and all you need is a friend

Hallå! Blev hittills, en bra dag i alla fall! Har pratat jättemycket med en som sitter här med mig. Skönt som fasiken! Behövdes verkligen. Lätta hjärtat och prata om sånt jag egentligen inte vill prata om. I need this. 59 minuter kvar. Sedan så.

Nej, det ska bli en spännande helg.

i'm a chicken, you're a chicken and i get some chicken!

Buuh, låång dag som bara slääpar sig framåt. Men lunch nu, desklunch idag med- fick kyckling och ris idag. Awesome! Bara fem timmar kvar nu..

this week ends today

Godmorgon! Sitter på jobbet nu, hoppas att samma kille kommer till andra passet, som kommit de andra dagarna. Annars blir det en lång dag. Lång och tråkig. Övertid idag med, pengar pengar pengar. Alltid bra! Speciellt som jag har tänkt investera i en diskmaskin, och sedan har jag tänkt att pierca mig också nu i sommar. Jag kan bara inte bestämma vart; septum eller i läppen? Hm. Ett tag var jag helt inne på septum, men jag kan inte riktigt bestämma mig nu.. en del har sakt att de tycker att jag skulle passa bättre med en ring i läppen. Haha, vilket i-landsproblem. Det minsta av mina problem  just nu. Jaja. Jobbar tack och lov bara idag med den här veckan. Ledig imorron och på fredag- hurra!

can't seem to find a way

Ååh, nu är jag äntligen hemma från jobbet! :D Fasiken vad skönt! Känner verkligen att jag inte orkar något alls just nu, jag vill inte alls. Ingenting känns bra, är verkligen i en svacka. Jag vet liksom inte hur jag ska göra eller bete mig heller, för det är alltid någon som blir sårad. Migsjälv, eller någon annan. Nej, just nu ser jag bara ett stort svart hål och inget sätt att fylla igen det med lite färg.

Och jag saknar min älsklings Mitzi.


the day goes by.. pretty slowly

Hejhej! Är superuttråkad och supertrött nu. Vi fick desklunch idag med, fick en god laxsallad. <: En kille kom senare, så det är precis som igår. Och jag håller på att kissa på mig! Kan jag lova! (x Hoppas att alla har en bra dag, i alla fall. (: Ni kan ju äta lite glass för mig med! :D

caught up in between

Hallå! Nu sitter jag på jobbet och är sjukt trött, kan jag ju säga. Känns som om jag skulle kunna somna nu på en gång, och hittills verkar det inte komma någon mer till min avdelning än heller. Själv vid öppning idag med >: Jävla dålig stil alltså. Åtta pers kan ju omöjligen ha blivit sjuk tillsammans! Jaja. Övertid blir det idag med.

Var ju och packade en stund i hudik igår kväll. Känns som om man gör hur mycket som hellst, men kommer ingenstans. Nästan alla garderober är urplockade, nästan all porslin är nerplockad och bokhyllor rena. Inte så mycket kvar ändå, men det känns mycket. Kanske åker hem ikväll med, får se hur trött jag är efter den här arbetsdagen. Jaja. Hörs senare!

start packing up your life

Heej! Dagen har flygit förbi, faktiskt. Helt otroligt, måste jag erkänna. Men har haft en del att göra också, så det är väl därför. Skönt! Bara lite mer än en timme kvar, yay. Ska sätta mig på bussen och åka till Hudik, ska hjälpa till med att packa. Det är verkligen något som är superdrygt; att packa ner allt man äger i lådor för att sedan flytta och packa upp allt igen. Sjukt drygt. Menmen. Tur är väl att det bara är från en lägenhet och inte ett hus! Så, ja. Det ska jag göra ikväll. Blir säkert bra det.

Hörs senare ikväll då! <:

my stomach is screaming

Hejhej! Det kom en till till min avdelning, sedan sitter det någon som backup. Så nu sitter jag inte helt ensam, tack och lov för det! Men ingen lunch paus idag, vi får desklunch istället. Hade mer än gärna velat gått ut en timme, men. Inte idag då antar jag. Eller, ikväll i så fall. Ska jobba över idag med, som det ser ut. Hm. Inte på humör för det, men- vad ska man göra. Extra pengar om inte annat.

Dock så verkar lunchen komma när det passar dem, och jag är superduper hungrig. Min mage skriker åt mig, den tror nog att jag glömt bort vad mat är för nåt. Buuh. Pessimist Emily är framme idag, tror jag.

something sweet and something strong

Godmorgon.. Om det nu är en god morgon, det är det då inte för min del i alla fall! Jag sitter ensam idag! :o Så jävla elakt. Det sitter någon från tekniska avdelningen på backup, men annars är mina jobbkompisar hemma idag. Jag hoppas verkligen att någon mer kommer snart, annars kan jag fasiken inte ens ta lunch ju. Jävla skit. Bra start på veckan.


then i'm alone again

Hej! Nu är jag bänkad i Ljusdal i mammas och pappas soffa. Tog inte med mig katten nu, ska ju ändå bara vara här till onsdag. Det är tomt här, men det gör inget. Det är ganska skönt- tills alla tankar jag försöker undvika kommer ikapp. Samtidigt som jag vill vara ensam just nu, så blir jag tvungen att ta tag i saker då som jag inte vill ta tag i- jag skulle vilja sluta tänka och bara göra. Sluta vara förnuftig och bara följa mina impulser. Men stunden jag glömmer förnuftet finns det ingenting kvar. Så jag fortsätter vara förnuftig, tills jag kommer på en bra lösning som är hållbar. Hoppas jag kommer på den snart..

Jobb imorron, woho. (x

cherry coke

Hallå! Har just varit ute i finvädret och ätit glass och druckit cherry coke! Yummie! Jag åt en magnum white, som vanligt- den är så god. Jag älskar vit choklad! Haha, fast jag äter glass så himla långsamt så tillsist hade jag glass över hela mig nästan. (x Ska kika lite på tv en stund innan jag ska börja packa och så, ska åka till Ljusdal idag nämligen.

