i fight for the ones who can't fight and if i lose, at least i tried

Godkväll! Har kikat på Kalla fakta som handlade om barnpornografi, jag vet inte om ni minns det, men för ett tag sen skrev jag om att högsta straffet är 6månader, och i det här programmet pratade de bland annat om det, men även om hur många fall det är som preskribreras varje år. Samtidigt som jag blir så sjukt förkrossad över att straffen inte är högre, de borde dö de som begår sånna brott, så blir jag ännu mer förkrossad över att det är så pass tabubelagt att det inte kommer fram någonting om problemen. Alla håller med om att det är bland det värsta man kan göra, i fängelsen kan man inte ha pedofiler etc på samma avdelningar som resten, för de blir så utsatta av de andra fångarna, men ändå så är högsta straffet bara 6månaders fängelse.

Om jag skulle ladda upp en film till Piratebay skulle jag få högre straff. Allt det fina pratet om att de gammla värderingarna där barn inte hade samma status är borta, det försvinner någonstans bland lagarna som bestämmer att en film har högre värde en ett barn. Det är något allvarligt fel på den svenska moralen.

Jag ska gå och lägga mig nu, sov så gott!


rise and be, all that you dreamed

..Blev ingen New Moon, blev så pigg helt plötsligt så jag gick och fixade med ansiktsmask och kände mig så vacker så jag tänkte visa er, mina kära! :D


Snygg va? :D Haha, fast fail att det inte blev nästan någonting i pannan.. oh well! Nu ska jag ställa mig och diska och sjunga till Flyleaf, namnam. Hihi, ha en bra kväll! (:

tell me right now, what have you got to lose except your soul

Hallå! Twilight och choklad gör min värld just nu, ska snart kolla på New Moon. Kul att jag kommer få fantastisk hy efter att chokladen sätter fart, passar perfekt till vinkvällen imorgon när vi bestämt att piffa till oss ordentligt. Älskar verkligen choklad!



and you are oh, so pretty, and you are shining bright

Hejhej! Har kommit hem för en stund sen, matat katterna och bytt till myskläder och sånt. Ganska bra föreläsning! Det var en tjej som varit inlagd med LPT (Lagen om psykiatrisk tvångsvård) och hon har nog alla diagnoser man kan ha. Väldigt spännande, men hon var lite jobbig att lyssna på, men annars var det bra! Men nu när jag kom hem blev jag såhär jättetrött, typ slö och oinspirerad för det blev så dåligt väder >: Vill ha blommor och sol jöö!

Ska göra mackor och sen tänker jag gömma mig med en film och choklad, ha en fortsatt bra dag! (:

sick near and push and push and push and get there

Hejhej! Har haft en trevlig dag hittills, inte världens bästa föreläsning förut, men nu tror jag att det blir bra. Nu har vi en gästföreläsare som har varit inlagd tidigare om jag inte fattat helt fel. Kan bli bra! Hörs lite senare! :)

you touch me and i can barely make a move and a can't breathe





we don't want to get in line

Godmorgon! Hihi, så superfint väder ute idag! Det är så mycket lättare att kliva upp då, och speciellt också när kissemissarna kom och gosades imorse. Jättemysigt, kände mig ganska popis. Nu sitter jag och ska äta frukost och kikar på tv4 morgon, det är en bra start på dagen! Idag har jag två föreläsningar, en till om Attityder och en om Motiverande samtal. Enligt schemat så slutar jag 16, så det blir nog ganska kass uppdatering idag. Men hoppas ni överlever! Hihi. Ha en jättebra dag så hörs vi lite senare! (:



nothing hurts my world, just affects the ones around me

Hallå! Tog en låång och varm dusch, behövde det. Sen insåg jag att Fredrik har med sig hårfönen.. Så jag måste vara uppe någon timme till innan håret blir torrt, haha. Tur att jag inte börjar förrns 10:15 imorgon. Just nu kollar jag på Kvällsöppet som pratat om mobbing, och jag blir fan arg när jag hör hur vissa pratar! "Jag har aldrig fått uppfattningen om att vi lärare skulle ignorera mobbing", in my ASS alltså. När jag gick på högstadiet var jag väldigt mobbad, och det hände framför lärare men ändå hävdade de att de inte visste något. Alla möten, alla extra samtal, och ändå så var jag och mina två tjejer mobbade tills dagen vi slutade. Yea right att mobbing skjöts snyggt idag.

Bara den som blivit mobbad kan säga hur systemet faktiskt fungerar, inga fina papper visar hur det i praktiken ser ut.


will you be there by my grave or will you be the death of me

Hejhej! Jag har just blivit påmind (påminnd?) om varför jag INTE LAGAR MAT, buuh det blev jätteäckligt. Gröt imorgon i alla fall, kör nog på kafeteriamat imorgon. Haha. Ska trösta migsjälv med en lång dusch nu, hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! (:



so now you lay yourself down in this grave with shattered eyes

Hallå! Jag har läst en stund, hann inte alls mycket innan fånen började plinga, men en liten stund i alla fall. Har tänt lite doftljus och så, luktar jättegott här nu, mysigt! Börjar bli hungrig på middag också, tänkte göra pasta och baconsås, mums! Sen ska jag nog kanske fortsätta läsa tror jag, känner mig på läshumör idag :D Haha. Ha en fortsatt trevlig kväll! (:



i wish i could still call you friend, i'd give anything

Hallå! Har just kommit hem från en helt okej föreläsning, det handlade mest om flyktingar, kulturkrockar och tortyr. Väldigt givande, ganska jobbigt vissa delar, men. Sen gick vi igenom lite av uppgifterna som vi har, och nu sitter jag hemma i min underbara soffa. Hihi, jag ska göra en macka och slappa en stund innan jag ska göra lite nytta här. Ha en fortsatt bra dag, och njut av det underbara vädret :D


a catch in my throat choke torn into pieces i won't, no! i don't wanna be this

Hallå! ..Måste bara visa mitt nagellack innan jag går, älskar verkligen färgen. H&M's egna som heter "Timeless Beauty", och faktiskt- färgen funkar alltid! Nu ska jag dra mig mot universitetet för en föreläsning som handlar om att möta främmande kulturer. Hörs nog inte förrns jag kommer hem, blir inte så sen idag. Ha det bra!


i think i'm at the edge now but i could be wrong

Hejhej! Har degat, kollat på tv och gjort mig klar för universitetet. Så nu ska jag bara vänta en timme innan det är dax, haha. Dricka lite mer kaffe och kolla på Top Model nurå, hihi. Ha en jättebra dag! (:



here you are down on your knees again trying to find air to breathe again

Godmorgon! Har ni sovit bra? Jag har sovit ganska bra, större delen av natten i alla fall. Somnade efter typ en kvart in i filmen, sen vaknade jag lagom till den var slut och hade ont i höfterna (jag får jätteont där om jag ligger i samma ställning förlänge) så då snubblade jag in till sängen. Idag känner jag mig pigg också, men det känns skönt att vi börjar 13:15 idag i alla fall! Nu ska jag äta en supergod frukost, ha det så bra så hörs vi!



know that surrender won't help you now

Godkväll! Jag är jättetrött nu, ska ta och äta ett äpple och mysa ner mig i soffan igen. Nu ska jag kika på Twilight, kanske lyckas jag somna på soffan, haha. Skulle inte ha något emot det, första natten utan Fredrik är alltid jobbig. Så soffan väntar, sov gott så hörs vi imorgon!



your lips touched every hand but mine

Godkväll! Hihi, jag hittade myckt bättre mat än pasta; hade kvar tacofärs och tortillabröd, så jag gjorde en mini tacos :D Mumma. Sen har jag bara halvsovit i soffan, och nu ska jag snart kolla Navy CIS, loove it. Och efter deet så tror jag att jag ska trycka igång Twilight, woo. Ni får ha en fortsatt supertisdag! (:

Gottgott! :)


living like it all depends on you

Hallå! Hihi har just kollat klart på Burlesque, något bättre på nya tv:n. Det ser typ ut som om de är bredvid en och dansar, helt sjukt :D Nu ska jag ta och göra någon form av middag.. koka pasta kanske. Är sugen på typ, lax och potatis eller nåt. Men eh, pasta blir bra det med :D Haha. Hoppas att ni har en jättebra dag!

Förresten så måste ni lyssna på den här låten, såå bra!




tiny heart, stuck inside yourself, when will you open up for me?

Hejhej! Haha jag är hemma nu, pallade faktiskt inte sista föreläsningen. Det var en präst som kom och skulle prata om attityder.. förlåt, men jag kan inte riktigt ta det seriöst. Inte för har jag något emot präster eller så, men det gav inte mig mycket alls att han pratade om hur viktigt det är att tänka på hur man säger någonting, alltså hur man betonar och så. Har fått en del sånt från GHG faktiskt! Så jag gick hem istället och ska bädda ner mig i soffan och kolla på Burlesque :D Ha en jättebra dag!

Bästa spegeln på skolan i alla fall!


i always thought i could tell who lied, but you proved me wrong

Hejhej! Har just haft lunch, köpte en kycklingsallad med vitlökssås. Ganska okej! Nu väntar en föreläsning om attityder som förhoppningsvis är bättre än förra, annars blir det jobbigt att sitta till fem. Vill mest bara hem och kolla på film, hihi. Börjar nu, hörs sen! :)

gotta take another pint, watch out for night

img_1999 (MMS)

Hallå! Sitter på en värdelös färeläsning om språk och kommunikation, jobbig föreläsare. Hoppas att ni har det bättre! Btw, mobilblogg därför det sser så fult ut :D


three days no sleeping, he gave up eating, he sold his mother's rings, she said nothing, pretended not to know

Godmorgon! Hihi Dennis och Evelinn fick sin lilla Rasmus inatt! STORT GRATTIS! Och allt verkade ha gått bra, som tur va. Nu väntar jag bara på att höra lite mer, och jag längtar tills jag får se honom. :D Tyvärr (haha) så måste jag iväg och vara seriös på universitetet om en stund, har två föreläsningar idag så hela dagen. Woo! Men, nu måste jag skynda mig att göra mig klar, ha en jättebra dag! (:

Mumma!


i watched the lying, turn into hiding, with scars on both his lips

Hejhej! Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar kliva upp i tid imorgon. Fredrik åker imorgon han med, buuh. Men det är inte så långt kvar nu, så. Hihi, och vet ni? Dennis och hans flickvän är på sjukhuset nu och antagligen kommer lilla Rasmus inatt :D Hoppas hoppas hoppas! :D Såå mysigt!

Sov så gott alla, hörs mera imorgon! (:


not once in life have i been real, but i've never felt this close before

Godkväll! Hoppas att ni har en bra måndag! (: Själv blev jag ganska snopen faktiskt, för det var ju slut på Top Model! Jag missade förra veckan och trodde att finalen var det här veckan.. men eh tydligen inte. Haha, för kolla på finalen sen istället då. Men kul att Project Runway började igen!

Vi har fått besök av Tobbe och nån annan snubbe, skulle vilja lägga mig snart dock. Börjar 8:30 imorgon. Blev klar med bokhyllorna i alla fall, och det var nästan precis så att den första bokhyllan fylldes. Dedikerade en hylla enbart till skolan :D Haha, och den är hööög. 2.05 meter, den andra fick stå i ett annat hörn i sovrummet- den kommer fyllas när mina böcker kommer från Ljusdal. Wii :D

Så hög är den, så det gick inte att få med hela på bilden xD FAIL!

someone warned me of this hell, and i spit in his naive eye and left him crying for my soul he said would die

Hallå! Jag fick inte hjälpa till med bokhyllorna, haha, så jag ställde mig med disken istället. Tråååkigt, och trött blev jag. En bokhylla är klar, så jag ska gå och plocka ur alla böcker från nuvarande bokhyllan.. nu kommer jag kunna hämta alla mina böcker som står hos mamma och pappa också, woo (: Har några stycken där med, ehehe.

