how cold is the flame of our uncompromising future?

Hallå! Nyduschad och nyäten ;D Så skönt med en varm lång dusch. Guld värt! Har varit en ganska tråkig dag ändå, läste en stund och boken är väldigt bra faktiskt. Ska lägga mig och läsa den sen ikväll, när det är sovadax. Men projektorn och wow är ganska populärt idag, och jag är ganska populär hos Neija idag. Hon kommer och gosas hela tiden, stryker sig efter armarna och benen och ska klättra upp på axlarna. Mysigt. :D Hihi.

Ääh, kika vidare på projektorn och dricka kaffe. ^^



in the space, the stars are no nearer

Hallå! Jaa, har spelat en stund nu. Druckit kaffe. Ätit pepparkakor. Nu tänkte jag sätta mig och läsa lite i boken "Relationer som hjälper". Började lite smått igår, och den verkar väldigt bra. Istället för att det står om att all vård ska byggas på enbart vetenskap, så skriver de att man måste ta vara på vad patienter som blivit friska, säger ha hjälpt dem. Och det tycker jag låter ganska vettigt. Sen lite senare ska jag ta mig ut på en till promenad, var faktiskt ut igårkväll (pluspoäng), men idag är det så fint väder så jag vill ut igen. :D Kanske att kameran följer med.. fast vafan, det kommer ju bli mörkt snart så jag kanske inte hinner :o Värdelöst med vintertid. -.-'

Hur som, läsa var det. Hörs senare!



rush through the rusted veins

Godmorgon!.. eller vad det nu är. Har just ätit frukost och ska till att dricka kaffe. Är det inatt, eller var det inatt som klockan ska ställas tillbaka? Mitt alarm ringde halv tio, vilket var typ en timme sen då jag har donat med kissarna, gjort kaffe och allt sånt där, men nu när jag tittar på klockan på datorn är den tjugo i tio... Fan vad skumt. Aja, det visar sig väl :D Och söndag är det, vafan ska man hitta på idag då? Börja läsa lite i en av böckerna till nästa kurs? Har redan en som jag köpt begagnad, sen är det bibeln också som är med i den här kursen också; Psykiatri boken. I januari har vi första tentan, 31 kapitel i Psykiatriboken ska tenteras.... Blir kul det!


ÄÄh, jag ska sätta mig och spela lite med en kopp kaffe. ^^ Hörs sen!

no more deception

Godkväll! Haha, har inte blivit någon promenad för jag somnade (x Men det ska snart bli! Känner att det vore superskönt med en promenad, men det blir väl kanske en sen kvällspromenad istället. Hade varit kul att gå på halloweenfest, men jaja. Nu är projektorn uppe, och förtillfället spelar Fredrik wow så det är ganska kul :D Ska kika vidare på det jag nu... happy halloween!


the neverending dream

Hejhej! Har kollat på Skönheten och odjuret nu, den är ju så myysig :'D Nostalgi liksom. ^^ Till det fanns det gott kaffe och pepparkakor, mumma. Nu har jag just beställt böcker till nästa kurs, som börjar den 8:e november, då är det Medicinsk Vetenskap. Ska bli kul! Den här sträcker sig till januari också, så det blir lite mer tid att andas och verkligen lära sig.

Nu är det dock dax för en till kopp kaffe, sen tror jag nästan att jag ska klä på mig och ta en promenix. Det är ju inte för kallt, regnar inte, snöar tack och lov fortfarande inte, så ja. Liksom why not :D

Hörs lite senare!


and i'm free, free falling

Hallå! Vilken kaos det blev igår, haha. Skulle till psykologen i Hudik, och jag trodde att det var klockan tre, men det var redan klockan elva igår morse. Så var tvungen att kliva upp och stressa iväg, typ- däärför jag inte skrivit nåt :D Och veeeet ni dååå?! :D Min (f.d) psykolog bedömde att jag är tillräckligt bra för att inte behöva fortsatt psykologkontakt! Haha, kan ni fatta? :D Knappt att jag kan alltså! Har träffat psykologer hit och dit, en period en gång i veckan, i fyra år! Känns så sjukt bra! :D Så nu har jag bara läkarkontakt, men så länge jag äter medicin måste jag ju ha det. Ingen dietist behövs heller längre! Känns som om det här blir jättebra! :D

Och det verkar inte bli något halloweenparty ikväll, så det blir filmkväll med projektorn istället. (: Men nu är det kaffe som står på tur!


we could be the envy of the kings and queens

..Gah! Är jätteirriterad just nu, kollar nämligen på Debatt på 1:an. Det är om att läkare vägrar göra abort, för att de tycker att det är fel. Jag blir verkligen arg när jag hör en av dem som är där och pratar, han säger rent ut att hans personliga värderingar måste få komma före det lagen säger. Om han tycker att det är jättefel med abort, så kommer han vägra kvinnan abort. EN LÄKARE KAN INTE NEKA EN KVINNA VÅRD PGA PERSONLIGA ÅSIKTER. Det står i Hälso och sjukvårdslagen, ffs. En läkare kan alltid säga vad han tycker, men valet står hos patienten. Palla att Sverige har sjunkit så lågt att man börjar vägra abort.


Nää, arg jag blir.

these streets are cracked and all the trees have died

Hallå! Har just kollat på Twilight, hihi. Igen. :D Men den är ju fortfarande lika bra. Funderar på vad jag ska göra för mat idag.. fruktsallad och macka? Låter ju ganska gott, faktiskt. Palla laga något, liksom. Är ju bara jag ikväll. Äh, får se vad det blir. Ska göra lite kaffe nu, sen ska jag spela igen. Tills klockan nio, då ska jag kika på Inferno, ikväll handlar det om en tjej med sådan ångest att hon alltid har ett rakblad med sig för att känna sig säker. Kan ju bara säga att jag är glad att det inte är jag längre, och jag hoppas verkligen att jag en dag kommer kunna hjälpa någon annan att bli fri från sån ångest. Hur som hellst, klockan nio ikväll på Kunskapskanalen!


a place of hope and no pain, perfect skies with no rain

Hejhej! Spela spela spela/ gosa med kissarna/ dricka kaffe/ gå runt i lägenheten och vara rastlös. :D Låter bra det va? :D Och dessutom är det snart slut på kaffepulver. Räcker nog idag, men imorron måste jag gå och köpa. Jepp jepp. Och idag är det torsdag va? Kommer Inferno ikväll på Kunskapskanalen. Måste ses!

Mitzi är så fin. <3




Och Neija är så otroligt söt. <3


remembering too well the hell i felt when i was running out of faith

Godmorgon! Mitzi är verkligen bortskämd, alltså. Måste sluta ge henne det hon vill ha, tror jag! Hon kom och gosade jättemycket när jag klivit upp och då vet hon att hon ska få mat, så jag fixade mat och sånt, gjorde ren skålen, nytt vatten, skär till och med maten i bitar så att det inte ska vara så stora bitar åt henne. När jag ställer ner matskålen åt henne kurrar hon jättemycket, tills hon luktar på maten och ser vad det är i. Då tittar hon på mig, går och kollar i Neijas matskål (som äter allt), och det var ju samma sak. Då går hon därifrån, antagligen skithungrig. FYI så var det Whiskas kött i gelé eller nåt sånt där, som hon åt för några dagar sen. Men idag passade det inte. :D Hihi, de är så söta, tycker det är lite roligt att det finns sån personlighet i dem.

Men. Nu ska jag sätta mig och spela lite wow som underhållning, hörs senare!

someone call the doctor couse i've lost my mind

..Jag har fortfarande ganska tråkigt. Ska nog göra mig klar för sängen och kolla på typ, Twilight eller nåt. Eller Family Guy. Sovmorgon imorron. Sweet :D Äääh, nu ger jag mig för idag. Slut på energi nu tror jag. Hörs imorron!


i hate today, no love for tomorrow

Hejhej! ..uttråkad till tusen! Hade det varit att jag skulle till skolan imorron hade det nog inte varit något problem, då hade jag tyckt att en ledig kväll varit guld, men nu är jag fan ledig en vecka till. Trååk! (x Och vädret är skit ute, så en lång promenad blir det inte tal om. Funderar på om jag ska ta mig på halloween festen på kårhuset på lördag, men då krävs det att någon annan än mig är sugen på att klä ut sig och gå dit <: Jag är skitsugen, haha :D Gratis inträde om man är utklädd, så vafan ^^ Skulle fan vara så bra att jag inte ens behöver köpa någon utklädnad, har ju en massa tok-kläder sen jag var.. ja vad såg jag ut som? Hårdrockare? Emo? Gothare? Ingen aning. (Hårdrockare är jag in i hjärtat, men det syns nog inte lika tydligt idag som förr.) Skulle ju vara kul! (:

Äääh, måste hitta på nåt :D


in my dreams of paper flower, and candyclouds of lullaby

Hejhej! Nu är jag klar, har skickat in rapporten och kommit hem igen. Blev snuskigt irriterad i alla fall, för jag var nääästan klar med referenslistan, men då kom det en lärare och körde ut oss för att en klass skulle ha lektion. Fast inte ens hela rummet blev fyllt. Så jag fick sätta mig på bibblan och göra klart, lagomt irriterande. Men nu är det gjort. Det enda jag ska göra nu, fram till torsdag (eller om det var fredag..) nästa vecka är att jag ska läsa en av klasskompisarnas rapporter, som vi sedan ska opponera mot. Så några andra från min klass ska göra samma sak mot min. Blir läskigt, men ändå kul!

