hey you, what do you see? something beautiful and something free?

Hallå! Hoppas att ni har en bra måndagskväll, jag har läst nästan hela kvällen och kollat på Top Model. Dubbelavsnitt var det visst idag! :D Hur bra som hellst! När det är slut ska jag göra mig klar för sängen tror jag, ska till skolan imorgon, börjar 13:15. Seminarium på boken dårå. Blir nog bra det!

Och snart så kommer Fredrik hem några dagar igen. Längtar som en tok!



it's not your fault that you're always wrong the weak ones are there to justify the strong

Hallå! Vaknade just, hade somnat på soffan när jag läste, haha. Men skönt som in i! Håller på och läser de "mest nödvändiga" kapitlena från Den gränslösa värfärdsstaten. Det är olika författare/ kapitel och de senare författarna har inte varit lika dåliga så, det är okej i alla fall. Kokar kaffe, kommer nog behöva det för att hålla mig vaken. Det tar på krafterna att shoppa! :D Senare ska jag mysa ner mig i soffan framför Top Model, wii. Men fram tills dess ska jag fortfsätta läsa, hörs lite senare! (:


see the light border to freedom

Hejhej! Har haft en jättebra dag på stan nu, skönt att promenera utan att frysa för en gångs skull! Har shoppat lite mer än jag tänkt, men det var rea så då passade jag på ;D En klocka + halsband, en t-shirt, ett diadem och fyra böcker. En Terry Pratchett (hurra!), bok fem i Vampire diaries från L.J. Smith och Ann Heberleins självbiografi "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva". Den handlar om hennes liv som bipolär, våran lärare läste en bit från den förut och jag har velat ha den enda sen dess. Älskar bokrea! Köpte en till som Bengt ska få i present, som jag tror att han kommer tycka om!

Jag ska gå och ta hand om Mitzi nu som lyckas slicka på såret fast att hon har tratt -.-' Men hörs lite senare!


i won't make it, it's the journey of our life

Godmorgon! Jättefint väder idag! Äntligen börjar det kännas som om det kanske inte kommer vara vinter föralltid. Och det passar perfekt för jag ska ner på stan och träffa Emmelie en sväng sen, ska träffas vid halv tolv. Kika lite på böcker och så och förhoppningsvis hinner vi med en fika på Waynes! (: Jag ska börja fixa mig på en gång, sov nog lite väl länge, men vi hörs om en stund! (: Ha en bra måndag!


some children died the other day, we feed machines and then we pray

Hallå! Tiden har bara rusat iväg idag, som tur är. Jag blev jätteförvånad innan när jag hörde en välbekant nyckelknippa utanför dörren och in kliver Fredrik! Haha det var en väldigt trevlig överraskning. Men han var tvungen att åka på en gång, han skulle bara hämta en grejj. Egentligen har de sportlov den här veckan med teatern, men då ska han vara i Åre istället. Under sportlovsveckan är det tydligen en jättestor schlager show som hans föreatg står för, så då ska han vara med där som ljudtekniker tror jag. Lite kul är det ju! Och sen har jag bara kollat på Gilmore Girls hela dagen. Och ätit godis och myst med katterna!

Nej men jag ska fortsätta kolla på Gilmore Girls i alla fall. Hörs lite senare!


i'm a winterflower under ground, always thirsty for summer rain

 


Jag längtar efter våren...

if i tear you open wide, take a look inside, are you pretty?

Godmorgon! Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon, orkade verkligen inte kliva upp halv tio idag, sov ganska dåligt inatt med. Men nuså! Och katterna har fått frukost, så nu är de lyckliga också. Helt galet vilket fetto Mitzi blivit sen vi steriliserade henne xD Hon är inte fet (än) eller så, men hon äter hela tiden, om det finns mat. Förut har frukosten alltid räckt fram till middagen och det har jämt funnits lite mat kvar innan kvällsfikat, men nu är allt slut efter en kvart. Hon har alltid varit kräsen, exempelvis har hon aldrig ätit kyckling, men nu äter hon allt. Neija har jämt jamat när det är dax för mat, nu har Mitzi börjat med det också och hon sträcker sig efter maten när jag håller i den. Fan, måste vara försiktig så hon inte blir fet på riktigt xD

Men jag ska gå och koka kaffe och försöka vakna till, sen vet jag inte vad jag ska göra.. det får tiden visa ^-^


our goddess gave birth to your god

..Hihi, en massa bra musik, godis, wow och cola! :D Ganska okej ändå tycker jag!

I'm on a boat!

drain your blood watch it pour drain your blood bleed no more

Hejhej! Hoppas att ni har en fin lördagskväll (: Jag sitter och läser ur världens absolut sämsta bok, jag hatar den verkligen. Har inte läst mycket alls, men det är hittills värdelös. Ämnet är jätteintressant så det är ju tråkigt att boken suger. Jättedåligt skriven, jättemycket felstavningar och konstiga meningsuppbyggnader. Buuh. Funderar på om jag helt ska skita i att läsa boken faktiskt, för jag tycker ändå att eftersom jag själv betalar för min utbildning ska det fan vara bra också annars tänker jag inte göra det. Jag har betalat för en obligatorisk bok, där redan på baksidan, är det två stavfel. INTE OKEJ, MIUN!

Tror jag ska kika på film och värma middag istället faktiskt. Kanske ska kika på Mythbusters :D Ooh det blir det!


they never told me the failure i was ment to be

Hallå! Jag har just kommit hem från Ica, handlat mat och godis. Känns bra, slipper svälta en stund nu xD Men jag failade stenhårt när jag skulle hem, för jag gick vilse på Nacksta -.-' Hade inga glasögon (när man bär kassar är det jättestörande med glasögon för de åker ner och man kan inte putta tillbaka dem) så jag får skylla på det ^-^ Men jag är verkligen glad över att jag inte bor där, konstiga människor.. Då betalar jag hellre dubbelt så mycket i hyra!

Jag ska fika lite och sen ska jag spela en stund (: Hörs senare!



the pain reflected in this song isn't even half of what i'm feeling inside

Godmorgon! Buuh, sov ganska dåligt inatt med. Vaknade vid två och kunde inte somna igen så då kollade jag på Twilight <: Funkar jämt ^-^ Idag ska jag inte göra något speciellt tror jag, förutom att gå på Ica och handla :D Ehehe. Men jag ska nog inte göra det förräns lite senare, ingen stress idag inte. Nu ska jag börja med en kopp Zoega Mezzo- explicit from Emily Mikkelsen. The best of the best! :D


when you left i lost a part of me

Hallå! Nu tänker jag ge upp för idag, ska lägga mig och läsa en stund. Egentligen känns alla dagar så meningslösa nu för tiden när jag bara är hemma utan Fredrik. Jag längtar tills att han kommer om.. 9? dagar igen. Det är liksom något som fattas av migsjälv känns det som.

"Empty shells inside of me, I'm not myself", från Sonata Arcticas Replica. Sjukt bra låt, tror jag har lyssnat på den sen 2005 eller så, men den är lika bra som de första gångerna jag hörde den.

Äh, vi hörs imorron. (:


i don't have to believe it's god's way



Mm, kyckling med ananas, vattenkastanjer, minimajs, morötter, svamp i god currysås. Ris och cola på det! Min mage är i extas och kan nog förlåta mig för gårdagen xD Hihi, lätt värt det. Plus att den lilla asiaten som kom och lämnade förgyllde min dag alltså! :'D

Ha en bra fredagskväll! (:

mister preacher, tell me what's right, send the double figures, you'll see the light

Hallå! Woo, min huvudvärk börjar släppa :D Hurraa! Det var ju också bara.. tre dagar? Eller nåt sånt? Nu är mitt största problem bara att det i princip inte finns mat kvar här. Funderade på att beställa hem (ehehehe lat) mat från pizzeria eller nåt, men man måste köpa för minst 100 kr då.. Det blir mycket mat för en liten människa xD Imorron ska jag gå på Ica och handla MAAT!

Jaja, jag kollar på Burlesque i alla fall, Mitzi har fått sin medicin (inte roligt) och det är fredag kväll, jag vill ha riktig mat och cola! Hm.. kanske slutar med att jag beställer hem ändå. Kan ju alltid stoppa i kylen till imorron.. Oh well, ha en bra fredagskväll! (:


from green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why

Hejhej! Jag skippade faktiskt stan, haha känner mig jättegnällig för stunden men jag mår piss. Eftersom att jag glömde äta igår så var jag nära att svimma hela morgonen, så då kände jag bara att jag ska INTE promenera idag. Så Tobbe skulle se om han kunde hämta medicinen när han slutade jobba, annars skulle han skjutsa ner mig sen. Det är jag väldigt tacksam för! Så stan och bokrean får vänta tills nästa vecka. Kollade lite på adlibris hemsida och såg att Niklas Krog släppt en ny trilogi, Krigare. Han gjorde en annan trilogi tidagare som heter Den stora fredens krig, sjuukt bra. Definitivt bland det bästa jag läst. Dock är dessa inte med på bokrean, så om jag inte hittar nåt annat ska jag nog köpa i alla fall första boken.




