interview with a vampire

Jag måste erkänna att jag känner mig ganska ensam just nu.. Känns som om jag är den enda som sitter ensam ikväll x) Fast egentligen har jag inga problem med att vara ensam ibland, det kan vara ganska skönt. Men just nu är det inte så roligt, det pangar från fyrverkerier utanför och jag är stensäker på att jag kommer bli attackerad av en massa spindlar vilken sekund som helst. Paranoid till tusen. Jag har i alla fall ätit mörk choklad så att jag har ont i magen, och lite annanas till. Inte bra. Gott, men det känns inte bra. Måste bli bättre på mina promenader, det har inte blivit av. Det har varit för tråkigt väder, och sen blev jag sjuk. Funderar på om jag ska ta en morron promenad imorron, sedan komma in i värmen och dricka kaffe och äta frukost. Kanske. Men jag vägrar i alla fall att "avstå" från mat eller andra godheter för att jag inte motionerat. Jag får helt enkelt bli lite bättre på det, så jag inte behöver få ångest över att äta choklad- fast det är så svårt det där med, för jag kan nästan inte promenera mer än tio minuter innan min kropp säger ifrån. Whatever, en liten promenix imorron!

Nu ska jag snart ta och kolla på Interview with a vampire, första delen av Anne Rice's vampyrkrönika. När jag var mindre kollade jag och Erika jämt (eller det känns som att det var jämt i alla fall) på Queen of the damned, och den filmen är också en del av vampyrkrönikan. Håller på och läser sista delen; de dödligas förförare. Awesome! Men eftersom att alla är fristående (till viss del), och jag bara sett en av de filmatiserade, vill jag se den första.


Trevlig valborg!







moving

Ååh, jag är verkligen superglad just nu! Jag och Fredrik har fått en lägenhet i Sundsvall, så det bär av mot Sallyhill 6 den 1 juli. :D Iih, vad roligt det blir! En trea <3 Vi ville jättegärna bo på Sallyhill, så det är hur kul som hellst. :D

Sitter och drogar Bullet for my valentines nya album Fevernu, ska spela och snart göra lite mat. Fredrik jobbar hela kvällen och ska vara fyllechaffis inatt, så jag är ensam flera timmar frammåt. >: Undrar vad jag ska göra för mat.. Brukar inte vilja ställa mig vid spisen om det bara är mat till mig, liksom. Men havregrynsgröt med äppelmos och kanel är ju faktiskt riktigt gott! Så det blir nog så.

Slänger upp en egobild senare och en bild på liljor som jag fick av Fredrik igår. Eller så kanske det blir imorron. (x


Bye now!


what is right and what is wrong?

Godmorgon allihopa! Jag blev jättechockad i morse när jag upptäckte att det var fredag! Men en rolig upplevelse, indeed. Sitter på skolan nu, har haft naturkunskap och haft diskussion kring påstående om miljön. Intressant. Så nu är det avklarat. Ska snart ha kaffepaus, sweet. I need it. Men nu ska jag ta och försöka få uppmärksamheten av min naturkunskaps lärare, jag har totalt fastnat i biologisk mångfald. Jag kan ju visa hur mycket jag har kommit fram till:

Enligt svenska akademin så betyder Biologi ”Vetskapen om levande organismer” och Mångfald betyder ”Mängd av enheter”. Så då kan vi översätta detta till att biologisk mångfald betyder ”allt vi vet om en mängd olika organismer”. Vilket i sin tur kan vara precis allt på jorden, som ingår i kategorien Organismer (levande varelser, som djur eller växter).

Sen är det liksom stopp i min hjärna. Så det ska jag göra nu, sedan ska jag skriva på K-projektet. Bye now!


it's impossible to be funny when you're supposed to be

Hej alla kära läsare! :D Jag lever igen! Nästan i alla fall. Igår var jag helt död, fick en jättejobbig huvudvärk och feber som jag inte lyckades övervinna, så jag spenderade hela dagen i sängen. Typ. Men idag så. Eller nästan, för jag måstade verkligen till skolan idag; både engelska B nationella och redovisning i hälsopedagogiken, och imorse mådde jag helt okej. Tills jag kom in i det fullsmockade klassrummet vid nationella provet, det var otrolig dålig luft och då slog febern in igen. Kul! Provet gick jättebra, är väldigt självsäker vad gäller engelska. Men efter provet hade vi ledarskap, och jag fick en uppgift som ska vara klar innan nästa torsdag. Eftersom att jag hade feber kände jag mig inte så pigg på att jobba då, vilket resulterade en fin utskällning av läraren. Det tyckte jag var elakt.

Menmen. Jag testade även min studentmössa idag, den satt som ett smäck! Eller ja, efter att jag 'tagit bort' tuperingen, då satt den bra (x Så inget tuperat hår på studenten. >:

Nu ska jag i alla fall gå emot min vardagspolitik; jag ska plugga! Det är något jag i vanliga fall inte alls gör efter skoltid, jag behöver släppa skolan när jag kommer hem- men jag måste tyvärr göra det nu. Så det ska jag göra, sedan ikväll ska jag kika på Vampire diaries! <3



Btw, så fyller Erika 19 år idag, stort grattis! Tio års jubileum i år. (; <3

against the headache i can't win

Usch vad mitt huvud har börjat värka de senaste timmarna. Och så pendlar jag mellan att dö av svett och att frysa ihjäl. Tyck synd om mig! Fredrik jobbar ikväll, jazzklubb på Brandgaraget. Var ett tag sedan han jobbade nu, så det är bra att han får göra det- han tycker om det. Jag är riktigt riktigt rastlös måste jag erkänna, men jag har inte riktigt någon kraft i kroppen till att göra något.

Tittade på Bowling for columbine tidigare, den är verkligen sjuk. Eller inte sjuk på det sättet, utan det är bara ytterliggare ett bevis på hur dumma Amerikaner är. De ligger liksom kvar i 1800- talet, de kom aldrig därifrån. Med vapenindustrin och sånt, tänker jag då. Den är verkligen sevärd, och man får sig utan tvekan en tankeställare.


