time out

God kväll! Ååh, har ätit en stor middag nu. Ligger bra i magen. Höhö. Nu snart ska jag kika på fångarna på fortet och efter det Time out- det är verkligen sjukt roligt :D Hehe, sitter även med chai té så ja.. det kan nog inte bli bättre ikväll tror jag. En rejäl dos humor. Det behövs! Imorgon ska jag kliva upp lika tidigt, skönt med rutiner. Lite tid för migsjälv, göra sig i ordning, komma bort och göra något under dagen som känns bra. Kul, givande. Japp.

Alla borde titta på fyran nu i alla fall! :D


an expensive hobby

Hejhejhej! Ehehe, ja.. böcker till de två första kurserna blev på en summa av 2.200 kr (sen beställes lite vanliga läsböcker också..), och dessa böcker är som sagt bara till de två första kurserna. Den här terminen ska vi läsa tre kurser.. så i oktober eller så måste jag köpa fler. Jäklar vad dyrt det kommer bli. Men det är det lätt värt! Ju mer jag läser om det, ju mer pepp blir jag på att komma igång och lära mig. Jag brinner verkligen för det här! :D




there and back again

Hejhej! Japp, då var denna skoldag (hm, av någon anledning känns det fel att kalla det skoldag..) avklarad. Fick mest bara information om hur vi kommer jobba, vi fick lite kursintroduktion och sådär. Kommer verkligen bli superkul att börja, längtar som en galning. På torsdag har vi första "riktiga" föreläsning, kommer vara Hälsa ur heletsperspektiv. Har ju redan läst hälsopedagogik, men det är alltid kul och är säkert på en annan nivå nu på universitetet. Är väldigt tacksam för att jag liksom klickat med en tjej, så jag inte springer runt ensam som en yr höna. Blir nog bra det här!

Nej, nu blir jag faktiskt tvungen att göra lite kaffe (jäklar, jag måste skaffa en termomugg som jag kan ta med mig annars kommer det bli dyyyrt med kaffe!) och beställa hem en del böcker som behövs inför den här kursen.. Stackars Nordea, som pappa brukar säga ;D


great cold distance

Godmorgon! Har just ätit frukost, sitter nu och kikar på nyheterna. Det är verkligen höstväder här uppe nu, suger ganska hårt. Hoppas på att det blir sånt där fint höstväder, mycket sol och fina färger. Det kan jag leva med. Måste försöka fota nu snart också.. har sagt det hur länge som hellst, men har inte gjort det ändå. Men om det blir fint höstväder blir det nog inte så svårt att komma ut. Höhö.

Jag ska börja klä på mig och så och fixa håret. Hoppas kafeterian (stavas?) har öppet nu direkt på morronen.. måste ha kaffe när jag kommer dit. Är fortfarande en timme tidigt, men om en timme kommer det slå in som satan. Om jag känner migsjälv rätt.

Jaja. Ha en bra dag, hörs senare när jag slutat! (:


tired and excited

Hallå! Ja, nu har jag lyckats farit iväg och kommit tillbaka illa kvickt. Jag och tjejen jag skrev om förut, bestämde oss för att vi inte orkade med det- det regnade och var tråkigt väder, plus att det inte var särskilt många alls från klassen. Och det är jag glad för. Alltså att vara hemma. Imorron får jag studiestöd, yay. Då har jag faktiskt råd med kurslitteraturen som kommer gå på runt 2000 bara första svängen.. Helt galet mycket pengar på studieböcker! Menmen. Ska nog gå. Hoppas jag i alla fall. På torsdag så börjar vi ordentligt med skolan som det verkar, ska bli riktigt kul! Nu är jag mest bara så himla trött så det är inte klokt. Ska dricka kaffe nu och sen lägga mig och läsa True blood. Börjar halv nio imorron, skönt att få lite rutiner!

Nä. Ha en bra kväll, hörrni!

this is gonna be good..

Hallå! Ehe, ja jag skulle tydligen ha varit på universitetet imorse på upprop. Det visste inte jag, hade inte sett mitt schema på studentportalen. Men, som tur va så var jag inte ensam om det, en tjej i min klass (jättetrevlig för er som vill veta) hade också helt missat det, så vi tuffade runt på den stora förvirrande skolan och tillslut fick vi reda på att vi imorgon börjar halv nio. Kul. Hehe. Tur att jag bor nära, i alla fall. Så jag var där och lyssnade på en massa tal och en otroligt dålig kör sjunga, sedan efter att ha fått reda på när vi började imorgon, så gick jag hem. Ikväll ska vi ha en klasskamp, blir nog kul. Som sagt är det ju inte längre än att jag kan gå hem när jag lessnar.


Men, lite kaffe och så nu tror jag..


my first step towards a new life

Godmorgon! Idag mår jag faktiskt lite bättre. Kanske. Börjar faktiskt på något riktigt viktigt idag, när jag börjar min utbildning. Det känns som om det är ett första steg mot ett liv där jag verkligen kan göra en skillnad i människors liv. Hjälpa människor. Om jag kan hjälpa minst en människa så har jag gjort något bra. Det enda som är lite synd med utbildningen är att vi inte får någon yrkestitel; utbildningen är så pass bred så det finns liksom ingen titel som passar riktigt. Hörde att det var snack om typ "omvårdnadsexpert" eller "expert på psykisk ohälsa" och lite sånt.

Nu sitter jag och äter frukost i alla fall, ska nog snart sätta igång lite kaffe. Men ja. Jag längtar till att få komma igång.


i don't feel

Hallå!.. ni får ha överseende med den dååliga uppdateringen ett tag framöver. Jag orkar inte bry mig om särskilt mycket för tillfället. Så småningom kommer jag nog berätta vad som är fel, men inte än- det vet jag inte om vi är redo för. Men hur som så är denna dag min sista innan jag börjar på universitetet. Ska bli så bra. En massa olika aktiviteter inplanerade under nollningen, får se hur mycket jag orkar med. Hur som så börjar jag klockan ett imorron.