Lite lustigt det där med att när man läser mycket så hittar man sina favoriter, och när man väl hittat dem är det svårt att gå över till andra. För mig är det så i alla fall. Det är alltid kul att läsa nya författare, men det gäller att hitta de som passar ens smak. Det finns böcker för alla!

Jag ska hoppa i duschen nu en snabbis och sen ska jag nog kolla på film.. Eller försöka läsa i boken som ska vara klar tills tisdag. Ha det så bra så länge (:

this invasion makes me feel worthless, hopeless, sick

Godmorgon! Har ni sovit bra? Själv har jag inte alls sovit bra, vaknat jätteofta med så ont i huvudet så man kan inte tänka. Har fortfarande sinnesjukt ont i huvudet. Buuh! Måset ner på stan idag, är inte alls pigg på det, måste hämta ut medicin åt Mitzi. Och köpa halstabletter och migräntabletter. Har en alvedon kvar som jag ska ta innan jag går, se om den hjälper tillräckligt för att jag ska orka med en ordentlig sväng på stan.

Hur som hellst ska jag i alla fall äta frukost nu, glömde att äta igår, så jag är sinnesjukt hungrig. Och så ska jag dricka té med extra mycket honung! Ha en bra fredag så länge!


we can't blame this world forever

Hejhej! Har hämtat Mitzi igen för någon timme sen, hon är fortfarande omtöcknad från att hon blev nersövd så hon ligger bara och sover nu. Men tydligen var det inte själva operationssåret, utan det var liksom bredvid. Hon fick sy också. Men jag fattar inte vad det kan vara! Det gick ju så fort liksom. Har försökt kolla runt lite på forum, och det bästa jag kan hitta som stämmer in är juvertumör, för det är på samma ställe som såret är. Men det blir tydligen mest bara en böld som växer, så det stämmer ju ändå inte. Annars kan det vara någon hudinfektion eller allergi, men jag har ingen aning. De tog fan inga prover på henne! Konstaterade bara att det inte var operationssåret, och sydde igen henne. Det gillar jag faktiskt inte. Stackaren måste ha tratt igen, fast jag funderar på om jag ska köpa en body istället, för hon kommer ju fortfarande åt såret med kanten på tratten liksom. Läste att det kan vara ett bra alternativ. Ska ner på stan imorron så jag ska kika eftre en då!

Men det blir nog inte så mycket sömn inatt, plus att jag vill försöka hitta en orsak till att hon fick såret... Egentligen är det så typiskt eftersom att jag var så nojjig innan operationen, självklart ska det bli någonting allvarligt sen. Nästa gång skiter jag i att folk säger åt mig att jag inte behöver oroa mig, jag tänker definitivt oroa mig!


she's a myth that i have to believe in, all i need to make it real

Hallå! Buuh har just varit och lämnat Mitzi hos veterinären, känns inte alls bra. Jag höll på att äta middag och så såg jag att hon försökte slicka på såret, men då hade det blivit jättejättestort! Typ en centimeter, och jag skojjar inte som blödde och varade. >: Så fick jag tag på Fredrik som ringde Tobbe, för han har bilen nu när Fredrik är borta, så åkte vi dit och hon hade jättehög feber också. Uscha, känns jättehemskt! >: Men nu är hon där i alla fall så ska vi åka och hämta henne runt sju igen.

Själv har jag knaprat alvedon så jag känner mig nästan pigg nu. Nu måste jag bara komma på nåt att göra för att inte tänka på min lilla bebis som mår dåligt... >:


i'm so sick, infected with where i live

Godmorgon! Jag tar nog bloggpaus idag och sover/ tittar på film hela dagen för jag har jättehög feber, orkar knappt lyfta handen. >: Men ni får ha en bra dag allihop!



transparent and played out, see you soon in non-fiction

Godkväll! Hoppas att ni har en fin onsdagskväll. Jag ska snart ge mig för idag, bädda ner mig i sängen och kolla på The social network, den verkar bra. Hoppas att den är det också! ..Och jag fick sms från Lena om att jag skulle tvätta såret och evt. ta på henne tratten igen, så det har jag gjort. Stackars lilla Mitzi som måste ha tratt igen. Haha, men hennes sår blöder och varar så jag tar det säkra före det osäkra. Jamen ni får ha en bra kväll, hörs imorron!


i wanna be something new, something new to you

Hallå! Jag mest bara myser med lilla Neija just nu, kollar på tv och dör tror jag. Har bokat date med Emmelie på fredag i alla fall; vi ska på stan då :D Wooho :D Ingen som har någon bra film att dela med sig? Har kollat på Svärdet i stenen och New moon idag, hade velat läsa men orkar inte. Ja, idag är det synd om mig om ni inte märkt det :D Eheheeh. ..Jag vill ha godis >: Förresten! :O Älskade Frendo ska lägga ner, de har gått i konkurs. Palla, vart ska man nu kunna köpa lösgodis för 5 kr/ hg? >:

Otroligt fräsch idag! Skyller på febern..

false, the dream is so far

Hallå! Buuh jag har visst fått migrän >: Har superont överallt, typ febrig och snurrig och mår illa. Har tagit två alvedon och sovit en sväng i alla fall, hoppas att det hjälper. Nu tänker jag bänka mig i soffan resten av kvällen och hoppas på att det går över snart.

Förresten så börjar jag bli lite orolig för Mitzi, hennes sår har inte läkt än. Det blöder och varar ganska mycket :S Fredrik säger att jag ska avvakta några dagar, men det borde väl vara läkt nu?

?

all the torment and the pain leaked through and covered me

Hejhej! Det är jättefint väder ute nu, verkar inte vara superkallt heller. Är jättesugen på att ta en promenix, men jag känner mig fasiken febrig, eller som om jag håller på att bli febrig. Om ni fattar. Så jag stannar nog inne istället >:

Fast jag hade velat ner på stan, årets älskade bokrea börjar ju idaag ju! Vill verkligen ha lite nya läsböcker, inte "skolböcker", var längesen jag köpte sånna böcker. Så på fredag ska jag definitivt ner på stan och gå på jakt efter bra fantasy böcker, vem vet det kanske finns Niklas Krogh böcker som vi inte har än? Eller Terry Pratchett? Eller ska jag fortsätta på Narnia serien? Eller, jag såg på cdon att Saga Borg har kommit till Sverige, hon är bra! Hos mina föräldrar står en bok med henne som jag bara har läst hälften av, för den är på danska och när jag köpte den så var min danska inte lika bra som idag, men hon är sjukt bra. Eller så kanske det blir någon bra självbiografi? Eller en chic-lit? Finns ju så myyycket! :D

Undrar om jag inte ska göra en kopp té till och lägga mig och läsa den där boken som ska vara klar tills tisdag. Tror nästan det. Hoppas att ni får en fortsatt bra dag!

nephilims hear my cries, return of the exiled breed, back from oblivion

Godmorgon! Har ni sovit bra? Jag har sovit ganska okej i alla fall. Men har superont i halsen nu när jag vaknade. Té med extra mycket honung står på schemat idag! Tur att det inte är skola i alla fall så jag kan sitta hemma under filten. Jag ska kolla på Days of our lives om en stund, sen Top Model och sen.. vet jag inte alls! Kanske spela lite, det var en stund sen nu. Äh, nu ska jag dricka té och kolla lite bloggar en snabbis. Hörs lite senare!


incinerate all innocence when angels fall like snowflakes from the skies

Hallå! Nu har jag kollat klart på filmen, och vilken film! En sån där man kan tolka på en miljard olika sätt, sjukt bra. Definitivt att rekommendera! Nu har jag i alla fall tråkat färdigt för ikväll, nu ska jag göra mig klar inför sängen och läsa tills jag somnar. Ska börja med "Den gränslösa välfärdsstaten" som ska vara klar till tisdag nästa vecka. Hoppas att den är bra, annars somnar jag väl på en gång. Sov så gott alla!


you, came out of nowhere when everything was passing by at the speed of light

Godkväll! Jag har sjukt tråkigt måste jag säga, försöker kolla på Inception (orkade inte igår så jag kollade bara typ en kvart), men det går inte sådär jättebra. Är jätterastlös, vill göra något. Men jag orkar inte göra något heller xD Hänger ni med? Typ jag vill springa för att göra av med energi, men jag orkar verkligen inte springa. Lite skumt det där, men. Filmen är ju bra i alla fall. Ganska läskig egentligen, men sjukt bra. Hoppas att den är lika bra hela vägen.. har 45 min kvar ungefär. Jaja, det var väl det antar jag. Ska återgå till filmen. Hörs latero! <:


love is for everyone


liebe ist für alle da

I close my eyes
We are alone
I’m holding her tightly
And no one sees her crying
She closes her eyes
She doesn’t defend herself
There is love for everyone

if i say i love you, i am a liar

Hallå! Är hemma från universitetet nu, har städat lite smått och gjort fika nu. Riktigt bra föreläsning idag, handlar om EU ur olika perspektiv, och jag tycker det är bra att ha med olika perspektiv typ; det som gynnar Sverige som eget land kanske inte kan genomföras för att det strider mot EU's förordningar, medans det kanske gynnar Polen mycket mer. Personligen tycker jag dock att det negativa är större än det positiva med EU, men det vet ni vid det här laget :D Jag är i alla fall supertrött nu, ska kolla sjätte Harry Potter filmen tänkte jag. Love it!