Oh well, jag ska gå och dona med böckerna. Hörs lite senare råååå!

Såhär pigg blir jag när jag diskat :D


all i need is someone to save me cause i am goin’ down

Hallå! Nu har jag just kommit hem igen, måste säga att den sista timmen var lite jobbig. Jätteintressant ämne, men det blev så uttjatat. 15 olika exempel till samma grejj, hade räckt med 3 liksom :P Menmen. Nu är jag hemma i alla fall. Ska fika lite nu, är jättehungrig och sen ska jag nog hjälpa Fredrik med bokhyllorna! Woo. Skojj. Hihi, hoppas att ni har haft en bra dag också! (:

Alltså, titta bilden! Älskar den här :D Kommer bli soffpotatis på riktigt nu x)


sometimes i feel like calling, but i know you won't be there

Hejhej! Nu sitter jag på en förereläsning, som faktiskt är ganska bra. Den handlar om kommunikation och samtal, intressant! Men det håller på till fem, kanske lite väl. Menmen. Ha en fortsatt bra dag! :)

i’ve got envy, i’ve got greed, anything that you need and i’m not above having to beg

Hallå! Nu är Emmelie här och vi ska strax bege oss till skolan. Ska bli så kul att börja på ny kurs :D Ha en jättebra dag!




don’t know where to start, let me get to the good parts

Godmorgon! Guud så skönt det var att sova ordentligt, somnade nog efter fem minuter. Så idag är jag pigg och glad :D Ska till skolan sen, börjar 11. Startar en ny kurs.. Minns inte vilken det är, haha. Har liksom tappat bort allt vettigt nu för tiden när jag varit hemma så mycket, men det märks ju ;D Hur som så ska jag äta frukost nu och kika på nyheterna. Vi hörs om en stund! (:

the ups and the downs but you still didn't leave

Godkväll! Nu är bordet och stolarna på plats, och det blev riktigt snyggt faktiskt! Tv är på plats den med, och den är också ganska okej :D Imorgon ska bokhyllorna upp, nu är vi så trött allihopa så jag tror nästan att jag ska göra mig klar för sängen. Blir bättre uppdatering imorgon, jag lovar! (: Sov så jättegott!




couldn’t see through her lies, every inch of me dies

Hejhej! Förlåt för dåålig uppdatering idag, men jag orkade verkligen inte när jag kom hem. Kom hem vid ett och vid två kom Caisa, sen har jag bara umgåtts med henne. Jättebra att träffa henne igen jöö! Var alldeles för länge sen nu. Puss på dig! <3

Medan jag och Caisa umgicks så var Fredrik och Dennis på Elgiganten, IKEA och Willys. Hihi, en ny tv är på plats nu då! :D Ni får se resuktatet när allt är klart sen :D Men i alla fall så en tv, två nya bokhyllor, handdukar och matbord + stolar. Woo! :D

Gissa vad vi ska göra ikväll? :D

tomorrow there's another crimson dawn i'll watch it alone, upon the lost throne crowned in despair

Godmorgon! Har ni sovit bra? Jag gick blev klar ganska exakt halv fyra, haha, men det berodde nog mest på att det helt plötsligt blev sommartid. Men nu är jag klar! Väntar bara på att mamma ska kika igenom den så ska jag skicka in den sen. Pew pew!

Nu ska jag och Fredrik strax bege oss ner mot frukosten och sen ska vi åka hemmåt. Så ska jag träffa Caisa när jag är hemma igen ju! :D Ha en bra söndag!



i never thought it could be this way, love's sure gonna put a hurting on me

Heej! Har just gjort mig klar för sängen, dock kommer jag nog inte sova än på några timmar.. Har tagit en alldeles för lång kvällsfika med skådisarna, men Fredrik håller på och river tältet och scenen och packar in i lastbilen, så han kommer nog inte på några timmar; mer tid att plugga! Woo nu jäklar! Men ni alla får sova så jättefint! (:


all is vanity, underneath the sun, all is vanity

Hallå! Haha fail på mig, blev just klar med att skriva in fråga tre.. men då har jag ändå kollat på körslaget samtidigt och ändrat/ lagt till grejjer. Och hejja Jarse alltså, faktiskt så är de ju bäst! Även ikväll var det bäst. Fast jag tyckte att det var synd att Jasmine åkte ut, de var väl ändå inte sämst va :S Hur som så hoppas jag på att skådisarna kommer snart så jag får äta lite kvällsfika, haha. Behöver mycket energi när man pluggar!

Och NU ska jag fortsätta på sista frågan, woo! :D

Haha behöver ju inte Photoshop längre ;D


found something sweet on the island with the daughters of eve, but through thick and thin they've gone away and only left their grief

Godkväll! Hoppas att ni har en fin lördagkväll (: Jag har just varit i restaurangen och ätit middag, röding med kantarellsås och potatismos. Sjukt gott var det, och mätt blev jag. Hann skriva lite till tentan också, tog med blocket och böckerna. Perfa. Så nu har jag nog hela fråga tre klar på papper, ska bara skriva in det också och sen är det bara fjärde kvar! Woo. Ska skriva in det på datorn nu, hinner nog det innan körslaget. Hade velat haft godis men det verkar inte finnas bra möjligheter för det :P Jätteliten by (200 invånare enligt Fredrik), sjukt att de har lyckats sälja slut på nästan... 10 föreställningar eller nåt sånt.

Nej nu ska jag skriva som fasiken, ha en fortsatt bra kväll! (:


you're so full of shit, i can't stand the way you comprehend

Hallå! Har nu skrivt ungefär 1100 ord.. går fan framåt! Men ack så tröttsamt det är, måste jag faktiskt erkänna. Är verkligen i behov av en kopp kaffe, men jag orkar seriöst inte gå ut och in i restaurangen för att hämta. Får vänta till middagen. Haha jag får äta middag ensam idag, för teatersällskapet ska äta i tältet där föreställning är då de har jättetajt schema idag. Lagom mobbad jag kommer vara! Love it. Men det är bra, för då kan jag äta ganska snabbt och sen skynda mig tillbaka och fortsätta. ..Och även nu ska jag fortsätta, efter en kiss och snytpaus. Ha en fortsatt trevlig dag! (:



something is missing in me, i feelt it deep within in as lovers left me to bleed alone

Hejhej! Har just lunchat med Fredrik, Johannes Brost, Nicke Wagemyr, Fredrik Hallgren, Pernilla Parszyk och hennes dotter. Känns ganska coolt faktiskt :D Haha, grymt sköna människor i alla fall. Och maten var god, åt en pastasallad och ananas och någon form av risomellet. Så nu har jag en massa ny energi att fortsätta på tentan, woo hejja mig :D Har skrivit ungefär 600 ord nu.. det går framåt, MÅSTE bli klar idag alltså, om jag så ska sitta vaken till halv fyra inatt som jag gjorde sist. Nää, fortsätta nu.

Ha en fortsatt trevlig lördag!


between love and hate, which path to follow? how can i keep balance in this race, come faith i'm dying

Hallå! Supergod frukost var det, älskar hotellfrukostar haha. Synd att man inte kan ha sånt hemma.. Jag får bli rik helt enkelt så jag har råd med lyxfrukost varje dag! <: Nu sitter jag på rummet och pluggar/ försöker fatta hur man lägger över filmer på iPhonen (ja jag är ett tekniskt geni), tror jag börjar hänga med :D Haha. Men det känns lite tråkigt att jag måste sitta inne idag när det är så fint ute, ska försöka vara så effektiv som möjligt några timmar så kanske jag hinner gå ut.. Vi måste skriva 2200- 3700 ord så jag tänkte satsa på 3000, har fått ihop 375, hejja :D


Knäppte en bild när jag gick tillbaka till rummet, testade en app till fånen.. ganska fint faktiskt! (: Tycker bäst om när det är lite "gammalt" över foton, blir en helt annan känsla av bilden då. Självklart ska man kanske inte ha en sån här känsla på en bild där någon typ har ångest, men ni fattar kanske :D


self control forcing me down whispers consume the air

Godmorgon! Har ni sovit bra? Jag har sovit superskönt! Fast det känns jättekonstigt att jag inte behöver tömma lådor, sätta igång kaffe, mata katterna och sånt.. haha. Saknar katterna faktiskt, men kommer ju hem imorgon på förmiddagen någon gång.

Det är superväder här, solen står på in genom fönstret och det blir jättevarmt, äntligen lite värme! Jag och Fredrik ska ner och äta frukost nu, men efter det ska jag bege mig upp till rummet igen när han åker och jobbar. Vi hörs om en stund, ha en bra lördag! (:



fear there's a way out, touch of red, break away nothing has it all

Hallå! Superrolig kväll, själva föreställningen var grymt bra, haha skrattade jättemycket under hela föreställningen. Orkar inte riktigt förklara vad den handlar om, men sjukt kul var det. Sen efteråt har vi, sällskapet minus Lasse Brandeby, Göran Gillinger och Nicke Wagemyr, tagit macka och lite vin (sen fick jag någon drink av Fredrik också) men nu är det nog sova dax. Härligt gäng det här anyhow! Sov så gott, hörs imorgon!



wanna be somebodys somebody

img_2424 (MMS)

Här sitter jag nu och längtar tills klockan blir halv!


the weak in me should know i'm as sober as i could be

Hejhej! Nu sitter jag och Fredrik på hotellrummet, supermysigt. Det är typ olika hus som tillhör hotellet som ligger uppe på en höjd, jättefin utsikt har vi härifrån. Första vi träffar när vi kommer in i receptionen är Karina Lidbom, haha. Hade ingen aning om hur hon såg ut förräns hon presenterade sig. Lite roligt! Middag klockan fem, jag ska plugga fram tills dess. Hörs då!