Hörs senare!

everytime i look inside your eyes, you make me wanna die

Godmorgon! Riktigt härligt sommarväder idag, yay! Har suttit ute på balkongen i bikinin en sväng, skönt som fan. Tänk om jag hade kunnat gjort det varje dag, men ändå fått betalt? Haha, vad underbart det hade varit. Men nästa vecka jobbar jag bara tre dagar, vilket ska bli riktigt skönt! Är ledig torsdag- fredag för att vi ska flytta till Sundsvall då, ju. Blir riktigt kul! Längtar verkligen. Men jag kommer sakna hudik ändå.. Finns så mycket minnen här, men. Dax för nåt nytt!

Jaja, jag sitter och dunkar Bullet for my valentine nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske logga in på Fredriks wow konto och spela lite? :D

the fellowship of the ring

Hejhej! Är proppmätt nu, har just ätit middag. Känns som om magen ska sprängas, typ. (x Lite kaffe på det, dra fram soffan till datorn (mobbas inte), och kika på Sagan om ringen, extended :D Yay!

sleeping beauty

Hallå! Klockan har hunnit bli efter fyra, och det känns som om jag nyss vaknat. Klev upp en snabbis vid tio och gav Mitzi mat, sedan sov jag till halv tolv- vaknade och kikade på film. Vid tre åkte jag och Fredrik in på stan en snabbis och fikade och gick runt lite, och nu sitter jag här. Blev en trevlig kväll igår, faktiskt. Maten på texas var supergod, och efteråt så gick vi in en sväng på bockarna. Var inte så mycket folk, men vi träffade på en del vi känner så det var jättekul! Skönt att träffa lite folk och komma ut en stund- måste jag säga! (:

Jag ska ta och kika igenom en massa filmklipp på youtube från Metaltown, cya!


i'm gonna feel this tonight

Hallå! Nu ska jag snart bege mig ut mot taxin, det började ju spöregna så vi bestämde att ta en taxi in istället. Hoppas att det inte regnar när vi ska hem bara. Jag kommer ha riktigt ont i vänster stortå känner jag redan nu! :D Blir kalas det här!

coffee will be my drug

Hallå! Har nyss ätit lunch, blev tikka masala eller hur det stavas :D Men jag blir tvungen att ta tillbaka det där med att det blir en lång dag, den har gått superfort av någon anledning. Vi bara sitter och snackar hela tiden, och jag antar att tiden flyger iväg då. Snart helg :D Ikväll ska jag och Fredrik ut och äta i Hudik, vi har bokat bord på Texas. Sen undrar jag om vi ska hem eller om man ska försöka hitta på något.. Äh, det får tiden visa. Men det ska bli kul att äta där i alla fall, och inviga mina nya superskor :D Weeij. Men jag tänker fuska, faktiskt; jag tänker ha ballerinaskor på mig när vi går in och när vi går hem igen (vi tänkte beställa lite drinkar och så, så ingen bil), annars kommer mina fötter att dö ännu mer. (x

Well well, back to work i suppose!


in the end

God morgon! Guud så skönt med fredag idag! Det har varit en låång vecka, men det är väl för att jag inte haft så mycket att göra på jobbet. Den här dagen kommer nog bli ännu längre, för svenska och finska avdelningen är ledig eftersom att det är midsommar, så det är sinnes tyst här idag. Skönt, men det kommer nog bli en lång fredag. Men vi har piffat upp det lite här idag, vi har pyntat en klädhängare med blommor och köpt en massa godis :D Så lite midsommarfirande blir det i alla fall. ^^


my twin

I think of love
I let it pass
It feels like fire
But it won't last





strawberrys with some cream

Hejhej! När jag slutade var det tänkt att jag, Kim och Nicolai skulle möta upp Aaron en snabbis, och när vi kommer till mötesplatsen får jag reda på att jag ska med Fredrik till Sjövästa och äta mat! Helt oväntat, så det blev en väldig snabbis med Aaron, och jättegod mat hos svärföräldrarna. Till efterrätt blev det jordgubbar :D Naaam! Med grädde- ännu bättre :D Haha. Och vi satt ute på deras altan och åt och hade det mysigt. Nu sitter jag i soffan och försöker koppla av lite innan jag ska lägga mig. Jag jobbar imorron, eftersom att jag sitter på danska avdelningen- men vi skulle få godis och grejjer så det ska nog gå bra ändå :D

Nä, ni får ha det så bra tills imorron! (:

looking for group

Hejhej! Har haft lunch och allt nu, satt ute och myste i 45 minuter. That was pretty awesome, faktiskt- vaarmt :D Haha. Hade gärna spenderat resten av dagen i bikini ute på en strand eller nåt! Med en kopp kaffe.. mmmmm. Får sätta mig på balkongen efter jobbet och.. dricka juice, kanske.. Mamma och pappa har ingen kaffebryggare och kör på snabbkaffe, men jag har glömt att köpa pulver så. Apelsinjuice får det bli! Sitter och läser lite i serien Looking for group i alla fall, det är kul :D


i'm stuck inside while the sun shines

Godmorgon! Nu fick jag tillbaka det jag sa igår, för nu skiner solen jättefint och det är varmt ute! Meen, då måste jag sitta inne istället (x Får sätta mig ute på lunchen tror jag. Med boken. Blir nog bra det. Ringer ingenting än så länge, skittråkigt. (x Fördriva tiden med att läsa Looking for gruop antar jag :D Haha, det är en tecknad serie som är lite halvt baserad på Wow, men det är så komiskt- och den är på datorn så det får vi göra!