Jag ska ta och göra ytterliggare en kopp té med myycket honung och sedan ska jag titta på Teen Mom. Ha en bra kväll! (:



bowling for columbine

Gah, det är omöjligt att inte bli helt uppslukad av denna människa- precis som vanligt vill jag bara ha mer och mer. Det har gått så långt att jag faktiskt ska kika på just Bowling for columbine, lite pinsamt att jag aldrig sett den. Lite mera té, en skön plats i soffan, and there you go!





right back at ya

Hej hej, gissa vem som över natten blev superdålig? - Emily! Riktigt kul, eller inte. Halsen känns som en golfboll och näsan rinner utan självbehärskning. Det var ju lite smålustigt eftersom att jag nääästan tänkt stanna hemma idag ändå och jobba, men igårkväll bestämde jag mig faktiskt för att åka. Men så blev det ju inte då. Och sedan fick jag sms om att de provat mössorna i skolan, men att de flesta var för små! Goddamnit. Jag får helt enkelt lita på att min inte är för lite, åka till skolan med dagens utseende för att testa mössan känns inte alls lockande. Och jag är 95 % säker på att jag medvetet tog en storlek större, som jag alltid gör oavsett vad det gäller. Men det är ganska ironiskt!

Som tur är har jag jäklans massa téer hemma, men honungen börjar ta slut. Även fast att jag är en trogen kaffenarkoman, så har jag en stor kärlek till té också. Det är som en bästa kompis som alltid finns där, liksom. Som jämt vill mysa, göra mig varm och lugn. Haha, vad flummigt! :D


Nej, nu ska jag ta och försöka samla ihop all information jag behöver till att göra den där filmen om Manson, den ska vara klar imorron. Wish me luck!






i'm so tired i could.. fall asleep!

Efter skolan när jag kom hem halvsov jag typ två timmar framför tv:n medans älsklingen gjorde våfflor- namnam. Sedan nu under kvällen, bara helt random så började någon kasta sten på vårat vardagsrum fönster. En stund, sen slutade det en stunde, sen började det igen. Fredrik öppnade fönstret och frågade vafan de höll på med. De letade efter en kille (nämner inga namn), som uppenbarligen inte bodde här. Wiierd. Och pappa ringde, jag ska antagligen läsa upp en dansk dikt i en kyrka på söndag- ehehe. Det kan bli spännande.

Well, whatever. Ska göra té och macka nu sedan blir det min underbara säng. <3

i wanna get home doing nothing

Sista lektionen nu, är verkligen opepp. Det där från förra veckan kom över mig igen, jag vill hem. Och stanna hemma. Kanske, kanske att jag stannar hemma imorron och pluggar. Det känns väldigt väldigt frestande. Vet inte vad det är med mig, men jag vill liksom inte. Det känns lite onödigt, överhuvudtaget. Det där med att ha ett jobb känns för tillfället mycket mer angeläget än att plugga. Jag har hyffsade betyg och jag vet att jag absolut kommer ha mer än grundläggande behörighet, så det känns lite så här "whatever". Bara glida på en räkmacka resten av tiden, göra så gott jag kan och ta betygen som kommer med det. Dock så ligger det välbehövda pengar i mina betyg.. :p de kan vara väsentliga till metaltown. Men, som sagt så har jag hyffsade betyg ändå och om jag bara glider med och inte anstränger mig så mycket vet jag att jag kommer få minst VG i de flesta resterande kurserna ändå, av de vi inte fått betyg i än.

Hm, ja. Så vill jag göra. Så får det bli. Sista 45 minuterna ska jag ta och skriva allt jag kan nu. Hörs senare!



the morning comes with a light

Hejhej! Nu sitter jag på skolan, och snackar med några ur klassen. Mysigt (: Har k-projekt, ska skriva på min roman. Hela dagen ska vi ha projekt, så hela dagen ska jag sitta och skriva skriva skriva. Awesome. Och dessutom är jag på bra humör idag, ska satsa på att sitta ute på kafferasten- vilket fick mig att komma på att jag att jag glömt att ta ut kaffepengar! Får verkligen hoppas på att Jocke har med sig sin termos, han brukar ha det så jag brukar få en kopp kaffe på morgonen. Men eftermiddagen blir jobbig >:

Men nej, nu ska jag ta och börja skriva!

Cya later!


restless again

Blir dagens sista nu, jag är bara så rastlös så jag håller på att gå under! ..Har ingen aning om varför. Men det har faktiskt varit en riktigt lång dag, det känns lite som "va, är det fortfarande samma dag?!". Skulle vilja gå en promenad, men jag är för paranoid för att gå själv >: Och Fredrik spelar- plus att han inte vill uppmuntra mig till promenader, så han vill aldrig gå ut med mig. Hmpf. Njää.. men jag skulle kunna mysa in mig i en filt, göra lite té eller nåt och sätta mig på balkongen och läsa.. Jaja, det får bli som det blir!

Min älskling tyckte att vi skulle ha god mat idag, så han köpte mat från Hot chili- och namnam vad gott :D Men.. lite ångest kommer ju såklart på köpet. Och glass har han köpt, men jag vill inte ha glass- det känns som om jag bara trycker i mig "onyttigheter", och det vill jag inte. Så ingen glass för mig. Men bok! Nu! :D


Ha en bra kväll, nurå! (;



way too much spinning around

Gaah, jag kan absolut inte koncentrera mig märker jag. Så mycket som snurrar runt i skallen, och allt vill ha min uppmärksamhet nu, på en gång! Och sambo sover, måste väcka honom. Nu! Och göra kaffe, och kissa. Japp. Sedan får jag försöka med Hepatit B igen. Det som är ganska skönt med mig är att jag behöver bara läsa saker några gånger (om saker som intresserar mig i alla fall), så finns det liksom lagrat i huvudet sen, så jag behöver bara skriva lite stödord till redovisningen. Tack och lov för muntligt!



ready steady study

Gårkvällen blev väldigt mysig. Fredrik åkte iväg och handlade och kom tillbaka med sån där hallonsmaksättning till sodastreamern, mumma. Lite frusna jordgubbar idet så blev det kalas gott! Och vi kunde faktiskt sitta ute på balkongen igår utan att frysa ihjäl, idag är det dock inte lika soligt. Dessutom så hade han varit och köpt en ny dagbok åt mig! Det var verkligen uppskattat <3

Igår kväll kom Fredriks föräldrar över och kikade på lets dance- ingenting jag i normala fall tittar på, men det var jättemysigt. Jag trivs verkligen i min lägenhet just nu- mysig och ljus.