Idag är det en göra absolut ingenting annat än att dricka kaffe och kolla på film dag. Känns skönt.


scream your heart out

Hallå! ..Blev en tur på Birsta med Fredrik och hans lillasyster idag. Åt bland annat en supergod kaka på Wayne's, kladdkaka. Mumms. Ska snart.. eller ja, någon gång vet inte när, äta lite middag och sen senare ska vi tre ner på Invito och mysa. Nollningen är i full rullning och ikväll skulle det vara pubrunda som de kallade det, men det orkar jag inte alls med. Kommer säkert träffa dem där nere ändå, får se hur länge jag orkar stanna på stan överhuvudtaget.. Undrar vad man ska slänga på sig då. Jeans och linne? Hm. Känns ganska meningslöst att försöka fixa till sig. Nä. Whatever- jag är på bajshumör för stunden så ni får ha överseende med mina deppinlägg ett tag framöver.


a big cup of coffee, please

Godmorgon.. eller något liknande! Finväder ute idag- fast det var det igår också innan det började regna. Behöver en riktigt stor kopp kaffe, men jag orkar inte göra kaffe. Hm. Jag måste säga att det är ganska bra tajmat med att skolan börjar nu, då finns det liksom ingen riktig tid att gå och deppa ihop. Även fast att jag idag inte alls känner för att göra något. Inte alls. Möjligtvis läsa och spela wow.

Äh, whatever. Depp depp depp.

pleasure adds to pain

God kväll! Är helt slut nu, känns som om jag skulle kunna gå och lägga mig och sova i en evighet. Jag liksom orkar inte. Och att försöka vara social med en hög nya människor var inte vad jag längtade efter. Det gick ganska bra ändå, tur att det finns dem som är riktigt sociala av sig. Och nollningen var helt okej. Men jag orkar inte. Har just kommit hem igen, nu när alla börjar bli full och glad och sociala. Nej jag orkar inte. Usch.

Undrar vad jag ska hitta på nu då. Spela wow. Läsa. Glo in i väggen. Ja, tror nästan det blir det.


you come clean

Hallå! Har bestämt mig för att gå ner till nollningen ändå, det är ju inte värre än att jag bara kan gå hem igen om det blir jobbigt. Har just duschat, välbehövt och väldigt skönt. Måste nog skynda mig lite med att bli klar, däremot.. ska vara där klockan fem. Och jag orkar inte ens bry mig om att vara nervös, vad tjänar det till liksom. Eller uppspelt. Nä. Orka.

there's no saying

Hallå! Fintväder idag, känns bra. Nörda wow idag. Dricka kaffe. Funderar starkt på att skita i nollningen ikväll, orkar inte möta allmänheten. Missar en stor chans att lära känna alla, men det kanske jag kan stå ut med. Hellre det. Äh. Vi får se, men det lutar åt att jag skiter i det. Spela wow istället.


truth comes down and strikes me in the eye

Det känns så meningslöst att försöka beskriva hur kul jag hade det i onsdags, för det spelar ingen roll. Det som spelar en verklig roll är min familj, och den har det inte så bra just nu. Och just nu, precis nu så känner jag mig otroligt liten och hjälplös.

..Om det finns någon form av högre makt, snälla, hjälp oss.

safe inside myself

Hallå! Nu har jag spenderat en timme på att platta håret, och just nu är det ganska platt faktiskt. Men, det pissregnar ju ute och kommer säkert göra det hela dagen. Ganska meningslöst, med andra ord. Fast jag har fått långt hår. :D Hehe. Ska försöka packa ner kläder och sånt bajs nu, sen ska jag nog äta lite innan jag hoppar på bussen. Hörs nog inte mera idag, kanske imorron om jag är pigg på det! ;D Haha, har det bra!


this is way too early for me

Godmorgon! Otroligt vad tidigt jag vaknade idag, strax innan åtta. Min plan var att sova så länge som möjligt idag så jag orkar med att vara vaken ikväll/ natt. Men nej då. (x Inte det! Hehe. Så ja.. Nu har jag en del dötid framför mig innan jag ska packa och åka till Hudik. Kan dock inte bestämma mig för vilka skor jag ska ha.. men jaja. Ska bli så kul! Ut på bockarna och dansa :D Hihi. Nä, jag ska koka lite kaffe och äta frukost. Hörs kanske lite senare, ha en trevlig dag! (:

i'm so excited

Godkväll! Har just tagit en lååång dusch nu, ska försöka fixa naglarna lite och så. Ska sätta igång tv:n och titta på fångarna på fortet och sen timeout, det är verkligen sinnesjukt kul :D Haha. Igår var tennisoraklet med, för er som vet vem han är, och han är för härlig alltså :D Haha. Och jag längtar verkligen till imorgon! Ska bli så kul! :D:D Hihi. Näää, dax att fortsätta med naglar och så- titta på fyran tycker jag! :D


waynes coffee

Hallå! Jag och Fredrik åkte in och tog en kaffe (a.k.a smoothie och kaffe/ chai latte) på Waynes idag. Tänkte att vi behövde lite luft och så. Var supermysigt där! Kommer nog sätta mig där ganska ofta sen. :D Hehe. Och sen åkte vi vidare ner till univesitetet och kikade, and guess what? Vi hittade en väg dit ner hemifrån som är typ en kvarts promenad bara. Awesome! Så nu hittar jag fasiken ner! :D Hehe.

Idag är det supertråkigt väder här, det blåser och regnar och har sig. Tur att Mitzi vet hur man myser! Och förresten, jag längtar som en galning till imorron. Jävla otur att jag inte har pengar på mobilen, så jag kan inte höra av mig till Mia för att prata ihop mig, så om du läser detta så får vi försöka chatta på facebook eller nåt! :D


the day's going colder

Hallå! Typ just vaknat nu, hehe. Sovmorgon ftw! Idag är det visst tisdag, va? Wii, längtar som en tok till imorgon! Hehe, Mia vet nog varför :D Hihi. Men en sak.. börjar bli lite nojjig med min lön och studielånet, för det brukar ju stå någon dag innan att man ska få lön på kontot, men det står ingenting :s Inte ens om lönen. Hmmm. Jag kanske bara har för bråttom. Nej, jag ska göra lite kaffe och glo på tv!


behind the walls

Hallå! God middag blev det, en paj och couscous med grönsaker. Mumma! Sen blev det sockerkaka med grädde och jordgubbar.. naams :D Haha. Och kaffe. Dööh. Nu sitter jag och Fredrik och Mitzi och kikar på fångarna på fortet, sen ska vi kika på timeout, det är så roligt :D Är ganska trött idag, har ändå varit vaken en stund nu. Kommer säkert somna på soffan. Ehehe. Jaja. Imorgon är det tisdag, och sen taggar vi inför onsdag!! :D



lock all the doors

Hallå! Vilken tripp till Hudik det blev (efter att Fredriks mamma och bror kommit med smörgåstårta!), supervarmt på bussen plus att den åkte in till Glada hudikgymnasiet och plockade upp eleverna. Kändes ju lagomt skumt! (x De flesta såg lite chockade ut också, hehe. Och självklart hade jag tagit fel på dagarna, eller rättare vi hade inte bestämt någon tid för att jag inte visste hur det blev med skolan och så, ganska fail. Men jag var stensäker på att vi hade en tid idag.. tur att psykologen är så snäll som hon är, och tur att hon hade tid ledigt då. Så jag fick en timme ändå :D Haha. Faaail dag, känns det som.