Btw så skulle jag ha varit till dietisten idag, klockan åtta.. men jag var stensäker på att det var imorron, så gissa vart jag var klockan åtta imorse? I Ljusdal. Fuuuuck. 1). Jag blir debiterad på 350 kr 2). Jag hade behövt träffa dietisten för maten och jag spelar inte alls samma spel just nu (om ni minns det så vägde jag fem kilo mindre än jag räknade med förr- förra veckan och jag tror inte att jag gått upp mer). 3). Jag vill prata med någon utomstående! Jag måste komma ihåg att ringa idag eller imorron.. En bra sak idag är i alla fall att jag får lön idag, och jag får 1500 kronor mer än jag räknat med! :D

crappy movie- night

God kväll! <: Världens dåligaste film på tv, med Adam Sandler- han brukar vara ganska bra annars, men den här var verkligen dålig. Äntligen är jag klar med att lägga upp bilder från Metaltown på facebook, blir väl här någon dag med då :D Hm, till min stora förtret har mina föräldrar tagit med sig sin hårtork till Danmark, så mitt hår är jättefuktigt fortfarande, efter tre timmar nästan.. Helt omöjligt att torka.. Vilket problem, lixom :D Haha. Men jag vill gå och lägga mig, fast det går inte med fuktigt hår.. Jaja!


on the highway

Störande att det blir fint väder nu så här ganska sent på kvällen när man är alldeles för trött för att göra något, det hade det väl kunnat vara hela dagen.. Visst har det varit ganska kallt hittills va? Jag som vill ha shorts och linnen på mig utan att frysa! Hoppas det kommer, så man kanske kan äta glass ute i solen också :D Mumma. Jag sitter och kollar på Two and a half men med Mitzi och lyssnar på musik och kikar internet- vem sa att jag inte kunde multitaska? :D Äh. Ska hoppa i duschen nu tror jag.. Drygt. Känns så meningslöst, inte direkt att jag blir finare eller så av att jag duschar. (x Nej, jag slarvar inte med min hygien men jag känner att det inte gör någon skillnad. Jag känner mig lika äcklig och skitig i alla fall, oavsett hur länge jag duschar. ..Ett helt annat spår än det jag tänkt, men så är det. Duschen nästa. <:

and i don't know what to do

Hallå.. har just haft lunch, blev inte särskilt mätt men, det får gå ändå! 4 ½ timme kvar, yay! Ska hem till mammas och pappas lägenhet och diska, sen ska jag duscha och läsa och göra ingenting. Tror jag. Känns som en bra idé. Kanske sova framför tv:n en stund.. :D Haha, äh. Blir lixom lite långtråkigt här när det inte finns nåt att göra (x Hm. Btw så var Mimikry snubbarna på Metaltown :D Coolt, va? ^^

wake me up inside

God morgon allihopa! Sitter på jobbet nu, hostar som en galning. Vet inte riktigt hur det ska gå, men.. Droga halstabletter, perfa! Haha (x Efter helgen har min hals pajjat ganska fint, och nu har jag fått världens hosta som sagt. Men det var det lätt värt! Jag vill tillbaka dit igen.. Rammstein var verkligen superhäftigt, alltså. Och alla andra band som jag såg, Dream Evil till exempel- jag stod nästan längst fram (precis som på alla andra :D) och sjöng för fulla muggar och jävlar vilket ös det blev.. helt otroligt!

Nej, jag ska fortsätta drömma mig bort lite idag tillbaka till Göteborg, och bara försöka ta mig igenom dagen. Hörs senare!

it's getting into me

Vet inte om det beror på (bristen av) medicinen eller vad, men jag känner mig ensammast i världen..

hungry, again

Hallå! Hemma i Ljusdal nu efter jobbet, hungrig som ett as! IGEN! Även fast att lunchen var megastor, och jag åt en mega frukost, plus mackor innan lunch och för bara någon timme sen.. Haha, inte bra, alltså! (x Jaja, kroppen vill väl ha mat antar jag. Men jag börjar bli riktigt irriterad på mitt mobila bredband som jag har; det verkligen funkar inte att lägga upp bilder.. Har försökt som en dåre på facebook nu och igår, men det står bara still. Antingen blir det på torsdag kväll eller i helgen, som det verkar, om det inte lyckas ikväll. Jag vill lägga mig i sängen och läsa och dricka té.. apropå ingenting. Men jag måste äta, hörs!

and finally!

Nu kan jag jobba, yay! :D Med mindre än en timme kvar till lunch, tjoho xD

and i'm back, for now anyways

Hejhej! Jag sitter på jobbet nu och har så sjukligt tråkigt, så jag skulle kunna mörda någon tror jag- jag har inte fått inlogg eller nåt till datorn, så jag kan inte göra ett skit! >: Och nya regler har kommit på plats, så internet är väl spärrat; nästan alla sidor är spärrade. Menmen. Helgen var sjukt bra i alla fall! Helt gaalet med människor, och jävlar vad bra banden var- helt gaalet :D:D Slår nog fanimej förra årets Metaltown alltså, och då var det underbart! Tror publiksiffran var runt 28000 eller så, och det märktes verkligen. Människor överallt, precis överallt! Men jag lyckades stå nästan längst fram på alla band jag ville se; förutom på Inflames (och deras show var sinnesjuk, det blir bara bättre och bättre!), för då stod jag kvar lite väl länge  på Bullet for my Valentine och grinade :D Förövrigt, och jag höll på att dö av depression när jag hörde det, så signade Matt från Bullet skivor under lördagen, MEN DET MISSADE JAG!!!!!! :'( :'( Buuuh. Jävla kuk alltså! Och jag missade med ett hårstrå att få hans plektrum... det kommer jag aldrig förlåta migsjälv för.