Nu sitter jag med en kopp kaffe med kanel i och ska plugga. Har skjutit på det alldeles för länge nu. Ha en bra söndag då tillsvidare! (:




tell me why

My beautiful liar
You are drowning
In your fear
You're cutting into me
You think if I bleed
It can save you
Why
So tell me

So tell me how did you lose yourself at sea
Drifting within
So tell me why did you cast yourself away
It's such a sweet addiction
You should celebrate

i wanna get out

Godmorgon på er! Eller det är väl kanske liiite sent för att vara morron, men! Fredrik hade glömt stänga av sitt larm i morse så jag vaknade halv nio, men jag var så sjukt trött att jag somnade efter att jag klivit upp och klätt på mig. Jag skulle sätta mig i sängen och ta på mig glasögonen och så poff! Så sov jag. Skönt som tusan!

Idag ska jag tvätta (bläää), och sedan tänkte jag nästan ta mig en promenad. Det är ju sjukligt fint väder idag, då är det nästan ett brott att bara sitta inne. Undra om jag ska ta med mig kameran då...- har inte fotat på hur länge som helst. >: Det saknar jag. Meeen, först ska jag äta upp min siraps dränkta gröt i alla fall!

i feel like flying

Mm, vilken mysig fredag det blev ändå! Jag och Fredrik har ätit jättegod middag, sedan har vi suttit och sjungit tillsammans i nästan två timmar :D Riktigt mysigt- fast jag förstår inte hur han står ut med mig när jag sjunger, men.. You gotta love it all, aight? ^^ Och apropå musik så längtar jag som en gnu till Metaltown, mitt kära metaltown <3 Ska bli så bra. I år är det faktiskt en hel del jag känner som ska dit, konstigt det kommer va att se folk därnere som man känner. Men det ska bli riktigt roligt i alla fall!

Nej, nu ska jag ta och börja göra i ordning lite té och mig och sambo inför Legend of the seeker! Hade bra!

thank goodness for the two days off

Sov riktigt riktigt dåligt inatt, måste jag erkänna! Vaknade med jättejobbig ångest och var helt övertygad om att jag hade kryp i öronen. Fick panik och skrek åt Fredrik, så fick han titta och försöka lugna mig. Efter en stund lyckades jag somna men resten av natten kallsvettades jag och drömde om småkryp >: Så jag var lite lagomt trött imorse när det bar av till skolan faktiskt. Svenska B nationella skriftligt idag. Förväntade mig att det skulle vara jättetråkigt, men det var så mysigt faktiskt. Satte mig nere i ett hörn med datorn, och vi fick kaffe och loka och musik. Helt underbart! Jag valde att skriva en filmrescension (stavas? :D) om Twilight! Jag hoppas att det gick bra.. det tog tre timmar att få ihop 1 ½ A4.. men det är bara att hoppas antar jag.

Och våra mössor kom idag, dessutom! Fast vi fick inte kolla på dem, för vi var bara fem stycken som stannade kvar tills dagen slutade (x men det är riktigt skönt med fredag, skulle verkligen inte orka gå till skolan imorron. Ska kolla på legend of the seeker ikväll! Good shit! (:

i'm in love.. with vampires

Ja, om det inte redan har uppfattats så är det så i alla fall! Och apropå det så kommer det Vampire Diaries ikväll på 6:an. <3 Hurra! Och imorron ska jag ha svenska nationella prov i fem timmar... hej det kommer gå bajs :D usch, vill inte. Ska lägga mig så fort vampire diaries är slut, och lägga mig med häftet i sängen. Tills jag somnar, så jag kommer säkert inte minnas något imorron men.

Jaja, det var väl det för den här gången. (:

and i get lost in the world

Goddag, allihop! Är hemma idag med, vill liksom inte ta tag i något. Bara strunta i allt och vara. På något vis. Inte det att jag gått och blivit deprimerad igen, jag ser bara ingen anledning till att bry mig. Men det som gör det så himla jobbigt är att jag inte kan prata med någon, jag kan inte ens skriva av mig för min dagbok är trasig. >: Så även idag är jag hemma. Har spenderat två timmar med näsan i Så länge vi båda andas, helt försvunnen. Sedan ringde det i Fredriks telefon och förstörde stämningen, så då bestämde jag mig att försöka städa ur LasseMajas bur (våran chinchilla), men upptäckte att vi inte hade någon kattsand, så det blev ett ganska hjälplöst försök och han blev jättearg på mig. Jag försökte skrapa bort det värsta och sedan fyllde jag på en burk med en speciell sand som han rullar sig i för att tvätta pälsen, då blev han lite gladare. (:

Nu ska jag hur som haver faktiskt spela wow, gömma mig långt borta från mina tankar och dricka kaffe. Bye now!



Btw, så fyller min bäsis arton idag! Grattis Jocke! :D :D <3


back from business

Hemma igen nu, med mat i magen dessutom. Kändes sjukt konstigt att gå ifrån Bup nu, veta att jag aldrig mer behöver gå dit! Det känns lixom.. friskt. Vi kollade tillbaka på mina fyra år där, och jäklar vad som hänt sen dess. Ah, orkar inte gå in på det. Men nu är det avklarat på den avdelningen!

Nu ska jag sätta mig och spela wow resten av kvällen och äta godis. Har varit sjukt godissugen idag, och nu har jag godis hemma. Yay. :D



above the clouds there's always sun

Blev hemma idag, känns bra. Är riktigt rastlös idag, kan inte bestämma mig för vad jag ska göra. Det lutar nog mot att dricka ännu mer kaffe och kika runt på olika bloggar. Kanske läsa, kanske inte. Bara sitta av tiden framför tv:n och inte göra ett smack fram tills jag ska till Bup. Blir nog så.