Har just kommit hem igen, ätit lite smörgåstårta och ska dricka kaffe nu. Lite senare ikväll ska jag med Fredrik till hans bror och äta middag, lite födelsedagsfirande. Blir nog kul! (:


it's not my day..

Godmorgon! Idag fyller Fredrik år. Grattis! Själv ska jag åka in till Hudik för att träffa psykologen. Tror jag. Har tappat bort lappen, så ja.. jag kanske bara inbillar mig att det är idag, men jag är stensäker på det. Så det så! Men, ska ju inte åka riktigt än. Ska snart göra lite kaffe och så och väcka Fredrik! (:


Men vi hörs lite senare!


somewhere someone dreams of me

Hallå! Gick och blev riktigt fint väder idag. Ska klä på mig lite kläder och fräscha upp mig lite, sen ska jag bege mig till ica och köpa lite nödvändigheter. Bland annat tops, för alla som vill veta :D Haha, går åt en heel del tops nu när jag tvättar piercingen :P hehe. Så ja, det kommer väl ta en timme typ innan jag kommer hem igen. Kommer inte vänja mig vid att det tar sådan tid att gå och handla, men det är ju trots allt en storstad. Eheh.

Jaja, vi hörs lite senare!

make it go away

Godmorgon! Söndag.. härlig dag för alla tankar och känslor att komma ikapp. Det sliter verkligen i mig, först åt det ena hållet sen åt andra. Funderingar som jag blir galen av. Nej, jag orkar inte ta tag i det nu.. det får vänta någon dag till. Ska spela lite Wow, det brukar kunna hjälpa! Hörs lite senare.

two towers

Godkväll! Ja, ikväll fortsätter triologin. Klockan nio, inte åtta. Hehe. Ska ladda upp med kaffe och godsaker.. känns som om det är det enda jag äter just nu (x Men, ibland är det så! Och så får det vara. Ska dra på mig myskläder och mysa ner mig i soffan- efter att jag gjort kaffe!


you spinn me right round

Hallå! Ha, vi fick helt oväntat besök strax innan mamma och pappa kom; Dennis och någon snubbe som hette Johan (tror jag). Men det var trevligt det med! (: Mamma och pappa kom, och då hade de med sig Mitzis present också, den tyckte hon om! Var trevligt att träffa päronen igen, var ju över en vecka sen jag åkte därifrån nu (x Haha. Fredrik fick en rakapparat i present, så nu har han ingen ursäkt längre xD

Själv så försöker jag gå in ett par högklackat i hopp om att kunna ha dem på onsdag när vi ska ut. Köpte dem i början av sommaren, och de sitter superbra på foten, fast och bra liksom, men de är jättehårda. Så jag försöker mjuka upp dem! <x Hehe. Nää, ta och kika på när Fredrik spelar lite Wow tror jag.. ^^ Hörs senare!


En elementsäng till min prinsessa! <3

in love with the presidents daughter

Hallå! Vaknade ganska sent idag, och nu väntar jag och Fredrik på att mina föräldrar ska komma. De ska gratulera Fredrik, han fyller 20 på måndag. Kaffe och fika, tyckte jag att jag hörde en fågel viska. Mumma :D Mamma skulle även ta med en present jag köpt åt Mitzi, eller jag hade beställt den och nu har den kommit. Ni ska få se sen! Haha. ^^

Nä, vi får höras senare! ^^

the lord of the rings

Hallå! Ikväll kommer en av mina favoritfilmer på tv; sagan om ringen! Tråkigt bara att det är den nerkortade versionen som visas på tv, men. Älskar Tolkiens värld. Enda som fattas ikväll är någon att mysas med.. Hehe. Men! Jag har ju Mitzi i alla fall :D Weei. Är lite rastlös nu, funderar på att ta en riktigt lång dusch.. sen kanske spela lite mer :D Ehehe. Kanske. Eller diska. Det är liksom inte bra när jag är ledig, jag blir så lat då när jag väl kopplar av. Mycket enklare att ta tag i tråksaker som disk om man har varit i skolan eller så. Tycker jag :D Pff.

Jaja, klockan 20:00 på trean i alla fall!


not the best, but it's something

Hallå! Har just avslutat jobbet av en affisch till Brandgaraget. Hade glömt bort den så det blev kanske inte det bästa jag har gjort, men det får duga. Den 27 augusti är det en termins kickoff på BG så ja. Min syster fyller år då, fast jag ska befinna mig på någon form av kickoff med universitetet. Fattade inte så mycket alls om det, vet inte vilken tid, plats, vad man ska ha på sig och allt sådant där.. Haha. Jaja det får jag ta nästa vecka :P

Jag ska ladda upp med kaffe och sedan sätta mig och spela Wow! :D Vi hörs lite senare! ^^


days of our lives

Godmorgon! Puuh, vad härligt det var att träffa Mia igen! <3 Längtar verkligen till på onsdag :D hehe. Verkar bli en del fler från gamla klassen som ska med, kommer bli superkul! Efter att ha träffat Mia gick jag på brandgaraget och var där tills de stängde vid tio. Nu ska jag snart sätta igång lite kaffe och kika på Days of our lives! :D

Hittade en jättefin på Mitzi, knäppte den för någon månad sen när hon var liten bebis fortfarande. Hon är fortfarande bebis, men då var hon ännu mer! ^^



today is the day

Hallå! Ooh, denna torsdag har jag längtat efter hela veckan! Ska nämligen åka in till Hudik sen och träffa Mia :D Wii, ska bli supertrevligt! Undrar hur vädret är i Hudik.. hm. Jaja. Börjar få brist-på-kaffe-huvudvärk, så jag ska nog faktiskt ta och dricka lite kaffe nu. Ganska lam uppdatering, menmen :D Hehe, vi hörs säkert lite senare! ^^


are you dead yet?