Hade gärna haft ett extrajobb nu, för då hade jag kunnat tjäna lite pengar fram tills dess.. Menmen. Undrar vad jag ska göra nurå? Beställa böcker till nästa kurs måste jag göra. Men det jag ska göra nu är.. ingenting! Tänker slappa hela kvällen så får jag se vad jag gör imorron (:


Hörs lite senare!


you and i are underdosed and we're ready to fall

Hallå! Nu så, en stund senare än jag tänkt, är jag klar och redo att ge mig ner på skolan. Tror jag har lyckats ganska bra med dissukusionen, måste bara snygga till avslutet lite. Blir nog bra det här, får jag ett E är jag överlycklig! Hade tänkt ta med mig termosen, men tror fasiken jag skippar det idag. Får bli att köpa en kopp kaffe när jag kommer fram. Och idag har jag lila på mig, lila tröja och lila naglar; för att stödja HBT- ungdomar. Något alla borde göra!



"we're quitters and we're sober our confessions will be televised"

Godmorgon! Sovit som en stock inatt, skönt! Jättepigg när jag vaknade, eller är fortfarande ganska pigg. Sitter med en kopp kaffe nu, ska snart göra lite frukost också. Men inte riktigt än, har inte varit vaken tillräckligt länge för att vara hungrig. Måste ha varit igång i en timme ungefär innan jag är hungrig. Men, jag ska sätta igång och göra kladden på disskusionen. Tänkte ta mig ner på skolan runt elva någon gång, så det är väl bara att sätta igång! (: Ha en bra dag, hörs lite senare! (:


kiss my gentle burning bruise

Hallå! Har hyffsat jättetråkigt nu jag. Hittade kameran och började leka lite, sådär med ljus ni vet? Att man typ "ritar" med ljus. Det var underhållande, en stund. Men nuuurå? Jo. Jag ska göra mig klar för sängen och lägga mig med böckerna så jag kan skriva klart en kladd på disskusionen. Tänkte unna mig en liten sovmorgon imorron, så jag behöver inte kliva upp klockan sex, weej :D Haha. Och jag tror nästan att jag ska äta ett äpple, muums!

Have a good one!



the dark will rise, abandon your freedom

Hejhej! Shiit vad trött jag är nu! Var dessutom tvungen att ge mig, gjorde fem sidor men sen snurrade det i skallen. Kan tänka mig att två timmar imorron, sen är det klart. Så imorron blir det klart :D Haha. Är hemma nu, vill inte göra ett jäkla skit alltså! Typ kolla/ spela wow, kolla på meningslösa serier och så vidare. Sånt som inte kräver någon hjärnkapacitet. Och för att gnälla lite har ju fortfarande sjukt ont i ryggen.

En låt som är värd att lyssna på är Katatonias "Forsaker", hur bra som hellst! Katatonia är verkligen ett av de bästa banden jag hört, och de var inte sämre live heller. Texterna är underbara, djupa, kluvna, stor variation i variablet och musiken är precis lika bra. Hans röst kan man dö för :'D


and though summer unwinds now, i have no reason to follow

Hallå allesammans! Sitter på skolan, ska precis till att börja skriva in rapporten på datorn. Handledningen imorse var verkligen guld värd, fick lite idéer och tips som jag ska fixa nu. Här kommer bli bra det, ska göra klart den och skicka in idag, sen är jag ledig till torsdag eller fredag nästa vecka. Tänk, jättemycket tid som jag hade kunnat jobba på, men jag har fan inget jobb. SUX! Hur som hellst, blir nog kvar här en stund, tyvärr har jag världens häftigaste mensvärk idag- inte roligt. Hela svanken känns som om den ska brinna upp eller nåt.

Aja, ha det bra!

the great cold distance

Godmorgon! Förvånansvärt pigg idag, måste vara för att jag inte riktigt somnade helt, tror jag. Vaknade några gånger och så var det ju att kliva upp tidigt. Hade verkligen velat ligga kvar med kissarna i sängen, men äh. Håller på att äta frukost och kikar på nyheterna. Ska vara på skolan 8:15 idag, sen stannar jag kvar ett bra tag och gör klart rapporten. Wish me luck! Ha en bra dag! (:


can you tell me who to trust?

..Näää! Nu ger jag upp för idag, har kommit en bra bit på vägen så det blir superb imorron med handledning och allt. Ska stanna kvar på skolan också och renskriva och lämna in. Sweet! Gonatt, sov gott! (:


should have picked the photograph it lasted longer than you

Hejhej! Har faktiskt gjort en hel del nu. Bestämde mig för att helt enkelt följa anvisningen på studiehandledningen, så kan det ju i alla fall bara bli rätt skrivet, sen kan ju självklart innehållet och sånt bli bajs. Men nu är det inte så mycket kvar, ska leta lite i böckerna efter något som kan styrka det jag har med i rapporten. Tack och lov för handledning med lärare imorron! Fast det är just därför jag vill vara klar med en kladd till imorron, som jag i och för sig kommer utveckla markant med orden när jag ska renskriva den, för då om det är något helt galet kan jag ju få hjälp med det där. Hoppas jag i alla fall på!

Nu håller Fredrik på med middag, det blir en köttgryta med äpplen, annanas, krossade tomater och paprika.. plus lite annat gott och ris till det. Hur gott som hellst blir det! Min mamma gör världens godaste grytor, ibland är det torkad frukt med i dem också. Fast Fredriks är inte helt fel heller. Haha, själv kommer jag nog aldrig lyckas med en gryta, jag suger på att laga mat. (x Man blir hungrig när man pluggar!


in silence i'll always remember

Hallå! Har inte hunnit plugga någonting ännu, men nu sitter jag faktiskt och ska. Hehe, mobbas inte :D Har varit iväg på Willys och handlat mat till det oändliga känns det som. Men det är ju så billigt och bra där, så det blir att man handlar lite mer för lite mindre pengar. Till exempel; svenska äpplen (looove it den här årstiden); 9.90 kr/ kg. Awesome! Pepparkakor följde faktiskt med också.. Hade bestämt mig för att vänta till åtminstone november, meen det blev inte så. Haha.

Katterna trivs så bra ihop, det är jättekul. Mitzi följer med Neija överallt, tittar på när hon busar/ äter/ är på lådan. Så sitter hon och ser till så att allt går rätt till. Sover tillsammans gör de också. Jätteskojj är det! :'D De är verkligen för underbara! <3


since you're gone, my life's been moving on

Godmorgon! Jag sitter och dricker kaffe, är sjukt trött fast att jag sovit sen elva igår eller nåt. Visst, jag vaknade och klev upp runt sju imorse när kissarna vaknade, men gick och la mig en halvtimme senare och nu har jag klivit upp igen. Är hungrig som en gnu. Ska göra lite mackor, fortsätta kolla på tv en stund tills jag vaknar lite mer. Sen ska det pluggas för fullt, idag har jag inget val så idag blir det nog gjort. Jag är sådär, om jag vet att jag har några dagar extra på mig så skjuter jag på det ofrivilligt, som igår skulle jag ju faktiskt plugga, men så fort jag satte mig med böckerna fick jag världens spring i benen. Men idag! :D

Ha en bra dag, hörs lite senare! (:


my beautiful liar, why are you crying?

God kväll! Hehe, har inte blivit någon promenad än. (x Är sjuk trött idag, plus att jag bara gosat/ lekt med katterna nästan hela dagen. Inte helt fel! Men undrar jag vad man ska hitta på ikväll.. Ska väl faktiskt börja med en promenad, sen vet jag inte. Kanske somnar på en gång, blir inte mycket sömn för tillfället fast att jag är ledig. Hö. Imorse vaknade både jag och Fredrik (och han är jättesvår väckt egentligen) vid halv sju för att kissarna började bråka, och vi hade kommit i säng runt halv ett eller så. Äääh, man ska inte gnälla ;D Haha. Ut på promenad nästa!


i waste my time, watching you fade away

Hejhej! Jag borde egentligen plugga, men jag kan inte koncentrera mig.. Sitter nu med tio böcker och två vetenskapliga artiklar och blocket, men jag kommer ingenstans. Jag har skrivit en bakgrund, syfte och frågeställning men nu kommer jag inte längre. Känns som om jag ska lägga ifrån mig det nu, och imorron (är ledig då med) göra analysen och så. Låter nästan som en plan va? Hehe. Känner för att klä på mig ordentligt och ta en låååång promenad och sen komma in i värmen, göra en kopp té, kanske kolla på film eller läsa i soffan. Låter som en annan bra plan! :D

Hihi, Mitzi och Neija kommer jättebra överrens nu. Känns superbra. De ligger och sover tillsammans, busas lite och äter tillsammans. Hurra! :D



somebody mixed my medicine

Hallå allihopa! Wii, känns som om jag inte uppdaterat bloggen på typ tre år eller så. Man känner sig som en zombie när man inte får kolla internet och så. Hehe. Men det var en väldigt trevlig helg i alla fall! Började ju med Hudik, fick en del bra tips till rapporten och kom en bit på vägen. Sen åkte vi till Ljusdal, träffade mor och far. Dock så hade pappas bagage försvunnit på vägen så jag fick inte se några bilder eller så från Afrika. Men det verkar som om lilla Emily kommer få följa med någon gång! ;D Hihi. Hur som hellst så slutade gårdagen med lilla Neija! Lillkissen, så sjuukt söt och gullig. Jättenyfiken och busig. Så liiten, haha. Svårt att tänka sig att Mitzi var så liten när vi hämtade henne. Mitzi var ganska bitter igår, men idag verkar hon mycket gladare. En buskompis. Tror nog att det tar någon dag till innan hon vänjer sig helt, men så är det ju.