Have a good one!

i'm too young to be taken seriously but i'm too old to believe all this hypocrisy

Hallå! Kaallt ute idag, enligt nyheterna är det 15 minus. Börjar bli trött på det nu! >: Oh well, ska klä på mig nu och promenera till skolan. Hörs när jag kommer hem sen igen då!


you promised you wouldn't do nothin' to hurt her and now you're in each others face

Godmorgon! Är uppe med tuppen idag känns det som, Fredrik ska åka nu snart. Buuh >: Så kommer han hem igen den 7 mars. Och jag ska börja göra mig klar att gå till skolan, börjar 10:15 idag, föreläsning om den gränslösa välfärdsstaten. Blir nog kul det! Så ja.. Hoppas att ni får en bra tisdag (:


underneath the ink of my tattoo i've tried to hide my scars from you

Godkväll! Har ni haft en bra måndag so far? Jag ska snart äta lite nyponsoppa och gosa ner mig i soffan. Nu väntar Top Model och sen efter det väntar Inception! Ska bli spännande att se den, verkar sjukt bra!


if it wasn't for all that you tried to do i wouldn't know just how capable i am to pull through

Hejhej! Nu är jag hemma från skolan, jätteintressant föreläsning tyckte jag! Det handlade mycket om hur världen styrs, vilka olika typer av "regeringar" det finns; ekonomiska, politiska, kulturella och ekologiska. Och han pratade mycket om hur det i slutändan är ekonomin som styr, de som har pengar har makt. Sen pratade han om EU också, och jag är starkt emot EU, och jag tycker verkligen att det är idioti att Europa är så dum att de går på något så dumt som Europeiska unionen. Okej, man måste nästan ge EU lite credit, eftersom att allt som de gör rätt under näsan på oss gör USA också, men de försöker dölja det. Så egentligen är EU smartare som vet att de får större makt om det är "öppet". Men jag är som sagt emot EU.

Har just fikat lite, ska snart dricka kaffe när Fredrik kommer hem igen, och bara ta det lugnt hela kvällen. Hoppas att ni alla får en bra måndag också! (:


i catch my breath with just one beating heart, i brace myself, please don't tear this apart

Hallå! Nu är jag klar att åka till skolan och tar med mig min älskade termos inför en tre timmars föreläsning om Välfärdsstatens utmaningar. Kan bli intressant! Hörs när jag är hemma igen! (:



i don't feel right when you're gone away

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har jag gjort i alla fall! Sovit jättemysigt med Fredrik och katterna som vill vara med hela tiden också. Supermysigt! Jag ställde om klockan till en timme senare när den ringde för att jag inte ville kliva upp.. Haha. Ska till skolan sen, börjar 13:15, så jag ska snart börja göra mig klar. Håller på att äta frukost. Mumma!

Men det ska bli trevligt att gå till skolan, och sätta igång med nästa bok. Någonting att göra i veckan, Fredrik åker imorgon >: Oh well. Vi hörs lite senare!


he's a sweet- talking- suger- coated candyman

Godkväll! (: Jag och Fredrik har just kikat klart på första Zeitgeist filmen, och jag blir lika tagen varje gång jag ser den, sjukt bra film. Den borde visas i skolan istället för typ 9/11 var en terrorist attack, punkt. Det måste visas mer! Så man kan få lite perspektiv och tänka själva. Men nu är den slut, och vi ville ha paj :D Så Fredrik har bakat äppelpaj som vi ska mumsa på nu till ett avsnitt Mythbusters och sen ska vi kolla på andra Zeitgeist filmen. Hoppas att ni andra har en bra söndag också!




all i need, is someone to save me couse i am going down

Hallå på er! Har ni haft det bra idag? Jag och Fredrik har kollat på Harry Potter 5 och varit en kortis på ica och handlat kaffe, korv till middag, vitaminbrustabletter och sorbet. Nu ska vi kika på första Zeitgeist filmen och mysas. Senare blir det även choklad! :D


soft lips are open, knuckles are pale feels like you're dying, you're dying

Godmorgon! Hoppas ni alla hade en bra lördagskväll! (: Haha, vi hade helt missuppfattat hela grejjen igår, det hade varit på dagen tydligen så alla var på kårhuset när vi kom till Karima xD Så vi kollade på melodifestivalen och lite av gaygalan och hade det trevligt. Sen blev det snack om att gå ut, och jag var jättetaggad på det, men eftersom att både mitt pass och legg har gått ut så ville jag inte chansa, för palla gå hela vägen hem igen xD Haha, men tydligen hade det varit jättebra ute har jag läst lite om :D

Ja, men som vanligt ska jag ta och göra lite frukost och kaffe, fast idag ska jag faktiskt försöka få upp Fredrik så jag inte behöver äta ensam! (: Ha en bra söndag så länge! (:


i won't let this build up inside of me

Hallå! Nu är Fredrik hemma igen, tack och lov! Vi har ätit middag och så, och nu har jag gjort mig klar inför kvällen. Det som är lite jobbigt med sånt är att man aldrig vet hur andra är klädd, och det är lite jobbigt om man är "för" klädd, om ni fattar. Så ja. Jag kör på min studentklänning faktiskt som är fin, men inte för fin enligt mig :D Hoppas att ni alla får en jättebra kväll i alla fall! Hörs väl kanske ikväll eller imorron! (:



you're on your knees, begging "please stay with me"

Hallå! Nu är jag hemma igen efter en sväng på Willys med Emmelie och Sofia. Så nu är inte kylskåpet tomt längre! :D Hurra ^-^ Så nu behöver Fredrik inte svälta när han kommer hem, han som vant sig vid hotell mat nu.. <x


Nu ska jag dricka coffeeeee och skicka in hemtentan, bara för att jag är klaaaar! :D Sen ska jag snart börja städa lite innan Fredrik kommer vid 4-5 (: Hörs lite senare då!

just cut our wrists like cheap coupons and say that "death was on sale today"

Godmorgon! Haha jag satt fan och skrev på tentan till halv fyra imorse, jag fick ihop en halv a4! Men det bästa är att jag blev sjukt nöjd med det jag skrev, så får jag komplettering på det kommer jag gråta xD Däremot så när jag skulle skicka in den funkade inte hemsidan, och så kom jag på två saker som jag måste kolla med tjejerna sen innan jag skickar in den; om det står att det är en tenta på tre böcker, då måste man väl inte skriva en referenslista i slutet va? Och när han skriver 4-6 sidor, räcker det med 3½ då? Eller måste det vara exakt fyra sidor eller mer? Hmmmm, tough questions.. Haha, någon som vet? :P

Nu ska jag äta frukost och koka mig lite kaffe, sen runt elva ska jag åka med Emmelie, Karima och Sofia och handla mat. Så vi hörs lite senare! (:


for all the times i've cried myself to sleep, i'm letting you go

..jag måste ju fan vara dum i huvudet som gör det här nu xD men läraren sa faktiskt att med lite vin går allt bra!

we're on the floor and baby you like it

Heej! Haha har just kommit hem igen, riktig trevlig kväll/ dag med tjejerna! :D Och imorgon så fortsätter vi ;D Ehehe, nä men typ. Blir riktigt kul imorgon med, handla runt elva (slut på mat här hemma nu så jag måste ju fylla på lite innan Fredrik kommer), sen kommer Fredrik och sen ska vi till Karima igen på den där BBQ grejjen. Kan ju bara bli en bra lördagt :D :D

Nu tänker jag fanimej skriva klart den sista sidan på tentan, vet ni hur dryyyyg den frågan är? Jag lästa två meningar i säkert en timme innan jag fattade vafan det betydde och jag kommer inte orka göra det imorgon, så lika bra att jag gör det nu när jag ändå inte kan sova! Men sov så fint ni andra! (:

the sickness that you are, the plague that make me starve

Hallå! Puuh, min mensvärk är inte att leka med idag xD Hoppas att det släpper under dagen :P Har skrivit in allt på datorn, nu är det bara sista frågan kvar.. men den tror jag att jag väntar med tills jag kommit till Karima. Behöver diskutera den frågan, om ni fattar. Så nu ska jag börja göra mig lite klar, fixa naglar och sånt. Men jag kan inte slita mig från tv:n; Oprah har med Portia de Rossis (Ellen Degeneres's fru) som tydligen har haft anorexi och har skrivit en bok om det nu. Samtidigt som jag verkligen hatar att höra/ se/ prata om något som har med anorexi att göra, just för att det väcker så jobbiga minnen, så tycker jag att det är helt fantastiskt att människor vågar prata om det och kan dela med sig av hur det är. Jag har aldrig träffat någon annan som haft anorexi, så jag har liksom aldrig kunnat prata om det "med någon som förstår" så att höra det hon berättar är helt fantasktiskt. Otroligt hemskt, men jag känner verkligen att hon vet, hon delar mina upplevelser. Typ. Om ni fattar. Jag skrev faktiskt en krönika till Hudiksvalls Tidning alldeles i starten av min behandling om min anorexi som fick väldigt positiv uppmärksamhet. Vissa undvek det, men bland annat fick jag mail från en läkare i Stockholm som sa att han blev inspirerad av den, och en psykolog satte upp den på sitt kontor. Det var ganska mäktigt.