..Children of Bodom, 2005, 14 år. Hemska nostalgi, plötsligt blir jag deprimerad och mobbad igen. För en stund, sen kommer jag på att det bara är minnen, ingenting annat än minnen.



touchin' by your skin, makes me shiver

..Ibland räcker orden inte till, och det är omöjligt att förstå vad jag kan förvänta mig. Höga förväntningar, bli besviken. Låga förväntningar, bli överraskad. Men oavsett hur pessimistiskt inställd jag är, så vet jag hur ledsen jag blir om det inte blir som jag vill.


once again i become a nerd

Hallå! Hehe, efter att Fredriks WoW- konto blivit hackat två gånger på samma kväll, kan jag nu sitta och spela lite på en gubbe jag gjort där- dumjävlarna som hackade hade fyllt på med en månads speltid. Yay! :D Så, nu sitter jag och spelar lite Wow. Jag har saknat att spela under sommaren.. Ehehe. Ja, jag är ganska nördig av mig. ^^ Men det är kul, tycker jag. Längtar till jag kan fylla på mitt eget konto så jag kan spela på min warlock.. Ooh, mäktigt. ^^

Hm, det blåser jättemycket här idag, och ett fönster blåste upp- det stod på glänt med en jättetung ljusstake som stopp och även den åkte ner. På det nya soffbordet. Det syns. Men, det positiva i det är att jag jämt har gått och väntat på att det ska hända, fast i bilden jag projicerat fram så hamnade Mitzi under ljusstaken och blev supermosad.. vilket hon tack och lov inte blev nu då. Så det är ju lite bra i alla fall. Ett bord går att ersätta, men det gör inte ett djur.

Nej, ska spela lite mer nu jag! Hörs senare ^^

i'm a coco nut

Godmorgon! Visst är det väl onsdag idag va? Har helt tappat greppet om dagarna, haha. Då har jag inte ens varit ledig halva tiden (x Hehe. Är egentligen inte en "göra-ingenting-människa"; det funkar någon dag, typ en helg. Sen blir jag degig och slö och rastlös.

Idag är det inte lika fint väder ute, buuh. Och jag håller på att bli förkyld, verkar det som. Ganska bra tajmat, va? Kunde väl ha väntat någon dag till i alla fall, så näsan fått läka liite mer i alla fall. Tss. Jaja. Tänkte rekommendera en kräm, från the Bodyshop- kokoskräm som förhindrar torr och sprucken hud, samt håller den mjuk och fräsch. Funkar superbra, tycker jag! Värt varje krona- 165 kronor på the Bodyshop (:


constantly eating

Hallå! Puuh, något som kommer ta lite tid att vänja sig vid här i storstaden är att det tar 45 minuter att gå på ICA för att handla ägg och bacon.. Haha. Tycker ändå att vi bor ganska bra, tar kortare tid att gå ner på stan än det gjorde i Hudik, men ändå.. Är det en storstad så är det! :D

Har just ätit middag, en god ostomellet och bacon.. nams :D Jag älskar omellet! Den mamma gör är underbar, med äpple och jordgubbar. Låter inte alls bra, en det blir supergott. ^^ Nu är det tid att improvisera fram en kaka och kaffe, sedan återupptas nog maratonet. Låter bra, tycker jag!

Hörs ikväll!

beautiful blogger award

Tack så mycket till frida nilsson för denna Award! (:



När man får denna ska man kopiera av bilden och lägga den på sin blogg, länka till den bloggare som man fått awarden av, skriva 7 intressanta saker om sig själv och skicka vidare till 7 andra bloggare.
Lätt som en plätt alltså!

..och sen har resten av dem jag läser redan fått :'D


7 "intressanta" saker om Emily

Jag är superrädd för mörker
Mitt hår är den känsligaste delen av migsjälv
Jag räknar kissen Mitzi att vara min bebis
Jag är hårdrockare in i hjärtat
Jag har skostorlek 37
Just nu (trots allt som hänt i sommar) är jag faktiskt lite småkär..
Jag älskar yoghurt





coffee ready to go

Hallå! Det är helt otroligt vad trött jag är! Sover till tio, halv elva de senaste fyra dagarna, fast att jag inte har gått och lagt mig särskilt sent. Igår skulle vi återuppta våran Legend of the Seeker maraton, men jag var tvungen att ge upp efter två avsnitt.. hehe. Jaja, det är väl bara att fortsätta ikväll! :D

Jag ska ta och göra lite kaffe snart, börjar bli väääldigt kaffetörstig. Kikar på min förra favoritserie, Days of our lives, men det har hänt så mycket sen sist så jag fattar ingenting. Arrgh, och vet ni? xD Har faktiskt ett problem nu, jag behöver snyta mig! Haha.. jaja, får försöka lösa det på ett bra sätt. ^^

Hörs lite senare!


tv tv tv tv tv tv

Hallå! Hm.. har i princip bara kollat på tv idag. (x Hjälpt Fredrik med att tvätta och så, läst lite ute i solen.. Är inte riktigt lika blek längre :D Yay! ^^ Haha, hoppas jag kan få tillbaka lite färg innan nästa onsdag- blir riktigt awesome att gå på bockarna då. Hoppas att det är mycket folk ute! Höhö. Men! Ikväll blir det mer tvtitannde, ska fortsätta kolla på Legend of the Seeker, är halvvägs igenom säsong två. Den är sååå bra! :D

Äh, ska kika lite mer på tv nu! ^^


o right, it's monday..

Godmorgon! Haha, vet ni hur skönt det känns att det är måndag, och jag är inte på jobb i Ljusdal? :D It's freaking awesome! Vaknade för en liten stund sen, och ska strax dricka lite kaffe. Ruskigt fint väder ute idag, ska nog sätta mig ute och läsa lite. Äta en banan, tror jag minsann! Hehe.. Ja, jag hoppas att ni får en bra arbetsdag allesammans, så hörs vi senare! ^^


a walk in the park

Hallå! Jag och Fredrik gick en sväng inne i Sundsvall, och hittade en jättefin liten park. Var superfint där. Sundsvall är verkligen en fin stad, det är påkostat liksom. Härligt väder är det idag också, hoppas att det fortsätter.