Mja, ta en kopp kaffe och titta på tv. Sweet. Bye now!

just thoughts

Vet inte vart jag ska ta vägen just nu.. Känner absolut inte för att vara i skolan, men jag vill inte sitta hemma heller. Det liksom bara pang kom en våg av något så likt panikångest jag kan få med medicinen, och det verkar inte ge med sig. Hm, det blir nog till att stanna hemma imorron ändå- och sedan vid halv fem ska jag ha ett avslutningsmöte med Bup. Går ju till vuxen nu när jag är.. "vuxen". Jag har ingen lust med det, hon ska ta med fika sa hon. Förhoppningsvis glömmer hon väl det.


Over.

marilyn manson

Inte en särskilt bra dag idag, faktiskt. En sådan dag där jag inte alls vill vara bland människor, men det går inte att undvika det när man är i skolan. Har medieproduktion och vi ska göra en film om en artist- ett självklart val för mig är Marilyn Manson. Orkar inte gå in på varför, det är nog ändå ingen som håller med. Så det ska jag ta och göra nu. Som tur är så är det snart dags för kafferast, står inför dagens andra kopp. Kommer behöva mycket kaffe idag. Alla hittar vi ett sätt att ta hand om inre stress eller ångest. Som tur är så har jag hittat kaffet. <3

Senare är det engelska B, blä. Funderar på om jag ska åka hem istället. Får se. Kanske.



confusion

Jag behöver en vägg att prata med, som bara ger mig de svaren jag vill ha och som förstår utan att jag behöver anstränga mig, men min dagbok är trasig.

and the day just passed by

Hejhej! Var inte hemma på hela helgen, så jag blev riktigt osocial där ett tag. Men det var en mysig helg, och en ny TV fick vi dessutom! Av Fredriks lillasysters pojkvän. Awesome.

Jag och Fredrik har blivit erbjuden två lägenheter i Sundsvall nu, hurra. Och biljetterna till Metaltown är beställda, hurra. Men jag känner mig riktigt pessimistisk idag, hurra. Har så himla mycket tankar och funderingar, som ställer till det istället för att hjälpa. Jag vet att allt kommer lösa sig, men frågan är hur? Hur kommer det bli? Nej, jag orkar inte tänka- vill låsa in mig någonstans med en kanna té, ett täcke, mysiga sunkiga kläder och Så länge vi båda andas. Glömma denna dag, och se fram emot morgondagen.

i can't sleep

God morgon allihopa! Gissa vem som vaknade halv åtta imorse? Yea, jag såklart. Yaaay. Hade gärna sovit någon timme till, men inte då. >: Så nu har jag både ätit frukost och kollat på två avsnitt av True blood. Good stuff! Vi har slut på kaffepulver, så jag kan inte göra kaffe. Det suger :( Men så blir det när man inte orkar gå ner på affären, som ändå bara ligger tio minuter bort! :D Jag får dricka mycket kaffe sen hos mamma och pappa, så jämnar det nog ut sig. ^^

Ja, jag ska sysselsätta mig med wow nu en stund, sen ska jag hoppa i duschen innan vi ska åka till Ljusdal. Bye now!

once a month

Fredagsmys idag! Inte ofta jag och älsklingen har fredagsmys (vi har försökt några gånger men det brukar alltid sluta med att jag får ångest, så det har inte blivit så ofta faktiskt), och jag njuter verkligen av det. Den här tiden i månaden när man som tjej ääälskar choklad passar det faktiskt ganska bra med fredagsmys! Fredrik gjorde något snacks av nåt slag, men havre, choklad och kanel. Smaskigt! Och nu är han påväg till bg för att låna projektorn så ska vi sätte upp den här hemma och kolla på film hela kvällen! <3 Det var tänkt att vi kanske skulle till Ljusdal idag, men det får bli imorron.

Men medan han är borta ska jag kika lite bloggar och så. Kanske äta en macka också. Ha en fortsatt trevlig fredag!

i need some food, now!

Goddamnit vad jag blev hungrig. Bara pang så kurrade magen för fullt. Ska alldeles strax springa iväg på lunch, "fredagssteken". Gott. Har skrivit i nästan två timmar nu, det kommer nog gå bra. Det har börjat bra- mycket enklare att skriva det fiktivt än att skriva självbiografin. Det blev ganska påfrestande, speciellt också eftersom att jag fortfarande går behandlingen, lixom.

Men apropå lunch, så ska jag testa att inte dricka mjölk faktiskt. Har mått jätteilla efter lunch och middag nu i några dagar, och jag misstänker att det kan vara mjölk. Vilket egentligen vore jättekonstigt, har aldrig varit allergisk eller så mot något. Men, jag ska testa. Nej, nu ska jag packa ihop och börja röra mig mot värdshuset! (:


do i fight or let it die?

Morning sunshines! Det är verkligen så skönt med fredag idag, eller hur?! Jag skulle ha blivit galen om det "bara" var torsdag eller så. Är så sjukt trött, vet inte alls varför. Fast jag kanske måste erkänna att jag gick och la mig senare än jag tänkt igår, så det kan ju vara därför. Nu sitter jag i skolan i alla fall, har studyhall men jag ska nog göra Projekt Arbetet istället. Ska göra personblad och beskrivning på boken så jag vet hur allt ska vara. Min tanke är att det ska handla om en ung tjej i en helt vanlig svensson- familj som har starka ätstörningar och självskadebeteende, och hennes bästa kompis börjar bli jättekonstig, byta umgänge och helt plötsligt håller hon på med narkotika och så.

Tror det kan bli bra! Och självklart på detta måste jag lyssna på Bullet for my Valentine! <3

i can't wait

Nej, jag är verkligen i extas nu! Vill bara att det ska bli 18 juni så jag kan åka på Metaltown! Imorron ska Fredrik beställa våra biljetter, och efter helgen ska vi boka stuga. Jag längtar verkligen! Studenten och det kan ta sig i väggen, bara jag får åka till göteborg! (; Nej, där skojjades jag.