Fast vi har skjutit ihop sängarna nu





i'm standing on the edge of being free

Hallå allihopa! Vi är i full gång, har just passerat Sandviken. Är nog framme om en timme eller så. Tyvärr kan jag inte ladda upp bild nu, men det är superfint väder här! Ha en bra dag, hörs om en stund!

when the rain comes falling, i'll freeze, i'm so afraid

Hallå! Nu ska vi strax gå ut mot bilen, inte riktigt än men snart. Packat och klart. Blir nog låg uppdatering fram tills vi kommer till Tällberg, så 'til then! :)

 

 


reaching depth of clarity, i'm not supposed to be like this

Godmorgon! Fiinväder idag jö :D Hurra, håll i det då bara. Jag håller på och fixar mig innan vi ska åka, skulle vilja fixa naglarna och så- vill ju vara representabel när jag ska träffa Fredriks jobbkompisar, eller vad vi ska kalla dem x) Hihi, ska bli riktigt spännande! Ha en jättebra dag, hörs om en liten stund igen! (:


never knowing the things unwanted

Hallå! Haha jag är verkligen lost just nu på fråga tre, sitter verkligen och läser minsta lilla tecken och strycker över vartenda ord som kan användas, helt galet. Men jag ska i alla fall ge mig nu, ska nämligen med till Tällberg, woo! :D Blir hur skojj som hellst! Vi åker 10.20 imorgon, så ska jag se till att plugga tentan i bilen på vägen ner och sen medans han jobbar (alltså innan föreställningen) så kan jag plugga ostört och så hela helgen. Blir verkligen superkul! Så ska ni få se en massa bilder på skådisarna och rummet och så, I promise! Men nu är det sova dax, sov så gott!


the covered tracks and days spent on the run, the strangers we've become

Godkväll! Mammsen och pappsen har just åkt, otroligt trevlig middag. Superduper gott och alltid trevligt att träffa päronen. Ska nog nästan sätta mig och plugga lite, nu när jag fått lite energi igen efter middagen. Haha, kul liksom att plugga en torsdag kväll xD Kaanske till och med lutar åt att jag ska med Fredrik till Tällberg imorgon.. För han åker imorgon bitti, och om de är tillbaka innan 14 på söndag så kan jag följa med. Ska nämligen träffa Caisa på söndag, vill inte missa det! Men mer om det när jag vet om jag ska med eller inte xD Haha, ska plugga nu jag, hörs sen!




i see your face in my sights, i hesitate and then look for a sign somewhere in the sky

Puuh, nu är jag nästan jättetrött på den där fråga, haha. Ger upp nu för en stund och fortsätter ikväll när päronen åkt igen. Maten står och puttrar på spisen nu, blir en supergod gryta med fläskfilé, ananas, sharon, paprika, krossade tomater och lite annat gott. Till själva grytan använder vi alltid grädde, så den blir tjock och krämig. Muums. Blir couscous till det, ska nog mätta magarna! Ha en fortsatt trevlig kväll! (:



sleep brings release, and the hope of a new day, waking the misery of being without you

Hallå! Hoppas att ni har en fin dag! (: Jag fick inte plugga sådär jättelänge innan en katt ville komma och gosas.. Haha, men jag lyckades övertala henne att ligga i knät istället (:  Jag ska fortsätta plugga någon timme, för sen ikväll kommer päronen på middag, wii! :D Blir mysigt!



the agony of cynicism beckons me it's everywhere, it's everyone, it's everything

Hallå! Jag sitter och pluggar för fullt, håller på med en fråga där jag ska definiera den tredje revolutionen och hur den påverkar den svenska välfärdsstaten. Faktisk en rolig fråga tycker jag, kommer bli bra det här :D Jag ska ha minst ett B på den här med, det har jag bestämt!



in light of my ability to feel denial, i walk away from everything with just a smile


Mina fina blommor är borta nu, buuh >: Längtar tills jag kan gå ut och fota på riktigt!



i learned my lessons, i've conquered death, i go on and i'm unsmashed

Godmorgon! Har ni sovit bra? Jag somnade som en stock när jag la mig, superskönt. Vaknade strax efter nio, skönt. Nu ska jag slappa framför tv:n (Days of our lives och Top Model) innan jag fortsätter med tentan. Ska snart äta frukost också, vaknade med värsta kaffesuget så jag dricker kaffe nu, men snart blir jag nog hungrig också.

Oh well, hörs lite senare (: Ha en bra dag!



when you see me crashing, and there's no more left to fall, will you lift me even higher

Godkväll! Nu har Såfia just gått hem och Emmelie gick för en stund sen. Haha blev inte så jättemycket gjort, men fick lite idéer och så, gör ganska stor skillnad faktiskt så imorgon kommer det nog gå bra! Meen sällskapet var ju kungligt oavsett! Nu ska jag och Fredrik i alla fall lägga oss, men sov så gott allihopa!


one after another, nobody stands behind the ones they have chosen

Woo, nu har Emmelie och Sofia anlänt, vi försöker plugga och snart ska det drickas lite vin! (: Helt okej onsdag, jag SKA verkligen plugga på bra idag!



gasp for the truth you once lived, beyond this world is what is always breathing

Hallå! Woo, känner mig riktigt duktig nu.. har lyckats skrivit ihop 4½ A4 för hand, så kanske 2 sidor på datorn, känns bra. Alltid en början i och för sig, men. Håller på och försöker skriva något bra till "Hur påverkas den svenska välfärdsstaten av förordning 1408/71?".. Jag ska lyckas, jag ska få ihop värsta grejjen, haha. Det jobbigaste är att skriva ner så att det låter bra, finns att hämta ur boken, knyta ihop det med de andra böckerna.. För egentligen är det inte så svårt att förklara, men att skriva ner det så att det blir ett bra tentasvar är dock lite jobbigare. Men skam den som ger sig!



you can never know what it is you do to me

Hallå! Pillat och donat med fånen nu, loove it. Fattar inte så mycket, men det kommer väl! Jag sitter och försöker plugga, vet inte om det går så bra, men. Senare i eftermiddag/ kväll kommer Emmelie och Sofia så ska vi plugga och vina lite. Blir skojj! Kanske går lite bättre då med x)

Ha en fortsatt bra dag!



we're sailing away into the waking of the sun

Hallå! Hemma från Birsta nu, woho, nu är jag stolt ägare till en iPhone 4, plus att jag tecknat mitt första abonnemang! Haha äntligen kommer jag faktiskt kunna ringa till folk, smsa, kolla internet och sånt. Känns hur bra som hellst! Nu väntas pill med fånen och installera den och sånt innan jag tar tag ordentligt i tentan. Hörs senare!



my television tells me to panic, but i don't think i'll listen

Godmorgon! Har ni sovit bra? Tog ett tag innan jag kunde somna, det blåste ju jättemycket! Men idag är det superfint väder och det verkar inte blåsa så mycket heller. Jag har duschat håret, så skönt, och äter frukost nu. Väntar på att Fredrik ska kliva upp och göra oss klar att åka till Birsta.. Jocke berättade om ett abonnemang som hette "student", 300 kronor i månaden, fri surf, gratis sms, ringer gratis etc.. så det blir det nog! Men jag ska prata med dem på Telia först så får vi se.

Nej, kaffe och frukosten väntar. Hörs lite senare, ha en bra dag!



i never thought it could happen to me, got me happy without my misery

Neej nu måste jag gå och lägga mig så det blir dax att kliva upp snart :D Vill ha iPhonen jöö! Ska hur som börja med att städa lite imorgon bitti innan vi åker ner och fixar det, sen ska jag skriva tenta hela långa dagen! Sov så gott alla!


step by step, i've got a brand new walk, i even sound sweeter when i talk

..Jag skulle gå och snyta mig..



i can see the coffin shining through my tainted window

Godkväll! Ha, jag SKA köpa en iPhone, så är det bara xD Nu kan jag inte hålla mig längre ^-^ Ska ner på stan imorgon och kolla efter bra abonnemang, annars har jag hittat ett jättebra på Dustins som är typ anpassat för studenter. Faktiskt :D



Men nu ska jag och Fredrik mysa ner oss i soffan och kolla på Sagan om Ringen och äta godis. Mumma, hörs lite senare!


i've got a feeling i feel so strange, everything about me seems to have changed

Heej! Nu är jag hemma igen! Woo, känns alltid lika skönt att komma hem. Haft det supermysigt, men hemma är alltid bäst! Vi svängde in i Hudik också, Fredrik har fått köpare på bilen (hurra) och så var han in och donade med sitt abonnemang.... och köpte en iPhone.... JAG VILL OCKSÅ! Funderar starkt på om jag ska fixa ett abonnemang också, speciellt om Fredrik får fortsatt hos Dröse & Norberg.

Nu ska jag i alla fall slappa en liten stund och vara avis på Fredriks telefon.. hehe, ha det bra!




i don't know where i am, and i don't know what i've done to me



Nu bär det av hemmåt, så ni får ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem!

would you do it with me heal the scars and change the stars

Godmorgon! Är alla pigga idag? Inte jag, och ont har jag i magen alltså (x Oh well, så är det ju ibland! Ska ner och äta lite frukost nu i alla fall, Lena var och väckte alla nu och skulle börja med frukosten. Så jag ska gå ner och så ska jag ta med mig så jag kan fortsätta på tentan. Ha en bra tisdag, hörs om en stund (:


crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear

Nu är det sova dax för mig, försökte mig på en kortis på tentan.. har säkert skrivit tre rader! Woho! Sov gott alla, så hörs vi mer imorron (:

ZzzZzZ


quiet chaos

Åh jag måste bara visa den söta lilla Ruben! Som dessutom är större än Neija, haha. Supersöt och jättesocial (:



Och förövrigt så har jag fått praktikplats i Hudik tillslut, hurra! Ska faktiskt bli kul att vara på ett gruppboende istället, även fast att jag allra hellst hade velat vara i Sundsvall, men. Dock så ligger det typ precis där vi bodde innan vi flyttade till Sundsvall, haha. Lite fail, men då kommer jag ju inte ha problem att hitta i alla fall! :D

i'm lost, confused, don't know which way to choose

Hallå! Ni får ursäkta min dåliga uppdatering, men jag och Fredrik fick för oss att ta oss till hans föräldrar, så nu sitter vi i Arbrå. Mysigt (: Fikat och hälsat på kissemissen, ni får se bilder sen. Så ikväll är det mys ute i skogen, inte helt tokigt! Hörs om en stund igen då, ha en bra kväll! (:


we're not gonna stop tonight we're gonna blaze till the morning sun

Hallå! Nu är vi hemma igen. Nu har vi bestämt vilken tv vi ska köpa, en Thomson 40" LCD för 4000! Hur bra som hellst ju. Sen blir matbord och så nog nästa månad, men vi hittade supersnyggt på IKEA för 2200 för bord och fyra stolar. Vi hann med att köpa bebis present åt Dennis och hans flickvän, så nu väntar vi bara på lilla Rasmus! (: Sen har jag även beställt hem en tavla på gallerix i storlek 60x80 cm, sjuukt snygg. Älskar verkligen Miss Tigri, det är konst! Nu är det kaffe som väntar så får vi se vad jag hittar på. Börjar med tentan kanske? :P

Längtar!


white needle's buried in the red the engine roars and then it gives

Hejhej! Woo nu snart ska jag och Fredrik åka, han har näästan klivit upp ;D Haha. Tyvärr är jag inte tillräckligt highech för att mobilblogga så ni får stå ut med att jag inte bloggar på en stund :) Kommer tillbaks om några timmar! Have a good one!

Premiär för vårskorna idag!


we crawl on our knees for you under a sky no longer blue

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har jag i alla fall! Tog en mini sovmorgon, men nu är det frukost som gäller. Idag får vi vår sista tenta till den här kursen också, så har vi fram till söndag natt på oss. Först ska jag kika på tv en stund och sen ska vi nog iväg till Birsta en snabbis, och efter det ska jag börja :D Hejja mig!