Nu kikar jag på Gilmore girls och dricker kaffe, hurra! Några söta bilder på Neija tänkte jag bjuda på (:





we will not let go

Godmorgon! Det är typ frost på backen och gräset och så, tror det är svinkallt idag. That kinda sux! Idag ska jag åka till Hudik, dels så ska jag ta hjälp av Fredriks chef till rapporten (hon kan det där hon!), men sen ska jag umgås också bara. Dock stänger de inte förräns tolv inatt, så det blir nog en låång dag. Well well. Efter det, dvs inatt, så åker vi till Ljusdal istället för hem igen, träffa pappa som kommer hem från Cape Town- han har fyllt år också så vi ska fira honom. Och imorron så när vi åker hem ska hämta upp kissen på vägen! :D Ska bli så mysigt! Hihi.

Jag ska ta och äta lite frukost och så, tror inte det blir mer uppdatering idag. Ha en bra fredag! (:

evacuate

Hejhej! Min jäkla huvudvärk vägrar ge sig. >: Inte roligt. Filmen var ganska bra, om man bortser från att Miley inte alls kan spela (x Höhö. Men nu ska jag kika på en serie på Kunskapskanalen som heter Inferno, de har intervjuer och liknande med människor som är psykiskt sjuka. Ikväll ska det vara om en tjej med hallucinationer, har jag för mig. Förra veckan var det om bipolär sjukdom, missade det men kollade på internet idag. Kändes ganska skrämmande, det hade kunnat varit jag om jag inte fått hjälpen när jag var så ung (shit vad gammal jag låter). Fick diagnosen bipolär sjukdom november 2008, och vissa säger att det bara är en börda att få diagnoser men för mig har det hjälpt jättemycket. Nu vet jag liksom, jag vet vilka symptom jag ska kämpa emot och vilka tankar som "inte är mina". Visst, jag kanske inte alltid kommer kunna klara mig på den medicinen jag äter nu, eftersom jag ätit den i snart två år så kommer jag nog bli mer och mer immun mot den, men just nu är den vad jag behöver för att klara mig.

Hur som, way out of track, så ska jag kika på det nu!

(kolla på förra avsnittet här)

here i go with all my fears weighing on me

Hejhej! Blev inte så mycket mer plugg, jag fick typ spränghuvudvärk helt plötsligt. Inte roligt. Har försökt vila bort det, kollat på ett avsnitt True blood, ska kika på Last song nu. Hehe, mobbas inte- den kan ju faktiskt vara bra. Fick sån där lust för en typisk tjejfilm, ni vet. Så ja. Vi får väl se hur bra den är (x


as the tracks fall to waste

Ååh, haha är så glad just nu! Fick ett C på förra individuella uppgiften, den där om att jag skulle skriva vad psykisk omvårdnad var och att jag skulle placera min yrkesroll på min schizofrena patient. Känns så bra! :D Så första kursen är godkänd! Vilket slutbetyg jag hamnar på återstår att se (: Det där behövde jag, var så sjukt arg ett tag men jag gjorde ingenting åt det, så nu är jag glad igen! Förtjänar en riktigt god kopp Zoega Mörkrost. Muuuums! Och så ska jag sätta mig med rapporten igen, tänkte försöka hitta en till artikel i alla fall, så har jag alla kursböcker + tre vetenskapliga artiklar. Kan fan bara bli bra! Plus att jag har så mycket anteckningar från en föreläsning om rapportskrivning, och lånat en bok av Emmelie (tackar så mycket!) där det står en massa tips. Will be good!

Ni får ha en fortsatt bra dag! (:


and i hear this calling, still you don't seem so far at all

Hallå! Sovmorgon idag, skönt. Ledig idag med! :D Hehe, ska snart sätta igång med skolarbetet. Men inte riktigt än, har ingenting alls att göra idag, förutom skolarbetet, så jag drar ut lite på det. Det är torsdag idag, va? Haha, tappar typ bort mig helt i dagarna när jag är ledig så mycket. Idag börjar min far åka hem från Sydafrika, tar typ 25 timmar från Cape Town till Köpenhamn, sen ska han från Köpenhamn till Ljusdal också. Stackarn! Men det ska bli kul att se alla bilder han knäppt. :D

Äh, jag ska spela lite wow nu jag, hörs senare!


i see the firelight, it's the month of july

Hejhej! Har just ätit middag, ska snart dricka lite kaffe. Är riktigt mätt, haha. Tog en liten "konstpaus" från rapporten, men så fort jag druckit kaffe ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa lite om anorexi, försöka skriva ner någon form av kladd så jag har något att gå på imorgon. Jag vill ha hela rapporten klar på måndag, när det är handledning för då om det är något som ska ändras eller så, eller om jag gjort fel på någon punkt är det enklare än om jag bara skrivit få stycken. Så det jag har gjort hittills idag är att skapa ett syfte med rapporten, läst vetenskapliga artiklar och valt ut delar som jag vill ha med, så det sista jag ska göra nu är att skriva en kort bakgrund till anorexi och fortsätta därefter. Kanske hitta en till artikel, men sen måste jag ju hålla mig till kurslitteraturen.

Jaja, kaffet verkar vara klart nu- hörs lite senare! (:


stars are rising

Hallå! Full gång med undersökningen, eller vad vi ska kalla det. Har läst en rapport (jäkla tur att jag är bra på engelska) där de tog upp just ökningen av anorexi hos barn, riktigt läskigt att läsa. Man ser en tydlig ökning av anorexi för barn på 10 år, det vill säga att själva sjukdomen utbrytit kanske när de var åtta, eller ännu yngre. En australiensk studie, gjord på barn mellan 5 och 13 år med diagnosen, hade 61% livshotande skador. Man blir fan mörkrädd, alltså! Sen alla fysiska men som kvarstår om dessa barn inte får hjälp är lika skrämmande, vissa kanske aldrig får deras mens till exempel.

Nej, jag ska fortsätta söka vidare nu, brassa på lite mer kaffe först. Ha en fortsatt bra dag! (:


i've never given much thought to how i would die

Godmorgon! Hehe, jag som hade tänkt att kliva upp vid nio idag, nejnejnej så blev det inte! Även fast att jag somnade kanske runt tio eller så. Jaja, ibland behöver man sova lite mer! Men nu är jag vaken, tänkte börja med att gå ut och ta en promenad (kanske blir den sista innan det börjar snöa) med varmt kaffe i termosen, och efter det ska jag in igen och börja söka artiklar i databasen.. Se om jag hittar något angående barnanorexi.

Det är faktiskt väldigt fint väder idag, säkert riktigt kallt, men. Hoppas att snön väntar typ, tre månader till innan den kommer!


fighting for nothing, is what you were born for

Hejhej! Är riktigt proppmätt på pannkaka nu iaf, känns som om jag aldrig mer behöver äta, haha. Har försökt leta reda på böckerna till nästa kurs, och tyvärr finns det bara en som säljer begagnad. Buuh, hoppas den finns kvar. Behöver utöver den 6 nya, en av dem fanns inte på varken lycknis eller adlibris- men dom fem som fanns var typ 150 kr billigare på lycknis. Woho. x) Känner mig redan fattig, haha. Som sagt hoppas jag verkligen på att få ett jobb! ..Det är nästan så att jag funderar på om jag ska jobba i Ljusdal under mina lediga juldagar........ KAAANSKE bli tvungen till det. <:

Äh, whatever. Palla att det är så mycket obligatoriska böcker, eller ja det är väl bra att man läser mycket, men palla att det ska vara så dyrt! Därmed ska jag gå och lägga mig och läsa lite, tror jag. Är ledig resten av veckan, men jag tänkte kliva upp ganska tidigt imorgon och börja på rapporten. Så sov gott allesammans!


all that remains

..Deras nya album "For we are many" är så sjuukt bra! :D Började lyssna på dem typ maj 2009, eller så, strax innan det var dax för Metaltown det året, och när jag såg dem där så blev jag helt kär i dem. PLUS att de tog upp en svensk tjej på scenen för att de tyckte att hon gjort en bra cover video av deras låt "This calling". Coolt som fan!  (tjejen i blått. hihi, ja vi stod ganska långt bak, tyvärr!)