Hur som, way out of line, så tycker jag att man verkligen måste börja prata om anorexi och det måste uppmärksammas hur farligt det är. Och med det ska jag börja göra mig klar. Hörs senare!


are you strong when you’re with him, the one that’s placed you above us all

Godmorgon! Idag är det freeeedag, vilket betyder att Fredrik kommer hem imorron! :D Wii vad jag längtar! Han är på Gotland idag för den officiella premiären av teatern, så det blir en lång väg hem imorron. Glöm inte bort att följa hans blogg också! (:

Hur som hellst så är jag sjukt hungrig nu, så jag ska ta och göra frukost och coffee, sen ska jag börja skriva in kladden från tentan på datorn, det tar nog inte alldeles för lång tid. Sen är jag nog fanimej klar! Ska till Karima sen och plugga en sväng igen, så då ska jag se om jag missat något eller så, annars är jag klar. Skönt! Hihi, och sen ska vi stanna kvar där och vina lite, blir hur bra som hellst det! :D

Well well, ha en bra fredag så länge så hörs vi senare! (:


we used to love ourselves, we used to love one another

Hallå! Nu är min kladd snart klar, tog några sega timmar och kollade på I am legend och typ skrev under pausen. Haha, fast fail på mig! Jag missade totalt hur den slutade just för att jag råkade titta ner i boken en kortis då, så ja. Hur slutar den? xD Haha. Har spenderat en timme på en asdryg fråga; Ge några exempel på hur de olika försörjningsarenorna har förändrats de senaste 150 åren. Like, palla! Och jag vet inte ens om jag hittat tillräckligt, hittar bara fram till 1960 i boken, buuh. Men nu släpper jag den och går över på de sista två frågorna, sen ska Emily sooova! Sov så gott allihopa, hörs imorron (:


it's violent here, why have you left me? if only you could stay and keep me in


Weej, älskar braiga cambilder, plugg, kaffe och godis.. snart klar!

i need you, i breathe you, i can’t go through this all again

Hallå! Nu har jag just kommit hem igen från "plugg"daten, var jag, Emmelie och Karima + en tjej som heter Elin. Supertrevligt var det, men kanske inte så himla mycket plugg :P Men vi öppnade faktiskt böckerna och pratade litegrann om det så jag nu att det faktiskt kommer gå att bli klar idag. Hell yea! Men jag blev så jävla hungrig så jag gick hem och har gjort mackor nu. Gick även in på Frendo på vägen hem och köpte godis och choklad, mensvärken har kommit nu. Det är med andra ord därför jag varit så godissugen hela veckan, och faktiskt ätit en del godis :D Ehehehe.

Jag ska äta klart och sen ska jag på en gång börja med plugget! Cya!


whatever doesn't kill you is gonna leave a scar

Nu ska jag packa väskan och springa (okej gå) till Karima och träffa tjejerna, såå jag hoppas att ni får en bra dag så hörs vi senare!



you say it’s over, i can sigh again, why try to stay sober when i’m dying here

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har jag gjort. Riktigt skönt, har sovit hela natten och inga mardrömmar, inte vaknat någon gång heller. Suuperskönt! Så nu är jag ganska pigg, ska bara äta lite och dricka kaffe så är nästan allt på plats sen. Ska på pluggdate med tjejerna senare vid ett, ska bli kul!

Och vet ni vad jag kom på? Jag och Fredrik har aldrig varit ifrån varandra i mer än 7 dagar förut, och nu är vi uppe i snart 11 dagar innan han kommer hem.. Låter lite, men det känns supermycket! >:


Jag och Fredrik sommaren -09

this is my goodbye





This is my goodbye
But please don't say a word
I don't exist, I can't be heard
Each day is a new failure
Every trial is my master
Every step I gain I only fall back faster

This is my goodbye
But please don't try to stop me

There is nothing left
There is nothing left

It's over, please lay me to rest
Forgive me, let me go
It's my choice so please lay me to rest
Forgive me, let me go

I am no martyr
This place overwhelm me
Once again I collapse
I see no way to be free
I search for the answers
Is there no solution?
I realize my reflection
My reflection is my demon

It's my blasphemy hoping not to wake each day
It's a nightmare, sleep is freedom
You gave but it was not enough
Your strength it was not enough, it was never enough

how can we not believe in ourselves, we let our lives fade away

Godkväll! Jahapp, en lång dusch och en Harry Potter film senare känner jag mig kanske.. lite.. redo att testa att plugga igen. Har gjort mig en stor kopp kaffe också så det ska kanske gå! Om jag så ska sitta uppe till ett ska jag ha skrivit klart en kladd idag, riiighto! Lite bra musik också.. Think I'm good to go!


Erhm, önska mig gärna lycka till ^-^


i don't exist, i can't be you, each day is a new failure

Hallå! ..Gud vad jag inte kan koncentrera mig på att skriva till tentan. Har skrivit kanske ett halvt a4, sen tog det tvärstopp. Fattar inte, hela dagen har det varit så. Så fort jag försöker så håller jag på att spricka av rastlöshet, så typ går jag runt lite i lägenheten och så, försöker igen och misslyckas. Buuh, inte okej. Funderar på om jag ska värma pannkakor och sen ta en dusch så kanske det blir bättre.. Och skit också att man inte får göra det här muntligt, hade varit så mycket skönare. För det är inte att jag inte kan, jag kan bara inte koncentrera mig. Gaah vad frustrerande xD Kommer säkert sitta till ett eller nåt och skriva sen xD

Nää men lite pannkakor och en film kanske. Sen duschen och sen köra på igen..


can i, stay in love forever?






the shadows i cast, follow me down

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har jag gjort, faktiskt. Vaknade jättepigg. Idag ska jag parkera mig i soffan framför tv:n med skolarbetet och en massa kaffe. Idag ska jag skriva klart tentan, först ska kladden skrivas helt klart och sen ska det in på datorn. Woo!

Nu ska jag titta på Days of our lives och så ska jag sätta igång kaffe och sånt. Hörs lite senare! (:


i got a feeling, i feel so strange everything about me seems to have changed

Hallå! Haha har kollat på Mean Girls 2 idag, nästan så att den var bättre än första filmen. Jag och kissarna tittade med det sista godiset, buuh. xD Nu har jag ganska tråkigt, lyssnar mest på musik och.. tråkar.. xD Fast jag är ganska trött så det blir nog sängen ganska tidigt idag skulle jag gissa på. ..Hur mycket jag än hatar att sova själv så är det faktiskt jättemysigt nu för båda katterna sover där hela natten nu, när de har plats och inte blir nersparkade så fort vi vänder på oss ^-^

Oh well, hoppas att ni har en fin kväll! (:

here come the ladies bout to give a little show here go the boys we gonna show a little more

Hallå! Nu har jag just kommit hem igen från universitetet, nästan för kallt ute idag för att vara sant. Inte roligt att promenera i! Men det var jag, Emmelie och Karima idag. Vi fick mycket gjort, i princip har vi gjort en kort kladd till hela tentan, som jag ska renskriva sen. Börjar på det ikväll (: Sen på fredag ska vill till Karima och ha en liten fest(is) för det är någon BBQ grejj där Karima bor, så det blir sjukt kul :D Är så taggad!

Nu ska jag ta och dricka lite kaffe, lyssna på musik och kika bloggar ^-^ Hörs senare ikväll! (:


imprisoned inside this mind, hiding behind the empty smiles

Nu är jag redo att möta dagen ;D Hehe, har kollat på tv, fixat mig och ätit etc så nu väntar jag på Emmelie som ska komma förbi och så ska vi promenera till skolan. Och nu har Neija lagt sig tillrätta i mitt knä/ på datorn och drägglar helt otroligt xD Hon är verkligen mattesjuk ^-^



Hörs när jag kommer hem igen! Have a good one!


even if you're close to me, you're still so distance and i can't bring you back

Godmorgon! Jahapp, då var det tisdag idag då. Jag ska alldeles snart börja göra mig klar och gå ner till skolan vid tolv för att träffa upp tjejerna och gå igenom tentan. Blir nog bra det! Om inte annat så för att komma ut lite och träffa människor, braiga människor :D Men det ser så grått och trist ut ute, trååkigt.

