inte var eftersom jag träffat tjejerna under veckan, men ändå). Men ni får ha en bra lördag, kanske hörs inatt annars blir det imorron! (:


we can dance, we can buggie all night

Hejhej! (: Har typ inte gjort någonting alls idag, spelat, kollat på tv etc. Ska snart börja göra mig klar för Pipeline, ska dit sen ikväll och kolla på Loke. Ingen aning om vad det är men blir säkert bra. Vet inte vad jag ska klä på mig dock, känns inte som ett ställe att använda klänningen som jag köpte..... Ääh, får se vad det blir. Måste äta lite middag med. Pasta och köttbullar, yay. Längtar tills på måndag när jag får pengar så jag kan handla lite mat xD Höhö.

Jaja. Hörs lite senare (:


do you think it's alright, when you hit me to the ground?

Godmorgon.. eller nåt åt det hållet iaf! Kom hem igår runt kanske halv två eller nåt, men vi gick inte och la oss förrän typ strax innan tre, så jag känner att jag nästan är lite ursäktad för att jag just klivit upp. :D Skulle definitivt kunna sova någon timme till, men det gåår ju inte. Kaffet är klart, nu ska jag försöka äta lite frukost. Så får vi väl se vad det blir sen då! Spela lite en stund kanske? Tills hjärnan vaknar riktigt x)


watching you heal is like watching a paint dry

Jag blev knäpp av att sitta hemma så jag åkte till Hudik. Mys med Fredrik, Andreas och Anna-Lena, löser korsord, äter godis och dricker kaffe. Lite bättre än en misslyckad kväll i Sundsvall. Åker hem om en timme igen ungefär, och då följer Andreas med. Blir bra det. Så spar vi vinet tills imorron istället, det som jag tänkte ha ikväll.

Jaja. Kvällen blev ju räddad i alla fall!


in this star i can mend my ways


i say it, you're full of shit

..och det blev inställt. Ledsen? Ja. Besviken? Ja. Arg? Ja. Förvånad? Nej. Det är alltid samma sak, och jag orkar inte det längre. Jag orkar inte vara den 'som alltid finns där' som folk kör med. Även om det kanske är oavsiktligt så är det så det blir, för det är alltid samma sak. Guess what? Jag kommer inte finnas där nästa gång.


gonna get you with my electronic, supersonic rocket

Godmorgon! Idag är det freeeedag, wii! Längtar tills att Caisa kommer sen :D Innan dess ska jag försöka diska och så. Blir kuuul!

Nu kikar jag på Days of our Lives, men jag känner att det är dax att äta och dricka kaffe i alla fall. Kaffe kaffe kaffe, you know. xD


i'm asking you to take me just the way that i am

Godkväll! Hihi, har just duschat i en och en halv timme. Ganska jätteskönt kan jag ju meddela :D Och ganska fint tidsfördriv. Men jag är sjukt hungrig nu, så jag ska ta och göra lite gröt och sen ska jag kika vidare på Vampire Diaries, helt underbart är det! Tack och lov för watch-series.com <3

Om inte annat så kan ni ju ta och lyssna på Christina Aguileras senaste, Bionic. Tyckte inte så mycket om det i början (vilket är sjukt med tanke på att Christina är bland de bästa jag vet), men nu tycker jag mer och mer om det. Faktiskt! ..Ha en fortsatt bra kväll! (:


i cry, when angels deserves to die

Hejhej! Nu har Emmelie just gått igen, har varit jättemysigt! Massa kaffe och prat om allt mellan himmel och jord, i princip :D Guld! Nu är jag ensam igen, tills Fredrik kommer hem sent ikväll någon gång... Undrar vad jag ska göra då? Jooo, kolla på säsong två av Vampire Diaries ^-^ Men nu sitter jag vid datorn och diggar System of a down, de är klara för Metaltown i Juni......!! Har sett jäkligt många band, flera har jag sett mer än en gång, men SOAD har jag faktiskt inte sett. Måste åka!!

..Och mamma; jag önskar mig skolböcker i julklapp! (du vet det där vi snacka om att om vi ändå ska köpa julklappar..) ;D

Ehehe. Ja, lite wow en stund? Jupp. Kulkul!


with the warmth of your arms you saved me

Hallå! Nu kommer nog Emmelie snart, men jag tänkte bara uppdatera med att visa dagens chokladmotiv på kalendern ^-^ Så gulligt :D



i got trouble trouble trouble, always knockin' at my door

God kväll! (: Ska strax gå och lägga mig, ska försöka kliva upp runt nio imorron, får besök av finaste Emmelie imorron :D Blir jättemysigt ^-^ Men innan jag lägger mig så ska jag äta en clemtentin i alla fall. Magen kurrar igen, igen igen. :D Höhö. God natt!


lavender cloud, nothing matters here

Hallå hallå! Lussebullarna blev ju jättegoda i alla fall :D Fast jag hade velat haft russin, men det gick bra utan också, blev inte så många dock :S Har även kikat på "The sorcerer's apprentice", riktigt bra film :D Den rekommenderar jag ^-^ Nu börjar det snart bli dax för middag.. undrar vad det bli idag då? Whatevah. Ska faktiskt sätta mig och spela en stund tror jag ;D Hörs lite senare!


hold me, like you held on to life

Hejhej! Hihi, har öppnat min fina Hello Kitty kalender nu, och det är ju så söööött :D Kissemiss på chokladen och motiv inuti i själva kalendern ^-^ Tyvärr är det nåt fel nuför tiden med min kamera så ibland är det omöjligt att få fokus så bilden är ganska suddig, men whatehell. :D Nu ska vi snart börja baka lussebullar, muums :D



suicide of love took away all that matters

Hallå! ..Ni vill inte veta när jag vaknade idag, alltså. Jag fattar inte, verkar som om jag verkligen behövde sömn, fast jag känner att jag fortfarande skulle kunna sova (x Haha, whatever. Är ledig idag med, ska öppna min Hello Kitty kalender sen :D Och baka lussebullar ^-^ Men jag ska fasiken börja med... brunch blir det väl kanske? Och kaffe. (: Ha en bra onsdag!


RSS 2.0