Nu ska jag snart äta pannkaka! Naaams. Och bara dega hela kvällen, spela lite tills det är mat. Sounds like a plan!

reality overcomes me, i'm living a lie

Hallå! Det gick ju jäkligt bra på seminariumet idag, som tur var. Godkänt och allt. Wii. Dock så är det vissa i klassen som jag verkligen undrar hur de tänker, jag liksom förstår inte deras tankegångar.. Till exempel är det en som tycker att det är bra att använda bestraffning mot patienter som ligger inne, om de inte sköter sig. Njaa, jag vet inte om jag håller med där. Till exempel, om en patient inte går på morgonmötet kan de bli fråntagna sina eftermiddagsaktiviteter, vilket jag tycker är helt fel. Jag tycker att man hellre ska prata om varför han/ hon inte ville gå på morgonmötet, sätta upp mål som känns rimliga för patienten, och därefter även bestämma vad konsekvensen blir om patienten inte gör som de kommit överrens om. Fast å andra sidan så tyckte samma klasskompis att om man var för ung har man ju inget att säga till om, så ja. Jag är väl för ung och oerfaren antar jag. ^^

Jag hade tänkt att jag skulle sitta kvar på skolan och skriva ut artiklar och så, som jag sedan kunde läsa hemma, men jag kom fram till att jag lika bra kan göra det här, eftersom att jag har skrivare och tillgång till samma databas. Mitt ämne till rapporten kommer vara "Barnanorexi, vilka konsekvenser det får senare i livet". Alltså, om ett barn på nio år blir inlagd pga anorexi, så tror jag att denne senare i livet kommer dels få många fysiska skador, men jag kan även tänka mig att det kommer bli konsekvenser psykist. Intressant att djupdyka i!

Men, jag orkar inte göra det idag. Istället ska jag lägga mig och läsa True blood! :D




all my thoughts are in doubt

Godmorgon! Måste skynda mig att göra klart det sista innan jag ska åka, hihi lyckades få upp Fredrik imorse när jag klev upp (en halvtimme för sent), så att jag får skjuts till skolan. Awesome! Sjukt kallt idag >: Var jättejobbigt att kliva upp, det var så varmt och skönt under täcket med Mitzi. Hur som, nu ska jag som sagt göra mig klar att åka och ha seminarium. Har aldrig haft det förut, så jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, men vafan. Fake it 'til you make it!

Ha en bra dag!

we should never be afraid to die

Hejhej! Tänker gå och torka håret nu innan jag går och lägger mig, men jag läste just en himla bra grejj i en av böckerna som jag bara måste skriva här:

"Hon är medveten om världen och sigsjälv och kan därför välja hur hon ska förhålla sig till livet"

- I boken Omvårdnadens Etik, sida 46, av Anneli Sarvimäki och Bettina Stenbock- Hult. Angående hur en människa som har en existentiell syn fungerar. Något att fundera över, och med det säger jag godnatt! (:

i wanted nothing but for that trust again

Hallå! Haha, tänk att vid nästan varje inlägg har jag just ätit, eller ska just äta, detta inlägg är inget undantag :D Middagen blev korvstroganoff (stavas?), fast med kycklingkorv, och pasta. Riktigt gott, och mätt är jag. Men jag har så oont i tandköttet, fattar inte. Hoppas inte jag har fått någon infektion bara. Palla tandläkaren liksom. Hatar tandläkaren! >:

Har pluggat en del nu, letat igenom böcker efter förklaringar till varje ord etc., inte mycket kvar nu. Ska göra lite en stund till, sen ska jag snällt titta på Top model 14 och efter det ta en välförtjänad dusch! Hoppas ni har en bra kväll (:


this is the last time, you get to be mine

Hejhej! Puuh, hemma igen sen en stund tillbaka, har ätit lite. Druckit kaffe och ätit lite nybakad chokladkaka. Mumma! Blev så himlans intensivt idag när vi pluggade, det blir så mycket liksom. Just det att allt du säger ska du kunna referera till, böcker, författare och så vidare. Så till exempel om jag säger "snön är vit" så måste jag kunna referera till det. Det är det som är det jobbigaste, om man bara fick tänka fritt så hade det varit en enkel match. Hur som, imorron ska vi ha seminariumet där vi ska diskutera fallen i mindre grupp, blir säkert kalas. Nu tänker jag intensivt plugga några timmar, ska nämligen hitta referenser till det vi skrev upp som stöd ord, och om jag hinner ska jag börja hitta lite om rapporten jag ska skriva. Meen, det orkar jag nog inte ikväll, så ah. Back to work!



happy birthday, all the way to Africa

Godmorgon! Hemskt jobbigt att kliva upp idag, trött som ett as. Haha, tur att jag ska till Karima och träffa tjejerna, inte till skolan för en föreläsning. Fast det är klart, hade det varit föreläsning hade det börjat för en timme sen. Kunde inte somna igår, eller jo när jag gav upp så somnade jag, men det där jäkla bilden kunde jag inte släppa, så jag låg uppe en bra stund meen hittade den inte. Skit :D Haha. Nu är jag jättehungrig, men jag är inte sugen på nåt av det som finns.. Eller, rostat bröd känns ganska lockande men jag har så ont i tandköttet, och brödet liksom skaver. Jaja, jag får väl kanske bita ihop, höhö.


Vet inte när jag kommer hem, men ha en bra dag så länge! (:


when heaven falls down, will i see you again

Godkväll! Måste erkänna att det inte går så bra för mitt pluggande just nu, alldeles för rastlös för att kunna göra något. Gick på en promenad, och stjärnor och rymden är för tillfället det enda jag kan tänka på. Det är något som verkligen fascinerar mig! När jag var liten var min största dröm faktiskt att bli astronaut, tro det eller ej! :D Haha. Det finns något som heter "Planetariumet" i Köpenhamn, som är typ ett museum för barn (fast det är säkert intressant för vuxna också), där det är jättemycket om rymden och så. Bland annat minns jag en bit sten från en meteorit, inte större än mina två knytnävar ungefär, som vägde 500 kg. Ganska sjukt! Nu sitter jag och letar efter en bild jag sett, ett jättegammalt fotografi, i svartvitt som är taget från jorden upp mot himmlen och då ser man.. jag tror det är Saturnus, men jag minns fan inte vad bilden hette. Haha.

Jag ska sova nu snart i alla fall, är ledig imorron med, men ska träffa tjejerna för att försöka få någon ordning på den här uppgiften. Tack och lov för det! :D Sov gott!

i can't see fire

Hallå! Vad det känns som om jag gjort grejjer nu, kanske inte så mycket skoljobb dock. Var och handlade, åkte först på Lidl, men det fanns ingen bra kattmat där så då åkte vi vidare till Willys och vilken affär :D Haha, det gillar jag! Som exempel, sån där Schwartzkopf (eller hur det stavas) blondering L1++ kostar på HM och vanliga affärer 105, på Willys kostade den 79. Så jag vet vart jag ska köpa hårfärg ^^  Sen efter det kände vi oss så lata så vi köpte hämtmat från BigBoy, riktigt gott. Kollade på Aladdin, och nu ska jag sätta igång och plugga igen! (: Läste klart den förbannade Vetenskapsteorin, och det är nog bland det värdelösaste jag läst (i know, inte grammatiskt rättstavat, men whatever)! Som jag sagt tidigare så är ämnet jätteintressant, men just den här boken är så sjukt dåligt skriven, osammanhängande och subjektiv så det går inte att läsa den för att lära, snarare om man vill styrka en åsikt. It suxxx.

Hur som, undra om jag ska ta och belöna migsjälv med lite kaffe? .. :D


come to me, my beloved one

Hejhej! Spelat klart för denna förmiddag nu, dax att plugga. Kaffe står på tur, Vetenskapsteori och när den boken är klar ska jag försöka skriva ihop någon form av summering på fallen vi har, sedan ska jag fortsätta med etikboken. Blir kalas det!