Jaja, annars är det väl inget speciellt med den här dagen so far. Ska göra frukost och coffee, hörs lite senare!

they all say my feet never do touch the ground

Hallå! Hoppas att ni har en fin alla hjärtans dag. Jag har i alla fall myst med katterna hela eftermiddagen :D Nu väntar Top Model och godiiis!


who am i to imply, that i was found and i found you in the white

Hallå! Jag har just kommit hem från Ica, kallt och skönt ute. Faktiskt ganska fint väder ute, synd bara att det snöar (x Köpte kattmat och godis :D Haha, hade tänkt att köpa geléhjärtan till migsjälv, men det var så dyrt (88 kr?!) så jag köpte lösgodis istället. Så ikväll ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på Top Model med godis! Måste erkänna att jag inte har börjat med tentan, för jag blev så sugen på att spela ^-^ Men jag tröttnar väl om en stund så då ska jag definitivt plugga :D


i was too blind to see that you were the best thing that ever happened to me

Godmorgon! Hurra, har just fått hemtentan som vi ska jobba med under veckan. Ska nog nästan börja titta på den på en gång, göra lite frukost först och koka kaffe. Äntligen något att göra :D Fast egentligen verkar det inte vara särskilt komplicerat.. hade gärna velat ha mer utmaning i det, men det är klart; det är ju många från klassen som inte alls tycker att det är roligt eller spännande med socialpolitik och som inte riktigt förstår, och då är ju ganska dumt att göra hemtentan för komplicerad. Men det ska bli kul att sätta igång!

Och förresten; Glad alla hjärtans dag! (:


your silence haunts me but i still hunger for you

Godkväll! Långtråkig söndag idag xD Ska kolla på Bones nu, det var länge sen jag gjorde det. Bra grejjer! Sen ska jag kanske titta på En prinsessas dagbok 2, den är absolut inte lika rolig som boken.. men den duger! <: Vad gör alla andra på söndagskvällar?

Och.. JAG SAKNAR FREDRIK! >:


the prettys ones leave you low and blow your mind

Hallå! Hoppas att ni har en bra söndag so far (: Jag har tagit en lång dusch och värmt mig, är så kallt ute! Var tänkt att jag skulle pallra mig iväg till Ica för att köpa torrfoder, men katterna får nog nöja sig med extra blötmat innan det är sova dax.

Jag ska värma mig med lite nybryggt kaffe och mysiga "gammla klassiker"; gammla Slipknot låtar, Killswitch, Children of Bodom etc.. Hur bra som hellst! Sen ska jag nog nästan spela en stund igen.. Diskade och sånt igår, så jag behöver inte göra något sånt. Sopat och fint är det, ingen städning idag alltså, så ja. :P Ska bli kul imorgon, för då får vi en hemtenta att jobba med under veckan. Vi kommer väl få några frågor som vi ska svara på, typ. Äntligen nåt att göra :D Känns som om jag bara varit ledig i fyra veckor nu och då blir jag lat/ uttråkad :D

Haha jaa.. kaffe var det! ^-^

another package not to keep us trapped in greed

Godmorgon! En jättetrött Emily har vi här, katterna väckte mig strax innan nio och ville ha frukost. Vet inte om jag tyckte att det var okej, men. Försökte kolla på Zeitgeist, men kände att jag var alldeles för trött för att koncentrera mig så jag kollade på New Moon en stund istället.. Nu tänkte jag nästan spela lite. Dricka lite kaffe snart.. vakna :P

Haha. Känns som om det kommer bli en lång söndag idag.. menmen, hörs lite senare (:

something's got a hold on me, gotta feelin' it must be love




Vad gör ni en lördag kväll när ni har tråkigt? Jag sminkar mig och lockar håret och plockar fram grejjer för en fotoidé, och jag längtar så efter den dagen jag är rik nog att öppna en egen studio där jag både kan fotografera av olika slag, men även som ett slags museum så jag kan "ha utställning" eller vad man ska kalla det.. Det behöver inte vara ett företag, det räcker med att ha det som hobby så kan jag fortfarande jobba inom psykiatrin :D


when you leave i feel something is missing

Hejhej! ..Ingen fotografering idag, det vart ju jättemolnigt nästan på en gång >: Tråkigt, jag som verkligen är sugen på att fota. Tur att det snart blir våååår! Jag ska i alla fall kolla på film nu, antingen Twilight eller Burlesque.. Och sen ikväll ska jag kolla på en ny Zeitgeist film, det är något alla borde kolla på! Vet inte hur man ska förklara det, men det handlar (i alla fall de förra filmerna) om konspirationsteorier, sjukt bra. Jag har kollat på jättemycket olika om 9/11 bland annat, jättemånga debatter och läst artiklar, filmer etc kring det och personligen så tror jag att det var en plott. Det behöver inte alls vara så, det kan helt enkelt vara så att de bara fick för sig att kapa flygplanen och köra in i tvillingtornen, och förstöra hus sju (som inte alls blev träffad av något flygplan eller liknande...) några månader efter att USA skrivit en form av försäkring mot terroristattacker, som gav dem x antal miljarder OM det skulle ske något liknande... Faith is a powerful thing! Hur som, så tror jag att man definitivt måste vara kritiskt till allt som händer i världen, och inte bara köpa det som sägs på nyheterna- but hey, that's me.


just let i go, give it up, allow yourself to transform

Godmorgon! Hur står det till med er? Jag har sovit ganska okej, vaknade runt fem en gång men sen har jag kunnat sova igen. Har gjort dagens tre måsten; matat katterna, rensat lådorna och kokat kaffe! Synd bara att jag måste göra det igen senare xD Det är superfint väder här idag, funderar på om jag senare på eftermiddagen, när solen håller på att gå ner, om jag ska ta med mig kameran ut då. När det är som finast färger (: Vet bara inte vart jag ska gå på fotosafari i den här staden!

Men nu ska jag försöka vakna lite, ska kolla på O.C en stund och sen ska jag nog spela.. Ha en bra lördag!


we'll be right back where we started from

Hallå! Har ni en bra fredagskväll? Jag har det ganska okej, gosar med katterna och tittar på O.C., var ju hur länge som helst sen! Men jag måste erkänna att jag saknar Fredrik >: Hatar att sova ensam, tror nästan att jag ska stanna på soffan inatt ^-^ Slippa känna den där jag-är-ensam-utan-dig-känslan, om ni fattar. :P Jag är inte van att sova ensam jöö! Förutom när jag varit och jobbat under somrarna så har jag inte sovit ensam sen jag var femton.. och till och med när jag jobbar har vi försökt att inte sova från varandra mer än nödvändigt. Det är ju i alla fall tur att jag har katterna!


on and on although you're gone, candles burn without a flame on

Hallå på er! Nu har jag kommit hem igen, riktigt härlig dag idag. Har varit en stund med Emmelie en stund på morgonen så bakade vi (morotskaka) och sen vid ett (?) åkte till ett annat ställe och fick sällskap av Såååfiiia :D Supertrevligt har det varit! Och nu är jag jättetrött så jag ska nog bara dega framför tv:n hela kvällen tror jag.. Medans Neija leker med min toffel :D Och förresten fick jag mitt bankkort idag, hurra! Jaja, hoppas att ni alla får en trevlig fredagskväll (:


just keep me off the hook



Have a good one!

i never really wanted to say goodbye

Godmorgon! Pigga och glada? Vill jag inte påstå att jag är.. och jag sket faktiskt i att gå till skolan imorse, inte för att jag var för trött utan för att det kändes som så onödigt. Han skulle sammanfatta föreläsningarna och ge lite saker att tänka på inför hemtentan nästa vecka, men vi har handledning på måndag :P Så jag struntade i det. Men jag ska snart göra mig klar och gå dit ändå för att möta upp tjejerna (: Äta lite frukost och.. klä på mig.. koka kaffe.. och såååånt! Men, så fort jag kommer hem igen så skriver jag mer! (: Ha en jättebra fredag så länge!


"if they don't like it, tell them to kiss your ass BITCH!"

Hallå! Vilket hemskt väder det är här idag, typ värsta snöstormen ju :S Suger pung! Skolan har ju gått ganska bra i alla fall, hamnade i en rolig grupp idag :D Haha men precis innan jag gick så hade mina små älsklingar ner gardinstången i datorrummet....... Den som var fastborrad i väggen, så det väntas jobb när du kommer hem Fredrik! <: Och ikväll så kommer Emmelie och Sofia över på pannkakor :D Haha och så ska vi titta på solsidan, blir hur bra som hellst jöö! ..Måste bara ta itu med disken först så det ser lite mer representabelt ut ^-^

Så det ska jag göra nästan på en gång. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag! (:


and i don't know what to do, 'cause i'll never be with you

Godmorgon! Duktigare idag än jag var igår, klev upp tjugo i tio idag ;D Går starkt framåt! Tur att jag inte började 8:15 idag i alla fall x) Nää idag börjar jag 13:15, då ska vi ha seminarium på boken.. Tur att jag har läst ut den.. INTE. Men det ska nog gå bra ändå. Och det verkar som om jag inte är den enda som inte lyckats tagit mig igenom den så det känns ju lite bättre ^-^

Men nu är det dax för frukost och så, sen ska jag ta en snabb dusch och börja göra mig klar. Ha en bra dag!

keep holdin on when my brain's tickin like a bomb guess the black thoughts have come again to get me

Godkväll! Mamma fixar allt, bilden är nu i min ägo! :D Så nu ska jag göra dagen utmaning, håll i er nu; Det här saknar jag. Har funderat på det nästan hela dagen och kommit fram till de tre främsta grejjerna som jag saknar.