Klockan åtta ikväll kommer det ett nytt avsnitt av Vampire diaries som jag inte sett förr, ska bli superb! Jag älskar den serien till tusen. Haha <x Så nu ska jag ta och göra lite té tror jag och slänga mig i soffan för resten av kvällen. Ha det bra, ni!






the last fight

Skola nu, är riktigt supertrött idag med. Ikväll ska jag ligga i sängen senast 21:30! Så är det bara. Nu sitter jag i alla fall och har foto B, har gjort klart en uppgift som legat och släpat nästan ett halvår! Duktigt. Och gissa vad jag hittade på spotify?! Nya låtar med Bullet for my valentine! Helt underbart! Måste erkänna att det har varit mitt favoritband sedan jag var typ 14! Låten Tears don't fall har jag otroligt många minnen till. Varje dag när jag behövde stänga ute världen, då var det den låten som gällde. För två år sedan på Metaltown var de där, och jag lovar att jag bölade som en galen 12åring då när den låten spelades! :') Och nu är det helt klart att det blir till Metaltown även i år! Och där ska även favorit bandet spela <3! Dock verkar det som om jag och Fredrik får åka ensam, men. Blir nog roligt det med! En liten myssemester bara jag och Fredrik (:

Nej, nu ska jag fortsätta med pluggandet, så hörs vi säkert senare!

limb by limb

Nu har jag nyss duschat håret och ätit lite "middag"; nyponsoppa och macka. Fredrik är i Ljusdal och jobbar, och då brukar jag inte laga mat. Känns så onödigt. <: Har hur som helst varit på vuxen psykiatrin nu på eftermiddagen också. Hon är verkligen bra den kvinnan! Hon ser saker på ett helt annat sätt än jag någonsin gjort, och hon är så positiv. Är jätteglad att jag "fick" henne. Kommer bli bra det.

Nu ska jag försvinna in bland night elfs, undeads, paladiner, hunters, hippogryfer etc. And i love it!

arms of sorrow

God morgon på er! Himlans vad med kommentarer jag hade igår, roligt! (: Fast att jag verkligen är superduper trött (jag var tvungen att sitta ner och sminka mig imorse! :o ), så är jag på riktigt bra humör. Det var 23 grader på balkongen när jag klev upp vid sju. Underbart!

Dock blev jag lite ledsen faktiskt när jag hörde om att det är ett kinesiskt fartyg som gjort ett 3 km långt sår i Great barrier reef! Verkligen otroligt korkat, det gör nästan ont i mig bara att tänka på det. Kanske att jag är löjlig, men korallrev (stavas?) är något så otroligt fascinerande och inte minst det i Australien. Så mycket liv som kommer påverkas av detta, bland annat alla havsköldpaddor som kommer tillbaka dit varje år för parning. Det är nog pappas fel att jag är så fascinerad av det, för han har bott i Australien och berättat all världen historier.

Men nog om detta. Nu ska jag ta och fortsätta jobba med min film om kaffe. Ska göra det hela dagen, förutom sista passet då vi ska förbereda muntliga svenska nationella. Och efter skolan ska jag till vuxen psykiatrin igen, det blir bra!

out in the sunshine

Vet ni hur underbart det är när vädret blir bra? När man kan sitta ute i solen i två timmar och dricka kaffe, prata och känna värmen mot huden. Jag blir alltid så euforisk på våren, allting löser sig. Det går inte att vara deppig när det är så fint väder! Och det börjar bli grönt och färger, liv. Det är sånna här dagar som jag faktiskt tror på Mathilda när hon säger "det där löser vi", för det är klart att det löser sig. Och sånna här dagar jag mer än gärna äter paj när Fredrik bakar, för "det är du värd". Allting löser sig.  


all i want to do is to sleep

Jag känner att jag är inne i en pessimist period nu. Jag vill sova, sova sova sova. Kolla på true blood, läsa och dricka té- thats all I feel like doing today. Stänga av alla tankar som surrar i huvudet, bara klippa av bandet. Och absolut inte vara ensam med tankarna. Nej usch säger jag bara.

Jag får väl trösta mig med att det i alla fall är fint väder.

and my stomach is screaming

Otroligt skönt att komma hem idag. Har haft sprängandes huvudvärk hela dagen. Och det första vi fick reda på imorse var att vi ska förbereda inför svenska nationella proven nu. Så idag har vi läst igenom ett hyffsat tjock häfte med bara texter som är inför provet, och vi har även fått påbörja det muntliga anförandet vi ska ha nästa vecka. TRÅKIGT! Och skrivdelen i provet som är om två veckor är en sittning på fem timmar! >: Jag hatar prov.

Lunchen idag var inte alls bra, kocken måste ha varit stressad eller nåt för potatisen knastrade när man försökte skära den, så nu är jag superhungrig och Fredrik står vid spisen och gör korvstroganoff! Nams.

Jag ska komma ihåg att ringa Bup idag också.. måste göra det nu! Jag har lyckats boka in två möten på samma tid, vilket var jäkligt dumt. På onsdag halv fyra ska jag ha mitt sista möte på Bup, och klockan fyra ska jag till vuxen psykiatrin igen. Jaja. Ha en bra kväll alla! (:

and my stomach is screaming

Otroligt skönt att komma hem idag. Har haft sprängandes huvudvärk hela dagen. Och det första vi fick reda på imorse var att vi ska förbereda inför svenska nationella proven nu. Så idag har vi läst igenom ett hyffsat tjock häfte med bara texter som är inför provet, och vi har även fått påbörja det muntliga anförandet vi ska ha nästa vecka. TRÅKIGT! Och skrivdelen i provet som är om två veckor är en sittning på fem timmar! >: Jag hatar prov.

Lunchen idag var inte alls bra, kocken måste ha varit stressad eller nåt för potatisen knastrade när man försökte skära den, så nu är jag superhungrig och Fredrik står vid spisen och gör korvstroganoff! Nams.