Och en liten bild på kissemissen jag ska hämta, hon är verkligen för söt! Jag gillar att fläckarna är randiga, det ser ut som om hon är målad vit över (': Längtar!


come feel my sorrow and my tears

Godmorgon! .. Ingen Gilmore girls idag, tydligen. Tyckte jag var väldigt elakt faktiskt. Får väl spela lite istället då! ;D Haha. Men idag ska jag plugga så det blir inte alldelels för länge. Men det är så kul! :D

Hihi, och veeet niiii dåååå? :D Snaart, inom någon/ några veckor så kommer det en till kissemiss till mig/ oss! :D En liten Neija. Hihi, ska bli så mysigt. Mitzi kommer bli överlycklig att ha någon att busa med, inte alla dagar jag känner för att bli sönderklöst. Haha. Ska se om jag kanske kan sno en bild på henne som ni kan få se sen.. (:


my broken wings can't hold my weight

..Ååh, jag har just kollat klart på Eclipse. Helt underbaaaar, jag längtar verkligen efter sista filmen, eller filmerna om ryktet stämmer att det ska bli två filmer av sista boken. Jag hoppas på det, för i sista boken händer det så mycket så det skulle inte få plats i en två timmars film. Så jag hoppas på två filmer! :D

Nu är det snart läggdags för mig, klev upp strax efter nio imorse så jag skulle hinna med Gilmore girls, och det blir nog så imorron med. Hehe. Eller ja, det betyder alltså att jag ska lägga mig i sängen och läsa Vetenskapsteori tills jag somnar. Haha, inte undra på att jag sovit så konstigt sista veckorna, när jag får in sån dynga i hjärnan det sista jag gör innan jag somnar. xD Haha, whatever. Sov gott allesammans!


a wordless song i sing

Godkväll! ..jag har ganska jättetråkigt nu :D Jag vill göra något, men jag kan inte komma på vad (x Haha. Har spelat hela dagen, kuul! Ska ta och göra lite middag. Undrar om jag kanske ska kolla på film sen. Nu är det ju nästan beck(bäck?)svart ute, så då går det att ha projektorn igång. Fast jag vet inte. Joo, kolla på Eclipse! Så får det bli. Hehe, vissa av mina inlägg blir verkligen helt i onödan, eller hur? :D Jaja, hörs väl ikväll! :D Ha en bra lördagkväll!


my blood is boiling inside of my veins

Hejhej! Spelar spelar spelar :D Haha, har inget att göra just nu. Tänkte inte plugga (mer än att läsa) idag, utan bara ta det lugnt och så. Kanske ta en promenad, är ju egentligen perfekt väder för det. Är fortfarande lite tidigt att sätta igång projektorn för att kolla på film, då finns det ju inget att göra ikväll x) Hehe. Jaja. Spela lite mer då bara! :D


everyone knows it, you're just pretty on the outside

Godmorgon! Kaffe kaffe kaffe! Det fanns kaffe i kaffeburken imorse när jag klev upp, hallelujah! Tomten måste ha varit här, lite tidigt dock men ;D Nä, det är nog Fredrik som tagit med sig från Hudik skulle jag tro. Tackar för det! Vaknade och hade kaffehuvudvärk, så nu är det bara att dricka.

Har kikat på Gilmore girls, det är så bra! Nu lyssnar jag på Katatonia och ska spela lite Wow (: Hörs senare!


i fix my eyes on the sun, what have i done?

Hejhej! Tyckte inte att Idol var lika bra ikväll som det var förut, eller var det bara jag? Alice gjorde det riktigt bra i alla fall, hon gjorde Kelly Clarkson asbra tyckte jag. Och jag gillar verkligen Elin! Haha. Jag orkar inte sitta och vänta på att få se vem som åker ut, utan jag tänkte nästan spela lite innan jag går och lägger mig. Blir nog bara en jättekortis, så kan jag lägga mig och läsa Vetenskapsteorin, snart klar med den. Woho. Ha en bra kväll! (:


..Testade en ny B&J den här veckan, den var riktigt god! Fast favoriterna är fortfarande Phish food och Alaska Baked! <3



..and then forever

Hejhej! Deprimerande det är att klockan är halv sju men att det ändå är kolsvart ute. Och alla fina löv har blåst bort från träden, så nu är det bara grått och trist ute. >: Har just kikat på New Moon på projektorn, guld alltså. Love it, love love love it! Ska ta och duscha lite snabbt, göra middag (spagetti och kycklingkorv), sen ikväll blir det idol och B&J (: Inte helt fel!



future death, in your reach

Hallå! DET ÄR SLUUUT PÅ KAFFE!! Fattar inte hur jag ska klara mig alltså- visst visst, gå till affären, men alltså det är svinkallt och snöar, palla gå ut i skitvädret alltså! Tack och lov har jag en hel del té som kanske kan hjälpa lite.. om inte annat är det väl bra med en kaffeavvänjning ;D Nä, seriöst vet inte hur jag ska stå ut ikväll. Kanske blir panik till affären ändå. Time will tell.

Spelar lite, awesome! :D Och lyssnar på Katatonia. Gryymt. Har snackat med Jocke, verkar bli att jag ska ner och hälsa på den 29:e (: Längtar!

i'm fully alive, more than most ready to smile

Jag lever, jag lovar! Igår var jag bara så sjukt trött så jag klev upp halv tolv, gjorde mig iordning och åkte till Hudik på Brandgaraget. Det är så mycket trevligare där nu för tiden, än det var förut.. Tog med mig lite plugg, så lite fick jag gjort. Idag är jag ledig, sov till tjugo i elva. Fattar inte hur jag kan vara så trött (x Haha. Nu äter jag frukost, sen ska jag plugga lite, hörs senare!

Btw; min far är i Sydafrika nu, är jäklans avis på det nu när det ska snöa och allt här (vilket jag verkligen inte hoppas på)!


it's alright because i like the way it hurts

Hejhej! Har kollat klart på filmen nu.. den är så sjuukt bra. Lång, men otroligt bra. Tolkien är nog den bästa författaren genom tiderna, om inte annat den mest orginella och kreativa. Hur som, har ätit en liten middag också- ägg och mackor ;D Ska kolla på en till film på projektorn snart, är verkligen trött idag. Tur att vi börjar ett imorron, får sova ut lite.

Äh, dricka kaffe nu och lyssna på musik innan det blir mer film. Hihi, sen ska ni få se en bild på Mitzi när hon sitter upp i fönstrena, alltså inte sånna här vanliga fönster utan "takfönster", jäkla katt att hoppa (x Hörs senare!

my everlasting flame, my dying star

Hallå! Dryyyyg dag i skolan, sista timmen hörde jag inte alls vad han sa föreläsaren, jag orkade inte lyssna- så himla tråkig att lyssna på. Och upprepade samma saker hit och dit, ingen röd tråd i det hela, bara en massa olika begrepp. Blä! Ämnet vetenskapsteori tycker jag är jätteintressant, men då lägger jag mig mycket hellre och läser Torsten Thuréns bok, som jag förövrigt tycker är helt värdelös. Så det är riktigt skönt att komma hem. Har ätit mackor nyss, sitter nu med en hederlig kopp vaniljté. Hann äta all frukt jag hade med mig, så jag lyckades hålla mig ganska pigg ändå som tur var xD Är jättesugen på att titta på en fantasyfilm eller nåt, bara för att komma helt bort från detta ämne. Kanske ska kolla på Sagan om Konungens återkomst på projektorn.. Ah, jag tror nästan det! Har ju kikat på de två första filmerna, bara en kvar. ^^ Och den är härliga tre timmar, så efter det läre jag ju vara bättre till lags i sinnet.

Hörs lite senare!


i can't sleep until i devour you

Godmorgon! Är riktigt pigg idag, än så länge i alla fall. Sovit jättebra i natt, hurra! Dock så är det verkligen kallt nu i lägenheten, fattar inte. Måste ringa Mitthem. Men det verkar bli finväder idag, så då kanske det blir lite bättre. Hm, Mitzi har börjat hoppa upp till diskbänken nu, och den är ganska hög. Så nu måste jag officiellt börja tänka på vad jag ställer där också, haha. Jaja, jag ska äta frukost och kolla på nyheterna nu. Slutar tre idag, men jag har en massa frukt med idag, så ingen kurrande mage mitt under genomgången/ föreläsningen! :D Ha en bra dag!


no comparing, second guessing, no not this time

Godkväll! Har ätit en jättestor och god middag, kyckling och bacon med pasta och grönsaker. Mumma! Ätit en efterrätt (hehe), lite B&J och fruukt :D Känns lite som om magen skulle kunna sprängas nu, haha. Men då sover man skönt! Ska gå och lägga mig nu, borsta tänder och sånt bajs först. Läsa Vetenskapsteori och försöka plöja igenom fallen vi har i den här kursen; vet inte om de klassas som patientfall som det var i förra kursen, men. Typ lika är det i alla fall. Fast vi ska inrikta oss på etik och filosofi. Jepp, that must be done. Hellst nyss.