Hursom, så var det sjuukt kul och jag ska försöka lägga upp massa bilder ikväll när jag kommer hem! (: Nu till att dricka lite kaffe och.. sitta (x

just doing the last work-

Hejhej! Håller på att måla naglarna nu, väntar bara på att få hoppa i sängen och sova en liten timme eller två innan det är dax att åka. Fast jag börjar bli lite fundersam över vad jag ska ha på mig! Det verkar inte bli fullt lika varmt som förra året, så jag kan nog inte stenkallt räkna med shorts.. hm. Ett mål jag har: köpa något riktigt snyggt av Christian Audiger!! T-shirten jag köpte förra året är fortfarande en av mina favoriter, men jag vill ha en till. Funderar på en luvtröja kanske.. Äh, det får visa sig :D Men jag är alldeles superpirrig av längtan! :D:D:D Ha det bra tills på söndag!!


i cut you out, now set me free

Ååååh, nuuu är jag ledig! :D HELA HELGEN, FÖR INATT ÅKER VI TILL GÖTEBORG OCH METALTOOOWN! :D :D :D Uscha vad jag har längtat som en galning! Vill bara gå och lägga mig så det blir dax att åka snart (x Det är sinnes vad trött jag är idag; höll på att somna ett antal gånger på utbildningen idag (ändå lyckades jag nästan bäst på provet!), ögonen svider och hänger och jag kan knappt koncentrera mig. Haha, men så är det väl. Gaah vad jag längtar! Ska åka på affären snart och hämta mitt busskort som jag beställt, och förhoppningsvis så har mina skor och väskan kommit också.. Stay tuned!

pushing through

Jag funderar nästan på om jag ska testa att skippa medicinen nu, för jag har inte fått något nytt recept och jag har ingen tid förrän om två veckor. Har ingen aning om hur jag kommer må om några dagar, men jag pallar verkligen inte hålla på just nu. Måste även komma ihåg att posta mina betyg imorron, så jag har i alla fall en liten chans att bli antagen på högskolan. (Även fast att jag inte alls är orolig, men ändå.) Nä, jag är verkligen tömd på energi nu och det känns så bra att säga det, att få ut det och inte bara tänka det hela tiden. Längtar till Sundsvall; nya människor, ny omgivning, ny vardag, nya rutiner.. ska bli riktigt skönt alltså!

and i'm one day closer

God dag allesammans! Nu är jag äntligen hemma från jobbet, är riktigt slut nu alltså. Ikväll blir det sängen tidigt, och idag menar jag det verkligen! Men det går ju bra i alla fall, skulle dock ha varit på en träning idag, men det blir nog imorron istället- jaja. Fasiken vad jag längtar till imorron jättesen natt! :D METALTOOOOOWN! Gud vad nice det blir. Komma bort och glömma lite, bara njuta av underbar musik och bra sällskap. Ser verkligen fram emot det. Har äckligt mycket tankar i huvudet nu, så göteborg ska bli riktigt riktigt skönt. Obeskrivligt skönt. Önskar att jag hade kunnat stanna där nere och glömt allt, börja om på nytt.. men det går ju inte (x Man kastas tillbaka till verkligheten och tvingas ta itu med saker. Life's a fucking bitch sometimes.

Hur som, så har jag ont i magen av hunger.. sitter och knaprar nötter och hoppas på att mamma börjar med maten på en gång. Skriver nog lite mer sen!


keep holdin' on

Nej, nu har jag och mamma och pappa suttit i flera timmar och pratat hit och dit, nu går jag och sover så jag orkar upp imorron. Har utbildning i fyra timmar, tror jag det var! Men förhoppningsvis blir det bättre väder nu, så orkar jag ju lite mer.. i alla fall. Måste komma ihåg också att fixa min jävla medicin!

i'm like, totally exhausted

Heeeej! Känns som om det var typ fem år sen sist, men nu äntligen :D Har suttit på medlyssning hela dagarna både igår och idag, det är ganska mycket nytt sen jag var där sist, så det är mycket att lära! Och nu känner jag verkligen hur trött jag är efter studentveckan; med all utgång och så- inte van vid det jag e! Och ärligt talat, så skulle det vara riktigt skönt att vara ledig en vecka.. meen, jobba it is!

Och jag har lyckats spendera lite pengar också; ett par nya klackskor, en ny väska + ett nytt linne och en ny t-shirt! Awesome! Känns som ett litet lyft, faktiskt. Men jag måste erkänna att jag verkligen saknar skolan.. känns så konstigt att det bara var i fredags det slutade, känns som om det är en evighet sen. Jaja. Jag ska ta och försöka kika runt lite på internet, har inte följt med alls vad som hänt! :o

and tomorrow it begins

Nu sitter jag hos mamma och pappa och ska alldeles strax gå och lägga mig, börjar ju jobba imorron! Samtidigt som det hade varit superskönt att vara lite ledig, så vet jag att jag inte kan vara ledig. Så det blir nog bra! Och mormor och låtsasmorfar ska åka hem imorron, det var kul att de var här om inte annat. Det som kommer bli tråkigt är att facebook är spärrat där! Buuh, vad jag kommer känna mig handikappad. (x Ni får följa bloggen istället :D

Trevlig kväll!

time to go!

Håller på att packa nu; ska strax börja åka mot Ljusdal för middag med familjen, sedan ska jag dessutom sova där, blir lite enklare så eftersom att jag börjar jobba där imorron. Det var mitt sommarlov, det! Kommer sakna katten som en dåre. >: Tur att mamma har lovat att jag får ha henne i deras lägenhet när de åker på semester. (: Så, ja. Hörs imorron!


she's just so cute

haha, vem tar priset för att sova konstigt? Min katt :D


shopoholic?