Nej, nu kurrar magen för mycket. Hörs om en stund. Ha en super måndag! (:



good things comes to those who wait

Lite sent inlägg, men nu tänkte jag bara säga godnatt. Sov så gott alla! (:


i drew a breath too much to fall down

Hallå! Hoppas att ni har en bra söndag! (: Tobbe är här nu, så var vi och köpte godis. Blev supersugen på godis! Får skylla på att jag ska ha mens snart, haha blir alltid sjukligt godissugen då, några dagar innan och efter. Plus att vi får ju tentan imorgon så då har jag att tugga på då med :D Hihi hejja mig. Nu är det i alla fall vin och godis som gäller, sen tror jag att jag och Fredrik ska kolla på Sagan om ringen, var längesen det nu ju. Men, hörs lite senare! (:

Nomnomnom!


invert this tragedy to come, and reclaim your future

Godkväll! Jag blev jättetrött så jag har sovit en stund, och sen väckte Fredrik mig när han var klar i vardagsrummet.. Och det blev fan bra ju! Det enda som fattas nu när vi får pengar är en stor Miss Tigri tavla till det tomma väggutrymmet som ni kommer se och en platt tv. Perfect

Jättedåligt ljud i min digitalkamera, så det är därför det är tyst. Men tänkte visa er i alla fall hur det blev!




i can't sleep at night when you are on my mind

Hejhej! Tog tid att kolla på filmen, haha. Gjorde ett avbrott för middag; Lasagne med ananas och sharon. Mumma. Fredrik fick för sig att han ville möblera om vardagsrummet.. Tack och lov så är ju jag kvinnan i huset så jag måste godkänna! Under tiden han gör det sitter jag och känner mig cool i mina Hello Kitty hörlurar och lyssnar på min grymmaste spotify lista. Woo. Hörs ikväll! (:

Neija är ju så gosjuk med mig :D Mitzi var också med, fast hon kunde inte bestämma sig vart hon ville ligga så hon trampade runt vid datorn mest <: 


i'll tell you a story make a skeleton cry of our own jubiliciously lovely corpse bride

Hallå! Fredrik är hemma nu, men han ville inte med på promenad. Så jag gick själv, och jösses vad härligt. Men helt otroligt vilken dålig kondition jag har, måste definitivt ta tag i promenaderna snart. Haha tur att det börjar bli vår då. Jag ska kika på Tim Burtons bästa Corpse Bride nu, fixa lite kaffe och frukt tror jag.. Fast i och för sig närmar det sig ju faktiskt middag så jag skippar nog frukten. Men kaffe i alla fall! Ha en fortsatt bra söndag, hörs senare!



i've all but just forgotten what the color of her eyes were and her scars or how she got them

Hallå! Hoppas att ni har en finfin söndag. Jag mest bara väntar på att Fredrik ska komma hem igen, har läst lite i ett försök att fördriva tiden.. Snart kanske! Han är ledig hela vägen fram till fredag igen, woo. Jag klagar inte!

..Lite sådär lagomt halvkaxigt!




as it burns away, you smile and say "not even death could take me away from you"

Hallå! Hihi, vilken otroligt fin dag det är idag! Måste ta med Fredrik ut på promenix sen när han kommer hem. Öppnade altan dörren och det är ju fasiken värme i solen, såå underbart! Längtar tills snön är borta så vi kan sätta upp staket.. och köpa nya utemöbler (till mina nya läsare kan jag säga att i höstas blev utemöblerna stulna, ganska tråkigt!). Längtar!

Än så länge är det kaffe i soffan som gäller!


i need an option, a reason and some hope

Godmorgon! Morgon trött idag, katterna väckte mig halv åtta och sen dess har jag halvsovit. Mitzi kom på att man kan ju hoppa upp på bokhyllan och sen upp på garderoben, men det kan inte Neija än så hon välte ju hela bokhyllan istället, typ. Oh well, strax efter nio gav jag upp. Jag ska äta frukost och bara vänta på att Fredrik kommer hem, han kommer nu om några timmar bara, yaay :D

Pigg pigg pigg pigg :D

i want to be your light that shines, but my ground is shaking and i might fall


Sova dax, sov så gott så hörs vi imorgon!


i don't care for queens and kings, we are free and we are perfect

Hallå! Haha, Järvsö (Jarse!!) vann just! Lätt värt det, de var ju grymt bra! Känns så lustigt att se människor man känner sådär. Men det finns sjukt bra artister i Hälsingland så det är väl inte mer än rätt! Gogo!

Men vad ska man liksom hitta på nudå? Nyheterna, och sen kanske läsa lite mer tror jag. Hoppas ni har en fin lördagkväll! (:


burn the bridges of the empire, the kingdom will fall, infection of democracy

Godkväll! Hihi jag längtar faktiskt lite nu tills att klockan blir åtta. Har börjat ladda med lite glass och kaffe, mumma. Har även kikat på nyheterna, och faktiskt så blir jag lite rädd när jag hör om Alliansen som gått in med flygvapen i Libyen, vet inte om jag tycker att det är positivt eller negativt. Min första instinkt är att bli rädd, just för att bland annat Norge och Danmark har gått med. Vart hamnar Sverige när Libyen ger igen?

Hur som, snaart är det dax. Kika ni också, och kom ihåg att rösta på Järvsö! Hörs lite senare! (:




we're alone under this sun and we're working to fix the work that you've undone

Hejhej! Hoppas att ni har en fin lördag! Jag tycker att dagen bara rusat iväg, men det gör inget för min del. Ikväll ska jag kika på Körslaget och äta B&J, åt ju nästan ingenting av den när vi köpte den i måndags, och den som spar han har :D Faktiskt så en av körerna som är med ikväll är från hemtrakterna så jag känner en del som är med, känns lite häftigt. En kille gick i Fredriks klass på Glada Hudik, en kille som jag sjungit med när jag var med i Ljusdals kören, några andra som jag känner till etc. Hoppas att det går bra för dem!

Nu är det i alla fall dax för middag i hemmet, jag ska värma korvstroganoff och pasta som blev över förut. Namnam. Ha en fortsatt trevlig lördag!


you can do anythin' you put your mind to

Haha, Neija låg och njöt i solen på golvet och jag tänkte "perfekt att fota lite fina bilder på henne nudå", men alltså.. Det blir nog ingen fotomodell av henne!


Haha jag höll på att dö när jag såg bilderna xD


you think you're never wrong, but you live what you learn

Hallå! Jag har fortsatt mitt Vampire diaries maraton, namnam. Helt okej tidsfördriv tycker jag! Lite kaffe på det och tadaa! Hittade dessutom en gammal bild på mig alldeles nyss, haha lite sjukt att tänka på att jag såg ut så en gång i tiden!

September 2008, hade ni trott att det var jag om ni bara såg bilden? :D


forfeit the game before somebody else takes you out of the frame

Godmorgon! Har ni sovit bra? Jag har faktiskt sovit förvånansvärt bra måste jag säga. Och katterna väckte mig inte heller imorse, utan jag fick sova "klart" :D Haha. Nu tittar jag på Miami Ink, loove it. När jag blir rik ska jag tatuera mig av Chris! Haha, bäst att boka tid nu då kanske. Påminner mig om att jag ska ner till tatueraren i veckan och visa att den läkt som den ska.

Hur som, frukost nu. Hörs om en liten stund! (:



slowly drifting into a peaceful breeze, tounge tied and twisted are all my memories

Hallå! Kikar fortfarande på Vampire diaries, men jag ska nog dra mig mot sängen snart. Kanske ett avsnitt till och sen sover jag ganska fint. Så, nu säger jag godnatt!

Sov så gott så hörs vi imorgon!

my grass isn't green, my sky isn't blue, the river runs dry, my flower has died, this isn't my home

Godkväll! Hoppas att ni har en bra fredagskväll so far (: Själv har jag sjukligt tråkigt, här jättemycket energi men vet inte vad jag ska göra. Kollar på Vampire diaries, blev sugen på att börja om med serien när jag läste. Hehe. Men det är nästan som två helt olike serier om man läser boken, namnen och sånt stämmer men handlingen är ganska annorlunda, så det blir liksom ingen förvirring eller så när man läser.


Oh well, jag ska fortsätta. Fixa lite isvatten och så först, and then i'm good to go. Have a good one yall!

please give me something, i'm so thirsty


Ananas, sharon, vindruvor och vattenmelon + pasta och BBQ- sås, dagens middag!

the words i write can only hurt you, sorry for the rain, thank you, my only one, you gave me this pain

Hallå! Nu är väl de flesta hemma/ påväg hem från skola och jobb, så nu är det väl officiellt helg :D Jag har faktiskt diskat och kollat på Tangled, jättebra film ju! En av de bättre Disney kommit med de senaste åren. Jättemysig! Men nu börjar jag bli lite halv uttråkad dock, vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Någon film? Nää jag tror nästan jag ska begrava mig (säger man så?) med Vampire diaries i soffan istället, den är superbra ju. Och nu behöver jag inte bry mig om andra böcker så nu kan jag läsa ordentligt :D Vad ska ni hitta på ikväll då? (:



you steal my only hope and make me stay awake another night

Hejhej! Haha, känner mig lite skyldig nu för egentligen ska vi få reda på praktikplatser idag, meen pga mig får vi inte det förräns på måndag :D För jag sa när vi skulle välja att jag kunde tänka mig att vara i Hudik eftersom att det säkert är stort tryck på platserna i Sundsvall, och det var det ju också så idag ringde en lärare och frågade om jag fortfarande var intresserad av det, för det finns ett gruppboende där för människor som har varit psykiskt sjuka under en längre period som gärna tog emot studenter, men de kunde inte svara helt förräns måndag. Hejja mig!

Bilden har ingenting med saken att göra, men visst är de sööta? (':


you're everything i need and more it's written all over your face




the red circle holds the only light break down my perspective

Godmorgon! Fredrik har åkt nu, eller för några timmar sen. Jag tänkte kliva upp och så, men jag vaknade först när han var på väg ut genom dörren.. Men det verkar som om han kommer på söndag igen! Men veet ni? DET SNÖAR. Jävla skit då! Skulle ju bli finväder ju, fast det kanske först var imorgon. Men ändå >:

Jahapp, jag är ledig idag i alla fall. Ska dricka kaffe och äta lite frukost, kika på tv och så en stund. Ha en superfin fredag så hörs vi om en stund!

somebody mixed my medicine, i don't know what i'm on

Hallå! Nu är det strax sova dax här för min del. Är jättetrött, har varit vaken sen tidigt imorse, inte van vid det! Imorgon ska jag upp tidigt också, för Fredrik åker imorgon bitti. Buuh! Menmen, sov så gott alla!

Mitzi hittade ett skrymsle också ^-^

i'll drink what you leak and i'll smoke what you sigh

Hallå! Nu har jag ätit goda våfflor, var superduper hungrig. Skolan blev ju en hitt i alla fall för både mig och de andra tjejerna, Emmelie fick till och med ett jättefint A! :D Och efter det åkte vi till Hudik och hälsade på Glada Hudik. Så mysigt det är där, bästa skolan ever. Fick lite kramar och sånt och hälsade på Erika en sväng med, wii. Sen fixade Emily medicin (weeej), shopping och en stund på Brandgaraget.

Nu är det Nyheter som gäller, snart kommer nästa nyhetsprogram. Fredriks bror ska komma förbi en sväng med. Tänkte visa det sista lilla jag köpte också!

Skjortan (förra inlägget) 99 kr, plånboke (liten och smidig att ha med sig när man ska ut eller liknande) 30 kr och Hello Kitty.. 59 kr? Haha, alltihop från H&M i alla fall! Hoppas att ni får en supertrevlig kväll! (: Hörs om en stund igen!


i won't let you walk away without hearing what i have to say

Hejhej! Puuh, nu är jag hemma igen efter en lång men trevlig dag! Tänkte bara jättesnabbt uppdatera och tacka för alla fina kommentarer, ska nämligen äta middag nu- Fredrik gör våfflor! Men lite shopping blev det idag i Hudik, ni får se det sen, but guess what? Jag fick B på tentan! Wohoo! :D

Okej då, jag köpte den här skjortan idag bland annat!


cut out the only thing that was right

Hejhej! Nu har jag gjort mig i ordning och ätit frukost. Hunnit med lite kaffe också. Ska snart klä på mig och gå mot universitetet, håll tummarna för mig med tentan! Ha en jättefin dag, så hörs vi om några timmar igen! (:

peace out!


the pieces are only as good as the whole

Godmorgon! Uppe med tuppen idag känns det som! Börjar 10.15 så måste ju. Dennis skulle komma hit om en stund också, så jag ska sätta igång kaffe. Idag ska vi få reda på hur det gick på tentan, läängtar! Vill vet nu. Sen efter det ska jag åka till Hudik, wii. Vi ska nog åka in på Glada Hudik en sväng och hälsa på också.