Jag ska komma ihåg att ringa Bup idag också.. måste göra det nu! Jag har lyckats boka in två möten på samma tid, vilket var jäkligt dumt. På onsdag halv fyra ska jag ha mitt sista möte på Bup, och klockan fyra ska jag till vuxen psykiatrin igen. Jaja. Ha en bra kväll alla! (:

they're hitting a big point

God morgon! Sitter bänkad i soffan nu, och tittar på nyhetsmorgon. De snackar om ungdomsarbetslöshet, och allt det har med att fortsätta utbilda sig. De har en ung kille med från Stockholm som går ut nu, som sitter och pratar om det. Nu snart är det ju deadline för att söka. Jobbigt att tänka på! Speciellt när jag vet hur fenomenalt jag misslyckades i lördags! >:

Anyway. Jag hittade en ny yoghurt igår när jag var och handlade, och den är verkligen supergod! Vanlij yoghurt med äpple och kardemumma. Mumma! :D



and it seems to become real

Jag suger verkligen på att vara ledig, med mindre jag åker bort. Jag hatar att vara hemma, alltså samma stad, samma människor, samma vardag, när jag är ledig. Det är väl verkligen värdelöst? Det enda som skiljer en vanliga veckra från en lov vecka är skolan, att det inte är någon skola. Tänk vad skönt det hade varit att ha åkt ner till Malta den här veckan. Oj, vad jag hade gillat det! Ska därför bli skönt att komma till skolan imorron, jag blir galen av att vara hemma.



And it seems that no matter what, we're never gonna fit

sunny sunday

Ååh, vad härligt det är med så fint väder! Balkongen står vidöppen och det är runt 20 grader i solen- helt underbart! Jag ska göra en hel del idag, eller det känns som så i alla fall. Nu ska jag försöka få upp Fredrik, sedan diska, duscha, handla, gå en promenix, plugga lite och sedan ikväll ska jag spela. Hm, får se hur det ska gå!

Annars är det faktiskt skönt med söndagar tycker jag, för det finns ingenting man ska göra, alltså inte ut på stan, inte hinna handla det, eller hinna på banken, ingenting som kan bli ett stressmoment. Skönt!

i wanna spend some money

Njaaa.., jag vill helst inte prata om resultatet på provet. Såg inte bra ut, faktiskt. Dock vet jag inte hur man räknar ut genomsnittet, men det kanske är bra det med. Så då vet jag att det är höga betyg som gäller för min del. Vad härligt att jag har sån hög motivation just nu då! -Eller inte. Det som är lite jobbigt med mig är att jag har blivit hela galen i att shoppa, och att det får mig att må bra. Men, att slösa upp alla pengar jag har nu vore idioti. TYVÄRR. Det kliar i fingrarna att beställa en massa böcker från cdon, ännu mer kläder från H&M (beställde en igår som jag velat haft jättelänge men som inte funnits i min storlek, som eventuellt dessutom får agera som studentklänning!), filmer, skivor, mat i överdrift, saker till lägenheten.. en katt! Ja, you get the picture. Bland annat en av anledningarna till att jag egentligen inte vill fortsätta plugga, jag vill verkligen tjäna pengar så jag har råd att göra saker utan att behöva tänka på pengar. Men men.

Det pekar bara mer och mer på att jag måste plugga; hade sökt ett (tre) sommarjobb på hälsinge tidningar, men självklart fick jag inte det eftersom att jag inte hade högskoleutbildning. Gosh, I hate society.


Nej, jag ska lägga mig och läsa Vampire diareis, sedan ska jag ta en dusch och ikväll ska jag äta glass och kolla på Djävulen bär prada (för typ 25 gången!). Hejhej!

not now!!

Gaah, vilken jäkla dag! Högskoleprovet stod på tur idag, från 08:20 - 16:20, och gissa vem som försov sig?! Jag hade ställt klockan på 06:30 för att kunna kliva upp, duscha, göra lunch, äta en stabil stor frukost etc men istället vaknade jag en timme senare! Jäklar vilken panik det blev för Emily då, hann precis koka pasta, göra sallad, bre två mackor, packa ner det jag behövde, klä på mig sedan skulle jag iväg. Tack och lov för att Alex hämtade mig, annars hade det varit kört.

Som tur är har dagen faktiskt gått fort, men jag måste medge att jag känner mig verkligen totalt värdelös på svenska efter den här dagen! Och matte, för den delen. Jag väntar på att kunna gå in och kolla på hemsidan vad mitt resultat blev, men studera.nu verkar ha brytit ihop! >: ..håll tummarna för mig!!

all of a sudden i don't feel so good

Nej, en känsla av att allt är totalt värdelöst och totalt i onödan sköljde över mig.


Jag vill inte vara i den där fasen där man inte vet hur allt kommer bli, jag vill hoppa över det och komma direkt till att vara utbildad och ha ett jobb, så jag kan leva på riktigt. Plugga, vara fattig som man är som student, inte kunna göra saker och drömmar om en framtid som aldrig kommer existera suger verkligen stenhårt. I don't wanna be a part of this anymore.

coffee is involved everytime

Nu har det varit en riktigt dålig uppdatering! Men igår var jag så himla slö och trött, så efter all spring under dagen så orkade jag inte ens titta på datorn!

Onsdag var hur som helst jätteroligt! Sjukt mycket folk som var ut! Efter mycket om och men kom vi in och dansade i flera timmar :D Även fast att det kändes som typ en halvtimme, så var det ändå nån timme. Det var riktigt roligt. Måste göras om, Mia! Synd att det inte är fler lov nu innan studenten, hade varit kul att gått ut på en onsdag igen, men mitt samvete skulle inte klara att göra det när det är skola. (x På lördag ska jag och Fredrik kanske ut, på Bockarna. Lady Loveless ska spela där, så kanske. Om jag har pengar, vill säga. Men det skulle vara ett bra avslut på lovet, i alla fall!

Igår vaknade jag tidigt, och var faktiskt inte särskilt dålig alls. Hungrig, men annars var det inget. Skulle in på stan och träffa Caisa, hade inte träffats sen typ oktober. Så det var nog dags! ^^ Gick runt på stan en sväng, och sedan fikade vi i nästan två timmar innan hon skulle åka hem igen.

Jaja, det var väl ganska kort om de senaste två dagarna. Nu ska jag ta och dricka kaffe och sätta igång med pluggandet!

coffee, sunshine and wow!

Solen skiner här i hudik, och det är ganska varmt. Har alla dörrar och fönster öppna, och kaffebryggaren puttrat för fullt. Även denna morgon blev det till att läsa någon timme innan jag och Fredrik klev upp. Precis när han klev upp ringde Conney och sa att han måste skynda sig ner till brandgaraget för att det är några som var innelåsta där. Haha, jobbigt (x Så nu är han där och räddar de stackarna.