Ååh, vilket sug jag fick av att shoppa! Har ärvt en jobbig shopping-gen av min mamma, hon är lika galen i att shoppa som jag är. Och nu har det slått till igen; en ny väska, nya underkläder, några nya toppar och byxor.. en klänning och ett par skor! Skulle inte det sitta riktigt bra? Jo, det skulle ju det! Men gud så dåligt samvete jag får, precis som varje gång jag vill köpa något åt mig själv.. (eller om jag vill göra något för mig själv, eller vad fan som helst!), så jag får nog försöka hålla begäret nere en stund till- tills den första impulsen lagt sig så jag kan vara lite smart och ekonomisk. (x Duumt att jag får en rad olika nyhetsbrev från olika företag till mailen en gång i veckan..

the last day of freedom

Godmorgon! Har nyss klivit upp, skulle gärna ha sovit resten av dagen med så jag slipper tänka och känna efter en hel dag till, men det går ju inte! Måste fixa och dona lite idag, efter fredagens kravaller här i lägenheten.. orkade inte göra det igår. :D Men, först ska jag ta och äta lite frukost och ja.. kolla på film, kanske?


there's only one way

Bööh, tråkig kväll- kommer tillbaka till det där jag snackade om i söndags, om att allting blir så tråkigt efter att jag upptäckt hur kul man faktiskt kan ha. Och tankar snurrar och susar i öronen på mig, skriker högre än jag orkar med. Vilken tanke ska jag börja att ta itu med?


well, atleast the weather's good..

Hm, kan inte sluta tänka på hur överlycklig jag är för att vädret inte var såhär igår! Fasiken vad fail det hade varit. (x Kul för dem som ska på bal idag, eller det kanske har börjat redan. Middagen ligger i magen, kaffet står bredvid och simpson är på tv:n, hurra! :D Senare ikväll blir det till att hitta fram godispåsen jag fick när jag vann Veckans nyheter på skolan, och kanske lite av tårtan som blev kvar.. :D

i thought i was fine

Tyvärr, så tänker jag lämna studentkategorin nu och fokusera på det "verkliga" livet (utan fest och fläng ett tag); igår råkade jag faktiskt väga mig när jag var på förfest, och till min riktigt stora besvikelse så vägde jag fem kilo mindre än jag trodde och nästan två kilo mindre än innan jag började hos dietisten, för ett och ett halvt år sedan! Det känns inte alls bra, och jag som trodde att det gick så himla bra- att jag börjat hamna på en stabil nivå. Tydligen så gör det ingen skillnad om jag anstränger mig som en gnu för att äta bra och så, jag kommer ingenstans. Jag försöker att inte tänka på mat och vad jag äter/ hur mycket/ när och så, men det blir tydligen aldrig någon skillnad.

Vet inte riktigt hur jag ska bete mig nu, så det får nästan bli lite rotandes i kylskåpet och kolla på film tror jag.

the day in pic's



hi, en helgalen underbar och oförglömlig dag/ kväll! TACK för dessa tre underbara åren! <33333

i said whaaaat?!

Weeeeij! Nu har jag tagit studenteeeen! Kan inte riktigt beskriva hur det känns, det måste upplevas!! Alla gäster har åkt hem nu, och jag sitter mest bara och väntar på att få gå på stadt, ska bli sjukt roligt :D:D Har hittills haft en helt otrolig dag med min underbara FÖRE DETTA klass! Allt från frukosten till tåget, "VARFÖR GÅR VI SIST?!! - FÖR VI ÄR BÄÄST!!" So freaking awesome!! :D:D

Bilder orkar jag inte lägga upp nu, ni får vänta till imorron!

för jag ska ta studenten!

Äh, det verkar inte bli någon träff ikväll- får inte tag på Manne som nog skulle vara min skjuts. Eller, vet inte ens om han skulle skjutsa för vi får inte tag på honom! (x DÅLIG STIL! Meeen.. ses ju imorron i alla fall, och nu börjar det bli pirrigt i magen för VI TAR STUDENTEN IMORRON! :'D :'D


i hate to do this, but i have to

Hallå! Nu håller jag på att städa för fullt, eller ja.. Städa fem minuter, sitta vid datorn tio minuter, städa fem minuter och så vidare. Funkar bra det! Börjar se helt okej ut här nu igen. Dock tänker jag vänta med att dammsuga till strax innan jag går och lägger mig; det räcker med att Mitzi går under LasseMajas bur för att det ska bli lika dammigt och så igen. Har varit och handlat idag med, träffade på Manne på ica :D Handlade allt som behövs till imorron.. och nu när jag skriver det så kommer jag på att jag helt glömt att köpa öl till gästerna! Goddamnit. Jag som var så stolt över att allt var fixat (x Jaja. Meeen, veeeet niråå? >: Min läkare hade inte förnyat mitt recept på medicinen innan hon gick på semester, så nu nästa vecka blir jag utan medicin!! :'s typ lite PANIK. Det är ju inte en medicin man bara kan sluta tvärt med, heller direkt. Goddamnit.

Ikväll kanske vi ska träffas några i klassen för att typ spela kubb eller så. Är ju finväder, så man måste ju ta chansen! (: Äh, nu ska jag fortsätta städa..

some pictures

Blev bara bilder på mig, Manne, Mia och Jocke igår innan middagen- vi var först så då åkte Fredrik. Försöker hålla utkik efter det skolan knäppte, stay tuned!







<3!

words are useless

Jaha, hur ska man lite snabbt försöka summera gårdagen? Alla hade var jättestiliga och fina, maten var underbar, sällskapet bland det bästa och talen som lärarna höll var otroligt fina. Lena (rektor) började med att säga "Jag väntar med mitt grintal tills på fredag", vilket var lite lustigt. Alla lärare hade sa något om någon elev, så alla fick liksom ett "personligt tal", Rich pratade om mig, Mia och Cilla- Tre starka tjejer som haft mycket motgångar i livet, men som ändå inte slutat kämpa och som kommer ta sig hur långt som helst. (Jag minns inte exakt ordagrant.) När han sa mitt namn så var det inte långt från tårar, måste jag erkänna.. Har lite dåligt samvete över att jag inte höll något tal, men det var som Åsa kom till mig och sa "om du säger något så brister det, eller hur?" och ja, så var det.