Börjar kvart över nio imorron, hallelujah! :D Men ha en fortsatt trevlig kväll!


if i survive i fly from here

Hejhej! Förresten, när jag var på apoteket och hämtade medicin så köpte jag även Rosa bandet. Jag har aldrig tänkt så mycket på att stödja cancerforskningen, men förr eller senare inser man att det kan hända vem som hellst. Ett samtal som kan göra sådan stor skillnad, och det är inte bara den som faktiskt får cancer som blir drabbad- familjen, vännerna blir minst lika drabbade. Rosa bandet står, för mig, inte bara för bröstcancer, utan för hela cancerforskningen. Vem som hellst, i vilken ålder som hellst kan bli drabbade- om jag kan göra om så bara en minimal skillnad för 25 kr, så gör jag mer än gärna det.


where ever i go, what ever i do, all i can think of is you

Hallå! Pööh, klockan är ju bara halv tre, men det känns som om den ska vara typ fem eller så. Skolan gick bra, vi gick igenom uppgiften och så. Haha, min mage började kurra som faan, inte bara en kort stund ni vet som det brukar, utan alltså jättelänge. Haha, var sjukt pinsamt :D Och efteråt bar det ner på stan i kylan, lämnade CV:n på typ sju eller åtta affärer. Sjuukt pinsamt. Men jag måste verkligen ha ett jobb. Så det är väl bara att hoppas, och om jag inte hör något får jag söka mer. Nu är jag i alla fall hemma, har ätit lite mat och ska nog ta och vila en stund innan jag börjar läsa mer Vetenskapsteori. Hörs lite senare!


nothing's real, until you let go completely

Godmorgon! .. Har sovit riktigt dåligt inatt. Drömt mardrömmar, vaknat om vartannat och så vidare. Så jag är jäkligt trött idag! Tur att vi slutar senast tolv idag, men efter skolan ska jag och Karima gå ner på stan och lämna CV:n plus att jag måste hämta medicin. So be it! Jag har dock ingen aning om vad jag ska klä på mig idag, vill ju ändå vara lite representabel när jag ska lämna CV:n (x Funderar på min vita polotröja till antingen mina svarta leggings eller till mina svarta "kontorsbyxor". Fast det kanske blir något helt annat. Hur som, ska äta frukost nu och kolla på nyheterna innan jag ska börja göra mig klar. Ha en bra dag!


who'll be digging when you finally let me die?

Godkväll! Wii, har just kollat på Top model, hehe. Bäst alltså! :D Tog en snabb dusch, har hunnit sova en stund, läst lite i Vetenskapsteori och nu ska jag försöka torka håret och sedan gå och lägga mig. Är riktigt trött idag, börjar tidigt imorgon dessutom. Hoppas ni får en bra kväll! (:


safe as it sounds

Hallå! Hemma igen efter en lång dag, riktigt dryg dag. Tack och lov för tjejerna alltså. Haha, det roligaste är nästan alltid att prata om festen när alla är nykter igen, haha (x Blev många konstiga saker.. saker som vi inte ska gå in på här, men det ska utan tvekan göras om! :D Haha, tänker bara visa en bild för det känns onödigt att lägga upp alla, så det bjuds på en otroligt fin bild! Beverly Hills och försöka ladda upp bilderna på Facebook (helt omöjligt) och sen ska jag börja läsa Vetenskapsteori. Hörs senare!


we'll paint the future black if it needs a colour

Godmorgon! Skooola idag, vi har rapportskrivning- eller typ genomgång av hur man ska göra etc. Enligt schemat har vi det fram till fyra.. Så det blir nog en lång och rolig dag. Eller inte. Men givande! Och idag får jag tillbaka kameran också, ska bli kul att kolla bilderna (x hehe. Såvitt jag minns så blev det inga bilder inne på Momento, men en del hos Sofia. ^-^ Nu äter jag lite frukost, och ska se nyheterna om några minuter.

Ha en bra dag hörrni! (:


picked all my weeds but kept the flowers

.. Ett litet uppehåll i Sagan om Ringen maratonet, Fredrik skulle ner på stan och träffa Dennis. Men sen ska vi kika på De två tornen, alla i extended. Fotade ju lite igår, tänkte visa en redigering, vet inte om jag är supernöjd eller inte. What do you think? (:


hold the s because i am an aint

Hallåå! Hihi, vilken kväll igår! Hade sjuukt kul måste jag säga! Började hos Sofia, och en hel drös med folk kom dit från typ ingenstans, och helt plötsligt har Emmelie och Karima bestämt att jag ska med ut, så de bjöd på inträde. Kändes lagomt dumt, men det var kul som fasiken! Var på en krog som heter Momento, 20års gräns men jag fick komma in ändå. Hihi, en deel bättre än bockarna i Hudik måste jag erkänna :P Och det bästa var att det stängde 3 så dans i flera timmar! Asnajs. Dock så tappade vi bort Jannica och Sofia, för tydligen var Sofia lite för full för att komma in, haha, men det gick bra ändå. Min kamera ligger hos Emmelie någonstans, så ni får vänta med bilder tills imorron eller nåt. ^^ (: Men en sak är ju säkert, man ska vara förberedd på krogen oavsett om man tänkt det eller inte; hade som sagt inte tänkt gå ut igår så jag hade ganska vanliga kläder och mina vinterskor.. VARMT!

Nu kollar jag och Fredrik på Sagan om Ringen på Projektorn. Grymt!

you'll never understand me no matter how we try

God kväll! Nu har jag lite bråttom, ska iväg om tjugo minuter ungefär! Har hunnit duscha och grejjat, har dessutom fotat lite- men det får ni se antingen imorron eller ikväll. Ska inte med ut på krogen idag, känner att jag inte riktigt har råd till det, så jag har en ganska vardaglig outfit ikväll. Känns skönt, meen det är ändå roligast när man får klä upp sig lite ^^ Ska äta pasta nu, måste få i mig middag idag. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll!! (:


not even death could take me away from you

Hallå allihop! Hehe, skratta inte nu- men det blev ingen stan idag heller ;D Idag var det dock inte min tur att inte orka, men vi kände att vi tar det efter skolan nån dag när man ändå är på g och gör saker. Däremot har jag varit och handlat toapapper (kan inte släppa att det tar 40 minuter att gå och handla toapapper på närmsta ica...), och det är verkligen fint väder idag. Blev lite arg på migsjälv för att jag inte hade med mig kameran.. Kanske hinner ut en sväng sen.. Aja, nu ska jag ta itu med disken (den enorma disken) och sen ska jag typ sopa och lite sånt. Hörs senare!


when the world's crashing down, when i fall and hit the ground

Godmorgon! Lördag idag, verkar som om det blir en händelserik lördag idag. Ska ner på stan och lämna CV med Karima någon gång under dagen, och ikväll ska vi till Sofia och umgås. Blir awesome! Meen, dagen kan inte börja utan en bra frukost och en kopp kaffe- vilket jag ska fixa nu. ..När jag är klar här ;D Kikar på nyhetsmorgon.. De pratar politik och den nya regeringen, spännande. Jag missade Gilmore girls, trodde det började nu men det var för en timme sen, buu. Jaja. Ni får ha en bra lördag, hörs lite senare! (:


i could give you everything, but would that be what you want?

Hallå! Jag är verkligen dålig på att äta när jag är ensam, jag fattar inte varför det blir så, men jag äter nästan inte alls när jag är ensam. Visst, det är inte medvetet vilket självklart är huvudsaken, och faktumet att jag är medveten om att jag ätit dåligt är också positivt. Måste bli ändring på det, jag vill inte få in en fot i den cirkeln igen, inte alls. Har just ätit en liten skål med gröt, och när jag gick till köket insåg jag även att jag verkligen borde diska. Haha. Det får vänta till imorron!

Nej, jag kan inte riktigt släppa det där med maten, det är nästan som ett personligt nedslag. Jag måste måste måste sköta maten bra. Äta enligt mitt gamla matschema.

Har hur som kikat på Idol, men nu ska jag nog gå och lägga mig. Ha en fortsatt bra fredagskväll! (:

even though it was alive some of us are really born to die

Hallå! Japp, har hunnit med en snabb sväng ner på stan med Karima, lite cider åt Emily- check. Har även kollat på Twilight, i looooove it. Haha, alla vet nog hur Twilight nördig jag är, så jag ska inte börja skriva om min kärlek till serien (igen), haha. Nu tänkte jag läsa, så jag blir klar med filosofiboken någon gång. Det är så sjukt mycket termer inom filosofin och allting är skrivet så komplicerat så det blir svårt att få ett sammanhang. Den är långt ifrån lika svår att läsa som Nietzsche's skrifter är, men ändå jobbig. Istället för att skriva till exempel "när man möter en människa första gången skapar du dig, medvetet eller omedvetet, en bild av denna som sedan står till punkt för hur du behandlar denna", så skriver man "vid första mötet av den Andre så kommer din horisontbredd bestämma hur du agerar mot den Andres utlopp och aktioner". Visst, det är kanske inte så speciellt om det bara är en mening som är så, men det är fasiken en hel bok som är så- plus förklaringar kring medvetandet (finns det på riktigt, eller är det en illusion som du skapat dig utifrån tidigare upplevelser?) och så vidare. Intressant, check. Jobbigt att läsa, check.

Nej, hade hellre spelat lite wow nu faktiskt, men jag har ingen speltid, höhö. Snart kommer det en expansion också :D Längtar!


slit our wrists and send us to heaven

..Puuh! Nu är jag klar med CV:t, hoppas att det blev bra nu bara.. Är så sjukt trött idag, av någon anledning, så jag tror jag har lyckats övertala Karima att vi tar stan imorron istället :D Kollar på Oprah nu, har just ätit en väääldigt sen frukost. Ska bara ta det superlungt och göra ingenting idag, kanske läsa och kolla på film och så.