Anyway, ska fixa kaffe och sånt jag. Hoppas ni får en bra start på dagen, hörs om en stund! (:

gave me your hand but realize i just wanna say goodbye

Hallå! Kollar på Kvälls öppet nu, de pratade först lite om Japan och gick sen över till den här Örebromannen, som begått x-antal våldtäkter. Här lägger de fram förslaget att alla män ska DNA- testas som förebyggande syfte. Personligen så tycker jag att det är fel, jag tycker inte att man kan dra slutsatsen att alla män är förövare och ska finnas i register.  Självklart ska alla veta att antalet sexualbrott ökar; under 2010 anmäldes 16.900 sexualbrott, och under 2011 väntas siffran öka. Jag tror snarare på att man ska se över hur lagarna faktiskt ser ut vid sexualbrott, eller huvudtaget när det gäller brott vid människor, alltså typ dråp etc.

Om du kör rattfull och kör över en människa då, får du ungefär ett halvårs fängelse. Straffet för barnpornografi är max 2 års fängelse. Straffet för våldtäkt varierar mellan 2- i högsta fall 10 år. Ärligt talat, på två år, kan en våldtäktsman bli "frisk" då? Det tog fan fyra år innan jag började friskna till från anorexin, liksom. Nej, männen i överlag är det nog inget fel på, snarare hur lagarna kring det hela ser ut.

Nu ska jag lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Sov så gott alla!


a place of hope and no pain, perfect skies with no rain

Hallå hallå! Vet ni vad jag har funderat lite på? Jag har sett att några bloggar kör en typ utmaning om "sjukdomar", alltså typ vilken/ vilka sjukdomar, mediciner, känslor etc de har. Jag funderar nääästan på att göra en sådan jag med, men inte för att liksom "titta på mig, jag har haft det så jobbigt" som det lätt blir, utan snarare för att informera liksom. Hänger ni med? Vad tror ni om det?

Nu ska jag i alla fall kolla på nyheterna och äta lite fika, sen är det kvälls öppet som gäller. Kolla på det ni med, kommer handla bl. a. om Japan ikväll. Intressant! Hörs lite senare dårå! (:


"no child is left behind"

Godkväll! Haha, jag är verkligen seg idag. Orkade inte hämta boken så jag sitter bara och dricker té och tittar på supertråkiga tv program och väntar på nyheterna. Supergott té i alla fall!


Hoppas att ni har en fin kväll! (: Hörs lite senare!


fighting this violence with your feet wrapped in peace

Hejhej! Så gott det var med middag, blev korvstroganoff och pasta. Mums. Nu dricker jag lite kaffe och är jättetrött, av någon anledning. Tror fasiken att jag ska återgå till Vampire diaries, nu behöver jag inte bry mig om "skolböckerna" förräns på måndag, så. Think I'll do it!

Hörs om en stund!


one day will be the biggest day of your life

Hejhej! Buuh, blogg.se slutade funka innan idag, så jag kunde inte uppdatera innan jag åkte. Men nu är jag hemma igen! Helt off var jag idag, hängde inte med alls och var nog mest bara dryg, haha. Händer även den bästa! ;D Innan vi åkte hem så var jag ner på apoteket för att hämta ut medicin, men jag hade inte fått något recept i alla fall.. den tar slut imorgon >: Känns inte så bra.

Nu är jag sjukt hungrig så jag ska tjata på Fredrik om MAAAT, men jag uppdaterar om en stund, promise!



it's so outrageous, you make me feel so high all the time

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har jag gjort i alla fall. Men allt bra har ju sitt slut, hehe. Jag äter frukost just nu och kollar på Rachel Ray. Ska börja göra mig klar om en stund, ska till universitetet (woho) och börjar 13.15. Vi ska ha seminarium på boken Välfärdstjänstearbete, och förhoppningsvis får vi tillbaka resultatet från tentan.

Hur som, tänkte visa de fina kopparna jag fick och blommorna. Kommer definitivt utnyttja tillfället och fotografera så mycket jag bara kan nu när jag har blommor. Så fina, och superfina färger! Ha en bra dag, så hörs vi senare! (:




a guy who takes his time, i'd go for everytime

Hejhej! Nu är Emily jättetrött och ska gå och lägga sig. Sov så gott alla!

Och för er som inte förstod det, så är det här min nya look!


i hope you're unhappy and hurting inside i want you to choke when you swallow your pride

Godkväll! Det blev ingen film, han fick för sig att göra en hemsida istället. Har just kollat på nyheterna, ska kolla på dem klockan tio också. Tycker att det är sjukt att de kan säga att Japan inte behöver oroa sig för kärnkraftverket. Jävla bullshit. Kan inte mycket om hur själva säkerheten ser ut på kärnkraftverk, men jag kan ju garanterat säga att om det blir en viss form av instabilitet finns all anledning att oroa sig, det är liksom ingenting som går att lösa med ett fingertryck. Tycker att allt i Japan är så himla tragiskt, meen ni vet ju hur mycket jag är för konspirationsteorier så jag har mina tankar..

Ska i alla fall äta lite mackor nu och bädda inför nästa nyhetsprogram, riktigt tisdagsmys ;D Haha, ha det så bra sålänge!


somehow i thought i always knew the difference between the lie and truth

Hallå! Nu har Fredrik föräldrar just åkt hem igen. Men det var jättetrevligt att träffa dem igen. De har köpt en ny katt, måste åka och kolla på den snart! Vi fikade och pratade mest, och så hade de med sig presenter till mig. Två superfina koppar, jättefina blommor, lite godis och ett prinsess-té :D Haha, tänkte bara visa godiset nu så får ni se resten imorgon när det är bra ljus att fota i.

Jag och Fredrik ska nog kolla på en film nu i alla fall, eller serie eller nåt. Bara ta det lugnt. Ha en bra kväll, hörs lite senare! (:




he talks like love, he walks like love, it makes me feel alright, in the middle of the night

Hallå! Disken avklarad, en dusch avklarad. Och jag har bestämt mig för att jag inte känner mig gammal :D Haha, första gången jag får hem papper om min ATP, men jag har alltid hävdat att jag vill börja spara så tidigt som möjligt, så ja! Ganska bra då. Ska ta och göra mig lite i ordning snart, Fredriks föräldrar ska komma om en stund, myysigt!

Men en sak som jag tänkt på är att jag verkligen blir mer och mer imponerad av företaget Fredrik jobbar för nu, "Dröse & Norberg entertainment", och i teatern han åker med är det stora svenska stjärnor som är med, bland annat Lasse Brandeby, Johannes Brost, Regina Lund och Pernilla Parszyk. Och igår fick jag reda på att hans chef gjorde Janes röst i Disneys Tarzan! :D Min favvofilm typ! :D



if i was a misstake i might have nowhere left to go

..Vet inte om jag ska känna mig gammal eller exalterad.. Diska lite så kanske det känns bättre..



i cling to memories while falling

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit bra, jag har sovit superb. Så mycket bättre att sova två än en. Faktiskt! Tog en mini sovmorgon också, men nuså. Finväder idag, kanske skulle tagit sig ut senare. Nu ska jag äta klart min frukost och sen dricka lite kaffe. Kolla på Days of our lives ska jag göra med! ;D Ha en bra dag!




these scars

Hejhej! Lite lustigt ändå, medans de flesta andra paren kollar på komedier/ kärleksfilmer så kollar jag och Fredrik på studiodagböcker. x) Kollat igen Evergreys sen förra albumet, tänkte dela med mig av min favvolåt från det albumet och med det även säga godnatt.



Sleep tight, och njut av mästerverket!


i push my fingers into my eyes, it's the only thing that slowly stops the ache

Hihi, jag och Fredrik har liksom nästan dött i soffan nu, så blir det när man fått för mycket av det goda! ;D Haha, neej faktiskt så orkade jag inte alls mycket glass för jag åt så mycket till middag istället.. well, mer glass till mig någon annan dag!

Lägg märke till att jag har mina höga byxor, men var tvungen att öppna dem för att magen blivit så uppsvälld efter maten.. xD

i would cut myself to pieces to give you one beautiful day

Hejhej! Jag och Fredrik har ätit jättegod middag, vi (han) gjorde tacos. Alldeles för länge sedan jag åt hemlagad mat. Nu mumsar vi på B&J och kollar på Top Model. Mysigt! Hihi, hur mycket tycker inte han om mig då som plågar sig igenom det? xD Haha. Have a good evening yall!





i hope i'll always win, but even if i don't i'm fucked cause i live a life of sin

Hejhej! Tänkte göra något som jag inte gör sådär jätteofta (tror jag bara gjort det två gånger tidigare), men jag tänkte tipsa om lite smink! Förlåt tjejer, men jag hatar foundation. Det är nog det fulaste som finns på tjejer, oavsett hur mycket pengar och tid man lägger på det så syns det alltid och om man har finnar/ kvisslor eller nåt så syns det ändå. Så jag använder aldrig det, det jag istället gör är att använda en ansiktstvätt varje morgon som rensar huden och sen använder jag vanlig hudkräm för att inte bli så torr. Sen, istället för foundation, så använder jag en ögonskugga som matchar min ljusa hud för att täcka de röda pigmenten och om jag har kvisslor etc (vilket jag, precis som de flesta självklart har). Jag tycker att det täcker på ett mer naturligt sett!

Allt som behövs! Ögonskugga från Maxfactor, 149 kr.

i'm effortlessly changing

Hejhej! Hoppas att ni har en fin måndag! Det blev inte att jag åkte med, men de ska iväg och kolla på lägenhet nu (Fredrik skjutsar) och sen lät det som om de kommer hit och dricker kaffe. Blir trevligt. Skulle behöva ta mig ner på stan nu någon dag, hämta ut medicin. Min psykolog från Hudik ringde för någon dag sedan och frågade hur allt stod till och så förklarade jag att min medicin nästan var slut och att jag inte fått någon remiss ännu, och då skulle hon fixa nytt recept! Underbara kvinna. Det roligaste var att hon sa "Ha det så bra då, så kanske vi ses på någon arbetsplats om ett tag". Haha.

Hur som, lyssnar på musik och är uttråkad. Försöker läsa lite i den där boken, men det går inte så bra. Det är bara måndag än va? x)


it's for me to decide if flames will reach heaven tonight


Hihi, man dör ju lite nästan! :D

Ska iväg med Dennis och hans flickvän en sväng nu. Hörs senare!

i'm not afraid to bleed, but i won't do it for you

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit bra inatt, och att ni inte tycker att det är alldeles för jobbigt att kliva upp och gå till skolan/ jobbet. Jag är ledig några dagar till, hade inte sagt nej till gå till skolan! Men istället får jag sitta hemma och kolla på Days of our lives ^-^ Ska äta lite frukost, ingen yoghurt idag, blir fil istället. Muumms.

Oh well, ni får ha en bra måndag. Vi hörs lite senare! (:



repress the negative, you are not alone

Och nu mina kära vänner, så säger jag och Fredrik godnatt! Hoppas att ni sover gott, så hörs vi imorgon igen. Nattinatti!

Jag och Mitzi hade det mysigt förut idag :'D


i was told that i could fly

Hallå! Hihi, lite lustigt för kanske en kvart efter förra inlägget kom Fredrik hem x) Han hade räknat i finsk tid.. haha. Men jag klagar inte! Han hade handlat ännu mer också, inte bara vin..




Jag fick lite födelsedags presenter också (: Nu ska vi dricka vin (ehehe) och mysas till Family guy. Lite choklad kommer nog hamna i magen också. Ha en bra söndagskväll!

how come we fail with all that is given?