Glada hudik, klassen, lärarna, platsen, alla skratt, alla diskussioner, alla skämt, allt saknar jag därifrån. Men speciellt klassen! Okej, no offense, men jag vill inte fortsätta gå där, det är som Lena (rektor) sa; det är dax att gå vidare i livet. Och vi är klar med gymnasiet, och det känns. Men jag saknar gemenskapen som fanns i klassen. Jag kommer bara kunna titta tillbaka på gymnasiet med positiva känslor!



En annan sak som jag verkligen saknar är att spela tennis. Många som säkert inte vet det, men jag spelade tennis från att jag var 11 till att jag fick träningsförbud strax efter att jag fyllt 16, men under de åren jag spelade fanns det nästan inget annat än tennis i mitt liv. Jag mådde skit, skolan gick skit och hela världen var skit tyckte jag då, men tennisen var alltid lika rolig och jag var bra på det. I slutet fick jag spela med Hudiksvalls elitgrupp som var typ 5 killar och jag, i Ljusdal spelade jag med, ja typ en elitgrupp som också bara var killar och jag, sen fick jag även en specialtränare två timmar i veckan utöver det och jag spelade med en grupp tjejer. Ganska mycket träning kan jag ju säga. Men när jag slutade mådde jag så dåligt i kroppen att jag var glad att sluta, men såhär tre år senare vill jag verkligen spela igen! Vet bara inte om jag skulle klara av det, så jag skjuter på det en stund till...


Hann vinna distriktmästerskapet innan jag slutade.. Bland annat..


Och sen "det sista" jag saknar.. Jag saknar inte tiden alls, jag saknar gemenskapen, oss. Alla filmkvällar, när vi färgade håret, smidde planer på att spränga skolan, alla skratt, tårar, meningslösa shoppingturer.. Jag saknar helt enkelt oss. I know, allt är annorlunda idag och det kommer aldrig bli som förr, vilket på ett sätt är jättebra, men på ett sätt suger det stenhårt. Vi kommer aldrig mer vara prinsessor, men jag kommer alltid se på oss som prinsessor. Ni kommer alltid vara mina finaste prinsessor. <3

..hata mig inte för älsklingsbilden!! :'D


nothing is erased

Hallå! Sitter och är lite småfrustrerad just nu, för jag har letat igenom hela vinden i typ en timme efter en jäkla bild som jag inte hittar. Hittar hur många andra grejjer jag sparat som hellst (typ 5 år gammla converse?) men inte den där jäkla bilden xD Tänkte ta den till dagens utmaning som kommer ikväll, får se om mamma kan hitta den.. x) Har bökat runt så mycket så nu är jag nära svältpunkten känns det som, ska göra lite nyponsoppa (joo, Jocke!!) och äta en banan. Får vi väl se då om den kommer upp ikväll eller om ni får klara er utan den xD


i was blinded my shame

Hallå! Lite lustigt med den där boken, för jag tycker att den är bra, men det är superjobbigt att läsa den. Jag orkar typ 20 sidor sen behöver jag en paus. Blir ganska ineffektivt. Men jag fick för mig att testa det där "smokey eye effect"- grejjen (så nu sitter jag här sminkad? xD) och det kan bli bra. Alla som känner mig vet att smink inte är min starkaste sida, men det kan nog bli ganska snyggt med lite träning. (:


Och när jag fotade så såg jag att jag har ett antal döda pixlar på min älskade systemkamera >: Dax att uppdatera till en ny kanske? Någon med 13.000 över till ett nytt hus? Fast å andra sidan är min kamera numera ganska gammal och flitigt använd, så det kanske inte är så konstigt.. Men grymt tråkigt!!


i'm never gonna be stopped, like it or not

Godmorgon! Hoppas att ni alla har en fin onsdag (: Jag tycker att jag var riktigt duktig på att kliva upp idag, tio klev jag upp. Duktig Emily! Men vaken vill jag ändå inte påstå att jag är x) Så jag sitter nu och ska kolla på Days of our lives innan jag ska fortsätta läsa. Känns som en riktig tvättäkta läsdag idag, vet inte varför. Så ska det göras lite god frukost och gott kaffe också. Har köpt världens bästa yoghurt; Vanilj/ äpple och kanel. Suupergott! Och så med müsli till och ett glas annanas/ apelsinjuice. Oslagbar frukost, eller vad säger ni? :D

Hörs lite senare!


in the blink of an eye, in the speed of the night i hold the universe up, i'll make your planets collide

Godkväll! Nu är jag ganska uttråkad måste jag erkänna.. Har varit och köpt tandkräm och lite godis, men nu har jag trååkigt. Har spelat en stund igen, funderar på om jag ska kolla på någon film och sen lägga mig och läsa? Blir nog ganska okej ändårå. Vet inte riktigt vad jag ska kolla på för film, men det är ju ett annat problem xD Haha.

Jaja, jag ska fortsätta med mitt godis och med min tråkighet.. xD Hoppas ni får en fin kväll! (:



and we tried, oh how we cried

Hallå! Jahapp, allt bra med er då? Har just tagit en snabb dusch och så (av någon anledning) fick jag för mig att kolla på Christina Aguileras nya musikvideor, och måste säga att "You lost me" nästan får mig att gråta xD Låten har jag lyssnat på sen albumet släpptes, men efter videon nu så dör man ju nästan! Helt galen låt, och definitivt galen kvinna.




Enjoy!

our memory remains just a tiny spark

Hejhej! Hihi, en liten powernap så fort Fredrik åkte nästan, blev det till. En timme bara, efter att jag läst mig till sömns i princip. Men sen vaknade jag och är nu pigg och har läst en timme till ungefär. Går frammåt! Ganska så fail däremot, för Fredrik ringde och sa att han hade mitt bankkort i sin plånbok... -.-' (och jag som aldrig har kontanter.) Meen han skulle stoppa det på posten?! Vet inte om det känns särskilt bekvämt men jag måste ju ha det :P Bland annat måste jag köpa tandkräm idag så jag får leta efter småpengar (x Ääh, tack och lov så brukar vi alltid efter jul göra en "metaltownburk" där vi stoppar in småpengar då och då, förra året räckte det till stugan och lite bensin. Ganska bra! Så jag får väl ta därifrån, haha. Men jag tror att jag ska fortsätta läsa.. Eller så tar jag en paus och spelar lite.. ;D


every time i try to grasp for air, i am smothered in despair it's never over, over

Godmorgon! Har ni sovit bra? Det har jag gjort i alla fall. Jag hade gärna sovit någon timme till, men det är lika bra att kliva upp tidigt så kan jag sova tidigt ikväll också. Fredrik ska åka om ca 40 minuter, blir jättetråkigt samtidigt som det blir jättekul. Vi ska äta frukost och så nu, och sen när han har åkt ska jag nog lägga/ sätta mig i soffan och läsa. Ta det lugnt hela dagen och läsa i boken som ska vara klar tills.. torsdag? Kan det vara så? xD

Jaja, ni får ha en bra tisdag så hörs vi lite senare (:


if you want to play it like a game well, come on, come on, let's play

Heej på er! Har just ätit lite kvällsfika, rostade mackor med sylt/ salami och brieost. Goott eller vad :D Jag sover så mycket bättre efter att jag ätit, hatar att gå och lägga mig hungrig. Så nu väntar sängen och boken, så ska jag försöka somna ganska snabbt. Men, dagens utmaning; Min favoritplats. Hemma! Definitivt hemma, jag älskar att vara ute och träffa folk och göra grejjer och så, men hemma är alltid bäst. Här är det liksom jag och Fredrik som kan bestämma hur vi ska ha det, våra egna regler, egna tankar, känner mig alltid trygg och här behöver jag aldrig låtsas eller så. Mjo, hemmakär det är jag allt! Och, no offense mamma, men jag skulle aldrig kunna flytta till mina föräldrar igen. Eller till någon plats överhuvudtaget som jag inte själv har valt. Men det är nog för att jag bott hemifrån i snart fyra år.. så det är liksom inte hemma hos mamma och pappa längre, där är jag och hälsar på och myser en sväng med dem, men jag är inte hemma där. Hemma i min underbara lägenhet med Fredrik och kissarna mår jag bäst!


what a shame we all became, such fragile broken things

Godkväll! Nystädat och luktar gott med doftljus. I like it! Tobias var här en sväng och drack kaffe, och precis som vanligt är det alltid Top Model när han är här xD Och det är väl där jag är nu; i soffan framför Top Model ^-^ Men det blir nog sängen ganska tidigt idag, är galet trött fast att jag sov så mycket inatt. Ska upp tidigt imorgon och säga hejdå till Fredrik, han åker runt nio. Ska bli riktigt spännande att följa hur det går, han har gjort en turnéblogg som ska bli superkul! Kommer lägg upp bilder och så där med... han kommer ha min älskade digitalkamera >: Så följ med där ni också! (:

Tv:n kallar, cya!


i'd rather waste my life pretending than have to forget you for one whole minute

Hallå! Hoppas att ni har en fin måndag (: Fredrik har varit och jobbat och är hemma nu, men vi var iväg på Ica och handlade mat så jag borde klara mig ensam några veckor (nyponsoppa, hurra :D) och så hämtade vi ut paketet med skorna och sjalarna. Haha lite lustigt, för jag beställde skorna i svart, eftersom att de i rosa var slut och så fick jag hem i rosa xD Hur bra som hellst ju! Lite färg till sommaren ^-^