Jag och Fredrik har ett Legend of the seeker maraton, så jag ska fortsätta kika på det! (:


en osminkad och ofixad Emily, söndagen till ära! x)

Får nog gå tillbaka någon dag under veckan med min systemkamera istället för digitalkameran ^^

the breath taking sound of my coffee machine

Godmorgon! Känner mig ganska pigg idag, gick inte och la mig så sent igår. Var upp till Tobbes katter och lekte lite med dem en stund och matade dem (jag var kattvakt) och sen hem och sova. Typ. Nu sitter jag och lyssnar på Bullet for my Valentine en stund, försöka vakna och bli en human människa. Till min hjälp har jag nybryggt Arvid Nordqvist, Grand dia. Mumms. Är superfint väder ute idag, ska nog sätta mig lite på altanen och hoppas på att få lite färg.. Mitzi tycker jättemycket om att vara ute, apropå det. Hehe. Hon kanske får följa med.


Vi hörs senare!


and now thats done

Hallå! Hehe, det var inte alls så farligt som jag tänkte mig att det skulle vara jööh! x) Han sa det piercaren att det är septum som gör ondast, men jag hade ju inget annat att jämföra med.. det var inte alls farligt ju. Det var lite schockartat sådär, och jag blev väldigt svettig måste jag erkänna. Men, det var inte så farligt alls! Det var värre att tatuera mig (x Dock är jag lite uppsvälld på vänstra sidan av någon anledning... jaja. Nöjd är jag i alla fall!

Ska snart äta god middag, och sen så kommer nog Dennis och en kompis till honom och kikar förbi. (:


i'm pretty goddamn nervous

Hallå! Just nu sitter jag och bara väntar på att det ska bli dax att åka ner på stan för att pierca mig.. Gaah, jag är supernervös. (x Är verkligen rädd för nålar, så det här kommer bli intressant.. haha. SHIIIT. Uffa. Nej, håll tummarna åt mig, så får ni se resultatet sen när jag är hemma igen, med mindre jag typ sväller upp jättemycket. xD


it's time it's time it's time

..Gah! Nu så ska jag snart sluta och springa till bussen! :D Hallelujah! Så åker jag till Hudik och sätter mig på Brandgaraget tills midnatt eller liknande. Hörs kanske senare, annars imorron! Trevlig kväll!

it can never be soon enough

Hallå! Gaah, fyra timmar kvar.. bara fyra! Shit. Och jag har så jäkla ont i magen/ ryggen (x Känns som om magen försöka döda mig inifrån. Puuh. Har just haft lunch, och trots att det är mulet ute så var det jättevarmt så jag kunde sitta ute. Och läsa. Boken är sååå spännande..! Vill bara sitta och läsa resten av dagen. Hehe.

Ska försöka läsa lite mer.. om det inte börjar ringa supermycket vill säga. Det ringer en del idag, nämligen. Och kaffe ska jag dricka!


fader, i will make it

Godmorgon! Äntligen är dagen här, sista jobbdagen! Wiii, tänk vad fort det hr gått... Faktiskt, började ju måndagen efter studenten och sen har det bara flugit förbi nu. Men, nu är det bara den här dagen kvar! Yay! Hehe, som kronan på verket har jag en ofattlig mensvärk idag, så jag hoppas verkligen på en luugn fredag. Inte för att jag brukar bli speciellt mycket mer grinig än i vanliga fall när jag har mens, men jag blir så trött. Slö liksom. Äh, jag ska hämta lite kaffe och försöka få tiden att gå fort!


Hörs senare!


i see right through you

Hallå! Då var ännu en arbetsdag klar, middagen intagen och kaffet står bredvid mig. Gick och blev jättefint väder ikväll.. skönt! (: Bara morrondagen kvar, så ikväll ska jag ta och packa ihop mina grejjer och sen ska jag bara kika på Gossip girl tror jag. Ska bli väldigt skönt att sluta, men samtidigt så kommer jag sakna alla.. Det som är det värsta med att sluta. Meen, jag kommer ju se dom igen någon gång.

Nää, inte göra något speciellt ikväll. Ladda inför sista dagen!


i am out, i am clear

Hallå! I princip inget att göra idag, skönt! Och nu är det bara fyra timmar kvar. Yay! Hehe. Har just haft lunch, och nu sitter jag med en kopp kaffe. Har hunnit läsa jättemycket, hoppas på att kunna läsa lika mycket efter lunchen. Och vi ska få fika idag! :D Gott. ^^ Haha. Nää, vi får höras mer ikväll! <:


i see you sleep behind the glass

Godmorgon! Torsdag idag.. skönt! Sitter på jobbet nu, ska snart logga in mig och sätta igång. Redo att möta dagen- nästan. Ska hämta lite kaffe först! Need it. Idag är det supertråkigt väder. Fast det är ändå ganska mysigt. Får se.. om det inte ringer så mycket idag så kan man ju läsa och dricka té.. (: Ja, det låter som en plan. Jag hoppas dagen går snabbt bara!