Hej allihopa! Det närmar sig! En, max två timmar kvar nu sen har jag min älskling hemma igen. Undrar om jag kan blinka till mig en B&J ikväll.. eller imorgon kanske. Vore inte helt fel va? Med lite gott viin! Fredrik har åkt färja med teater över till Finland i veckan och där var det tydligen bra erbjudande på vin. Jag klagar inte.

Nu ska jag kika på nyheterna, hela nyhetssändningen är om Japan (tack och lov!) och sen ska jag nog kanske värma lite pannkakor. Ha en fortsatt trevlig söndag! (:


i cry when angels deserves to die

Hejhej! Jag ljög för er förut, jag orkade inte läsa mer så jag kollade på Gimore girls istället ^-^ Värmde min sista pucko och myste ner mig i soffan. Nu är det någonstans mellan tre och fyra timmar tills Fredrik kommer hem igen! Woo vad jag längtar. Tänkte jag skulle försöka städa lite (tro mig, med två katter och en chinchilla så blir det hårigt och grusigt etc efter 5 minuter) nu och göra fint. Kul va? :D

En bild på mig och Fredrik för ganska exakt två år sedan, haha :D


if heaven rides against us must then god himself be damned

Hallå! Hoppas att ni har en trevlig söndag. Jag har just fikat lite och läst en stund ur Välfärdstjänstearbetet. Det är något med den boken som gör att den är så långsam att läsa, vet inte vad det är. Nu väntar jag mest bara på att Fredrik ska komma hem, men det är en del timmar kvar.. Hihi sen ska ni få se en jättegammal bild på oss :D

Tur att jag har en massa gott kaffe i alla fall.. Vill försöka bli klar med boken kanske tills imorgon så jag kan umgås med Fredrik lite i alla fall. Så jag ska fortsätta läsa en stund, ha en fortsatt trevlig söndag!

my dream was a lie, and the lie became truth


Suddenly I faced the truth of my dream,
my love had only been a picture



am i forced to have any regret i've become the lie, beautiful and free

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har jag definitivt gjort. Och även idag är det så fint väder, fattas bara att snön försvinner! Och lite värme vore kul. Jag äter i alla fall frukost just nu och kikar på Miami Ink. Hihi, jag vill göra fleeer! Så nu gäller det att spara ihop till nästa bara.

Ha en bra söndag! (:


open scars, my quiet place

Puuh, nu ska jag alldeles snart ta med mig boken Välfärdstjänstearbetet till sängen och hoppas på att kunna somna om inte alldeles för lång tid. Sov så gott allihopa! Hörs imorgon! (:


would she hear me, if i called her name?

Godkväll! Haha, tittar ni på melodifestivalen? Jag gör/ gjorde, efter några låtar så kom jag helt random att tänka på metaltown x) Och så blev jag supersugen på att kolla på videor därifrån, och hur jag än vrider på det så hamnar jag alltid på Bullet for my Valentines låt Tears don't fall. Som ni vet så är det min favvolåt of all time, och första gången jag såg den live bölade jag som fasiken, men inte i sommras :D Då kom jag till och med jättenära dem i slutet av konserten..


Längtar verkligen efter sommarens festival, sjukt bra band som kommer dit! Bland annat Korn och System of a Down. Kommer bli gryyymt! ..Nu vill jag mest bara kolla på nyheterna och att melodifestivalen tar slut xD

everyone will come to my funeral to make sure that i stay dead

Hejhej! Uuh, har typ nyss kollat klart på filmen (blev ett litet uppehåll för Neija spydde ganska rejält, stackaren). Jättekonstig film! Sjukt bra däremot, men jätteläskig. Sånt där läskigt som är läskigt på riktigt, inte skräck liksom, men såndär "play with your mind"- thing. Jag älskar balett, men samtidigt har jag alltid tyckt att det ligger något kusligt bakom balett.. I och för sig så bara idealen för en balettdansös är läskigt! Nej, det är inte bara läskigt, det är sjukt. Modellindustrin är ingenting i jämförelse. Definitivt sevärd film!

Jag ska försöka slänga ihop något att äta och kika runt på bloggar (btw så är det jättekul att se att min blogg blir mer och mer populär!), hörs senare ikväll!


amused by the trials and tribulations, if i survive i fly from here

Hallå! Hoppas att ni har en bra lördag. Jag vill mest bara fördriva tiden så det kan bli söndag kväll snart. Ska till att koka mer kaffe och sen tänkte jag faktiskt kolla på Black Swan. Fredrik säger att den är bra. Helt ärligt så är jag lite rädd för att kolla på den själv, men det ska nog gå ;D ..Ni får väl höra sen så om jag vågade kolla klart eller inte, hihi. Have a good one!



free are those who conquers in vain but won't stop to run

Hallå! Hihi, Mitzi är ju överlycklig att vara utan tratten igen, i alla fall. Hon springer runt och busar med Neija som en galning, de river nästan lägenheten x) Äter en stor macka och en banan och dricker gott kaffe. Lyssnar på Evergreys nya album, sjukt bra! Men jag tror jag ska kika på film en stund istället.. Vet inte vad men det visar sig! :D


i paint all black and step in among the shadows




if you could wake inside my hurt where all needed sleep is slayed

Godmorgon! Visst blir man så glad när man vaknar och det är soligt ute? Hela lägenheten är så ljus nu, känns så bra! Längtar som en galning till sommaren, så jag kan sitta ute på altanen och äta frukost och njuta.

Jag kollar på Miami Ink och längtar redan efter nästa tatuering, Mitzi är överlycklig för att jag tog bort tratten idag och det är lördag; Fredrik kommer hem imorgon! Woo. Nu ska jag äta frukost och dricka kaffe, ha en jättebra lördag!



a little bit of hate can make it war, but a lot of love ain't enough

..Nu tänker jag ta med mig katterna och gå och lägga mig, måste mata LasseMaja också bara. Sov så gott allihopa, så hörs vi imorgon! (:

Imorgon ska Mitzi äntligen få slippa tratten! :D

battered up again i'm going all insane

Godkväll! Filmen var riktigt bra, mycket bättre än tvåan! Kanske snäppet bättre än ettan också, väldans bra film i alla fall. Har kikat på Parlamentet och haft panik för min facebook funkade inte ett tag, men nuså! Blir ju lite panik när man inte kommer in på fb, liksom. ^-^

Nu är det nyheter som gäller och sen ska jag nog ta och läsa i en ny obligatorisk bok, tills nästa vecka. Ha en fortsatt bra fredag!


going down i walk, my way to hell, into the obscurity

Godkväll! Hoppas att ni har en bra fredag. Jag har kollat på Harry Potter 5 och ätit middag, blev "Pasta Alfredo á la Felix". Gott gott! Nu ska jag snart kolla på Narnia 3, värma en bulle och dricka pucko :D Tror inte att jag läst den boken faktiskt.. Har läst tre, men innan Häxan och Lejonet är det en första, om jag inte minns helt fel, som jag läst. Hur som så ska det bli kul att se den, älskar Narnia serien!



i can't prevent the wounds, i'm sore and my suffering's greater

Hallå! Sitter och lyssnar på Evergreys nya album, Glorious Collission. Fredrik sa att det inte var lika bra som Torn, men hittills är jag ganska nöjd! De har gjort en video till låten Wrong, asbra. Personligen tycker jag att Evergrey är bland de bästa banden, jag menar texterna och musiken är grym, plus att sången är gudomlig!




i'm not an artist, i'm a fucking work of art

Hallå! Kikade runt lite på nätet, och kom fram till att jag faktiskt skulle vilja köpa en sån där mustasch ring, inte dyr att beställa hem heller. I maj är det väl mustasch kampen också va? Eller vad det heter? Tycker faktiskt att den är fiin!

Här kan ni kika närmare!


Kikar på Project runway för tillfället, och de ska göra kläder av material från en godisaffär. Blev sjukt sugen på godis! Palla att Frendo har lagt ner. Tur att jag har lite kvar sen förra helgen!



Följ min blogg med bloglovin

if your decisions include regret, then it’s already too late

Godmorgon! Idag är jag faktiskt riktigt pigg! Känns hur bra som hellst, men i och för sig har jag sovit typ 8½ timme eller så också. Men sen ville kissarna ha mat, så då var det bara att kliva upp. Nu ska jag ta dagens första kopp kaffe, försöka bli lite mänsklig! Plus att jag börjar bli hungrig också, så ska göra lite mat snart med. Slappa framför tv:n till Days of our Lives ;D Ha en bra fredag!



as you can see, when you look at me, i'm pieces of what i used to be

..Weej, har lyckats gjort en ny design (typ).. känner mig ganska nöjd med den faktiskt! Känns lite mer mig, som jag är nu liksom. Funderar även starkt på att gå och lägga mig snart. Nu orkar jag inte mer idag :D Ehehe, men ni får sova så gott (:


shattered by the hate i carry, take me as i am and make me whole again

Godkväll! Om ni bara visste hur tråkigt jag har nu alltså xD Så tänkte jag först "jamen jag diskar väl då".. men det har jag ju redan gjort. x) Jag typ sitter i soffan och lyssnar på musik samtidigt som jag stirrar in i datorskärmen, höjden av uttråkad? Tror det jag! Klockan nio ska jag kolla på kalla fakta och efter det ska jag sova, men vad jag ska hitta på fram tills dess är ju en annan femma.. Ehehe. Koka kaffe i alla fall.. kanske äta en macka.. Är hungrig hela tiden idag känns det som. Kaffe och macka.. och.. musik :D


the coming sky is so white, and i'm the dark of this our new day

Hallå! Gud vad jag är duktig idag, har diskat, torkat bänkar etc, damsugit och tvättat en maskin! Hur grym är inte jag då? :D Fast jag kan ju säga att jag aldrig.. ALDRIG, kommer bli en hemmafru! Haha. Nu förtjänar jag i alla fall en god broccolipaj och så kikar jag även på Tron Legacy, har kollat en stund. Bra hittills! Hoppas ni får en bra kväll! (:



that blue is getting me high, making me low

Hallå! Känner mig superduktig just nu; har diskat och torkat bänkar och sånt. Tänker dammsuga sen och försöka tvätta lite, meeen jag hittar inga nycklar till den där bokningsgrejjen. Hmm, kanske får fuska sen och tvätta ändå.. Nu ska jag ta och fika i alla fall, hungrig som en gnu nu. Hallon och blåbär och ett stycke av mammas hembakade! Mums!



sometimes the fate you suffer is so much worse than death



Ten foot walls built around us
White picket death
So quiet, so safe
But if we fall there will be nothing and no one to catch


some things you don't forgive and some things you don't forget

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har jag gjort i alla fall. Och det är värsta superfina vädret ute nu så hela lägenheten är alldeles ljus och fin. Vill bara ha riktig vår nu.. Jaja. Torsdag idag, inget speciellt inplanerat. Diska ska jag göra, blev lite mer än det varit senaste tiden efter att Jocke och Fredrik åkte (x

Äh, lite slapp först framför tv:n med gott kaffe och god frukost. Ha en bra dag så länge!


something sweeps by in pride erasing another life

Hallå! Är sjuktligt trött nu, så trött så jag inte orkar gå och lägga mig. Hänger ihop, va? Vill inte lägga mig i den tomma sängen heller.. Vill bara att Fredrik ska komma hem nu, hellst nyss. Tror jag ska stanna i soffan och kolla på serie hela natten istället så kanske jag somnar på soffan tillslut. Sov så gott, hörs imorgon (:


done looking for the critics, cause they're everywhere

..Oj, sentimentala Emily kom fram alldeles nyss; såg Pinks video till Fucking perfect, och shit vad jag började böla när hon ställer sig på vågen.



jesus kill me inside this, raise me up to live again

Hallå! Gissa vem som är nytatueraaad? :D Jo, JAAAG! Och supernöjd blev jag! Han var jätteduktig, snabb och kom med bra förslag och sånt. Hur nöjd som hellst är jag! Sofia och Emmelie var med, och båda verkade ganska sugen på att tatuera sig de med ;D Soo awesome, går inte att beskriva hur överlycklig jag är ^-^ Det tog en halvtimme från att jag kom dit tills skissandet och allt var klart, hur bra är inte det?