Imorron ska jag träffa tjejerna, så det kanske blir att jag följer med Karima på systemet en snabbis. Annars ska jag stanna inne resten av dagen :D


the first flower after the flood

Godmorgon! Guud så trött jag är idag, tack och lov att vi är lediga. Var jättetrevligt i Hudik igår, men det var mycket mindre trevligt att åka hem, det var jättetjock dimma- det kändes som att stirra in i en vägg. Så det tog tid att åka hem, och imorse tänkte jag kliva upp vid nio eller så för att skriva mitt CV (he, nej har inte gjort klart det än), meen då var det omöjligt att kliva upp- men nu är jag uppe! Och nu ska jag börja på CV:t, och det ska bli så sjukt bra! :D


the masquerade ball, see the wizard fly

Hallå! Idag var det lite mera diskussioner på föreläsningen kring hur man kan tänka sig kring patienter. Och då kom en fråga upp som var; "Ska rökare få samma vård när de blir sjuka på grund av rökningen, som en som får lungcancer, men som inte rökt?" Och för mig är det självklart, är man sjuk så är man sjuk oavsett anledning- men vissa av mina klasskompisar gjorde mig riktigt förbannade och hävdade att det helt berodde på förutsättningarna för patienten. För när man är rökare väljer man ju att röka fast att man vet vad konsekvenserna blir. Då sa jag "men anorektiker då? De är ju fullt medvetna om att de dör om de inte äter, men de svälter likförbannat" och då var det en som klämde ur sig att det inte alls var samma sak.

Det var givande idag, men vid några tillfällen blev jag verkligen arg- när det kommer in fördommar i vården blir jag arg. Sjuka människor ska ha bästa möjliga vård, oavsett bakgrund till sjukdomen. Punkt.

Förövrigt är jag snart på väg till Hudik, orkar inte sitta hemma ikväll, vill ut och göra något. Så jag följer med Fredrik till Hudik och umgås med folket där- kommer hem ikväll vid elva eller så. Men, ni får ha en fortsatt trevlig dag! :D


i've awaited deliverence for a lifetime lost

Godmorgon! Inte roligt att kliva upp nu när det är så mörkt, usch! Och kallt är det. Inte roligt. Börjar tidigt idag, har en fortsatt föreläsning om Filosofi. Blir nog kul det! Måste göra kaffe och så innan så jag har det med mig. It's a must! Nu äter jag frukost och kikar på nyheterna. Är suuperhungrig. Mitzi verkar inte tycka om sin mat, hon äter inte blötmaten. Dumma katt. >: Ni ska få se en klockren bild på henne från igår :D Haha, hon är så sööt! Dock så får ni ingen bild på mitt hår, det ser bara helt stört ut på bild xD

Ha en bra dag!


break me open, a desperate cry

Hallå! Hehe, har duschat håret, och den som påstår att jag inte har lockigt hår är ju helknäpp xD Det står åt alla håll och kanter just nu, känns det som :D Orkar inte lägga upp bild, men ni ska få se imorron, om det inte över natten.. slutar vara lockigt x) Dessutom ska jag visa en superbild på Mitzi, vi busade med henne och hon är ju helt fantastisk, hon låter och har sig så sjukt gulligt :'D

Men, nu måste jag försöka sova- börjar tidigt imorgon igen! Sov så gott alla (:


upside down and i can't stop this now

Hallu! Jag ville ut och fota lite, och det hela slutade med att Fredrik och jag körde upp på Stadsberget och där blev det lite fotograferat- jag är helt kär i färgerna nu *.* Älskar verkligen hösten, just på grund av färgerna. Det är så lugnande, på nåt vis. Frigivande :D Hehe.

Läste lite mer i boken, och där stod det en grej om Utilitarism; i korta drag är det "största möjliga mängd lycka åt största möjliga antal människor", alltså att man ska skapa möjligheter som förutsätter att så många som möjligt ska få ett positivt resultat, kan vara allt från att man vill ha glass till frågan kring dödshjälp- och det lustiga med det här är att detta står i en bok som är obligatorisk på universitetsnivå, men på gymnasiet fick vi en uppgift i religionen om just detta! Minns att jag var så arg på henne för att det var en så svår och jobbig uppgift, haha. Men nu sådär i efterhand är jag glad att jag gjorde det, fick MVG i religion ^-^


i feel it's taking over and everything falls dark

..Iih, den där jobbiga paniken med att jag verkligen behöver ett helgjobb har liksom kommit tillbaka, I need it! Now! Alltså bara ett par extra tusenlappar per månad skulle göra sådan stor skillnad, och det är inte direkt så att jag sitter varje kväll och pluggar ihjäl mig. Tid finns det, utan tvekan! Måste fixa CV imorron, och sedan på fredag får jag fasiken ta mig ut på stan med Karima och dela ut till allt och alla som är intresserade. Jäklar anamma! :D

Nää, göra en kopp té och se om jag hittar något på internet som man kan söka.. Hörs lite senare!


when you love something, let it go

Hallå! Har kommit hem igen, hade föreläsning om etik. Ganska mycket repetition sedan etiken vi hade under gymnasiet, men nu var det mer inriktat på vården- alltså hur man kan tänka sig att etiska dilemman kan uppstå inom vården och hur man kan hantera detta. Till exempel om en människa inte vill duscha. Ganska intressant och tankeväckande, men hon som hade föreläsningen kändes ganska fördomsfull. Så det gick liksom inte att respektera henne fullt ut, men ah. Jag och Karima kände att vi sket i att göra CV:n idag, orkade verkligen inte. Får göra det imorron istället :D Hehe.

Nu kikar jag på Top model, och efter det är det Opraaah :D

i'm the only one that can rescue me from me

Godmorgon! Vilken mörk och kall onsdag det är. Det var inte särskilt kul att lämna sängen, varmt täcke och Mitzi som låg alldeles intill bröstet och kurrade. Jag tror att det är jätteviktigt att man tar hand om sigsjälv på morgonen när det är såhär kallt och mörkt, jag tror man måste ge sigsjälv lite extra; till exempel så tycker jag hemskt mycket om yoghurt- ja, då vill jag ha yoghurt på morgonen för att må så bra som möjligt. Små saker som gör det lite lättare! (:

Jag sitter och kollar på nyhetsmorgon, awesome. Nya ministrar som är där och pratar.. Börjar kvart över åtta idag, ska ha en föreläsning om Etik. Efter det så ska jag och en av tjejerna, Karima, fixa CV!

Ha en bra dag!


can you feel the pressure, it's getting closer now

Hallå! Hihi, powernapsen är tillbaka :D Det är verkligen så skönt med en liten "stund på ögat" som min far brukar säga. Får så mycket ny energi, och sen äta middag efter det är superb. Allt i ett :D Hehe. Nu sitter jag och snackar med bästis! :D (Jocke the man!) Känns så sjukt att inte träffas varje dag längre >: Men jag ska åka ner till Gävle och hälsa på honom så snart som möjligt, blir awesome :D Haha, då är det upp till bevis om Gevalia är godare nere i Gävle eller inte, "om vattnet är annorlunda" ;D

Ska ta och lägga mig i sängen om en stund och lääääsa i filosofiboken. Så jag blir klar någon gång! Funderar på att läsa vissa delar bara, och inte hela boken nu utan begränsa mig till det som faktiskt hör till kursen.. I think so!


as one once said..

Hallå! Nu är jag hemma igen efter en lång dag i skolan. Men, det var riktigt kul att träffa tjejerna igen :D Hurra! Och han vi ska ha i den här kursen var en riktig mysgubbe, hehe. Pratar på jättemycket, säger hela tiden "så att säga". Hann med en föreläsning om filosofi, och alltså- man kan ju verkligen bli galen! Om man vänder och vrider på allt, ur alla möjliga perspektiv, då blir man nog galen tillsist. Jag tror att det är skitbra att man börjar reflektera och tänker efter, kritiserar och så; men till en viss gräns. När du har kritiserat första gången, kanske du kan ge dig. Liksom; i boken jag läser börjar han med att reflektera över sin kaffekopp, är den där? Är det för att jag vill att den ska vara där som den faktiskt är där? Vilket värde har den? Vilket värde har koppen om det inte finns något att dricka? Och så vidare. Det finns en gräns, som vi även disskuterade kroppen, själen och anden. Vad är anden? Vad står den för? Har vi en ande? Ah, och så vidare.

Hann med att åka på ica för att köpa lite kissemissmat och så, köpte en massa té- så nu ska jag njuta lite av en kopp té innan jag gör något annat! (:


i'm wasting away in my own misery

Godmorgon! Usch det är suuperkallt här! Ingen aning om hur många grader det är ute, men inne är det inte alldeles för varmt i alla fall. Elementen vill liksom inte bli lika varma som jag vill.. Tjocktröja och tofflor är grejjer! Jag sitter och kollar på nyhetsmorgon och äter frukost nu, skönt att få komma tillbaka till lite rutiner igen. Börjar dock senare idag än vad jag brukar, börjar kvart över nio. Men det är bra, för då hinner jag ringa till min psykolog i Hudik (har fortfarande inte fått respons från psykiatrin här i Sundsvall) och avboka tiden.. Känns så dumt att avboka, men jag kan inte skippa kursstarten. Ska bli kul att börja med filosofi, föreläsarna kanske är lite bättre än boken ;D

Ha en bra dag!


this is me dying in your arms

Wii, ska bli kul att gå till skolan imorron. Börja på en ny kurs, träffa tjejerna, komma ut lite, få använda hjärnan till annat än att kolla på tv (x Höhö. Ska bli kul! Ska gå och fixa mig lite inför kvällen, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i filosofiboken. Dock är jag lite sådär besviken på den, för under 2- 6 kapitlet så är det jättemycket som vi pratade om på psykologin och ledarskapen på gymnasiet, fast i andra ord. Så ja, inte så givande än så länge. Meen det kanske kommer. Om inte annat är repetition (stavas?) alltid bra! (:

Men, vi hörs imorron! Ha en bra kväll!


can i, stay alive forever?