Nyheter och läsa bloggar står på tur nu. <:


just young and naive

Hallå allesammans! Äggmacka och juice ligger nu i magen, har just kommit hem från att ha träffat Caisa. Vi satt och pratade på köpingen och åt jordgubbar i några timmar. Jättetrevligt var det, och det får inte gå så lång tid tills nästa gång igen..! <3 Och härligt att prata om allt mellan himmel och jord, liksom. Tjejsnack :D Haha. ^^ Men tillsist blev det så kallt och jag var så kissnödig, så då gav vi upp. Och nu sitter jag hos mor och far. Hade tänkt duscha en låång dusch, men det får bli en riktigt snabb en imorgon istället. Orkar inte nu (x

Men vet niråååå? :D Imorron är det torsdag! Wii. Hehe. Ska ta och kika lite på gossip girl, tror jag.. sen ska jag nog läsa och sova! Hörs imorron!

i win i win i win

Hallå! Bara lite mer än en timme kvar, hallelujah! Och jag vann veckans agent xD En tävling som dom ska börja köra nu, och den här veckan vann jag. Bästa logging, bästa samtalstid, mest samtal, bäst svarstid.. och jag vann presentkort i Ljusdals affärer. Kul! Haha. Och ikväll ska jag träffa kajpaj! (: Det var vääldigt länge sen nu faktiskt, så det blir jättekul! (:

Synd bara att jag glömde kameran.. aja. Men! Jag skriver mera ikväll!

no matter what happens

Hallå!.. Jag vill hem. Känner mig ganska grinig och sur idag. Jag längtar hem. Jag har hemlängtan. Löjligt, va? Haha. Men. Jag vill hem. >': Tur att det var finväder idag så jag kunde sitta ute och läsa en stund.. Läser fortfarande Vad som än händer, den är bra. Händer något hela tiden. Vänskap och kärlek, en balans liksom. Det enda tråkiga är att den är så enkel i språket.. det är liksom inget att bita i. Men handlingen är bra. Och det var skönt att sitta i soooolen :D VÄRME. :D

Höhö. Näää, fyra timmar kvar innan jag får gå till mor och far.. puuh.

it's the middle of the week

God morgon! Sorry att jag inte uppdaterade igår, fick besök av Fredrik och jag var alldeles för trött för att orka öppna datorn. Haha. Vi gick en timmes promenad runt i Ljusdal, på ställen jag inte varit på i flera år nu. Kändes skitskumt.. längtar verkligen till jag slutar på fredag....... -.-' Och idag är det ju onsdag, så det är inte så långt kvar nu. Nej, det är det inte. *Överbevisamigsjälvomattjaginteskasättamigpåbussenochåka*

Puuh. Lite kaffe tror jag nog kan hjälpa mig nu, skriver lite mer senare!

i've too much to say

Hallå! Hehe, det är ju till och med TISDAG idag! Skrev måndag i förra inlägget, haha (x så bra koll har Emily just nu! Dock vet jag att när jag loggar på igen nu klockan 14, så är det fyra timmar kvar av denna dag. Har just ätit, så nu är jag mätt och belåten igen. Härligt. Sitter med en kopp kaffe nu, som jag förvånansvärt nog tänker dricka nu. <: Hehe. Om någon känner sig utmanad, så är jag ganska rastlös och har väldigt tråkigt idag!


this will be the end of you

Goooodmorgon.. Gud så trött jag är idag. Puuh, dumma tisdag. Somnade i och för sig inte så sent igår, kollade på gossip girl till strax efter tio, sen läste jag till elva ungefär. Så sovit har jag, men ändå känns det som om jag skulle kunna sova hela dagen. Hmmm. Hoppas inte att jag får sitta på svenska linjen igen.. då måste jag ju jobba, alltså på riktigt. Har vant mig vid att inte ha så mycket att göra den här sommaren, och jag gillar det :D Haha.

Nej, jag längtar till fredag. Verkligen, like I doo! Men, ta mig igenom måndagen först. Får börja på det projektet, tror jag!

whats the point

Hallå! Alldeles mätt är jag, har just precis ätit äggmackor och sånt gott. Måndagar är liksom "kallmat" dagen här. Känns skönt när man är trött efter första dagen, att inte göra värsta middagen. Och det blev en massa stress i slutet, för jag kom över på svenska HP supporten istället för den danska. Det var så mycket kö där, så helt plötsligt var jag tvungen att säga allt jag normalt säger på danska, på svenska. Skitskumt. (x 4 dagar kvar!!

Nej, dricker kaffe nu, ska väl snart lägga mig och kika på gossip girl tror jag. Jag tror det. Eller läsa. Är mest sugen på att kika på film/ serie. Hehe. Men, ni får ha en fortsatt trevlig dag!


i wanna get going

Hallå! Inte så mycket att göra idag, skönt. Lite långtråkigt, men skönt ändå. Har just haft lunch, god mat som mamma hade gjort igår riktigt gott! Nu sitter jag och dricker kanelté, det är liksom té väder idag. Mysigt. När jag kommer hem ska jag nog lägga mig och läsa/ kolla på gosip girl :D Tycker jag låter bra.

Nää, jobba jobba jobba. <: Hörs senare!

this last week is gonna be long

Godmorgon! Trist väder idag, grått och regnigt. Tråkigt. Undrar vart sommaren tog vägen helt plötsligt? Och apropå det så har sommaren gått sjukt snabbt; känns som om det kanske var typ i fredags jag tog studenten. Men det är klart, det har ju hänt så himla mycket denhär sommaren; studenten, metaltown, flytten till Sundsvall, att jag och Fredrik gjorde slut, universitet och en massa grejjer på helgen. Har ju faktiskt gjort något nästan varje helg, förutom denna. Och på lördag ska jag pierca mig, så då händer det något igen. Men, trots allt så har det varit en helt okej sommar. Tror jag.

Nä, ska bli väldigt skönt att sluta på fredag. Det enda tråkiga är ju att säga hejdå till alla. Men det tar jag då, ska ta mig igenom den här dagen först. Kaffe, té, bok- blandat med lite jobb blir nog bra idag!


the scandalous life of manhatan

Hallå! Nu är jag på väg att lägga mig, har varit i Ljusdal lite mer än en timme. Ätit lite och pratat med mammsen. Och druckit en kopp kvälls kaffe. Riktigt drygt att åka mellan Ljusdal och Sundsvall, så tur att detta blir sista veckan i alla fall! Meen, jag tänkte kika lite på Gossip girl innan jag somnar.

Så vi får höras mer imorron!

beauty queen

Hallå! Hehe, är visst inte så bra på att skriva på söndagar. Thats life! Har suttit i soffan heeela dagen och kollat på "Crowned, mother of all pageants". Så otroligt korkat så det blir underhållande, alltså. Haha, jag älskar verkligen och kika på sånt här, känner mig verkligen lycklig lottad i all min vardagliga misär faktiskt. Haha. En del jordgubbar har det blivit, en hel del kaffe och god frukost. Snart ska jag hoppa i duschen och försöka göra mig lite fin inför veckan. Fixa naglar och sånt bajs.