Nu är jag så himla hungrig så jag ska ta och värma resterna från gårdagens mat, sen ska jag inta soffläge och bara stirra på min fina tatuering, kaanske att jag läser lite i Vampire Diaries också ;D Ha en bra kväll! (:


we don't live, we just survive

Hallå! Wii nu är jag klar att bege mig ner mot stan, längtar verkligen :D Och sen direkt efter ska jag till universitetet på föreläsning, so no picture 'til then ;D Men ha en jättebra dag!


i used to be afraid of cluttered noises now i'm afraid of silence

Godmorgon! Uppe med tuppen idag, Fredrik åkte för en stund sen. Men som tur är så kommer han hem på söndag igen! Jag sitter i soffan och kikar på nyhetsmorgon, men jag ska lite smått börja göra mig klar om en stund. Klockan tolv ska jag vara nere hos tatueraren. Wii :D So awesome!

Men nu måste jag äta lite frukost. Ha en bra onsdag så hörs vi sen!


in a closed off corner of my heart i'll always see your face

Godkväll! Har just kommit hem från Ica och efter att ha lämnat Jocke på tåget, jag och Fredrik ska mysas och äta semla nu snart. (Jag älskar fettisdagen, men internationella kvinnodagen behöver jag inte fira; härhemma är det min dag varje dag när Fredrik är hemma.) Lyckades blinka till mig Vecko Revyn också, brukar vääldigt sällan läsa skvallertidningar, men Blondinbella var ju på omslaget och jag älskar henne! Sen verkar det finnas i alla fall lite intressant i resten av tidningen med.. Ha en bra kväll! (:





there's always one that gets away

Hallå! Har ätit middag nu, blev kyckling med ananas och ris. Det är ju så gott! Fredrik och Jocke var så upptagna med att spela in så jag sket i dem och köpte mat själv ^-^ Men de har fått nu också.. Jocke ska åka hem igen nu ikväll, jag och Fredrik ska åka och handla lite och sen ska vi mysa hela kvällen. Han åker imorgon bitti igen >: Men sen kommer han hem igen på söndag!

Idag är det exakt ett år sen jag gjorde mina stjärnor och imorgon ska jag göra namnen! Längtar som en galning!

neutrality means that you don’t really care cause the struggle goes on even when you’re not there

Hejhej! Sorry för kass uppdatering idag, men jag orkade inte vara osocial och pilla med datorn imorse innan jag gick till skolan, tog tillfället i akt att umgås med Jocke och Fredrik. Men nu har jag i alla fall kommit hem från universitetet, jag tyckte att det var superintressant idag. Vi fick en fråga; någonting i stil med "ser den svenska välfärden bra ut? Kom med förslag på förbättringar/ ändringar". Jättespännande! Och sen hade vi ju kul samtidigt ;D

Nu snart vankas det mat från woken som ligger ~20 meter från oss, mums. Är superhungrig nu! Hihi, förresten är det ju fettisdagen idag! Jag åt en välförtjänt semla på skolan! :D ..Ha en fortsatt bra dag så hörs vi lite senare (I promise!)!


of a world too proud to admit our mistakes, we're crashing into the ground as all fall from grace

Hallå! Nu tror jag nästan att jag ska bege mig mot sängen, är supertrött. Kliva upp tidigt imorron så jag hinner slappa mycket innan jag ska till universitetet. Vi har seminarium på boken, ska bli spännande. Och jag hoppas att alla fina tjejer kommer! (Det var en hint :D) Hur som så får ni sova så bra så hörs vi imorron! (:


sad tears and silence now screams of joy

Godkväll! Har varit iväg med Mitzi, kommit tillbaka (fortfarande tratt några dagar för att minska risken för nya sår), Jocke och Fredrik är här, ätit middag och kollat på Top Model. Nu sitter de andra i studion och pillar, vi har gott vin till sällskap och jag ska mysa ner mig i soffan. Riktigt bra vin måste jag säga!




i swore i'd never fall again, but this doesn't even feels like falling

Hallå! Om cirka en timme kommer Fredrik hem! :D Och strax efter det ska vi åka till veterinären och ta bort Mitzis stygn. Äntligen! (: Jag försöker städa lite smått/ prata med Caisa/ göra mig klar och äta. Multitasking! :D Hihi hoppas ni också har en bra måndag, för det har jag i alla fall!



one boy we will all blame for what he at last became

Godmorgon! Veet niii? IDAG ÄR DET MÅÅNDAG! :D Wii, har ingen aning om vilken tid Fredrik kommer hem, men jag vet att Jocke kommer strax innan sju så innan dess är han ju hemma! :D Så idag ska jag städa lite och så innan de kommer. Nu håller jag på och kikar på Top Model, säsong 13 eller nåt sånt. Love it!

Jaja, ska äta frukost och dricka coffee, hoppas ni får en bra måndag! (:


antichrist will arise, and ignite your precious sky, anarchy your demise, it was all never-ending lies

Hejhej! Tänker avsluta denna dag med att kolla på Disneys nya film Tangled". Hoppas att den är så bra som jag vill tro. Sen efter det ska jag sova, eller försöka i alla fall. Sov så gott alla!


determination is pushing me, perseverance is what i bleed

Godkväll! En myskväll har jag allt lyckats få till i alla fall, har kollat på Gilmore girls ett tag medans jag åt. Mitzi ligger och sover på micron och Neija (aningen smartare) sover i elementsängen. Jag ska plocka fram godiset nu och fördriva kvällen med näsan i boken. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

Älskar färdiglagat! :D

these memories run through my veins injecting me with one last kiss, screaming why

Hallå! Har just kommit hem från en kort promenad, fast det hann bli molnigt innan jag tog mig ut, men. Inte alls kallt och jätteskönt att få lite luft! Och få igång blodcirkulationen lite, inte helt fel. Ska bädda ner mig i soffan och fortsätta läsa en stund innan jag ska äta lite middag. Jag mest bara längtar till imorgon när Fredrik kommer hem, och förhoppningsvis så kommer Jocke på besök också. Lite tidigt att gå och lägga sig kanske :P Men dagen till ära (xD) tänker jag värma pannkakor till middag sen, mums. Och ikväll har jag godis också :D Weej, ha en bra söndag!


i'm not scared just changing

Hallå! Hoppas ni har en fin söndag so far (: Jag har läst en stund, njutit av hur grym jag är på att koka kaffe och plattat håret, det tog typ 40 minuter innan jag faktiskt gick med på att kalla det platt.. Sjukt vilken skillnad det är ändå från lockigt till platt, för när det är lockigt är det ju alltid en viss volym, alltid burrigt och spretande.. Men när jag plattat är det bara.. platt :P Ganska tråkigt ändå. Hittade ingen särskilt bra bild från min födelsedag förra året, men man ser i alla fall hur långt håret blivit hittills. Vågar snart säga att jag är långhårig! :D

Det måste ju ändå vara runt 15 cm! :D

 


we only spun the web to catch ourselves so we weren't left for dead

Godmorgon! ..Och grattis till mig ^-^ Jättefint väder idag, ska nog pallra mig ut på en promenix sen! Brukar alltid känna kring min födelsedag att våren är påväg, förra året var det +15 grader när jag klev upp. Nu vet jag inte för jag har ingen termometer, fail xD Men jag ska i alla fall börja med att äta en bra frukost, dricka kaffe och läsa. Sen tänkte jag visa hur långt hår jag har fått på ett år! Nästan lite galet så mycket det har växt ^-^Ah, ni får se det sen. Nu är jag superhungrig så jag måste äta. Hörs senare!


for every step i take, i only fall back faster

Hallå! Den här dagen har gått riktigt snabbt tycker jag! Klockan är ju nästan halv elva, redan! Men det är klar, tiden går snabbt när man har kul ^-^ Är halvvägs igenom boken tills tisdag, hoppas på att bli klar imorron. Räknade just (sånt där onödigt jag får för mig när jag är ensam) hur många böcker jag har köpt sen jag började i augusti, 21 stycken. Kan vara plus någon som inte ligger där den ska (det händer att man hittar böcker på konstiga ställen här). Ganska mycket ändå, och det var någon kurs som jag inte köpte alla böcker till. Några av dem har varit värt pengarna, men definitivt inte alla.

För min del är det fika dax, sen ska jag fortsätta läsa en stund till.. så får vi se sen!

you're all i need, when i'm holding you tight, if you walk away i will suffer tonight

Godkväll! Har just kollat klart på filmen, var tvungen att gå iväg och göra annat för jag tycker att den är så obehaglig. Sjukt bra film, men otroligt obehaglig. Den sänder ett budskap om hur det faktiskt kan sluta vid mobbing, och jag fick ont i magen av att kolla på det. Otroligt bra film, kommer definitivt hamna i topplistan.

Just nu sitter jag och känner mig ganska så populär för båda katterna kom och lade sig i mitt knä, hihi. (': Mina små mysisar. :* Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Läsa lite mer kanske? Koka en kanna kaffe och kanske kolla på tv? Smälta filmen behöver jag i alla fall göra. Kanske kolla på en lätt film för att komma över den xD Haha.




tell me when you hear me falling, there's a possibility i wouldn't know

Hallå! Mamma och pappa har just åkt, buuh. Var jättetrevligt att se dem igen. Det blir ju inte lika ofta längre när jag bor så långt bort. Men det är alltid lika mysigt! De hade med sig presenter också, tjuvstartade min födelsedag och öppnade idag istället för imorgon när jag är själv xD Av min morbror fick jag en film som verkar väldigt bra. Den har fått jättebar recensioner. "Hämnden" heter den på svenska, ni har säkert hört om den. Ny film med Mikael Persbrandt. Den ska jag se ikväll! Av mormor fick jag ett jättefint armband som kommer från Spanien, jättegulligt var det. Och så fick jag pengar av mamma och pappa. (: Hihi, plus att jag fick en massa bullar och bröd som mamma bakat :D




Jag ska koka lite mera kaffe och sätta mig och läsa tror jag. Har kommit en bit på den där "Håller den svenska modellen?", och med tanke på hur värdelös den förra obligatoriska boken var, så är den här riktigt bra faktiskt! Hoppas att ni får en fortsatt bra lördag! (:


you're the only one that i want think i'm addicted to your light

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit bra, jag har faktiskt sovit helt okej inatt. Neija kom och lekte och gosades en stund imorse, så då var det bara att kliva upp sen. Nu ska jag "piffa upp" mig lite och äta frukost, sen ska jag bara vänta på att mamma och pappa kommer, ska bli mysigt! Var en stund sen jag träffade dem sist nu.. så ja. Frukosten väntar, min mage skriker! Ha en bra lördag!