Vi stannade inte så länge på middagen, jag och Jocke åkte hem för att byta om till festkläder runt halv nio. Alla drog på krogen och hade hur kul som helst! Jäävlar vilken rolig kväll, alltså. :'D Slår till och med lördagen! Dock så har jag RIKTIGT ont i fötterna nu, men det går väl över antar jag. (x Tyvärr glömde jag digital kameran hemma, så inga bilder från krogen och systemkameran ligger i bilen, så än så länge inga bilder mig oss i finkläder. Men, en bild på hur jag såg ut i ansiktet i alla fall! :D




soon enough!

Hallå! Nu har jag sminkat mig och fixat håret, samt naglar. Ska strax klä på mig klänningen och skorna för att sedan så småningom börja röra oss neråt. Btw, så är Jocke här, vilket då blir vi :D Haha (x Hade sjukt roligt idag i skolan, så jag är verkligen pepp på ikväll!

Bilder kommer upp imorron!


and we got it

Godmorgon! Häärligt väder idag, hallelujah :D Hoppas att det håller i resten av veckan nurå! Längtar verkligen till ikväll, måste jag erkänna- ska bli riktigt rolig. Tyvärr (fast det är ganska bra ändå så jag hinner göra mig klar i tid) så slutar vi en timme tidigare idag, det är ju faktiskt den sista officiella dagen idag. Känns så overkligt.. :D Gaah, jaja ska ta och slänga i mig frukosten nu. Men vi hörs senare!

not that big of a difference

Mja, det blev brunare och ingen utväxt, vilket kanske var det som var tanken. Längtar som en tok till imorron, alltså! Studentmiddag + utgång :D Gud vad kul det kommer bli! ^^ :D





i did it again

Hallå! Sitter med hårfärg i håret nu och diggar Tears don't fall. Yay. Eller nåt liknande :p Varit en kalaskul dag på skolan idag, brännboll och basket hela dagen typ. Dock så gjorde jag det igen; jag ansträngde mig mycket mer än min kropp klarar av så det slutade med att två killar från klassen (tack gode gud för det! <3) fick bära in mig till ett av rummen så att jag kunde ligga och vila- jäklar vad jag skämdes. Jag hade hoppats att jag inte skulle få den känslan i kroppen mer, känslan av att om jag tar ett steg till så säckar jag ihop, men så kändes det idag. Usch! En lärare (som varit den mest stöttande, dessutom kring allt detta) kom in med en massa sockerbitar som jag knaprade i mig, kändes ju lagomt roligt. Menmen.

Äh, langar upp en bild på håret när det är klart!


what day is it again?

Godmorgon! Någon som sovit lika dåligt som jag? Nä, det får jag inte hoppas i alla fall. Och kallt är det idag, det sög ju. Jag sitter och kikar på nyhetsmorgon och äter frukost, tidsfördriv antar jag. Vill åka till skolan, nu :D Vi ska ha en massa aktiviteter på eftermiddagen, om det är tillräckligt med folk som känner sig tillräckligt klar för att ha roligt i två timmar istället för att plugga. Bara det inte börjar regna så är jag nöjd! Äh, jag har inte något roligt alls att skriva så jag ska väl fortsätta äta och så.. Men hörs senare!


give it away

I'm tired of trying,
tired of lying

all good things comes to an end

Hejhej! Har nyss kommit hem från skolan, har i princip bara gjort ingenting och spelat basket. Kul! Dock så fick jag höra idag att jag hade en grejj kvar i svenskan, men den tog tio minuter att göra sen var det klart. Sen ännu mera basket! :D Awesome! Jag vill inte alls sluta och skiljas från klassen, inte alls. Ju mer jag umgås och ju närmare slutet kommer ju mindre vill jag sluta. >': Vilka ska jag umgås med sen då? Inte direkt att jag har hur många kompisar som helst som trånar efter min uppmärksamhet.. Just nu känner jag som om jag gått miste om en massa under gymnasiet, alla stunder då man kunnat umgåtts, liksom på riktigt. Och just nu, i detta ögonblick känner jag mig ensammast i världen. Och (håll i hatten nu) Fredrik jobbar även idag, så ännu mer ensamhet står på tur. Hallelujah. Kommer inte sluta bra det här..


this day is just a waste of time

Någon som är lika rastlös som jag är? Hm, känns som om det kan bli måndag snart så jag får göra något. Har precis badat i en och en halv timme, det var ju trevligt i alla fall- och läste gjorde jag. Jag gillar att läsa i badet, även fast att det finns risk för att ha sönder böckerna.. :D Menmen. Nu börjar ju solen kika fram lite också, kanske blir någon timme på balkongen sen då..

Äh, gud vad det här kändes onödigt :D

i hate sundays

Jaa, nudå? Är riktigt jäkla uttråkad nu faktiskt- jocke och fredrik spelar gitarr, tror jag. Det låter så i alla fall. Trååkigt. Funderar på om man skulle ha kikat på någon bra film kanske? Twilight? Haha, har sett den tusentals gånger nu (x Nä, sätter nog igång lite mer kaffe och sätter mig med boken.. Lite lustigt att allting kan bli så tråkigt helt plötsligt, fast det är klart; haft hur kul som helst igår och längtar till onsdag och fredag, ja då blir ju en helt vanlig söndag supertråkig.