Snart är det finalen i Crowned, så det ska jag kika på och sen duscha och grejja! :D Hörs senare. ^^

on and on the mist was fading

Hallå! Just ätit en supergod middag, och jag måste nästan säga att det var jag som gjorde den :D Haha, jag som inte kan laga mat alls i princip. Några veckor tillbaka så marinerade Fredrik kött och la i frysen, så det tog vi fram och stekte med banan och så lite pasta till. Och BBQ sås. Mumma :D Bakat bröd idag med, värsta effektiv jöh. Ska jäsa i soffan nu med kaffe och Legend of the seeker! Sen lite senare ska vi äta jordgubbar och Ben&Jerrys.

Hörs lite senare!

home, the greatest of all

Hallå! Sorry för dålig uppdatering, orkade inte göra något igår när jag väl kom hem- kollade på film och somnade i soffan. (x Höhö. Men, lördag idag betyder nya tag! :D Har ätit frukost och kikat på när Blondinbella gästade nyhetsmorgon. En kvinna att beundra! De som "klankar ner" på henne har inte alls läst hennes blogg, eller förstått vad det är hon gör överhuvudtaget. Inspirerande är vad hon är. Ska köpa hennes nya bok, Egoboost och det ska bli riktigt spännande tycker jag.

Hur som, så innan jag springer på Ica och köper kattsand tänkte jag slänga upp lite bilder på lägenheten! (:










the count down has begun, like for real

Hallå! Just haft lunch nu, kunde sitta ute och äta och läsa. Awesooome! Bara fyra timmar kvar nu, längtar längtar längtar. Faktiskt! Hoppas dagen fortsätter såhär; lite lagomt med samtal faktiskt. Har så jävla ont i lederna bara, så att sitta vid en dator är inte så kul just idag. Hm, whatevah. Nej, jag har inget kul alls att berätta känner jag. Hämta lite kaffe och återvända till jobbet. Hörs!

paid in full

Godmorgon, å du härliga fredag! Äntliiigen är det fredag! Bah, har verkligen längtat efter denna dag. Åka hem ikväll, hem till go Mitzi och min underbara mysiga hemtrevliga lägenhet :D Haha. Det känns såå bra. Hoppas på en lugn och tyst dag idag, tvivlar på det men. Man kan ju alltid hoppas! Så jag kan sitta och läsa och så. Den där boken jag började på igår är riktigt bra, lite ovant språk i en roman bara. Är van vid språket som är i fantasyböcker; inte lika enkelt. Det krävs mer av en författare att skriva fantasy/ äventyr/ sci- fi än det gör med romaner. Men den är bra ändå!

För övrigt för er som bryr er, så har jag riktigt ont i lederna idag. Jag får det ibland, det är som om de låser sig. Känner mig som en 80 åring eller så. Pff. Idag är det tack och lov bara benet, en gång fick jag det i höften. Haha. Det bara kommer också, och håller i sig allt från en dag till några minuter. Benen brukar jag få i för det mesta, och då brukar det sitta i en dag eller två. Jag får väl skylla migsjälv, i och för sig, men det gör ONT. (Anledningen till att jag får skylla migsjälv är för att det är ett resultat från mina år av för mycket träning och alldeles för lite mat.)

Nej, hämta lite kaffe och förbereda inför dagen!

hm, maybe that was one piece too much..

Hallå! Just kommit till mor och far, efter en lång dag på jobbet. Hade inte så mycket att göra, men det var bara en lång dag liksom. Och jag åt nog liite för mycket kaka tror jag.. alldeles supermätt fortfarande :D Nams. ^^

Nej, skönt att det är torsdag idag, för det betyder att jag får åka hem imorgon! Hurra! :D Ska läsa i Vad som än händer ikväll och bara ta det lugnt. Inte tänka på något annat än boken. Låter bra, tycker jag!

Ha en bra kväll!

i hold your hand so hard my knuckle turn white

Hallå! ..Just haft en liten konstig lunch. Blev inkallad på ett möte mitt i, så jag fick lämna lunchen och så. Det sög, för jag fick ingen tid till att sitta ute heller >: Menmen. Ätit har jag i alla fall och sitter med en kopp kaffe. Denna eftermiddag kommer bjuda på kaka senare, som jag (hrm, mamma har visst köpt men jag tagit med) tagit med åt teamet. Kladdkaka med frysta bär och grädde! :D Mumma. ^^

Nej, hörs lite senare!

it's the only way to survive

Godmorgon! Jag känner mig faktiskt riktigt pigg och glad idag, vet inte varför, men! Jätteskönt. Sovit mycket bättre än på jättelänge, kanske är därför. Och äntligen lite sol! Kunde gå till jobbet utan jackan idag, har jag inte gjort på två veckor typ. Kanske blir lunch ute idag då! Läste klart Den mörka materian del 3 igår, så nu är jag klar med den serien. Den tog verkligen en helomvändning där i slutet, inte alls som jag trodde att den skulle sluta. Riktigt bra är den, och välskriven. Jag vill också ha en daimon! Haha. Så idag ska jag börja på en av de nya jag köpte; Vad som än händer, en tvättäkta roman. Länge sen jag läste en klassisk roman, för jag skulle inte vilja kalla Twilight serien för tvättäkta romaner. Romaner, ja- men inte en klassiska romaner. Tycker jag, i alla fall! 

Men, nu ska jag logga på telefonen och ja.. läsa nyheter och sånt. Hörs lite senare! 

no matter what i say

God kväll allesamman! Just ätit middag, en härlig omelett blev det. Nu sitter jag och lyssnar på In this Moment "the promise", den är helt underbar. Känner mig sugen på att packa ihop mina grejjer och åka iväg någonstans. Liksom börja om igen. Eller, på ett sätt har jag ju typ gjort det nu när jag flyttade till Sundsvall. Kanske inte på det här sättet, men ändå en del. Det liksom tär på mig att vara i Ljusdal. En sommar är jättejobbig- det finns alldeles för många minnen här som trycker på. När jag ser några av "dem" så ja.. det trycker i magen och jag känner mig lika obetydlig som när jag var femton. Usch, nej jag vill bara att nästa vecka ska gå snabbt så jag får stanna hemma en stund.


coffee.. well coffee

Hallå! ^^  Just ätit min goda lunch, samma som igår. Nams alltså! Känns som om dagen varit riktigt lång, men det ringer nästan ingenting. Det är skönt, så kan man hinna slappna av och läsa och så. Dricka kaffe. Och längta till helgen. Hm. Är sådär lagomt likgiltig idag som jag blir ibland, och jag vill bara hem.. 4 timmar kvar. Ska jag väl klara.



welcome to the gunshow

Godmorgon! Trött idag, tråkigt väder idag. Vill hem idag! Bara hem till Sundsvall och gosa med katten, sova förevigt och inte göra något alls. Tack och lov för att det är onsdag, snart helg! Puuh. Fredrik kom igår och hälsade på, var trevligt. Han hade med sig lite téer åt mig också, så nu har jag té på jobbet. Jag samlar lite på té, har hur mycket som hellst. Tycker att det är såå mysigt att ligga i soffan, eller i sängen för den delen, med en bok eller bra film och dricka té. Hehe.