Men nu ska jag nog ta och försöka göra någon nytta här hemma, dammsuga och så. Kul va? :D


all you've ever wanted was someone to truly look up to you, and six feet under water i do

Godmorgon! Galet trött tjej som just vaknade- känns inte sådär jättebra faktiskt. Hatar att vakna så sent det känns som om jag missar så mycket. Fredrik åkte på jobbet vid nio, jag borde ha klivit upp då xD Puuh så nu ska jag börja med att koka kaffe och så, sen ska jag försöka vakna lite framför tv:n i think. Hoppas att ni andra får en fin måndag (:


it waits for the day i will let it out, to give it a reason, to give it its might

Heej! Är på väg i säng nu, men ska ta dagens utmaning först; Mina rädslor. Ja, vart ska man börja? Ni kan verkligen inte föreställa er hur rädd jag är för spindlar, drömmer mardrömmar konstant om att de äter upp mig. Bara för några nätter sen drömde jag att jag var och hälsade på svärföräldrarna i deras hus för första gången och att jag trivdes jättebra där, tills jag började hitta spindlar. Helt plötsligt var de ÖVERALLT och paniken som kommer då går verkligen inte att beskriva! Jag har faktiskt skrivit en krönika om mina fobier till Hudiksvalls Tidning när jag gick i 2:an, den ligger nog någonstans i en flyttkartong. Men, hur rädd jag än är för spindlar och vatten och höjder, småa utrymmen och sånt, så finns det inget jag är lika rädd för som att förlora någon av dem jag älskar. Det är säkert jätteklyschigt i mångas ögon, men när verkligheten kommer ikapp om att det faktiskt finns en risk att (exempelvis) min syster inte finns imorgon, då gör det ont. Mycket ondare än att bli attackerad av spindlar.



i hit you and you hit me back, and we fall to the floor



En änglalik varelse, med vingar av guld

i en fantasivärld jag drömmer mig bort i
avundsjuka blandas med kärlek,
stunden jag inser att jag inte har vingar

allting faller, men inte ostadigt
min ängel räddar mig och jag mår bra
skratt klingar runt oss som dem ljuvligaste musiken

verkligheten når mig och jag blir rädd
min ängel finns inte,
och jag har inga vingar





(en dikt jag skrev under min senaste depression, för lite över ett år sedan.)

for a million years, raise your glass

Gokväll! Nu har vi nästan precis landat i hemmet, kära hemmet. Har varit hos Fredriks mormor och hos mamma (pappa var påväg till Köpenhamn) och sen var vi till Hudik och hämtade lite av Fredriks grejjer. Plus att vi blev så hungriga att vi stannade och åt innan vi far hem <: Men, en riktigt trevlig helg har det varit! Nu har vi liksom träffat alla innan Fredrik åker på tisdag. Så ikväll och imorgon när Fredrik slutar jobbet blir det bara en massa mys! (Och lite städning och fixa grejjer som jag inte kan fixa men som måste fixas innan han åker.)

Och nu har vi tagit av tratten på Mitzi så nu är det full fart på henne och Neija. Måste vara grymt skönt i alla fall för henne (: Fast hon var ju onekligen söt med den på :D


your father disowned you 'cause you have sinned, but he did forgive you

Godmorgon! Här ute i skogen är det superfint väder idag. Solen skiner så man kan ju bara bli på bra humör! Vi ska snart (strax) sätta oss i bilen och brumma mot Ljusdal, och sen efter att ha varit hos mamma och pappa ska vi hem igen. Och idag får vi ta bort tratten på Mitzi! :D Haha, blir skönt att komma hem till småbebisarna igen. Nää, jag ska ut och få mig lite luft och sol innan vi åker. Ha en bra söndag så hörs vi ikväll! (:


somebody's little girl dreams of the things she's read or the monsters in her bed who hacked her to bloodmeat

Hallå! Någon mer än mig som tyckte att melodifestivalen var otroligt värdelöst? Hahaha det är ju nästan pinsamt alltså! Tror inte att jag kommer kolla på det så där jätte slaviskt i alla fall.. xD Nästan så att jag funderar på att gå och lägga mig snart- är supertrött. Lägga mig och läsa tror jag (:

Men jag har i alla fall kommit på dagens utmaning tror jag; En första.. KÖTTBIT! :D Jo, förr i tiden (när jag var ung och dum) så var jag vegetarian några år, ungefär 3 år tror jag. Men sen började jag hos dietisten och fick trät för det och fick välja mellan att äta mycket mer av det jag åt, eller helt enkelt byta till kött. Jag valde köttet. Och, jag blev jättedålig i magen! Jag och Fredrik tänkte att vi skulle ta det försiktigt, så vi gjorde paj med ganska lite köttfärs i, men jag hade ont i magen hela kvällen. Några dagar senare i skolan bestämde jag mig för att testa igen, då var det kyckling. Då blev jag också jättedålig! Men tredje gången gillt så blev det lite bättre. Men det tog ett tag innan jag kunde äta kött helt utan att må dåligt faktiskt. Idag skulle jag aldrig byta bort kött igen, för min kropp mår så sjukt mycket bättre, men det var ångestladdat måste jag erkänna. Haha, jag hade ju sånna här knappar på där det stod "kött är mord", helt galet xD

Menmen, nu ska jag sova!


there's no need to feel no shame, relax and sip upon the champagne

Hejhej! Nu har vi lyckats få hit Andreas också, så nu dricker vi lite vin och myser. Har ätit en jättegod middag, lasagne och någon efterrätt som var typ chokladmuffins med chokladkräm och grädde och jordgubbe! Gott vare, och nu är jag så mätt så jag överlever nog några dagar utan mat <: Och jeansen är insydda, så nu kan jag ha dem! Woo. :D

Menmen, nu ska jag vara lite mer social. Hörs efter melodifestivalen! (:


to the unknown sacrifice

Hallå! Hoppas att ni har en bra lördag (: Vi har varit in till Bollnäs (xD) och handlat lite, läs: shoppat. Jag hittade ett par grymt snygga skor, 150 kronor. :D Och så ett par hårspännen, en ny hårklämma bland annat. Senare ska jag och Lena sy in de där jeansen, så det blir bra. Har just testat nagellacken också, sjukt häftigt vart det :D Är supernöjd. Blir en myskväll här sen som det verkar, titta på melodifestivalen tror jag. Kan bli bra!

..Sen har jag dessutom köpt en present åt mamma och pappa :D Hehe, men det blir väl kanske dagens utmaning ikväll. Har bara inte kommit på vad jag ska välja för nåt, för det är "en första..." så ja :P Haha, får se vad det blir ^-^ Ha en bra lördag!





the one that got away

Godkväll! Är sjukt trött just nu, blev supertrött helt plötsligt. Två timmar kvar.. x) Oh well, tänkte att jag skulle visa sminket jag köpte tidigare på Kicks. Två nagellack som jag är alldeles ivrig att testa och så den där ögonskugg-grejjen. "smokey eye effect" heter det har jag för mig. Nagellacken är från Katy Perry's kollektion med O.P.I., har nagellack därifrån sen tidigare och det är superbra så jag längtar att testa dessa!




 

 


someday you gonna meet someone special

Hallå! Nu sitter jag i Hudik på brandgaraget. Har haft en jättefin dag med Erika, vi gick en sväng på stan och sen fikade vi. Köpte nagellack och någon form av ögonskugga xD Vet inte hur jag ska beskriva det. Visar bild ikväll! Men precis som vanligt var det supertrevligt att träffa henne, Erika är bland det bästa hon! Hon följde med till BG en sväng också, haha stackaren xD De är ju som dem är här ^-^ Men nu sitter jag här i alla fall. Till tolv ikväll. Sen blir det Arbrå! Myys (: Hoppas ni andra också har en fin fredags kväll. Jag ska snylta till mig lite mer kaffe snart, men hörs lite senare igen (:


one day we may be whole new mes and yous, but first i need to learn to love me too

Godmorgon! Härliga fredag, eller något sånt va? Märker inte riktigt av dagarna när jag är ledig så mycket. Men idag är det en härlig fredag! Ska åka med Fredrik till Hudik för hans sista dag på BG, i alla fall fram tills slutet av april, träffa Erika och sen åka till Arbrå. Blir hur bra som hellst! :D Men nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag duscha. Ha en bra fredag så hörs vi lite senare! (:


spare me the pain, spare me the tears

Hejhej! Nu ska jag typ strax gå och lägga mig, är sjukligt trött just nu. Borsta tänderna, bädda sängen och läsa står på tur. Woo. Men innan jag går så ska jag ta dagens utmaning; Det här får mig att gråta. Nästan lite pinsamt att erkänna det, men jag har superlätt för att gråta. Inte för att jag blir ledsen direkt, men när jag blir frustrerad, arg, besviken.. Jämt, vilket är ganska jobbigt när jag disskuterar med någon som jag blir irriterad på. Haha, många frågar mig om jag blir ledsen när jag är arg, och så är man tvungen att förklara att jag bara är irriterad, exempelvis. Måste ha något fel på tårkanalerna xD Sen i övrigt så gråter jag jättelätt när jag skrattar också! Ganska fail faktiskt. :D