Ikväll ska till Mia efter middagen, och efter det blir det bockarna! Tror det kommer vara mycket folk ute idag, men. Ska blir riktigt roligt! Jag har lyckats få Fredrik att vara chaufför i alla fall, det känns bra! Men jag vet ju att jag är ganska lättpåverkad, så jag ska se till att fylla kroppen med mycket vatten och mat idag så jag inte blir superdålig. Nu så är kaffet klart, så jag ska hämta en kopp och sedan sätta igång lite wow!

it feels like a week has gone

Jaa, tisdag idag för dem som inte redan fattat det :D Har faktiskt inte pluggat alls, fast att jag bestämde mig för att göra det. Har inte orkat. Klev upp, åt frukost och läste i någon timme innan vi åkte ner på stan för att träffa Dennis. Gick på banken och donade med csn pengarna, beställde bankdosa och sedan skulle jag till dietisten. Det var bra i alla fall, behövdes kan jag ju säga! Känns skitjobbigt att jag inte kommer gå till henne mer än kanske en gång till. >: Hon ska ha barn, vilket självklart är jättebra, men jag har haft henne i ett och ett halvt år, hon känner mig riktigt bra och vet hur jag tänker. Hon kan verkligen få in mig på rätt spår. Vet inte alls vad jag ska hitta på när jag får en ny, om jag ska sluta gå dit eller om jag ska fortsätta, men med en ny. Vet inte.

Mia ringde mitt i allt, vi skulle bestämma lite om i morgon (vi ska ut på bockarna då!), och tydligen var det en till i vår klass som ville med ut, som jag fattade det. Asroligt! :D  Äh, nu ska jag ta och göra lite middag snart. Hörs senare! (:

anxiety flooding my veins

Jag pratar nästan inte alls om min ångest längre, jag får ofta höra att om jag inte nämner det kommer jag inte tänka lika mycket på det och på så sätt kommer den inte finnas. Men den finns, varje dag. Det ända som gör att jag inte har mina riktiga ångestattacker längre är medicinen, men lik förbaskat så finns den. Jag känner den hela tiden.

Nu, precis nu, har jag ångest och en stark impuls att ta på mig träningsbyxor och joggingskor och leta mig ut i full fart framåt. Springa tills jag spyr, eller svimmar. Detta handlar om exakt samma sak som det alltid gör, och jag hatar verkligen det här. Jag vill inte ha det så, men jag har ingen aning om hur jag ska bli riktigt frisk. Ska jag leva med att ständigt hata mig själv, men att kroppen mår bra? Är det vad det handlar om? Det är inte bara tankarna som blir galna av att hata varje bit av sig själv.

Jag kan vara jätteduktig, och bara fortsätta le och säga att allt är jättebra, fortsätta äta mina fyra måltider om dagen utan protest. Men man byter ut en ångest mot en annan, eller hur?

..or a good movie!

Näh, nu är jag riktigt slö. Ska ta och göra mig en kopp té, tända ljus, mysa ner mig i soffan och kolla på Arn. Börjar 20:00 på 4:an. Har mycket att göra i morgon, faktiskt. Hade hoppats att jag skulle plugga med Erika, men det verkar inte bli så. Får nog plugga ensam som det verkar >: Sedan vid ett ska jag ner till dietisten och sen till banken. Kliva upp tidigt i morgon för min del, så jag hinner göra något! (:

Jag hatar verkligen att det snöar, i alla fall. So ist es! (x Hörs i morgon!

all i need is a good book

God förmiddag, får man väl nästan säga! Har spenderat mina vakna timmar nersjunken bland vampyrer och ungdoms problem, och jag älskar det! Vampire diaries är verkligen böcker jag rekommenderar. Visserligen är det på engelska, men om man inte känner att man klarar av att läsa på engelska, så finns de nog översatta. Tror jag! Men, det är lite tråkigt att det är sånt enkelt språk, dock. Hade gärna sett att det var skrivet på ett mer "vuxet" sätt, istället för ungdomligt. Men handlingen är superb, man fastnar på en gång och inlevelsen i karaktärerna är underbara. Författaren har verkligen lyckats med att beskriva känslor! Awesome. Hann även med en stor frukost, ett glas juice och en kopp chai té. Bra start på dagen! (: Fast det är så kallt här nu! >: Vet inte vad som hänt, men lägenheten är superkall. Tjocktröja, varma mjukiskläder och fillt. Ska även göra lite kaffe! ..Och försöka få liv i Fredrik.

Så det ska jag ta och göra nu, sedan ska jag bänka mig framför datorn en stund innan jag ska diska. Låter bra, va?

if i could fly

Ja, då är nästan hela den här dagen slut också. Eller inte än, men nästan. Har handlat idag, skönt! Jag älskar faktiskt att handla mat, jag tycker att det är roligt. Vet inte varför, och det hänger ju inte alls ihop med mig egentligen, men (x Och jag har nyss ätit middag, namnam.

Nej, har inget viktigt alls att skriva, men det är ju alltid kul att skriva. Jag ska fortsätta spela nu, är inne i en period där det är så himla roligt! Och när jag inte har något annat att göra, så varför inte. 

Jaja, thats it for today, I suppose. bb! 

noblegarden

Söndag it is, men det känns som måndag tycker jag. Men sova är inte riktigt min grej, speciellt inte att vara ledig, så jag vaknade vid nio lika trött som igår kväll när jag gick och la mig. Hur som haver var det bara trevligt igår, orkar inte gå in så mycket på det. God mat och en jäkla massa kackel, men det kanske hör till påsken? (; Är riktigt slö idag, ska äta frukost och té snart. När jag orkar ge mig ut till köket, de där tio metrarna kan vara ganska jobbiga att gå ibland. Apropå gå! Jag var ute och gick med ena hunden igår efter middag, och då började jag få ont i smalbenet! I högra, några steg och sen försvann det igen. Jag har haft benhinne inflamation på båda benen, men högra var värst. Skulle inte vara roligt om det kom tillbaka! Inte för att jag förstår hur det skulle kunna gå till, eftersom att jag inte får träna, men. Min kropp är väldigt konstig!