Well well, cya later.

the next day

Hallå! Pigg och glad är jag idag, till min förvåning och vaknade halv åtta :D Hungrig som ett as, knäckebröd och vatten var perfekt. (Dock, så undrar jag om det är farligt att ta medicinen med alvedon? Det kan det väl inte vara?) Sedan dess har jag kollat på gossip girl och lyssnat på när Jocke fisit- inte att rekommendera! Hur som så hade jag otroligt roligt igår, kom en del faktiskt men min kamera dog så jag hann inte ta bilder på typ mia och alex eller så- vilket sög. Men, det var superkul! :D

Tänkte slänga upp lite bilder!



Hörs senare!

ready to take action

Hallå! Har ätit middag nu, och har gjort mig klar att åka; en timme innan jag ska iväg. Hejja. Är en riktig tidspessimist, tror alltid att saker tar dubbelt så lång tid som det egentligen gör. Menmen, nu är det ju så då i alla fall. Bara att försöka fördriva tiden en timme till då! (:




just a saturday

Hejhej! Ua, vilket fint väder det är idag, helt underbart! Skönt att det entligen börjar bli så fint väder nu (: Måste hålla i sig till nästa vecka, bara. :D Mor och far har just varit här, vi planerade litegrann inför studenten (fredag!!) hur vi ska göra med mat och allt, så nu är det fixat också, känns bra! Och ikväll ska jag träffa (undrar hur många, dock?) klassen för en mysig utekväll- fick till och med pappa att köpa lite cider åt mig. Trodde jag aldrig! Men det ska bli riktigt roligt, den enda jag träffat för att umgås och ha kul med på kvällsidan förut från klassen är väl martin, jocke och mia tror jag :D

Ska i alla fall ta och göra lite mat, hann inte äta innan päronen kom. Bjuder på en supergullig bild på Mitzi, hon har hittat ett nytt favoritställe att ligga vid; vår pappersinsamling!




i'm kinda bored.. now

Jag har tråkigt >:  Men det hände något jättehemskt, jag höll verkligen på att dö! Jag höll på i köket och så PANG! smäller det från LasseMajas bur, jag skyndar mig dit och ser att hans ena framtass har fastnat liksom, ut ur buren och in igen, så att den var helt fast och såg ut som om den var helt paj. Han hade jätteont och bara låg helt stilla och blundade, för att i nästa sekund få panik och försöka ta sig loss, vilket resulterade till att han snurrade tassen ännu mer! Jag fick panik och visste inte alls vad jag skulle göra så jag ringde Fredrik så han skyndade sig hem från jobbet för att lirka loss tassen. Jag vågade inte röra tassen för jag trodde att jag skulle bryta den, men Fredrik klarade det fint och han hoppade gärna upp i famnen på Fredrik och blev lite ompysslad. Uscha, jag trodde han skulle dö >':

Men nu har jag i alla fall riktigt tråkigt- ska bli kul imorron när först mor och far (och syster?) kommer förbi en sväng, och sedan på kvällen ska jag ut på äventyr (i en trädgård) med klasskompisarna! :D


i've been a good girl

Woho, nu har jag nyss diskat :D Känner mig riktigt duktig! Med lite musik så gick det undan, sopat och plockat lite i lägenheten med. Fredrik jobbar ikväll, så undra vad jag ska hitta på..? Hm, ska börja med att äta om inte annat! Magen kurrar ganska mycket nu- blir nog kycklingrester sen igår och.. pasta + grekisk yoghurt. Låter gott! Men sen då.. Kolla på Legend of the Seeker, är ju ett måste klockan åtta! Busa med Mitzi och läsa (: Så får det nog bli!


patriot.. or not

Har ätit lunch för en stund sedan, gott! Och mätt blev jag. Vi håller på och fixar (eller några i klassen gör det) en rolig kväll tillsammans imorron hos en av klasskompisarna. Blir riktigt kul! Hoppas på finväder bara, skulle vara tråkigt om man måste vara inne.

Har just blivit intervjuad av Martin till grej han gjorde om typ Sverige som en nation. Typ, om jag tycker att det är fel att göra om svenska flaggan och sådana saker. Svårt det där, tycker jag. Egentligen tycker jag att Sverige ska få vara Sverige, men å andra sidan måste man snart börja inse att samhället inte ser ut på samma sätt som det gjorde för femtio år sedan, det är inte acceptabelt att man låter en flagga bli en sorts propaganda mot invandrare. Självklart tycker jag att man inte ska ändra flaggan, men om det är så som det är nu, att nynazister och liknande grupper använder den för att protestera, ja då kanske det kan vara en idé att ändra den, visa att det inte är okej.

Skitsvårt det där- men intressanta diskussioner.

dark days and all that comes with it

God morgon! Nu är min sovmorgon slut för idag, ska snart ta mig till skolan. Men, en timme längre än vanligt blev det i alla fall, vilket är superskönt. Har hunnit med frukost, dusch och läsning! Bra start på dagen. Solen är framme idag med, inte alls lika varmt dock, men. Det kan man kanske leva med- eller, nä. Vill ha det shortsvarmt, men inte idag. Skönt med fredag i alla fall, och jag har ingenting att göra. Hm. När jag kommer hem från skolan ska jag nog ta och diska, det har bildats en fin hög i diskhon. Eller, kanske Fredrik kan diska.. :D

Äh, ska försöka få upp Fredrik så jag kan åka, hörs senare!


my dying star

I was my own worst enemy
I was blinded by my shame
A hopeless masquerade
Never ending
The guilty down inside
Was a blessing in disguise to mend my ways
How did I come so far
My everlasting flame, my dying star
I can mend my ways
Now, I’m flying, hanging on the wind
Following the night
And ride
Leave gravity behind
Following the light
Finally I can breathe

the vampire's back in town

Hejhej! Åt en supergod middag, jätteenkel var den; vi styckade kyckling och stekte i olika kryddor, skärde upp banan och tinade baguetter; sedan använde vi grekisk yoghurt istället för smör och kycklingen och bananen i baguetten! Lite annanasjuice på det :D Hi, gottit värre. ^^ Fredrik har åkt och jobbat igen, så nu sitter jag i soffan med Mitzi (som sover, men jag måste väcka henne och mata henne snart, då blir hon nog sur) och kikar på tv. Hade helt glömt bort att det är torsdag jö! Kommer Vampire diaries idag, yay :D Haha, tuur att vi är lediga nästa torsdag så jag inte missar det (x

Haha, nej lite kaffe ska det bli nu. (:


sandwich!