Haha nu får ni sova jättebra!


i'm sick of your shit, you're waste of my time

Hallå! Åh vilken seg torsdag xD Haha, har bara spelat och kollat på tv. Gosat lite med katterna, plockat lite (understryk lite).. plockat fram boken, men har inte orkat öppna den. Det får bli sen när jag ska sova. Fredrik slutar jobba nu så han borde komma hem om en timme typ. Hörde rykte om att Dennis skulle komma också, trevligt trevligt (: Jaja, jag ska väl fortsätta spela en stund.. tills de kommer hem i alla fall. Hörs senare med dagens utmaning!

door to door, seeking salvation i must fall, die, i wish not

Godkväll! Hoppas att ni har haft en bra torsdag (: Jag har spelat lite på min fina Worgen ett tag nu- sen nya wow kom kan man vara typ en varulv som byter form och så. Skitkul att spela på! I början får man se jättemycket filmer om hur staden blev infekterad typ ;D Haha, men ska ta en kaffepaus och titta på tv en stund istället. Snart kommer Top Model, gillas skarpt! Får se vad jag gör efter det, kanske börjar läsa i nästa bok som ska vara klar till nästa vecka.. (: Oh well, kaffet väntar ^-^


we're all stars now, in the dope show

Hallå! Jag struntade faktiskt i att gå till skolan imorse, för när jag vaknade kände jag att jag verkligen inte skulle kunna hålla mig vaken genom en föreläsning. Men tydligen hade jag inte missat alldeles för mycket för de andra hade gått hem de med xD Men jag åkte i alla fall snabbt ner på stan och fick hjälpa att ta bort kulan på piercingen, beställde tatueringstid (9:e mars klockan 12), följde med Fredrik och hämtade ut sin nya dator (HP pavillion dv7- ) och sen åkte vi och åt snabbt på ikea. Sen har det tagit en liten stund att byta smycke, men nu så! :D Så nu sitter jag och dricker kaffe och tar det lugnt. Fredrik har just åkte iväg till Hudik för att jobba. Funderar på om jag lite snabbt ska plocka undan och sopa och så, sen sätta mig och spela.. Tror nästan på det jag!





i count the hours of the day that seems to last forever

Hallå! Jag ska snart gå och lägga mig, är inte särskilt trött dock.. Men jag börjar kvart över åtta imorgon så xD Borde nog gå och lägga mig. Tänkte ta dagens utmaning först bara; Det här får mig att må bättre. Ååh, det var enkelt :D Ett glatt sms, någon som frågar om jag vill fika/ gå på bio etc, läsa/ mysas/ äta godis/ få blommor... Gärna småsaker, det behöver inte vara värsta grejjen. Att skratta med kompisar är lika givande det med!


you are all i have to pull me through this fight

Hallå! Måste säga att det inte alls går bra att byta piercing >: Kulan på ringen sitter verkligen stenhårt, den flyttar sig knappt en milimeter oavsett hur vi gör. Jag och Fredrik har turats om i typ två timmar, och nu har vi gett upp. Sjukt störande för ringen på den nya kulan var det inga problem att få upp. Så imorgon får jag väl traska dit igen och be om hjälp xD Men då tänkte jag faktiskt att jag skulle beställa tatueringstid också. Har testat att skissa (eller vad man ska säga) lite på vad jag skulle kunna tänka mig, och har nog kommit fram till ett alternativ som jag skulle kunna tänka mig. Nu är ju jag superdålig på att rita, men det är ju ett alternativ i alla fall :P Och om jag har lika tur som sist jag tatuerade mig finns det tid på en gång :D Då var jag tyvärr tvungen att tacka nej till det för att jag inte fyllt 18 än, men :P


Vad tror ni? Svart text och svarta konturer, och hjärtat i mitten typ ljusblått (hatar rött)? Och så som sagt lite snyggare skriver xD

all my life i've been good, but now i don't really care about if you love me, if you hate me

Hallå! Har just kommit hem igen, gick riktigt bra idag :D Haha, läraren var sjuk så vi fick dela in oss själva i små grupper och det var ju perfekt för då kunde vi tjejer vara en grupp. Blev hur bra som hellst ;D Vi hann med att planera olika grejjer, prata om allt möjligt och sist, men absolut inte minst; skriva klart till de frågor vi fick. Haha, blev en bra dag om ni frågar mig! :D Sen innan Fredrik skulle iväg på möte inför turnén så fick jag och Sofia och Emmelie skjuts till stan och jag hämtade mitt piercingsmycke. Så nu ska det pillas! Plus att jag frågade vad det kostar att tatuera sig där, och 1000 kronor/ timme. Det är ju hur bra som hellst! Så nu ska jag nog beställa tid till om någon vecka bara, för jag ska börja med att göra mitt och Vickies namn i svart bara. Enkelt och fort. Längtar verkligen! Hihi, men nu ska jag försöka byta smycke.. Ni får väl se sen om jag lyckades eller inte ;D



you saved the best for last and now it's too late

Hallå! Hoppas att ni har en fin onsdag so far (: Själv har jag just sminkat mig och sitter och äter frukost. Plus att jag tittar på Tyra show, och uuuusch! Idag handlar det om bandmaskar, som i USA tydligen börjar bli en trend för att gå ner i vikt. Sinnesjuukt! Fattar inte vad folk tänker med. Blää kan inte släppa det xD Tur att jag ska till skolan i alla fall! Börjar kvart över ett och slutar vid fyra. Blir nog bra det i alla fall! Jaja, äta klart och sen börja fixa håret och sånt. Hörs senare! (:


pushing the will, being alive

Hallå! Snaaart klar med boken, och jag ångrar mig; sjukt dryg bok. De första kapitlena var ganska bra men nu tycker jag att den är jättedålig. Det liksom hoppar fram och tillbaka mellan det relevanta, blir inget flyt. Dryygt. Tänkte ta en paus dock och visa det jag beställde! (:

 

Och så tänkte jag avsluta med dagens utmaning; Det här upprör mig. Egentligen är det väl inte så mycket som jag blir upprörd över, jag brukar ta ganska lätt på saker för jag orkar inte lägga ner viktig energi på onödiga saker. Däremot så blir jag väldigt upprörd när människor far illa; om någon blir mobbad, någon mår dåligt, får inte den hjälp som behövs, misshandlat och så vidare. Det värsta jag vet är när människor blir nonchalerade om de mår dåligt, eller när det sitter någon med högre makt som "bedömer att du mår så pass bra att du inte blir prioriterad". Eller när någon som faktiskt jobbar med människor behandlar sina medmänniskor illa. Det är något jag inte kan respektera och jag är inte rädd för att visa det heller om det behövs. Och när jag väl blir upprörd kan jag inte släppa det heller, vilket är en anledning till att jag är noga med vad jag låter mig uppröras över :P Så så är det! Nu tänker jag äta lite innan jag ska lägga mig, så får ni sova så gott (:



everything's heaven, 'cause life with you have been a blessing

Godkväll! Har just ätit middag, våfflor blev det idag. Supergott! Man blir nästan som ett litet barn när man äter det xD Sen ska jag strax beställa från Have2have, ett par skor och en sjal. Mamma ska ha samma själv med, superfin! Skorna är med öppen tå, vilket jag inte trivs så bra i, men det är så fint så jag får fasiken lära mig i sommar! ^-^ Dessutom är skorna på rea så de kostar bara 129 :- det kan jag överleva. Ni får se en bild sen :D

Läsa lite mer nu tror jag.. xD Hörs senare!


Hihi, hittade detta på ett papper, puss på dig! <3

i wanna thank you from the bottom of my heart, for all the sleepless nights and for tearing me apart

Hallå! Har läst några kapitel till i boken nu. Behövde en liten paus så jag gick in till sovrummet och drack kaffe med Fredrik. Mysigt värre! Låg och pratade i typ en timme. Det tycker vi om (: Jag ska väl snart fortsätta med att läsa lite, börjar bli lite hungrig dock.. så jag ska väl äta lite först. x) Höhö. Känner att detta blev ett jätteintressant inlägg xD Men så blir det ju ibland, det är ni van med ;D


ever felt away with me, just once that all i need, entwined in finding you one day

Godmorgon! Är väldigt trött idag, men det var väl ingen nyhet. Ska inte till skolan idag heller, men imorgon ska jag, hurra. Jag ska nog bara mysa i soffan och läsa hela dagen tror jag. Blir klar med boken så jag är helt redo för seminariumet imorgon. Men jag ska nog börja med att titta på Gossip Girl så jag vaknar till lite och inte somnar igen xD Lite kaffe och frukost till det. Fast vad ska jag äta då? Hm.. Lata mig och bara göra rostade mackor, eller göra fil med kanel och banan + macka? Svåra val här nu! Ääh blir nog första alternativet. ^-^ Ha en bra tisdag!


RSS 2.0