Hallå! Lite städning har hunnits med, och nu kikar jag på tv. Ska försöka läsa lite i filosofiboken. Kanske :D Haha. Ikväll börjar Top modell :D Weej. Hehe, har kikat på det sen säsong ett, fram till att jag flyttade hemifrån för då hade jag inte trean (x Så det ska bli kul! Börjar bli dax för middag också, undrar vad det blir för gott ikväll.. <:


the sickness that you are, the plague that make me starve

Hejhej! Sitter just nu och kollar på Oprah, det handlar om några killar som blev adopterade men i familjen så fick de ingen mat så dem svalt. I flera år. Bara att höra om det får det att vändas i magen på mig, hur kan man göra så mot barn? Känslan av att svälta är någon som ingen borde behöva uppleva, och att dessutom bli vägrad mat i en fosterfamilj. Usch! Kan inte beskriva vilka känslor som bubblar upp, och ingen som inte har upplevt svält vet hur det är.

Ska kika klart på detta, sen ska jag nog ta tag i disken och dammsuga..

i want everything back but you

Godmorgon! Wii, lite tidigare idag hurra :D Haha. Gick och la mig i sängen och läste (..och åt jordgubbspaj ;D) ganska tidigt igår, och sen somnade jag, uppenbarligen. Men nu så! Bra att jag klev upp tidigare idag då jag imorron ska kliva upp strax innan sex. x) Jag längtar faktiskt till att komma till skolan igen, jag kan verkligen inte vara ledig en hel vecka utan något att göra. Någon dag lite då och då gör ingenting, men såhär en vecka mitt i allt. Nejtack :D Skulle behöva hitta någon jobb som jag kan ha då.. och som även funkar på helger, för det som är så bra är att alla arbetet som ska skrivas kommer jag inte skriva hemma så all tid jag är hemma kommer jag antingen läsa eller göra ingenting. Alltså, den tiden som är hemmatid- inte den tiden som är kompistid, hihi. Så någon som har ett förslag på jobb? ^^

Lite kaffe nu innan jag ska göra frukost och kolla på Days of our lives..

we are the chosen ones, we sacrifice our blood

Hallå! Har just kommit in från stan, var ner och mötte upp en tjej för att köpa en bok, så nu fattas jag bara två böcker till kursen som startar på tisdag, yay. Blir nog bra det.

Inte ett spår av utemöblerna ännu, imorron ska vi ringa och se om hemförsäkringen täcker det eller inte. Och så ska jag fasiken göra lappar och klistra upp i trapphusen för att se om någon har nåt att bekänna :D Haha. Whatever.

Ska snart äta miiiiddaaag, hungrig!


gotta be kidding

..I natt är det någon som tyckte att utemöblerna på uteplatsen + ljuslyktan var väldigt fina och på något konstigt sätt så är grejjerna borta nu.......

Ja, vi märkte det just eftersom att persiennerna varit nerdragna i storarummet, då man ser in hur bra som hellst, så jag drar alltid ner dem när det blir mörkt och har då missat detta lilla missöde totalt.


i watch my purple sky fly over me

Hallå! Ännu en bortkastad dag på att sova, haha. Fattar inte vad det är med mig, sjukt längesedan jag sov såhär länge x) Hela dagen blir ju helt vrickad, frukosten blir lunch, medicinen tas försent, Mitzi får ingen frukost, jag missar Gilmore girls.. och ja, sånt där. Haha. Det är faktiskt illa när man vaknar med kaffehuvudvärk, eftersom att jag inte fått första koppen för en sådär tre, fyra timmar sen. :D

Ska göra frukost, dricka kaffe och titta på sista Harry potterfilmen, det vill säga, den 6:e eftersom att de allra sista inte kommit än <:


in my dreams, will you give your love to me

Hejhej! Hihi, mitt maraton är i full rullning and i love it :D Har även hunnit med en sväng ner på Frendo för att köpa godis. ^-^ Hihi, typ varje lördag sen jag flyttade till Sundsvall har jag varit dit och köpt godis, jag är värsta stammis där. Hon hälsar så glatt på mig nu :D Haha. Lösgodis och choklad blev det den här gången. Jag ska fortsätta med Harry Potter nu, talk to you later!


with nightmares i've built my own world to escape

Hallå! Jag har påbörjat en bok (vidsidan av True blood) som heter Filosofi + omvårdnad av Jakob Birkler. Nästa kurs som börjar på tisdag är nämligen omvårdnads etik. I stora drag. Riktigt intressant det där med filosofi, faktiskt. Man kan ju aldrig säga vad som egentligen är filosofi, men det finns ett begrepp som handlar om just filosofi, och därmed har man ju ändå definierat filosofi. Intressant.

Jag ska i alla fall ha Harry Potter maraton nu, hehe. Måste växla lite mellan verklighet och fantasi ;D Mitzi har äntligen lugnat ner sig och ligger nu här bredvid mig i sängen och väntar på att filmen ska börja, men först ska det fixas lite mer mat och kaffe. Hörs!


what a shame we all became

Goddag! Jag har just vaknat, kunde inte inte sova inatt, somnade kanske runt tre, fyra. Riktigt jobbigt. Så nu har jag sovit bort typ halva dagen, inte okej. Och hungrig som ett as är jag, inte okej. Behöver kaffe. Skulle ha tagit medicinen för flera timmar sedan. Inte okej. Jag hatar att sova till längre än halv tio x) Haha. Men det är väl lördag, va? Har helt tappat greppet om dagarna nu för tiden. Inte bra att vara ledig så länge, och jag har några dagar kvar också. Whatever. Mat, mat mat mat mat. Och kaffe. *Gilla*


you think that i can't see what kind of man you are

Godkväll! Har just kikat på Idol, och jag måste säga att jag verkligen tycker att Elin är bra, alltså. Jag lyssnar på Pink lite då och då, när jag är på ett bestämt humör- typ, tänka tillbaka och känna samma känslor som jag gjorde för tre år sedan, och jag tyckte att Elin gjorde "I'm not dead" sjukt bra! Satt med världens gåshud :D Haha. Och när Alice sjöng "Misery Business" blev jag på Twilight humör, sådär magiskt, drömmande, skrämmande, kärleksfullt och så vidare. Så jag ska kika på Twilight :D Mysa ner mig under täcket med Mitzi och kolla på Edward och Bellas outgrundliga kärlek ^^ Ha en bra fredagskväll! (:



the sun goes down, i feel that life betrayed me

Hejhej! Fick ett Linkin Park ryck, deras gamla låtar alltså. Sooo goooood. Lyssnade jämt på dem när jag var yngre, först tyckte jag inte alls om dem; a.k.a jag tyckte inte om när de "skrek", haha. Nostalgi. Lite kaffe på det, så kan det ju nästan inte bli bättre. :D Eller jo, det kan det ju. Men det här är ganska bra det med. <:



Fine line between this and that
When things go wrong I pretend the past isn't real
Now I'm trapped in this memory


we're not gonna fall

Hallå! Hihi, har varit iväg och simmat, och jisses vad jag är otränad alltså! xD Kändes helt sjukt att använda kroppen för motion, har inte gjort det på nästan tre år. Eller ja, två och ett halvt är det väl. Innan jag slutade träna var jag.. låt oss säga riktigt vältränad, tränade runt tio timmar i veckan, och så nu bah! Orkar simma i tio minuter, sen är jag helt slut. Haha, bra där ;D Men, någonstans måste jag ju börja. Skönt var det verkligen, men ännu skönare att komma hem igen. Hade tänkt diska, men det får glatt vänta till imorron. Soffhäng på obestämd framtid är det som gäller nu, och maaat! :D


i'm freaking out, where am i now?

God.. förmiddag! Hihi, jag lyckades sova till halv elva idag :D Feels awesome :D Måste ha behövt sova lite mer än vanligt inatt, höhö. Jamene.. fredag idag då, va? Får se hur det blir med simningen, om jag blir själv eller inte (: Haha, gruvar mig för vilken jävla träningsverk jag kommer ha, första träningen på ja.. nästan tre år snart. Men jaja. Det kommer det nog vara värt! Riktigt pissväder är det här idag, dock.

Dricker lite kaffe nu, ska snart göra lite frukost. Ha det så bra sålänge! (:


RSS 2.0