i know i'll miss you if i close my eyes

Hallå! Har just kommit hem igen, buuh ville inte åka hem. Ville stanna med Caisa juu! Var alldeles för länge sedan vi träffades, blev lite sånt där "blöt-i-ögat" moment. Hon var så duktig! Jättebra show, det var både dans och sång. Vissa som sjöng var verkligen sjukt duktiga, och några dansare var riktigt duktiga också. Blev jätteimponerad av Caisa, syns att hon tycker om att dansa! Sen var det ju jättekul att träffa hennes päron igen, var nog.. två år sen eller så. Så där fanns det också lite att ta igen. Tyvärr tog jag inte med mig kameran, så det blir inga bilder. Men en otroligt trevlig kväll i alla fall! Hoppas att vi träffas snart igen. <3

Nu ska jag nog ta och äta lite, hann inte äta innan jag gick, sen ska jag antingen pysa ner i soffan med film/ Gilmore girls, eller så ska jag läsa. Ha en fortsatt bra kväll! (:


i found a place so safe, not a single tear

Hallå! Nu är jag klar och ska alldeles snart börja gå ner mot stan för att leta rätt på teatern. Tänkte köpa en kaffe också innan så jag inte dör xD Men det ska bli riktigt kul att träffa Caisa och hennes föräldrar, plus att det ska det bli riktigt kul att se resultatet av det hon slitet för i flera månader! :D Hoppas att ni andra får en riktigt bra fredagskväll!


tequila in his heartbeat, his veins burned gasoline

Hallå! Har just tagit en lång jättevarm dusch. Innan dess tände jag stearinljus som doftar kanel, så när jag kom ut så luktade det kanel i lägenheten. Hihi, mysigt! Jag ska försöka sträckläsa i den obligatoriska boken i några timmar, vill försöka bli klar med den innan söndag så jag kan fortsätta läsa i Vampire Diaries efter det. Hoppas att ni får en trevlig fredag! (:


i get lost in the nothingness inside of me

Godmorgon! Tog en sovmorgon idag, somnade definitivt inte innan två inatt så jag tyckte att det var lite väl överdrivet att kliva upp halv tio. Men jag längtar till ikväll när jag ska iväg och kolla på Caisa, ska bli kul. Undrar vad jag ska göra fram tills dess då.. Äta frukost ska jag göra och fixa kaffe. I need my coffee. Palla att kaffepriserna har gått upp igen alltså -.-' Igår när jag var och handlade kostade ett kaffepaket 38 kronor, och gången innan det 35 kronor. Fast när jag började dricka kaffe kostade det 32. Nästan fyrtio kronor för ett kaffepaket är väl nästan lite mycket va?

Hur som; vanilj/ äpple och kanelyoghurt med nötmüsli väntar på mig nu. Ha en bra fredag!


i'm going blind, i'm going underground

Jag måste erkänna att jag har hemskt tråkigt! Så pass tråkigt att jag orkade kolla igenom gammla bilder från pappas 60års kalas i Danmark i 2008. Hittade en jättefin bild på mamma och pappa och en på mig och pappa när vi dansade :D




Förövrigt har jag varit duktig och diskat också, klockan tio på kvällen :D Höjden av tråkigt eller? Tror nästan det jag. Plus att jag spenderat en tid på att kolla på när Mitzi och Neija busar, kan ni tänka er hur kul det ser ut när Mitzi har tratt och Neija är superliten? Ganska underhållande :D

your heart is made of stone

Godkväll! Hoppas att ni har en fin torsdag (: Jag har det mysigt med katterna och Gilmore girls. Och lite godis.. Hihi, men jag ska försöka att inte äta upp allt så det finns till söndag när jag fyller år ^-^ Men jag längtar tills imorgon, ska se Caisa dansa då! :D Ska bli kul. Måste bara hitta teatern.. Den ljusa är det tydligen xD Haha, aja det ska nog lösa sig. Jag ska dricka lite mer kaffe.. och ta lite mer godis :D Och fortsätta kolla på Gilmore Girls (: Men ha det så bra så länge!  


today i'm dirrty, want to be pretty

Hallå! Har segat några timmar nu, läst lite ur den obligatoriska boken tills tisdag. Spelat lite. Nu är jag rastlös. Funderar på att kolla på Gilmore girls en stund. Eller typ hela kvällen eller nåt, fördriva tiden så mycket som möjligt. Visst är det torsdag idag va? Känns som om jag inte alls har koll på dagarna längre xD Jaja, hoppas att ni har en bra kväll (:


we sing the death song kids, cause we've got no future

Hallå! Är typ helt slut nu! Har just kommit hem från Willys med Emmelie, vi åkte dit strax efter elva imorse. Nu har jag mat och tillbehör så jag i alla fall klarar mig tills Fredrik kommer hem :D Haha, fail på mig i alla fall; jag tog sånna här färdiga varmrätter ni vet, och så Emmelie bah "Du tänker väl inte ta färdiga rätter?" xD Haha joo!

Och idag så fyller ju Mitzi ett år, tyvärr har jag inga bilder på när hon var yttepyttebebis, men en bild på hur liten hon var när vi hämtade henne! :D


Hihi så liten hon var :'D Detta var första kvällen hemma och redan här var hon så social och trivdes med en gång. Och hon är utan tvekan min bästa investering hittills!


i hold your hand so hard my knuckles turn white

Hallå! Jag ska strax gå och lägga mig, är ganska trött. Har kikat på Gilmore girls hela kvällen nästan. Imorron så fyller Mitzi ett år! :D Hihi. Och (om jag inte minns helt fel) så fyller Fredriks pappa år imorgon också. Alla fyller år i mars typ.. Jaja. Ska åka med Emmelie och handla imorgon runt elva, maat ;D Ehehe. Ah. Godnatt!


i could be so much more than you know me for

..Mitt 1000:e inlägg på denna blogg tänker jag dedikera till min söta Mitzi som är supermysig och ska vara i knät hela tiden! 

min söta trattkatt <3

still dancing with your demons victim of your own creation

Godkväll! Just nu önskar jag verkligen att jag hade bil och körkort så jag kunde åka och handla mat. x) Orkar inte gå till Ica för att handla mat som räcker i tre dagar :P Orkar ju liksom inte bära mer än två kassar hem igen.. Så nu är det typ slut på mat igen. Buuh.

Somnade en stund när jag läste, det var sköönt. Behövde det. Varit vaken sen åtta idag ju xD Ehehe. Och just nu har jag jättetråkigt. Skulle behöva städa, meeen jag orkar inte. Det kan vänta tills imorgon. Så ja.. jag ska väl.. gräva i frysen och läsa lite mer.. Hoppas att ni har en bra kväll (:


how can you make a fire of a sparkle?

Hallå! Är hemma nu igen, men blogg.se bestämde sig för att inte funka såklart -.-' Var ganska intressant idag, fast det finns några.. lite äldre.. i min klass som jag blir så irriterad på hela tiden, för de börjar alltid prata om deras eget liv, och sen pratade de om att ungdomar inte får något jobb för att de inte vill jobba. Då tänkte jag såhär; vilken arbetsgivare vill anställa någon (ung som gammal) som inte vill jobba? Och så sa jag att jag jobbar på ett internationellt företag som tar in folk från hela norden, men om de inte sköter sig får de ju åka hem igen. "Men då har de ju blivit tvingade dit, då vill de ju inte själva" NEEEEEJ, Teleperformance tar inte emot från arbetsförmedlingen för de tycker att det är får dålig standard på dem som kommer därifrån. Många ungdomar får inget jobb just på grund av att de inte är tillräckligt duktiga på att sälja sigsjälva, om det är två som söker samma jobb så självklart kommer den personen som marknadsför sigsjälv bäst att få jobbet. Så irriterad jag blev xD

Jag ska i alla fall lägga mig i soffan igen och läsa vidare. Love the book. Först tänkte jag knäppa egokort också, men det fick jag inte för Neija...


stand in line while they ink numbers in your head, you're now a slave until the end of time here

Godmorgon! Jag vaknade på soffan imorse, ganska kallt var det. Tv:n stod igång för fullt och ett av mina stearinljus var fortfarande vid liv. Tur att jag vaknade i tid i alla fall, ska vara i skolan på en föreläsning 10:15. Börjar bli superhungrig så jag ska göra lite mat och brygga kaffe och sen är det nästan dax att gå. Hoppas att ni får en fin onsdag!


i'll never be good enough, you make me wanna die

..Har lite kvällsångest just nu. Eller inte ångest, för det kan jag inte ha med medicinen. Men någonting som skulle kunna vara ångest, om jag inte haft medicinen. Men i alla fall. Nu vet jag varför jag inte vill bo ensam i alla fall, jag skulle bli knäpp. Har liksom ingen lust eller energi till något. Och till råga på det så har jag snart slut på medicin, men jag har inte fått någon remiss till ny läkare än. Blir sjukt ledsen om jag måste börja om med medicinen, igen. Och jag orkar inte vara utan den heller. Lite lustigt hur bra man kan må av två tabletter, och lika dåligt utan. Jag hatar att det är tre månaders väntetid som max, för det är alltid precis på sista dagen som man får träffa- men den här gången ser det ut som om jag måste vänta längre än tre månader och stå utan medicin om två veckor. Känns piss. Piss. PISS.


you fade, nothingness incarnate

Godkväll! Jag har läst någon timme nu, braaa bok! Lyckades med en powernap också, säger jag aldrig nej till. Nu kan jag inte bestämma mig för om jag är hungrig eller inte, och om jag är så är jag inte sugen på något av det jag har hemma. Hm. Äta lite vindruvor kanske. Hade velat haft hallon och ägg.. Har slut på ägg. >: Och inga hallon xD Stackars mig.

Längtar såå efter att Fredrik kommer hem, snart måndag. Hörde en fågel viska att Jocke kanske skulle komma då också, dubbla poäng åt den måndagen!

Jag ska fortsätta läsa.. Hörs kanske lite senare! (:


i have to look up, just to see hell

Hallå! Just kommit hem från skolan, bra dag idag. Roligt hade vi under seminariumet, och intressant var det! :D Jag tycker att det är jättespännande med EU och allt sånt, bland annat för att allting kan tolkas på sju olika sätt. Så alla har sina egna tankar kring det. Awesome! Men idag tänker jag faktiskt inte vara duktig och börja på nästa bok, jag tänker faktiskt börja på någon av de jag köpte igår. Var alldeles för länge sedan jag läste annat än studentlitteratur, så nu är det dax. Ska nog faktiskt läsa Vampire Diaries tror jag. Mysa ner mig i soffan med filt och hela köret. Hoppas att ni andra har en bra tisdag så länge! (:


you can take me, grave can take me, the earth is waiting to eat us alive

Hallå! Det är ju varmt i solen idag :D Så bra! Kanske inte behöver ha tjocktröja nu då. (x Jag är hur som klar att dra mig mot skolan, men det är liite tidigt så jag ska läsa ytterligare lite i boken innan jag beger mig. Och vet ni? Nu är det bara åtta dagar kvar tills jag ska tatuera mig! :D Hihi, ha en bra dag!


Ignorera min fina tv i bakgrunden, tack!


time lapse and dancing and rotting in place, we've reached the high end of low

Godmorgon! Hihi jättefint väder idag med! Kanske att det faktiskt är vår snart! Idag ska jag till skolan och ha seminarium, träffa tjejerna :D Ska i alla fall göra frukost nu och brassa på lite kaffe, kolla på tv och försöka göra mig klar inför att gå. ..Måste läsa klart det sista i boken bara, men det går väl kanske :P Ehehe. Men ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare! (:


i'm drowning honey, i know it's hard for you to see

Nu är det våran tur att sova, Mitzi sover redan. Orkar inte mer idag, kanske att jag läser några sidor till innan jag somnar. Menmen. Sov så gott alla!


RSS 2.0