Jaja. Inte många dagar kvar för mig nu! Tack och lov. Ska ta och logga in mig på telefonen nu, dricka kaffe och kika nyheter och så. Hörs lite senare!

feeling a bit confused

Hallå! Har kommit hem nu.. eller till mor och far i alla fall. Ska göras någon god middag, som mamma håller på med för fullt. Sitter mest bara och tycker att det är jätteskönt att vara borta från jobbet. Faktiskt! Jaja. Känner mig ganska förvirrad just nu.. men det hör väl till, kanske? Jag vet liksom inte vad jag ska göra eller hur jag ska bete mig. Nä, bara allmänt förvirrad. Vill träffa människor och få se/ höra att allt är bra. Men. Det vet vi ju sen tidigare, en sommar kan göra mycket med människor..


nothing on my mind

Hallå! Just haft lunch, ätit goda mackor med ost och prickigkorv och varma koppen med äppel kanel :D Haha. Supergott, det måste jag säga! Kunde sitta ute, tack och lov för det är varmt ute idag fast att det är grått. Så 45 minuter ute, bara jag och min bok. Skönt, kan liksom koppla av lite då. De sista fyra timmarna kommer nog gå ganska bra. Ringer heller inte så mycket idag, hallelujah!

Nää.. om någon har nåt kul att berätta är jag ideel öra. Annars hörs vi sen!

my fall will be for you

Godmorgon allihop! Tråkig dag idag, alldeles grått ute. Men pigg är jag, och hittills på ganska bra humör- tror jag. Det tar några timmar från det att jag klivit upp innan jag blir någorlunda human, så det kan fortfarande hinna ändras. Morgonsura Emily! Haha. Jaja, så är det. Igår somnade jag ganska tidigt, och har sovit helt okej. Skönt måste jag säga. Att läsa tills ögonen inte kan hålla sig öppen längre, det funkar ganska bra det.

Nej, dricka kaffe och kika runt på diverse bloggar och DN.se får det bli innan jag sätter mig och läser. Hör senare!

when the time is right

Hallå! Puuh, varit hemma från jobbet en och en halv timme nu. Skönt kan jag ju säga! Mindre än 10 arbetsdagar kvar. Känns så jäkla bra! Är verkligen pepp på att sluta för denna sommar. Pepp på att pierca mig, pepp på att åka till hudik och gå ut med Mia (för det SKA vi göra!) och alla andra som vill följa, pepp på att umgås med Martin någon dag (även det ska vi göra!), pepp att få vara hemma.. Pepp på att börja skolan! Haha. Meen, jag saknar ju faktiskt AG3 helt otroligt mycket, så.. Det blir något helt annat på universitetet, men.

Jaja. Ikväll ska jag nog bara läsa och koppla av tror jag. Lägga mig tidigt!


so when you let me in

Hejhej! Just precis kommit tillbaka från lunch, var jättegott. Faktiskt. Pasta med köttfärssås på mammas vis :D Haha. Bara fyra timmar kvar då! Inte dåligt. Ringde en del på förmiddagen, så det går snabbt. Men inte sådär mycket så att man blir stressad. Så ja. Whatever.

Har fastnat på Katatonia.. helt underbar musik alltså. Vill bara lyssna mer!! ;D Haha.

Hörs senare då!

follower

Godmorgon! Måndag morgon, två veckor kvar. Baara två veckor. Det ska jag nog överleva, va? Jobbar sent dom sista veckorna, extra sovmorgon. Woho. Höhö. Är överraskande pigg idag, med tanke på att det tog jättelång tid innan jag kunde somna.. menmen. Nu har jag i alla fall anlänt på jobbet, kaffet står och väntar, och om åtta minuter måste jag vara inloggad. Boken ligger bredvid mig också, hoppas att jag hinner läsa idag. Beror helt på hur mycket det ringer idag, förhoppningsvis ingenting! Haha. Jaja. Vi får höras mer efter lunch!

 

sweeter than a berry

Hejhej! Blev inte någon direkt skillnad på håret, och det syns inte alls på bild men. Det är inte lika mycket rött i, det är lite ljusare. Ska nog blondera en gång typ nästa månad och färga om det en gång. Blir nog bra det.

Har laddat över musik på min creativ, hallelujah. Ska snart börja packa och så inför att åka till Ljusdal.. *Bara två veckor kvar* Jaja. Frågan är ju om man ska packa ner inför dålig väder under veckan, eller bra väder. Hm.

Nä, äta lite aprikoskräm och packa. Plus dricka lite mer kaffe, som jag fick åka och köpa när huvudvärken slog in och jag blev supergrinig. Jag behöver mitt kaffe, liksom. Mja. Hörs antingen imorgon eller ikväll!



see the light

Hallå! ..tråkig söndag, jobbig söndag, dålig söndag, grå söndag, deppig söndag.. osv osv. Nej, jag känner det som om jag balanserar mellan att må bra och dåligt, men det är verkligen en fin linje däremellan. Sitter med hårfärg i håret nu, ska skölja ur det snart så ska ni få se resultatet. Inte för att det direkt är någon stor skillnad, men. Och ni ska även få se tröjan, den kommer pigga upp er lite efter det här deppinlägget.

Jag orkar inte åka till Ljusdal idag, ångrar mig lite att jag sa att jag ville jobba två veckor till. Men nu har sagt det, så då måste jag väl göra det också. Pengarna är ju alltid bra. Äh, vi hörs senare.

RSS 2.0