Nej, nu ska jag fasiken ta mig ut till köket och sedan ska jag trycka igån WoW. Där börjar ett event idag som heter noblegarden, och det går ut på att man ska hitta påskägg, äta choklad etc :D Haha, lättroad ^^ Men, ha en bra söndag så hörs vi mera senare!

black coffee is what i want

Jamen, god förmiddag på er! Här skiner solen och det rinner för fullt på snön, underbart! Hade gärna sett att det inte var någon snö kvar alls, i och för sig. Sov inte alls bra inatt. Var lika trött imorse när jag klev upp som jag är nu, men som tur är har jag hela veckan på mig att sova.

Jag försöker få liv i min sambo, vi ska åka till Ljusdal över dagen och hälsa på familjerna. Det blir nog jättemysigt! Även fast att jag egentligen skulle vilja ligga i soffan med boken hela dagen egentligen, men. Blir nog jättetrevligt att åka "hem" en stund också! (: Nu ska jag ta och göra lite kaffe innan jag springer och skäller lite till på Fredrik! :D

it's a part of me

Jag kollar på Harry Potter och de vises sten nu, på 6:an. Den är nästan slut nu, men den är otroligt bra! Jag har varit Harry Potter nörd så länge jag kan minnas - det var den bokserien som fick mig att börja läsa på riktigt. Nu läser jag jämt och ständigt, men det började jag inte med förrän jag gick i trean och fick en Harry Potter bok. Det var ett stort ögonblick :'D Haha. Jag hoppas verkligen att alla hittills gjorda filmer kommer visas nu i helgen.. Japp, det hoppas jag. Måste även erkänna att det har slinkit ner lite godis i magen också.. så det är bara att förbereda sig på ångest! Wihej! Men, så fort jag kollat klart på filmen ska jag lägga mig och läsa Vampire diaries, andra boken. (Ja, serien som går på tv:n är baserad på böcker.) Och fortsätta min mentala träning som i princip går ut på att försöka få migsjälv att inse att jag INTE är tjock, och att jag INTE blir det av att äta godis en kväll i veckan! Så, önska mig lycka till! (:


Japp, ni får ha en fortsatt trevlig långfredag! (:


i like being lazy

Haha, det är nästan lite pinsamt att erkänna, men nu har jag suttit och spelat hela dagen. Otroligt skönt att inte göra något alls, utan bara släppa tankarna och inte bry mig. Sen tycker jag ju att det är kul också, vilket i och för sig bidrar till att jag kan sitta hela dagen. Men, nu tänkte jag variera mig lite och har avancerat till soffan och tv:n :D Även det är goa saker! Kolla på simpson och sedan reprisen av Vampire diaries, missade det igår när Mia kom- fy Mia! Nej, jag skojjas bara, det var jättemysigt (: :*

Jaja, hoppas att ni inte är alldeles för full än ^^ Skriver mer ikväll! (:

Don't say

God morgon på er! Jag vaknade med ett ryck imorse, drömde jätteäckliga drömmar! Det var jättehemskt! Jag har en otrolig stark fobi för spindlar, och inatt/ morse drömde jag att vi blev omringade av taranteller! Både små och stora. Alldeles håriga var de. Usch, jag får nästan ångest bara av tänka på det. (x Så det var faktiskt riktigt skönt att vakna! Nu har jag ätit frukost i all dess mening, och läst en timme eller så. Lyssnar på gammal Linkin Park. Ska spela lite :D Tills Fredrik kliver upp i alla fall.

Men är det något jag inte alls förstår, så är det att långfredagen är en "fest"dag! Jag kan förstå att man kanske vill ut och fiska eller så (inte för att jag själv skulle ut på isen så här långt in på året), men att det ska vara en massa alkohol med i bilden förstår jag inte alls. Menmen, nu är ju jag dansk oxå så! Kan vara därför. ^^


Jaja, hörs senare!

the island

Äntligen är det lov! Så otroligt skönt, faktiskt. Och det började ju bara bra, i alla fall! Som varje år på skolan så fick vi leta ett påskägg. Tycker att det är riktigt mysigt med den traditionen, även om jag egentligen inte alls vill ha ett. :p Men tanken är rolig! Så alla får varsitt ägg som man ska hitta, där det står ens namn på. Fyllt med godis! Självklart är det bara massa gott godis i mitt.. <x ska spara tills på lördag, annars blir det jobbigt om jag skulle börja äta ur det nu. Det är ju trots allt bara torsdag, även fast att det känns som fredag.

Känner mig duktig idag också, för det första jag gjorde när jag kom hem var att diska! Duktigt av mig! Och nu ikväll kom Mia förbi en sväng. Té och en massa prat, det gillas. <3 Är otroligt trött, ska lägga mig snart. Kollar på The island på 6:an, var och såg den på bio för flera år sen med Erika, har inte sett den sen dess, men den är bra! Lite läskig, faktiskt. Inte på ett sätt som med typ zombiefilmer, men just det att de blir klonade och att organen etc till operationer tas därifrån. Det skulle ju inte vara helt omöjligt!

Nej, ska fortsätta kika på filmen nu innan jag ska lägga mig. Ha en bra torsdag!!



easter is scary

Påsklov idag, hallelujah vad skönt! Inte för att jag kommer njuta och ta det lugnt i tio dagar, men :p kan sova lite längre, mysa lite mer och ta vara på emily- tiden längre! Riktigt underbart. Men först ska jag till skolan i alla fall. På morgonen har vi pedagogiskt ledarskap, och efter lunch hälsopedagogik! Awesome. Nu har jag just ätit frukost, och tittar på nyhetsmorgon. De snackar om godis. Varje svensk äter 17kg på år! :o Jag vet att jag inte äter så mycket, så då måste det finnas någon som äter ännu mer. Jag är faktiskt jättenervös nu inför påsken, det är verkligen fokus på mat och godis. Inte riktigt min kopp té. Det är precis som jul, det är också riktigt jobbiga tider! Så det krävs fokus av mig nu, en naturlig reaktion för mig inför sånna här högtider är att inte äta några dagar innan det är dags, men det är precis lika ohälsosamt. Äta efter matschemat, och inte försöka tänka på ångesten. Fokus.

Nej, nu ska jag försöka få ordning på krullet jag har på huvudet. Hörs senare!

RSS 2.0