Har nyss kommit hem från en kort, men riktigt rolig skoldag! Vi har spelat basket (haha, vem vann då? :D), spelat kubb, åkte ner och köpt galss (sandwich <3) och ja.. haft det allmänt bra! Och nu sitter jag och kollar på Beverly Hills och väntar på att Fredrik ska komma hem.. Blir en liten sovmorgon imorron med, inte lika länge, men.

Ska göra absolut ingenting nu, tills Fredrik kommer så ska vi göra mat- jag är hungrig. >: Hörs senare!




sleepy head

God morgon! Tog en välförtjänt sovmorgon idag, eftersom att jag inte direkt har något att göra i skolan- men ändå så vaknade jag första gången strax efter åtta, men halvsov mig hela vägen till kvart i nio. Hi, så trött var jag som det verkar. Idag är det ju superväder ute (är verkligen rädd att det ska hinna bli spöregn till nästa fredag. Då kommer mössorna förstöras!) så jag satte mig i bikini på balkongen och njöt med ett mega stort glas juice. Nu hoppas jag att jag fått i alla fall lite färg! Men det blev lite för varmt, så nu sitter jag och lyssnar på musik i storarummet och gör ingenting. Tänkte åka till skolan runt tolv (:

Hörs senare!


possibly..

Blev ensam på stan, men det gick supersnabbt så det var lugnt ändå- in och ut, typ. Köpte en kajal och ett nagellack, precis som jag tänkt :D Haha. Sedan tog jag en promenad i värmen hem och testade en sminkning till studentmiddagen, och kanske själva studenten.

Fredrik är i Ljusdal, han skulle hämta en ny bil tror jag.. Fattade inte riktigt om det var en lånebil eller hur det var; hans kära ford krånglar bara hela tiden så nu är han lite less på den. Förhoppningsvis kikade han in till mamma också (pappa är i Finland) och kolla om studentfotona kommit :D Hoppas!






Vad tror ni? Nu syns inte den ljusa linjen runt ögat så väl på grund av ljuset, men. Och den ljusa ögonskuggan syns inte så bra heller, men x) ni fattar!

i need some makeup

Har just ätit lite lunch, blev inte himlans mycket för det var chili con carne.. blä >: tur att jag ätit choklad :D Haha. Kom att tänka på det idag, det var ett bra tag sedan jag fick ångest av mat eller godis nu.. Det brukar kunna vara lite jobbigt att äta godis och sånt med andra, men det är inte alls lika jobbigt som förut. Kan vara för att jag hittat ett sätt som funkar jättebra för mig med allt ätande; godis på lördagar/ söndagar och även onsdagar har det blivit väldigt många veckor nu, och äta mat efter matschemat. Känns bra!

Hur som haver, så efter skolan ska jag ner på stan (med Erika hoppas jag!) och kika på lite smink, vill ha ett ljust nagellack och en vit kajalpenna till studenten. Blir bra!


coffee, chocolate, friends, nice weather..

Godmorgon, du härliga dag! Är full av glädje idag, behövde inte ta med mig laptopen eller den "stora" väskan, ingenting! Bara min lilla kuvertväska med smink, Under Guds himmel och plånboken. Och efter att ha varit riktigt arg på min sambo imorse för att han vägrade kliva upp så jag blev sen, men det visade sig att läraren inte kommit än så det gjorde ingenting, så är jag helt bekymmersfri idag! Om man bortser från att det ser ut som om vi måste betala dubbelhyra när vi flyttar... :'s

Anyways, sitter i datorsalen med klassen och vi har medieproduktion; det blir att kolla på filmer, dricka kaffe och idag även äta choklad! :D


television is my best friend

Hejhej! Jag sitter och kikar på gossip girl.. Fredrik jobbar fortfarande, kommer säkerligen göra det hela kväll också- tråkigt. Menmen. Jag har ju djuren i alla fall! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på de närmsta dagarna.. Nu när jag är klar menar jag. Imorron så ska vi nog avsluta medieproduktionen och kika på filmerna och så, men på torsdag kan jag ta en halv dags sovmorgon och fredag.. jag vad ska jag göra då? Kan ju inte bara sitta hemma, vill ju verkligen hinna umgås med folk! Men ja.. Vilket i- landsproblem. :D

Haha- återvänder till mer tv tittande. <:


I AM DOOOOONE!!!

NU ÄR JAG HELT KLAR MED SKOLAN! Jävlar vad stolt jag är över migsjälv just nu! Att ta studenten är verkligen en riktigt stor grejj för mig, det är inte bara att sluta skolan- det är en symbol för att jag har klarat av att ta mig från ingenting till oändliga möjligheter. Jag har klarat mig, jag kommer bli bra. Slitit som en jävla gris för det här! OCH JAG ÄR KLAR. 


*bölar*


we are the knights who say..

NICHT!.. Eller hur det stavas. Godmorgon! Förresten! Jag sitter med datorn i soffan och äter frukost; havregrynsgröt med äppelmos och kanel + en banan och appelsinjuice! Mumma. Tisdag idag, jättefint väder och jag funderar på att dra på mig shortsen idag! Utan tights under. Får kika en extra gång på vädret för att se.. Fredrik jobbar, hela dagen. Åkte för en halvtimme sen. Hehe, meen han skulle hämta mig för att skjutsa mig till skolan :D Yay. Whatever. Ska fortsätta titta på nyhetsmorgon nu!


RSS 2.0